Yaw öyle içten yazmışsın ki hiç içmediğim halde canım çekti

ilk fırsatta denicem
bence de servis diyo
ben de gelirimmm 2. buluşmada zaten daha çok katılım olsun piliisss mesela pembiş neyneyse pamuk helva kesin olmalılar
Canım yasir de öyleydi dışarda hoop oturup emeklemek istiyodu hala da bazen yere çömeldiği oluyo demekki çok az bi zamanı kaldı senin oğluşun da..Ben de bu iç basmasıyla ilgili kendi doktorumuza bir türlü randevu alamadım doktor bi arkımı aradım bnm oğluşla aynı aylarda bi kızı var onun da paytak bastıgını ama 18. aya kadar böyle şeylerin çok normal oldugunu bekleyeceklerini söyledi yine de içine sinmiyorsa bir ortopediye göster ona göre ayakkabı al dedi öyle yapıcam sanırım...
Ahhh canımmm....
Sen hep böylesin valla çok kıymet biliyosun ve mesela en başından beri nazar değer söylemiyim benimkinin uslu oldugunu moduna girmedin hiç çevremde çocugu uslu daha uysal oldugu halde sürekli şikayet eden ve benim ağzımı bile açmama izin vermeyen o kadar çok kişi var ki...
Ya tabii ki elhamdülillah sizler de yazmıssınız sağlıkları yerinde ama ben hala kolik ismini dahi duydugumda tüm sinirlerim alt üst oluyor..
Bugün dışardan geldik çok uykusu vardı ondan ağlamaya başladı emziricem rahat emzirmek için üstümü çıkarmaya çalışıyorum öyle bi ağlıyoki aklıma o kolik ağlamaları geldi amaaan Allah'ım ...
ya 1 yıldan fazla geçmesine rağmen çok çok kabus bi durum !!!
Kolik Nedir?
Bazı bebekler gün içinde uzun süreli veya sık ataklar şeklinde ağlama krizlerine girerler. Bu aşırı ağlama krizlerine kolik denir. Aslında bütün bebekler zaman zaman ağlarlar veya huzursuzlaşırlar. Ancak bu davranış aşırı olursa ve çok sık olursa kolik olarak tanımlanır. Ani spazmlar şeklinde karın ağrısı vardır. Tipik olarak 3.-4. haftalarda başlayıp, 3. ay sonunda geçer. Ailenin ilk erkek bebeğinde daha sık görülmektedir. Prematüre bebeklerde daha geç dönemde başlar ve daha geç normale döner. Kolik nadiren 4. veya 5. aya kadar devam eder. Aniden veya yavaşça sona erer. Sıklıkla geceleri olur.
Niye alıntıladım ? Bu bile sözde tanımı nadiren diyo da 4 5 ayda fln bitmedi bizimki..Eve gelen kaçıyodu o derece offf hani sen yazmışsın ya diğer çocugum oldugunda kıyaslarız diyorum eşime diye biz de konuşuyoruz hep ama bize de uysal düşerse panik oluruz heralde çok şaşırırız :) Rabbim muhakkak ki sağlık sıhhat versin orası hepinizin duası ama çok ağlak aşırı gazlı kısaca Kolik bebe büyütmek çok zordu hala zor..Takdirin için çok saol bacım ama senin de dediğin gibi herkes kendi yaşadıgını bilir her an çok çok özeldir...
kızın kaç yaşındaydı canım dişleri dökülmüyo mu bunların yaa büyüdükçe dertler de büyüyor denilen durumlar bunlar olsa gerek :44:
Tavsiyelerin için çok canımcım...bir köşeye not ettim hepsini tattırıcam belki sevdiği çıkar anasına çekmesin balık güzel bişi aslında da benim kendisiyle kötü anılarım var

ortaokulda saf bir öğretmenim canlı alabalığı bize kendi ellerimizle koparıp kafasını sonra da yedirdi o gün bugündür çok fena oluyorum
amiiiinnn hepizin evladını Rabbim korusun..Ben de çok üzüldüm o çocuga insan bir an durup düşünüyo sonra yine aynı tas aynı hamam...