Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hoşgeldin bacım..:54: bende öyle..:9: kızı uyuttum. biraz kocişle oturduk. sonra oda uyudu.. mutfakta az işim vardı onu bitirdim.. epeydirde burdayım ama sanırım birazdan yatarım..:ssz:

saat 6 gibi geldik eve, annemdeydim bugün..
yemek yedik, kızı emzirdim, yanında uyumuşum, kalktım ki eşimde salonda tv karşısında uyuyakalmış.:1:

kalktım kızı tekrar emzirdim uyuttum, mutfağı topladım,:6:
eşimi yatağa kızımın yanına yatırdım, topiğe koştum..:10:
ben de namazı kılıp yatıcam şimdi, yarın görüşürük,
çok çok öpüldünüz temmuz bebiş ve anneleri..:54:

bu arada kv ile karşılıklı oturuyoruz biz..
kayınpeder rahmetli.. o yüzden sık yemeğe çağırırım, kayınlarım var ama onları idare eder, beraber kahvaltı yaparız...:1:
bazen hepbirlikte gezmeye çıkarız..
ben çağırdıkça memnun olur, bize geldikçe mutlu olur.
ama gelince öyle bişeylere karışmaz..:19:
aksine herşeyi över.. aa bunu ne güzel yaptın, ay bunu ne kadar güzel pişirdin..
ne kadar güzel bakıyorsun kızına, herkes beceremez.. seni takdir ediyorum falan..
çoğu tam gerçek değil ve abartı ama iyi niyetini belli ediyor.. önemli olan da bu.. :40:

eşim kızartma yememe kota koydu doğumdan sonra kilo vereyim diye..
o işe gidince saat 10 gibi kahvaltı hazırlayıp beni çağırıyor.. :46::42:
bi gidiyorum koca bi kızartma tabağı, patates, biber, patlıcan.. :52:
üzerine sarımsaklı domates sos, düşüp bayılıyorum.. :56:
ye ye sana yaptım diyo, bi çay içiyor yanımda, anlıyorum ki sofra bana..
ben yiyorum o kız kucağında seviyor, benim yemeğim bu diyor..:9:

bi de arada yemek yapıp veriyor bir iki tencere..
çok makbule geçiyor..:1:
Allah muhabbetinizi hiç bozdurtmasın canım.. ohhh afiyet olsun.. :) :)
Benim k.validemde ben hamileyken bana elbiseler dikti.. hepside pek ciciydi.. Civcivim diyordu bana :) :)
:9:
yanında kaldığım zaman hep bana hizmet etti kadıncağız.. ne yesem kusuyordum çünkü.. Allah ondan razı olsun..
:16:
Doğum olacağı zamanda küçük görümcemle ikisi Eskişehirden kalkıp geldiler yanıma..
Kızımın beşiğini k.v almıştı.. bide içine yün yatak yapmış.. Allah razı olsun..
Biz EskişehirE gideceğimiz zaman arar beni "Guzum, ne istiyon yemek söyle yapayım" der.. Bende" Zahmet etme annecim" derim..

Kızlar size doyum olmaz ben kaçayım artık.. Acayip uykum geldi..
Eki Görüntüle 546464 Allah rahatlık versin size.. Hayırlı geceler..:54:

Benıde kayınvalıdem hıc ovmez hıc 3 yıllık ev lıyım sag olsun kayın peder over evlı gorumcem over kv genelde ilk torununu over cocuklarını over gorumcem mardıne atandı ogretmen kv yanında kalmıs ayy ne kadar akıllı kızı varmıs masallak cok tebıyeelı yetısmıs f.fılan bıde esımın resmını gormusler aa oglun cok yakısıklı demısler ıcımden cok kızdım benım yanımda soleme barı dımı anladı yuz ıfademden bana bakıp gelınınde guzel demısler tek oglu var 3 gorumcem var serttır bıraz aılecek

Kızlar siteye ne olmus boyle, hersey birbirine girmiş sanki

Kızlar siteye ne olmus boyle, hersey birbirine girmiş sanki
iki gündür bakım vardı heralde.. kimi zaman sayfayı bile açamadım..

ayy o bende de vaar, çok fena bazen geceleri ağrıdan uyuyamıyorm
bana doğumdan sonra oldu,, ömrümden ömür gidiyor..
aile hekimi biri anestezik iki merhem yazdı.. ama onlardan ziyade ultraproct diye bi fitil vermişti..
süpper bişey.. daha ilk kullanımda etki etti. o dayanılmaz ağrı ve acıyı bi fitilin bu kadar çabuk ve neredeyse tamamen kesebileceğini düşünmezdim.
kesinlikle dene derim..:34:

Bizimki de doğum hediyesi bir çeyrek, 2 etek, iki tişört almış.O ne yavvvvv dedim içimden.Benim arkadaşlarım, kuzenlerim çeyrek takıyor.Sonra da babaannelik taslayacak, kolaydı.Hiç kusura bakmasın.Haaa bir de alacak durumu var, olmasa beklemem zaten.

