Aryanın uykusuna diyecek yok

ama daha 2 aylıkkenden o böyleydi ( yaşasın gece-gündüz eğitimi! Eğitimlerden bi onu becerebildim sanırım) 6 aylıktan itibaren sabahı boylar kuzum. Ama sanırım emmeleriyle çok alakası var. Bizimki emmediği için aramıyor. Emen çocukların geneli gece uyanıp emmek istiyor, benim gözlemim.

yok şimdi allah var, 13 aylıktan beri rahatım baya. İlk zamanlar, hatta 1 yaşa kadar çok zor bi bebekti ama. Kolikti mesela!
Beni şu hastalıklar ve yemek olayı yıldırdı bacımm! Ama yemeği de hiç ısrar etmiyorum artık.( eskiden ısrar etmemek için kendimi zor tutuyordum, sinir oluyordum) şimdi evde ne yemek yapıldıysa, yiyor yada yemiyor. Benimde umrumda olmuyor hakkatten. Hatta bir öğün düzeni, saati bile yok artık. Ne zaman acıkırsa. Çok aç olduğunu düşünürsem de uyurken cicibebeli süt veriyorum, bitti gitti. Yok meyvesi, yok yumurtası, yok cevizi, yok bugün yoğurt yemedi si yok artık. Ne yemek istiyorsa o!
Bizde de aynı durum:) ona noluyosa, sanki bi işin ucundan tuttuğu var? Ama benimki fazla " anne" olmamdan şikayetçi. Kocamı 2. Plana atıyormuşum.