Selam kızlar , Cumartesi geldik evimize fakaat babamızı pazar günü iş seyahatine yolcu ettiğimizden kendimizi anneanneye attık, bu gece evimizdeyiz çok şükür, kuzucuklarımla yapayalnız

Bu arada dün bir De aöf kaydı ile uğraştın, artık ikinci üniversite şansı ile Türk dili ve edebiyatı bölümüne kaydolmuş bulunuyorum , inşaallah başarılı olabilirim
Ah ah sorma canım , doyamadan döndük kebaplara tatlılara

Orada yaşasam 100kilo olurdum garanti
Çok geçmiş olsun canım , Allah acil şifalar versin inşaallah ...
Bayıldım hayalindeki Camii'ye, Camii'ler böyle yerler olabilse, ne de güzel olurdu...
Bizlerin küçüklüğünde aklımızda kalan camii tablosu, tam da bahsettiğin gibi ne yazık ki ): çocuklarımızın öyle olmaz inşaallah , ama bizdeki bu hoşgörüsüz , tahammülsüz yaşlı insanlar değişmedikçe çok zor...
Iki sağa sola koşturan çocukla Camii'ye girdiğimde, bazı yaşlıların tavırlarından ötürü namazı yarım yamalak kılıp mahcubiyet duygusu ile kaçıyoruz Camii'den resmen ):
Ama artık istanbul da bayramlarda çocuklarınızı da alıp ailecek Bayram namazlarına gelin diye duyurular yapılıyor, camilerde çocuklara hoşgörü konulu vaazlar veriliyor, inşaallah değişir insanımız....
Çocuk esirgemedeki görevin çok güzelmiş, benim de en büyük hayalim bir çocuğa koruyucu aile olabilmek ilerde inşaallah ..
Çok şükür sorunsuz anlatmışsınız canım Allah'ın izniyle sonuçlar da güzel çıkar inşaallah ...
Allah şifalar versin iğneler kesin çözüm olur inşaallah kuzucuğa...
Bebişe çok üzüldüm ,Allah şifalar versin yavruya, ileride düzelecek mi sorunu , inşaallah öyledir...
Evet cnm mum Boya, kesinlikle oyun hamurunu da dene çok güzel oyalanıyor bizimki , zira uzun yolculukta uyku harici oyalayabilmek için türlü türlü malzeme gerekiyor bizde

kesinlikle ben de sendenim, yemek konusunda değil ama; babası da ben de sakin insanlarızdır mesela, hele babamız acayip mülayimdir ama gel gör ki bizim kız tam bir eli maşalı, cadı.. Kime çekti bilmiyorum hiç

7 göbekten birilerine bile çekebilirmiş bayramda çok tecrübeli teyzelerin dediğine göre ...
Sorup ilgilendiğiniz için teşekkür ediyoru ayrı ayrı hepinize kızlar

uzun bir geçmiş okuma oldu benim için, o yüzden herşeyi alıntılayamadım, atladığım birşey olduysa affola..
Hayırlı huzurlu geceler hepinize ve minik kuşlara

:103: