• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

antep ve urfa gitmek istedigim iki sehir. Bakalim ne zaman nasip olacak:31:

Nfk beni 10 dk önce yakalamış:) geldim ancak bitti okuması:))

Antep güzel şehir bi kere gittim çok gezemedim ama çarşısı falan gayet hostu. . benim esimde Konyalı
Allah onların eksikliğini göstermesin:31:. . alışveriş çocukla olmuyor tabi ama onlarsizda bazı şeylerin zevki olmuyor. . seviyorum veletlerimi:16:
okula başladıklarında parti yaparız tabi o başka:13:
gün olayını hiç sorma üst komşu kafa dengi gibi ama bi türlü tanisamadik.. oturmalar için 1 yıl geçmesi lazım sanırım yada dahami uzun:ssz:
Evet çok güzel gelişmiş bir şehir, hatta doğunun Paris'i diyorlarmış , bilinenin aksine bayağı modern bir şehir
Konya yolumuzun üstü, ama biz bir o kadar daha gidiyoruz neredeyse :1: geçen yıl Konya da konaklamıştık, gezme fırsatımız olmamıştı mevlana türbesi vs kapalıydı, ama bu yıl Cumartesi gününden çıkabilirsek gezelim diyoruz orayı da , inşaallah ..
ne anlatcan kızzz :4:saçımi süpürge ediyorum onlar için:19::33:
uçaklada gidince orda sorun oluyor .. biz geçen yıl uçakla gittik.. orada araba sıkıntısı yaşadık:50:
Aynen o araba sıkıntısı çok kötü oluyor , her yere taksi tutup gitsen çok masrafa giriyorsun, bizim için; 4 ümüzün uçak bileti+orada gezme vs. Masrafına kıyasla, araba ile gitmek daha hesaplı oluyor ... Bir de oradan gelirken; eşe dosta fıstık baklava, o bu şu derken yükümüzü uçak almıyor :9:
Ilk bahar ya da sonbahar aylarında gidin yazın aşırı sıcak olur oralar,
Urfa Antep'e çok yakın olmasına rağmen hiç gitmedim ben de vakit darlığından , en fazla 4-5 gün kalabiliyoruz çünkü eşimin iş yoğunluğu sebebi ile, Urfa'yı ben de çok merak ediyorum ,
Varsa Antep'ten bi siparişiniz getirelim :56:

Nfk beni 10 dk önce yakalamış:) geldim ancak bitti okuması:))
Hoşgeldin cnm (:

Son düzenleme:
Evet çok güzel gelişmiş bir şehir, hatta doğunun Paris'i diyorlarmış , bilinenin aksine bayağı modern bir şehir
Konya yolumuzun üstü, ama biz bir o kadar daha gidiyoruz neredeyse :1: geçen yıl Konya da konaklamıştık, gezme fırsatımız olmamıştı mevlana türbesi vs kapalıydı, ama bu yıl Cumartesi gününden çıkabilirsek gezelim diyoruz orayı da , inşaallah ..

Aynen o araba sıkıntısı çok kötü oluyor , her yere taksi tutup gitsen çok masrafa giriyorsun, bizim için; 4 ümüzün uçak bileti+orada gezme vs. Masrafına kıyasla, araba ile gitmek daha hesaplı oluyor ... Bir de oradan gelirken; eşe dosta fıstık baklava, o bu şu derken yükümüzü uçak almıyor :9:

Urfa Antep'e çok yakın olmasına rağmen hiç gitmedim ben de vakit darlığından , en fazla 4-5 gün kalabiliyoruz çünkü eşimin iş yoğunluğu sebebi ile, Urfa'yı ben de çok merak ediyorum ,

Hoşgeldin cnm (:

Fıstıııııkkkkkk baklavaaaaaaaaa. Hanım hanımmmm bayramdan sonra diyet yapcammmmmm ne diyosun sennnn ?!?!? :)