bebeim aynen bi takım almış 5 tl ye gördüm bi yerde :53: çeyrek taktı benim sırf baba tarafımdan 7 tane çeyrek geldi :52: ayrıca daha annemin yaptılşarıan sğaolsun bile demiyor şillet kadın :52: nefret ediyorum beeee elinde olmasalar bişi demem pisss lerrrrrrrrrrrrrrrrr :25::24::kkk:

kv gelinini sevsin sevmesin.. oğlunun çoçuğunu sever.. hem de çok sever..
annem diyor ki, ben torunlarımı kendi çocuklarımdan çok sevdim, seviyorum..
hayat kailesi, anlamadım, bilemedim tam yaşayamadım.. ama bu torun sevgimi anlatacak kelime yok..:17:

benim kayınvalidem de iyi insandır ALLAH razı olsun. başlarda biraz çatıştık, ama zamanla alıştık birbirimize..
o sivri tarafları köreldi, laf sokmaları bitti. ben de daha yumuşak ve hoşgörülüyüm.. oğluna söylemediğini bana anlatır..
ona nazını geçiremez, bana nazlanır.. anladım ki, zamanla yaren oluyoruz birbirimize.. ama hep bi görünmeyen sınır var,
onu aşıp, tam bi ana kız olmadık ama iyiyiz yaa:1:

benim kayınvalide evi barkı var, iki maaşı var. hamileyken bana diyordu ki, ben çocuklarımdan kalan hiçbirşeyi atmadım..
eşyaları, giysileri, oyuncakları,, şimdi hurçları açıcam sana vericem hepsini kullanırsın..
deli oluyordum bu lafa. eşimin eşyası olsa, amenna nostalji olur, manası olur..
ama kayınlarımın görümcemin eskilerini verecek diye sinir oluyordum.
lafa gelince çok kıymetli, bi tane, ilk torun ama hediyeye gelince eskileri çıkarıp verecekmiş..:19:
istemem getirmesin, vermesin, ondan bi beklentim yok diyordum.. sağolsun anladı istemediğimi, vermedi..

neyse bebek doğunca dökülüp saçılmaya başladı..sürekli bi şeyler örüyor, anlatamam..:1:
çoğu giydirmeyeceğim şeyler... ama yapan babaannesi olunca çok kıymetli..
o geleceği zaman giydiriyorum yaptıklarından, bi mutlu oluyor ki,,:49:

bebeğim benm kaynana ahanda geri aradı kadın tam şeytan :47:
yav kadın kafasını bilmiyorum ondan örmicem dedi bende doğru ördüğün yeleklerden belli diyemedim :ssz::ssz:

ne olursa olsun gitmicem yeter be sevdirseler çocumuda sevmiyorlar zaten bende onları çok sevmiyorum çok meraklı değilim :47::47::47::47:

dayısının karısı beni aramış açmadım kaynanam aradı açmadım en son kocamı aramışlar niye açmıyor açsın konuşsun diye
ben sanki mecburum muhatap olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm aramasınlar beniiiii :47:

beni şikayet ediyorlar sizene ben mecburmuyum gelininizle konuşmaya onlara yardım ediyor diye ben kul köle olamamm :47::47:

ayy Allah evlatlarımızı iyi insanlarla eş etsin offf :ssz:

bebeim aynen bi takım almış 5 tl ye gördüm bi yerde :53: çeyrek taktı benim sırf baba tarafımdan 7 tane çeyrek geldi :52: ayrıca daha annemin yaptılşarıan sğaolsun bile demiyor şillet kadın :52: nefret ediyorum beeee elinde olmasalar bişi demem pisss lerrrrrrrrrrrrrrrrr :25::24::kkk:
benim kv bana aldığı bilekliğin yanında kızıma da çeyrek almıştı, saolsun..
benim ailemden tamlar ve nice çeyrekler geldi.. belki 500-600 tl para
eşimin ailesinden gelen çeyreklerse bir elin parmağını geçmiyor, artı 200 tl.
aynı apartmanda oturduğumuz eşimin amcası bile takı namına bi şey almadığı gibi,
eşi de hediye namına temmuz ortasında doğan kızıma yenidoğan büyüklüğünde hırka patik örmüştü,, :95:
onu da aynı çatı altında oturmamıza rağmen kızım 2,5 aylıkken görmeye geldiğinde verdi.. :99:
buna ne dersiniz?.. :19:

kimsenin takılacak çeyreğe ihtiyacı yok, benim hiç yok..
lakin bu, verilen değerin simgesidir..

