Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa cok gecmis olsn cnm cok buyuk degildir ins..Az önce acaip sallandık...
Cok sevindim canim guzel vakit gecirmene ohh sefan olsun boyle kacamaklari zaten cook nadir yapabiliyoruz bir de degince tadindan yenmiyoNfk cım dediğin yerlere bakıcam biraz belini örten ve robot gibi kısıtlamayan bir mont istiyorum. Bu arada Kerem de Efe gibi sadece legoları yıkıyor:)
Borntobemother film çok sürükleyiciydi 2,5 saat nasıl geçti anlamadık çok heyecanlıydı wuuuuu :)
Aynen canım. Ayva keremde de yemiştim şimdi de yiyorum zaten :) ayva mevsimine denk geliyor hep :)
Hayırdır inşallah..![]()
Niye kiyamiyosunki kafan dagilacak oyle dusun gerci ben de henuz okula baslamadigimdan o duruumu bilemiyorum ama evde surekli daraliyo insan bi etkinlik bisi olucakki evdekine daha mutlu davraniyim bnde oyle oluyoAynen ben de bırakmaya kıyamıyorum . Okula giderken zor bırakıyorum zaten.
Aysecigi birakabildibmi bari babanneye tek gittiysen ohh cicilerini gule gule kullan legolarinizda hayirli olsn bizimki de daha cok yikan gruptanbugün kendime alışveriş yaptım. epey dolaşmışımki, ayaklarım zonkluyor
ayşeciğe de lego aldım. çok hoşlandı. sürekli kule yapıyor
Bugunku kaderimiz ayniymis hic uyumadi ve biz disardaydik baliklari cok sevdik esim ayagini akvaryuma daldirinca cocuk ayakkabisiz kaldi zaten niyetliydik almaya karar degstrrerek vicco dan ortopedik bi ayakkabi aldkGüle güle kullan aldıklarını canım. Efe kuleleri bozmayı daha çok seviyor :)
Çok yoruldum bugün. Efe yarısı memede olmak üzere 45 dk uyudu sadece çünkü tuvaletigeldiği için ağlayarak kalktı ve bi daha da toparlayamadı. Tüm günü burnumdan getirdi. Bi yandan da kocam hasta. Yarın nöbet günüm ve ben çooook mutsuzum![]()
nazik davetin için çok teşekkür ederim
herkese merhabaa
ben geçmişinizi devamlı okuyordum hepiniz 2012 temmuz annesi olduğunuz için ortak noktamız yok muhabbete hiç girmiyim sorularım olursa sorarım diye düşünmüştüm sonra başlığa bakınca e ben de önce hamileydim sonra anne oldum dedim![]()
hatta aranızda bi de 5 aylık bebeği olan bir arkadaş var Elifnaz dı sanırım... eğer topiğinizde kabul görürse ben de yazarım bundan sonra buraya![]()
Canım, çalışınca durum biraz farklı oluyor sanırım. Sabahtan akşama kadar birbirimizi çok özlüyoruz.Aa cok gecmis olsn cnm cok buyuk degildir ins..
Cok sevindim canim guzel vakit gecirmene ohh sefan olsun boyle kacamaklari zaten cook nadir yapabiliyoruz bir de degince tadindan yenmiyo)
Niye kiyamiyosunki kafan dagilacak oyle dusun gerci ben de henuz okula baslamadigimdan o duruumu bilemiyorum ama evde surekli daraliyo insan bi etkinlik bisi olucakki evdekine daha mutlu davraniyim bnde oyle oluyo
Aysecigi birakabildibmi bari babanneye tek gittiysen ohh cicilerini gule gule kullan legolarinizda hayirli olsn bizimki de daha cok yikan gruptan)
Bugunku kaderimiz ayniymis hic uyumadi ve biz disardaydik baliklari cok sevdik esim ayagini akvaryuma daldirinca cocuk ayakkabisiz kaldi zaten niyetliydik almaya karar degstrrerek vicco dan ortopedik bi ayakkabi aldk
Hay haayy buyursun gelsiinnn)
Herkese günaydın. Sabah sabah alarm çalmadı, neyseki uyandım. Saate bir baktım ki kurduğum saati 25 dakika geçmiş. Neyseki hazırlandım ama sabah namazını kaçırdım. Telefonumu değiştirmiştim, sessizde ve kapalı olursa alarm çalmıyor. Bunadıl iş yaaaaaa.![]()
tarifi kaydettim canım. bu hafta sonu denicem inş..Ispanaklı Gözleme Tarifi | Günlük Yemek Tarifleri
nfk bu hamurla yapıyorum canım.azıcık süt ve sıvıyağda ekliyorum.