Hoşgeldin cnm (:
Hoşbuldum canım:)
Ben geldim, sen gitmişsindir:)

Fıstıııııkkkkkk baklavaaaaaaaaa. Hanım hanımmmm bayramdan sonra diyet yapcammmmmm ne diyosun sennnn ?!?!? :)
Ayyy zaten hiç güzel olmuyor ki , bayat bayat hepsi , hiiiç Canın çekmesin :30:
Hoşbuldum canım:)
Ben geldim, sen gitmişsindir:)

Buradayım cnm babamiz geç gelecek çocuklar da uyudu :49: hiç alışkın değilim böyle sessiz sedasız bir eve :ssz:

Neyneyseeeeeeeeee napıyosun canikommm??

Aklımda Sertabın salak klibi ve şarkısı dönüyo. Öyle de güzelll böyle de güzellll :p

Buradayım cnm babamiz geç gelecek çocuklar da uyudu :49: hiç alışkın değilim böyle sessiz sedasız bir eve :ssz:

Tabi tabi bayat.... Kuru baklava foreverrrr. Hele fıstık ezmesi ohhhh yoooooo!! :)

Son düzenleme:
Efe uyusun direkt yatıcammmmmmmm. Bu arada Efe yazacakken telefonun klavyesinden hep ege yazılıyo. Bi an bi oğlum daha olsa adını ege mi koysam dedim ama sonra Mete kararımdan vazgeçmemeye karar verdim :) kız olursa da bilmem ne koyarım. Gece gece ne alaka bilemicem :)))

Kızzzzzzz süper bişimiş buuuuu!!

18 lira mı?!?! Neyse canım sonuçta bişi almamıştın :)

Porsiyon küçültsen de içerik de önemli. Ben kafama koyduğumda evde pişirsem bile böreğe çöreğe dokunmuyorum. Amaaaaaaa kafama koyamıyorum :)

İnşallahhhhhh :) aileye yeni birileri gelsin de eğlence olsun beee :D

Hahaha topiğin adı mikemmel şekerim :)

İlerde parktaki böyle çocukları silkeleyecek(!) şekilde yetiştirmeliyiz çocuklarımızı ;) neyse bahane vermeyelim kız; bizimkiler de o modda olmasın :)

Ya dur belki faydası olcak cadıcanım?? Hem ben senle diyet yapmam. Önce senin kilo alıp benim sikletime çıkman lazım; tüy siklet seniiiii :D

Bakalım işte anca bayram sonrası başlayabilirim çünküüüüü bayramda gelsin sarmalar gitsin börekler yapcam :D

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeee. Yaşasın pazartesiiiiiiiii :D bu haftanın sonunda tatil var o yüzden sevinerek başlamalı :P güzel bir gün olsun inşallah.
Hem de iyi bir tatil:)
bu hemoroid illeti canıma okudu,
ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum.
bir kadın genel cerrah buldum, çarşambaya randevu aldım.
ameliyat derse de olucam artık yeter :14:

nerdesiniz hatunlar?
burada güneş açtı, sıcak da.
ayşeciği aldım, parka gittik.
buralara sabahtan beri ne gelen ne giden.. üç çocuklu vefakar elifnaz müstesna :16:

günden güne ilerledi işte. doğumdan sonraki 10. gün oldu.
o zamanlar ilaçla rahatlıyordum. şimdi ne ilaç, ne sıcak su oturmaları da fayda etmiyor. :25:

dr da nasıl muayene edecek ne diyecek blmyrm. kimisi diz dirsek pozisyonunda bakıyormuş, kimisi yatar pozisyonda :30:
Çok geçmiş olsun canım. Hemoroid eziyetli bir rahatsızlık:(

Pazar günü Bayram ziyareti için 1200km yol gideceğiz Allah izin verirse, şimdiden stresi sardı :18: güzel geçer çocuklar zorluk çıkartmazlar umarım ...
Oy oy.. Allah kolaylık versin.
pembiiiş, nerdesin kuzum?

