Hadi gözün aydın canım... Gözün aydın diyorum çünkü şuan riskli bir durum yok anladığım kadarıyla. Ama tedbirli davranıp kontrol altında tutmak istiyorlar, ilerleme, gerileme olur mu diye. Ben böyle anladım yani.
Aryanın bugün son iğnesi olacak. Tek hastalık belirtisi olan yeme olayı ise asla eskisi gb değil tabi ama hastalık dönemine göre biraz daha iyi.
Eşin uyku sersemliğiyle biraz fazla sinirlenmiş bence. Biraz da uykuya düşkün anladığım kadarıyla, olmuş olan... Boşver yinede seni düşünüp nefes alman için adeni götürmüş. Sende keyfini çıkar bence. Zaten basit bir konu, öpüşün barışın
Aryanın yeme olayı malum..,
Bende ısrar etmiyorum. Bu sefer de az az yiyip yarım saatte bir yemek istiyor. Ne yapacağımı anlamadım. Ona mı uyayım, yoksa öğün olarak verip sonraki öğüne kadar bekleyip iyice acıkmasını mı bekleyim? Birde şunu soracağım, bizimki bu ara pirinç pilavı, bulgur pilavı, makarnaya düştü. Evde pişen yemeği yemeyince istediği, sevdiği şeyleri yapıyor musunuz? Aryaya kalsa hep makarna, hep makarna.... Birde şunu sorayım oyunla mı yediriyorsunuz yemeği? Biz oyunla yiyorduk ama artık uğraşmak istemiyorum, yemezsse yemiyor.