hamur ne kadar dinlenirse o kadar güzel açılıyor.
.[/B][/FONT][/COLOR]
az zaten o kocaaa masada canı mutlaka çayı çekiyorduk..Pembişcim evet ben de çay verilmesine kızıyorum ama büyükler sağ olsun , canı istedi yazık diyerek illâ ki içiriyorlar , kendi annem de dahil buna Sağolsunher gün Bayram çikolatası getiriyor çocuklara , anne selime yedirmiyorum diyorum , ayy bak ablasından özendi diyip ağzına tıkıştırıyo
![]()
sabah sabah güldürdü beni yaaa, Allah iyiliğini versinKızım kardeşinden iyice bıkmış galiba; bana gelip; bunu hastaneye geri götürüp kız bebekle değiştirelim, ben kız bebek seviyorum diyip, karedeşini evden atma teklifinde bulundu![]()
bu tez bana uygulandığında doğru sonuç veriyor.bi doktor yorumuna göre kusma bulantı sebebi bebeğin genetiğinin anneden farklı olmasıymış yani babaya benzermiş..bilmem artık doğrumu?
ay oğlan terminatör gibiydi yaaaKız on kişi üç bebişle baş edemedi bi de yeni evlileri çocuktan mı soğuttunuz :)))?????
ay o tuvalet en uygunsuz zamanda gelip de tüm düzeni alt üst etmiyor muuu?Çok yoruldum bugün. Efe yarısı memede olmak üzere 45 dk uyudu sadece çünkü tuvaletigeldiği için ağlayarak kalktı ve bi daha da toparlayamadı. Tüm günü burnumdan getirdi. Bi yandan da kocam hasta. Yarın nöbet günüm ve ben çooook mutsuzum![]()
yaz kııız, yazdın da yazma mı dediknazik davetin için çok teşekkür ederim
herkese merhabaa
ben geçmişinizi devamlı okuyordum hepiniz 2012 temmuz annesi olduğunuz için ortak noktamız yok muhabbete hiç girmiyim sorularım olursa sorarım diye düşünmüştüm sonra başlığa bakınca e ben de önce hamileydim sonra anne oldum dedim![]()
hatta aranızda bi de 5 aylık bebeği olan bir arkadaş var Elifnaz dı sanırım... eğer topiğinizde kabul görürse ben de yazarım bundan sonra buraya![]()
ben bi şey hissetmedim.Az önce acaip sallandık...
vuhuu! ilki de 2,5 saatti ama akıcıydı. nasıl geçiyor zaman anlamıyorsun.Borntobemother film çok sürükleyiciydi 2,5 saat nasıl geçti anlamadık çok heyecanlıydı wuuuuu :)
bazı akıllı telefonlar 3310dan akılsızHerkese günaydın. Sabah sabah alarm çalmadı, neyseki uyandım. Saate bir baktım ki kurduğum saati 25 dakika geçmiş. Neyseki hazırlandım ama sabah namazını kaçırdım. Telefonumu değiştirmiştim, sessizde ve kapalı olursa alarm çalmıyor. Bunadıl iş yaaaaaa.![]()
işte, bilene sormak lazımmUçak moduna al telefonu, kapatma
Ne güzel mamalar.... Canım çekti valla. Şu sperfreshin böreklerini merak edîyordum, nasıl güzel mi bari?Günaydın
dün misafirlerimiz biraz geç kaldı iyi oldu o arada bizde iki küçüğü uyuttuk rahat ettik.
limonlu chescacaki bu sefer visneli yaptım eşim bunu daha çok beğendi.
cahidenin sitesinde çatlak kurabiye tarifini gördüm onuda bi cesaret yaptım. çok beğenildi tavsiye ederim.
salatalikli patates salatasi, sarma vardi zaten, borekte superfreshin küçük mini boreklerinden pisirdim dünü atlattik. darisi diger misafirlerime:13:
Ne güzel mamalar.... Canım çekti valla. Şu sperfreshin böreklerini merak edîyordum, nasıl güzel mi bari?
