ozlemcr çok geçmiş olsun ,nasıl da el çabukluğuyla alıyorlar cüzdanları hayret ediyorum, işin acısı Kabenin dibinde bile hırsızlar var ne kadar Allahtan korkmaz insanlar.. neyse ki çok paranız yokmuş yanınızda
eşinle ilgili durumda da eşinin bebeği götürmesi senin için iyi olmuş ama benim eşim de sabahları kalkınca çok uyuz oluyor
dün çarşıdan kendime güel ciciler aldım, deichmann dan çook şeker bi bot aldım; 29 tl ydi. 100 tl den düşmüş. tek kalmış. iç dış deri, yarım bot, bilekte bittiği yerde de kürkü var,topuklu. bayıldım. eve gelince eşime gösterdim,tepkisi: "bu botu giyemezsiiiinnnn!!!!"
çok dikkat çekiyormuş; ben de çok sinirlendim konuşmuyorum şu an
bence hiç gitme ;mevlütler çok kalabalık oluyor ben sevmiyorum
ortopedik ayakkabı giydirebilirsin bence
bizimki de kadınlardan korkuyor
sağol canım önerin için ama eşim kıyafet al dedi ben de koton dan 5 yaşındaki kızına bir kazak ve yeni doğan oğluna bir hırka aldım,çok şık şeyler var kotonda
oyuncaklarına elletmeyen çocuklara ben de uyuz oluyorummm
geçen gün bi kız vardı keremle baya ilgilendi bana diyor ki
"bebeğiniz çok tatlıymış.. bisikletimle biracık oynamasına izin verebilirim" :) çok mutlu oldum
hahha bırakıcan moklu moklu gezsin
sorma ya hem temizliyoruz hem de rahat durmuyorlar
kızlar ben bu gece istanbula uçuyorum; biraz ani oldu. annem ve babamla gidiyorum inşallah

ama sizinle buluşmaya vaktim olmaz sanırım amcamları teyzemleri falan dolaşırız bi de doğum yapan kuzenime gidicem

bana dua edin inş güzel geçer, bebek arabasını da götüreceğim inş sorun olmaz uçakta