ıslak keki fırına verdim. bir paket çikolatalı sos acaba fazla mı olur?:44:
Çok olmuyor ama sütü azaltarak yapıyordum ben:)
Çok olsa da yeniyor artan:p
valla bende çok zor şartlar altında girdim.. Bugün oglus uyumadi yatağını aradı . kız uyaninca onun yatağı kaldirdim. park yatağın içine ince sünger koydum çıkamadı velet uyudu :46: bende en hizlisindan yemeği yaptım yoksa hazira talim edecektik..
jokerde uyguna park yatak bulduk eşim alacak bugün. . içine anneme soyeleyeyimde yün yatak yapsın diger yatak kalın olduğu için daha rahat çıkabiliyor:emir_bebek:
Kuzu ya kıyamam.. Yatağını. Aradı demekk..
slm kızlar bugün baya koşturdum ama buralardaydım. bi de oruca niyetlenmiştim, yemek yap oğluşu parka götür biraz kestir derken akşam oluverdi.. yazlık kıyafetlerin bir kısmını da kaldırdım..
menüm de fena; domates çorbası, kremalı mantarlı kepek makarna, lahana- biber dolması ve muzlu bisküvili kakaolu puding:52:

aklıma topiğin ramazandaki hali geldi:1:
Döktürmüşsün..
Herkes oruç tutuyor bakıyorum, maşallah.

Topiğimmmmm, topikdaşlarımmmmmm, canlarımmmm :)
Nasıl giriş ama?? :))
Ara ara girip okudum. Ama bi türlü yazamadım. Nöbetim 12 lerin katında. O yüzden bol bol tuvalet baskını ve bağrış çağrışla geçiyor. Neyseki bitti. Öğle arası eve gelip bi posta emzir uyut yaptım. Bi kırk dk sonra bi daha. Ama sabah hamakta sallarken bıraktığım için oğluşu çok özlemiştim iyi oldu :) sonraaaaaa okulda bana istemediğim halde sınıf öğretmenliği vermişlerdi. Sınıf ne sınıf!! Bolbol azarladım eve geldimmmmm. Tabi akşama kadar hep ayakta olunca eve geldiğimde pertim çıktı. Fakat yine de oğluşa kıyamadım ve bi posta çamaşır yıkayıp asıp parka götürdüm. Sallandık bolca. Accık da kaydırağa bindik. Adı zeynep olan bi minikle tanıştık. Babası ile gelmişti. Bisikletini bile paylaştı Efe ile. 4 yaşındaymış. Görünce anladım ki o vakit insan evladı olmuş oluyolar cidden :) sonra da koşa koşa eve geldik. İnşallah emip uyur da dinlenirim biraz.

Hatırladığım konulara yorum yapayım :)
Hemoroid!! Kabusum. Nefret bişi. Ama nfkcım kısa sürüyo muayene ve dürtülmüyosun. En iyisi de yatmalı olmayan pozisyonda bakılması. Hep şöyle düşün: senin için ilk ama doktora oooo kaçıncı :)

Çiş söyleme. Bi arkadaşımın annesinin iddasına göre 40 günlükken bile öğrenilirmiş :) siz eğer geç öğrendiyseniz sizin ezikliğiniz. Ben doğar doğmaz başlamışım hahaha. Şaka bi yana çocuk belli eder; aceleye gerek yok zannımca.

Kitaplar. Evet nfkcım senin dediğin kitaplardı baktıklarım. Gerçi indirime girmiş sanırım. Bizim iki tane dokun hisset kitabımız var. İnternetten almıştım. Birinde köpek kedi kuş tavşan balık var. Diğerinde ise su altındakiler. İkincisindeki hayvanları yerinden de çıkarabiliyorsun.

Humakus. Bi an okurken sanki ikiz gebelikmiş gibi algıladım (yorgunluktan) :) aklım çıkıyodu. Sonra anladım :)

Pamuk helvacım gitmeseniz olmaz mı kuşummmm?? 1200 kilometre ne yaaaaa?!?!?