Kız olacağını bilsem, hiç beklemem deelanur'da kıza daha düşkün canim. sen bide kiz yap en iyisi. hazır herkes hamile kaliyorken![]()
Özlediğinde de ziyaretine gidermiş hastaneyeaahhahaha ya varya hiç güleceğim yoktuu Allah iyiliğini versin yaaa![]()
Hayırlı olsun yeni ciciler , Ayşecik de güle güle oynasın kuleleri ile ..bugün kendime alışveriş yaptım. epey dolaşmışımki, ayaklarım zonkluyor
ayşeciğe de lego aldım. çok hoşlandı. sürekli kule yapıyor
Allah acil şifalar versin enişteye..Güle güle kullan aldıklarını canım. Efe kuleleri bozmayı daha çok seviyor :)
Çok yoruldum bugün. Efe yarısı memede olmak üzere 45 dk uyudu sadece çünkü tuvaletigeldiği için ağlayarak kalktı ve bi daha da toparlayamadı. Tüm günü burnumdan getirdi. Bi yandan da kocam hasta. Yarın nöbet günüm ve ben çooook mutsuzum![]()
Hoşgeldiniznazik davetin için çok teşekkür ederim
herkese merhabaa
Çok geçmiş olsun canım..Az önce acaip sallandık...
Âmin Allah bir daha o günleri yaşatmasınSağolun kızlar. 28km ötede olmuş. Allah ım daha büyük depremlerden korusun.
Efe yine ağlayarak kalktı. Emzirip yatıracaktım ki uyumadı. Bi baktım ki kaka yapmış. Bugünün trendi bu sanırım :/
Eşlerimizin rahatlığı kadar sakarlığı da benziyorAa cok gecmis olsn cnm cok buyuk degildir ins..
Cok sevindim canim guzel vakit gecirmene ohh sefan olsun boyle kacamaklari zaten cook nadir yapabiliyoruz bir de degince tadindan yenmiyo)
Niye kiyamiyosunki kafan dagilacak oyle dusun gerci ben de henuz okula baslamadigimdan o duruumu bilemiyorum ama evde surekli daraliyo insan bi etkinlik bisi olucakki evdekine daha mutlu davraniyim bnde oyle oluyo
Aysecigi birakabildibmi bari babanneye tek gittiysen ohh cicilerini gule gule kullan legolarinizda hayirli olsn bizimki de daha cok yikan gruptan)
Bugunku kaderimiz ayniymis hic uyumadi ve biz disardaydik baliklari cok sevdik esim ayagini akvaryuma daldirinca cocuk ayakkabisiz kaldi zaten niyetliydik almaya karar degstrrerek vicco dan ortopedik bi ayakkabi aldk
Çok sevindim guzel vakit geçirmene canım,Nfk cım dediğin yerlere bakıcam biraz belini örten ve robot gibi kısıtlamayan bir mont istiyorum. Bu arada Kerem de Efe gibi sadece legoları yıkıyor:)
Borntobemother film çok sürükleyiciydi 2,5 saat nasıl geçti anlamadık çok heyecanlıydı wuuuuu :)
Aynen canım. Ayva keremde de yemiştim şimdi de yiyorum zaten :) ayva mevsimine denk geliyor hep :)
Hayırdır inşallah..![]()
O arkadan ağlamalarına kıyamıyorum hiçCanım, çalışınca durum biraz farklı oluyor sanırım. Sabahtan akşama kadar birbirimizi çok özlüyoruz.Bir onun için her yere Adiş ile beraber gidiyoruz diyebilirim. Kuaför hariç. Kaş,kesim gibi bşr şey için gidiyorsam ve annemle berabersek Adiş yine benimle.