önemli olan da ailesinden ziyade eştir..
ve ben eşimi çok seviyorum..

yav kadın kafasını bilmiyorum ondan örmicem dedi bende doğru ördüğün yeleklerden belli diyemedim :ssz::ssz:
ne olursa olsun gitmicem yeter be sevdirseler çocumuda sevmiyorlar zaten bende onları çok sevmiyorum çok meraklı değilim :47::47::47::47:
dayısının karısı beni aramış açmadım kaynanam aradı açmadım en son kocamı aramışlar niye açmıyor açsın konuşsun diye
ben sanki mecburum muhatap olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm aramasınlar beniiiii :47:

beni şikayet ediyorlar sizene ben mecburmuyum gelininizle konuşmaya onlara yardım ediyor diye ben kul köle olamamm :47::47:

yavrum iyice bunalmışsın sen..
takma, takılma..:63:

bu arada ben evimdeyim :9: çok şükür
nihayeeeet :9::9::9:

bu arada bakımdan sonra site hala kendine gelemedi..
yazıyorum, gönderiyorum, sayfada yorumumu göremiyorum.
bi süre sonra baktığımda 3 kez aynı mesaj yayınlanmış oluyor..

Son düzenleme:
aynı apartmanda oturduğumuz eşimin amcası bile takı namına bi şey almadığı gibi,
eşi de hediye namına temmuz ortasında doğan kızıma yenidoğan büyüklüğünde hırka patik örmüştü,, :95:
onu da aynı çatı altında oturmamıza rağmen kızım 2,5 aylıkken görmeye geldiğinde verdi.. :99:

bu arada ben evimdeyim :9: çok şükür

Allahım mutluluğunuzu daim etsin canım :16::16::16::16:

takılmayayım takılmayayımda arada patlıyorum boşvere boşvere ne hale geldik diye şarkı vardı :24::24:

çok şükür bizimde ihtiyacımız yok ama insan değer açısından bakarsa önemsiyor dünya malı

linklere bi göz attım. ev tipi şimdi kullanabileceğin bi şey bakıyorsun belliki..
benim fikrim pek de pahalı olmayan bir şey seç.
dikkat ettiğim bi şey, kullanım süresini yazmamışlar. yani bebek kaç aya yada kiloya kadar bu ürünü kullanabilir bilmiyoruz..
bi de emeklemeye başlayınca salıncakta pek sallanacaklarını sanmam.
yeğenim var, tam bir yaşında..
babam parka götürünce salıncakta çok eğlenmiş, kahkahalar atmış.. (uçana kaçana gülen bi çocuktur zat-ı şahane:1:)

babam da ertesi gün gidip ev tipi bi salıncak almış hemen.. getirip kurmuş ama yengem yüzüne bile bakmadı diyor..
ben oturttum salladım içinde 5 dk durmadı..

ama şimdi için çok kullanışlı bi ürün..

benimkide yıktı bu akşam ortalığı gıttım banyoda kaleboduru yumrukladım yumruladım sonra oğlumun yanına gittim gülerek ona masaj yaptımmm :52:
bizde de bitmedi zort zort cıkarıyor ama yine de karnı çok şiş

canm benm bebeğimde çok gazlıydı mama yiyordu doktor humana anti kolik mama önerdi onu kullnadık rahatladı çocuğum. bi deneyin derim sadece eczanelerde satılıyor.

:1:
ben görmeyeli boyut değiştirmiş burası kaynanalar çekiştirilir olmuş:ssz:

boşverin kızlar,bana kaynananın iyisini göstersenize,nerde var:35:

Bencede salincakta pek duracaklarını düşünmüyorum linklere bende baktim tatli 1 yasa kadar kilo 11 kiloya kadar yaziodu birinde kisa bi kullanim suresi olacağı icin pahalıya kaçmamak lazim bencede..bizde bu hafta braun kulaktan ates olcer weveel buhar makinesi bide oda isisi nemi gosteren dijital saat aldik..almak istedigim ilerisiicin sandalyeye gecirilen mama koltugu bide oyun halisi bide ziplama aparati onun adi ne bilmiorum ama bacaklarinin arasından geciriosunda ziplioya çocuk lunaparklardada oluo.ziplamak coj onemli hem çocuklar cok sevio hem enerjileri boşalır hemde bilimsel olarakta kanıtlanmış boy uzatio

Bide kızlar benim oglumun kafası cok terlio emerken biliorum normal hem vucut isisini kafalarindan verdiklerinden hem enerji sarf ettiklerinden ama carsafi felâket islanio bukadaridami normal..bide oglusum ishal gibi gaz sorunumuz iki bucuk aylıkken bitmisti bi haftadır yaptigi gazin haddi hesabi yok alttan tabii gunde 4 5 kere kaka yapar oldu.kaka tahlili temiz. Aceba usutuyomu neden bu kadar gaz cikario

iyi geceler herkese sizce oyun halısı almalı mıyım? oyun halılarına bakıyorum bi yandan da alsam mı almasam mı karar veremedim sizler aldınız mı

Back
X