Elifnazcım sen yoldan hiç korkmamalısın. Amerikan filmlerindeki polîs arabalarından alın ara bölmede camekan olan, atın veletleri arkaya; ne yaparlarsa yapsınlar hahaha. Zevzeklik etmeyecek olursam: işin zor bacımmmmmmm. Bi de park yatağın fermuarlı kısmı yok mu veledim ordan çıksın diye??
İlahi pembiş:))
Bol cırlamalı bir gün olmuş:) lise zor ya.
aysecik bi elinde elma bi elinde kuru incir yiyip dolasiyor. Bi yandan oyyuncaklarla oynuyor, mobilyalara ortulere elini suruyor. dun butun gun temizledigim evdeeeeee:36:
Ne elindekini veriyor ne oturuyor. Ben de bunlari ayni anda eline veren kv ye sevgilerimi sunuyorum... Ama az sonra bi cingar cikarip alicam elinden, sabrimin son demleri:36:
Ya bu ararlar ellerinden bir şey almak çok zor. Direk cırlıor bizimki.
Kızımmmmm ben bi elma yediğinde çıldırıyorum; sen incire nasıl dayanıyorsunnnn????? Kayınvalideye kalp kalp :)

Ama çok güzellllllllllllll.

Kıskanıyorummmmmmmmmmmmmm :) iyi eğlenceler şimdiden.

Oy yazık yavrumaaaaaa. İlerde bir bir anlatıcam bunları :)

Uçak ayarlasaydınız keşkem. Biz artık antalyaya hep öyle gitmeyi planlıyoruz kısmetse.
Siz Antalya'ya uçakla gidin bence de.. Efe heba oluyor yoksa.. Zaten orada fazla da gezmiyorsunuz.

neyneyse gelmiiiis. :ssz:
Seker portakalim nerde, nqsil gecti dugun?:52:
Ya ozlem, bitmedi mi alisveris?:30:
Geldim:)
İkisi de güzel şehirler.. Antep daha gelişmiş tabi..
Kısmet olur gidersin inşallah.

Sessiz sedasız ev mi:) bence gayet hoş. Demleseydin bir çay:)
Neyneyseeeeeeeeee napıyosun canikommm??

Aklımda Sertabın salak klibi ve şarkısı dönüyo. Öyle de güzelll böyle de güzellll :p
Mutfağı kısmen topladım. Küçük hanımı yatırmaya çalışıyorum.

Efe uyusun direkt yatıcammmmmmmm. Bu arada Efe yazacakken telefonun klavyesinden hep ege yazılıyo. Bi an bi oğlum daha olsa adını ege mi koysam dedim ama sonra Mete kararımdan vazgeçmemeye karar verdim :) kız olursa da bilmem ne koyarım. Gece gece ne alaka bilemicem :)))
Hayırdır:)) yorgunluktan 2. Çocuğa bağladın:p

gerçekten pahalı yaw vardır hikmeti ama daha hiç alamadım:( kıyamadım valla...

Herkese merhaba,
Kitap diyince yine atladım. Kızım yaklaşık 6 aylıkken dokun hisset kitapları almıştım. O zamandan beri kitaplarla haşır neşiriz. Benim size naçizane önerim çizilmiş resimler yerine gerçek resimleri olan kitapları tercih edin. Özellikle remzi kitabevi dokun hisset kitapları çok uygun. Biraz pahalı ama değer diyorum.
Sevgiler...

iyi yolculuklar sen tecrübelisin bizden ama uçak ve oto kiralama yaptık biz yine de zor durduk mersinde..artık şubat tatilinde giderim valla yazın hayatta olmaz.

Evet doğru ya nöbetim var demişti ..
Bence de , çektiğin sıkıntının geçeceğini düşününce gerisi boş , basit bi müdahale ile rahatlarsın inşaallah ...