En azından ben böyleyim. Mesela bugün akşam arkadaşlarla yemeğe gideceğiz, uyumuzsa Adiş de gelecek. Bir de ben giderken çok ağlıyor. Hiç kıyamıyorum.
Ellerine sağlık canımGünaydın
dün misafirlerimiz biraz geç kaldı iyi oldu o arada bizde iki küçüğü uyuttuk rahat ettik.
limonlu chescacaki bu sefer visneli yaptım eşim bunu daha çok beğendi.
cahidenin sitesinde çatlak kurabiye tarifini gördüm onuda bi cesaret yaptım. çok beğenildi tavsiye ederim.
salatalikli patates salatasi, sarma vardi zaten, borekte superfreshin küçük mini boreklerinden pisirdim dünü atlattik. darisi diger misafirlerime:13:
ben beğeniyorum canım özellikle patateslisini![]()
günaydın canlar..
sabah namaza kalktığımda baktım dışarda kıyamet kopuyor..nasıl bi yağmur ve rüzgar.
eşimin pantolonlarını da dışarı asmıştım, koştum topladım. mandalları çıkmış kiminin, az daha uçup gideceklermiş
annem bahçeden lahana getirmiş, kıyma çıkardım akşama kara lahana sarması yapıcam, yanına da çorba cacuuk
tarifi kaydettim canım. bu hafta sonu denicem inş..
az zaten o kocaaa masada canı mutlaka çayı çekiyorduk..
bayılıyorlar çay içirmeye. canı çekmiş miş..bir de bizimki çay şekerine kaşığın ucuyla dokunup ağzına verdi bir iki kez.
sonra ayşecik bırakır mı, kedi gibi çay tepsisinin yanında geziyor. ağlıyor. kv de vermeye devam.
gördüm napıyorsun dedim. çocuk şekersiz büyür mü diyoşeker yiyecekse de o şeker değil. bi daha vermeyin dedim.
çektim aldım kaseyi elinden. abuk sabuk şeylere alıştırmanın manası nedir yani.. ben çikolatayı bile sayılı vermişim.
görüp gerçekten istemedikçe vermem, o da bir iki ısırık. babaannesi kalkmış kaşıkla şeker veriyor yaa
sabah sabah güldürdü beni yaaa, Allah iyiliğini versin
bu tez bana uygulandığında doğru sonuç veriyor
çünkü babası ayağını kaldırmış, ayşecik basmış
ay oğlan terminatör gibiydi yaaa
hepimizi kırdı.. diğerlerinin elinden oyuncak alıyor inadına, ağlatıyor falan.
çocuk gelişimci vardı aramızda, o bile frenleyemedi.
ay o tuvalet en uygunsuz zamanda gelip de tüm düzeni alt üst etmiyor muuu?
yaz kııız, yazdın da yazma mı dedik
ben bi şey hissetmedim.
şimdi haberlerden baktım. boluda çok hissedilmiş, bir de ankara da. neyneyse de duymuştur :26:
geçmiş olsun canım, inş bu kadarla kalır..
vuhuu! ilki de 2,5 saatti ama akıcıydı. nasıl geçiyor zaman anlamıyorsun.
devam filmlerinin çoğu başarısız olur. sen iyi diyorsun öyle mi
bazı filmler özellikle sinemada izlenmeli, bu da o filmlerden.
bazı akıllı telefonlar 3310dan akılsız
işte, bilene sormak lazımm![]()
esimde arabanın paspaslarini asmıştı.. tekrar islanmislarbugün yağmurdan herkes nasibini almış
Aa cok gecmis olsn cnm cok buyuk degildir ins..
günaydın canlar..
sabah namaza kalktığımda baktım dışarda kıyamet kopuyor..nasıl bi yağmur ve rüzgar.
eşimin pantolonlarını da dışarı asmıştım, koştum topladım. mandalları çıkmış kiminin, az daha uçup gideceklermiş
annem bahçeden lahana getirmiş, kıyma çıkardım akşama kara lahana sarması yapıcam, yanına da çorba cacuuk
bayılıyorlar çay içirmeye. canı çekmiş miş..bir de bizimki çay şekerine kaşığın ucuyla dokunup ağzına verdi bir iki kez.
sonra ayşecik bırakır mı, kedi gibi çay tepsisinin yanında geziyor. ağlıyor. kv de vermeye devam.
gördüm napıyorsun dedim. çocuk şekersiz büyür mü diyoşeker yiyecekse de o şeker değil. bi daha vermeyin dedim.