Gece süremez eşim , karanlıkta çabuk uykusu geliyo , ama sabah 5-6 gibi çıkabilsek onlar uyanıp ayılana kadar ankarayı geçmiş oluruz ve de yolun orta noktasından sonra bir gece mola veririz belki :43:
Âmin sağol canım inşaallah :54:

gece ne alaka olurmu tam alaka;)

Tabi tabi bayat.... Kuru baklava foreverrrr. Hele fıstık ezmesi ohhhh yoooooo!! :)
Fıstık ezmesini çok seviyorsan tam senlik bir kurabiye var o zaman ; bol bol ezilmiş fıstıktan yapılmış kurabiye , şöyle baklava tadında :56:
benim fıstıkla aram yok, ben orada yiyeceğim kebaplar içli köfteler lahmacunlarla ilgileniyorum daha çok :1:
Bizde eşim 3 erkek kardeş , isimlerinin ilk iki harfi de aynı, kv'm oğluna sesleneceği zaman, sıradan başlıyor üçünü de sayıyor doğrusunu tutturana kadar, ne yalan söyleyeyim benim de komiğime gidiyor bu durum :1: o yüzden ben birbiriyle hiç alakası olmayan isimler koydum , lakin ben de karıştırıyorum ara sıra, kadının içten içe ahı mı tuttu ne olduysa :1:
Efe ve Mete hoş bir ikili olur.
Kızımın izlediği bi çizgi film var , Mine müge Mete çocuklar da :1: kız bebişe fikir olsun :38:

Döktürmüşsün..

Siz Antalya'ya uçakla gidin bence de.. Efe heba oluyor yoksa.. Zaten orada fazla da gezmiyorsunuz.

Sağolasın cnm :54:
Vallahi insan nasıl alışıyorsa o hengâmeye , boş boş oturmak suçluluk duygusu oluşturuyor, keyif bile çatamıyorum :9:

Hayırlı huzurlu geceler herkese, Allah rahatlık versin :54::38:

Son düzenleme:
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah :)

Döktürmüşsün..

İnşallah yazın öyle yapacağız. Zaten kpin arabası var ihtiyaç durumunda.

Sessiz sedasız ev mi:) bence gayet hoş. Demleseydin bir çay:)

Mutfağı kısmen topladım. Küçük hanımı yatırmaya çalışıyorum.

Hayırdır:)) yorgunluktan 2. Çocuğa bağladın:p

İlk defa dün beş dakka bile oyalanamadım yatakta! Anında uyumuşum. İkinci çocuğu hemen yapacak kadar kafayı yemedimmmmm :)

gerçekten pahalı yaw vardır hikmeti ama daha hiç alamadım:( kıyamadım valla...

iyi yolculuklar sen tecrübelisin bizden ama uçak ve oto kiralama yaptık biz yine de zor durduk mersinde..artık şubat tatilinde giderim valla yazın hayatta olmaz.

gece ne alaka olurmu tam alaka;)

Bizim gecelerimiz normal bir gece olmuyorki canım :) sanırum bu yüzden eşim kesinlikle ikinciyi istemiyor...

Fıstık ezmesini çok seviyorsan tam senlik bir kurabiye var o zaman ; bol bol ezilmiş fıstıktan yapılmış kurabiye , şöyle baklava tadında :56:
benim fıstıkla aram yok, ben orada yiyeceğim kebaplar içli köfteler lahmacunlarla ilgileniyorum daha çok :1:

Bizde eşim 3 erkek kardeş , isimlerinin ilk iki harfi de aynı, kv'm oğluna sesleneceği zaman, sıradan başlıyor üçünü de sayıyor doğrusunu tutturana kadar, ne yalan söyleyeyim benim de komiğime gidiyor bu durum :1: o yüzden ben birbiriyle hiç alakası olmayan isimler koydum , lakin ben de karıştırıyorum ara sıra, kadının içten içe ahı mı tuttu ne olduysa :1:
Efe ve Mete hoş bir ikili olur.
Kızımın izlediği bi çizgi film var , Mine müge Mete çocuklar da :1: kız bebişe fikir olsun :38:

Sağolasın cnm :54:
Vallahi insan nasıl alışıyorsa o hengâmeye , boş boş oturmak suçluluk duygusu oluşturuyor, keyif bile çatamıyorum :9:

Hayırlı huzurlu geceler herkese, Allah rahatlık versin :54::38:

Bana kurabiye deme canikom. En sonki 6 tepsi kurabiye maceramdan sonra görmek istemiyorum. Ayrıca ben de içli köfteler, kebaplar ve lahmacunlar istiyorummmmm :)

Müge güzel isim ama sert gibi biraz. Neyse ikinci olacağı zaman düşünürüz :)

Annelerin isim karıştırmasına gelirsek... Çok normalllllll. Kafada binbir türlü şey var. Çoğu da çocuklarla ilgili ;)

Sabah kocam dötünü kaldıramadığı için geç kalıcam bugün yaaaa. Hala emziriyorum uyuzcanı. Adam sabah keyfi yapıyor. 8:30 da hazır olmam lazım. Daha banyo, saç makyaj, kahvaltı yapıcam. Hayatımdaki iki erkeği de yolasım vaaaaar.

urfaya gittim balıkligole güzeldi ama gelişmişlik olarak anteple kiyaslanamaz.. çok yakın olmalarina rağmen urfa daha geri kalmış gibi geldi tabi ben gideli 6 yıl oluyor:1:

Döktürmüşsün..

evet canım arıyor yatağını annemlere gittigimizde de uyumuyor çünkü neyseki aldık park yatağı uyudu kuzucuk:31:

Günaydın güzel anneler v minik bebişler :38:
Oğlum tam kızımı servise indireceğim an uyanmak zorunda mı, 6 kat merdiveni indirip çıkartıyor bana illa ki afacan :57:

hayırlı sabahlar günaydınnnnnnnn:3:

bugün yeni bir can katıldı aramıza eltim doğum yaptı biraz önce haberi geldi :16:
dün akşam kontrole gitmişlerdi sonra hastanede kalmışlar gece bizi aramışlar ama duymamışız :53:
neyse sabah aradığımızda hala doğurmadı demişti kaynım şimdi eşim aradı doğum gerçekleşmiş
allah analı babalı büyütsün minik kızımı:16:

dün de işlerden giremedim kusura bakmayın anca şimdi yazabiliyorum:30:
cumartesi günü gittik düğüne güzel geçti sayılır saçlarım dışında herşey güzeldi :37:
saçlarım kısa eee topuz mu yaptırcam düz saçlamı gitcem maşa yaptırayım dedim ince yaptı maşaları
türk filmlerine döndüm valla :1:
düğün güzeldi herkes pistten inmedi valla bir ara eşimin patronu geldi eşime niye kalkmıyorsunuz dedi
oda bizim havalardan çalmadı henüze dedi:1: oda benimle çalışıyorsan her havadan oynayacaksın dedi
ayyy dikdatör patronu normalde çok sert birisi ama oğlu için canı gidiyor iyiydi yani:1:
biraz pahalı idi yalnız mekan doğal olarak kapıdan girişte hemen foto çekiyorlar bir an dona kaldım ne oluyor falan pat çektiler bile
sonra masada oturuyoruz gelip gene çekiyorlardıki teşekkürler dedim çekmedi birde gelinle çekildik tabi fotoğraf 20 tl imiş otoparkda vale gelip alıyor sözde ama genede otopark parası alıyorlar 30 tl anammm dedim bu ne :40:
neyse tabi içerde oldu düğün o yüzden üşümedik ama manzara için arada bir dışarı çıktık tabii:16:
yani kısaca idare ederdi yani kızımda uyumuştu biz geldiğimizde yavrumu özledim çok :16:
öyle yani:34:

Back
X