çektim aldım kaseyi elinden. abuk sabuk şeylere alıştırmanın manası nedir yani.. ben çikolatayı bile sayılı vermişim.
görüp gerçekten istemedikçe vermem, o da bir iki ısırık. babaannesi kalkmış kaşıkla şeker veriyor yaa
ben bi şey hissetmedim.
şimdi haberlerden baktım. boluda çok hissedilmiş, bir de ankara da. neyneyse de duymuştur :26:
Kız olacağını bilsem, hiç beklemem debizim kız ikinci kardeşle beraber bizi de döver mazallah
Özlediğinde de ziyaretine gidermiş hastaneyehiç özleyeceğini zannetmiyorum gerçi
Hayırlı olsun yeni ciciler , Ayşecik de güle güle oynasın kuleleri ile ..
Allah acil şifalar versin enişteye..
Hoşgeldiniz
Çok geçmiş olsun canım..
Âmin Allah bir daha o günleri yaşatmasın
Eşlerimizin rahatlığı kadar sakarlığı da benziyorayakkabısız kalmak yeni ciciye vesile olmuş , güzel günlerde giyinsin kuzucuk
![]()
hoşbulduumm:13:
günaydınlar.. iş başı yapanlara kolay gelsin pazartesi zor bigünburda okula gidenleri okudukça okulumu özlediğmi farkettim.. geçen sene çalışırken eşimle konuşacak tonla şey oluyordu okuldaki olayları anlatıp yorumlayıp kendimizce kritğini yapıyorduk hergün
şimdi evde olduğum için niyeyse eşime anlatacak bişiy bulamıyorum.. geçen gün yarım saatliğine çarşıya çıktım geldim, o yarım saatte neler görüp yaşadıysam en ince ayrıntısına kadar anlattım eşim de sakin ol yavaş diyor
napiyim dedim aylardır bişey anlatamıyorum sana şurda yarım saatlik bi maceram olmuş bırak doya doya anlatiyim
buarada filmlerden bahsetmişsiniz ateş ve su yu ben de çok merak ediyorum çevremden de çok övüyorlar ama şuaralar sinemaya gitme şansımız yok.. evde netten indirip izleyebileceğimiz iyi film önerisi olan varsa hemen bugün değerlendirebilirimromantik aşk konulular tercihimdir
![]()
Açlık Oyunları filmine gittik canımhangi filme gittiniz canım. ben kaçırmışim
Kara lahana dolması ben de yaparım ama şuan hiç içim kaldırmıyorKara lahana dolmasıbir karadeniz gelini olarak annem de çok güzel yapar, ben hiç denemedim, yiyiciyim
Nedir bu ıslanan çamaşırlarımız, ben de eşarplarımı suları süzülsün diye balkona koymuştum , yeniden ıslanmışlardı sabah
Annenin hassasiyetine önem vermeleri gerekiyor bence , ama büyüklerimiz daha çok sevip daha çok düşünüyorlar torunlarınıben yaşlandığımda kimsenin işine karışmiyim nolur Allahım
diye dua ediyorum ...
Black i bence boşa izlemeyin çok uzun ve sıkıcı bir film. Tamam konu güzel ama film çok sıkıcı gidiyor. Benim dünyam versiyonu eminim daha güzeldir.Çok sevindim guzel vakit geçirmene canım,
Black i izlediğini yazmışsın , okulda da onu tavsiye ettiler çocukların gelişimi ile alakalı faydalı olacağını düşünerek, ve her çocuk özeldir diye bir film varmış onu .. Black i izleyen bir Veli ; izledikten sonra sabaha kadar namaz kılıp şükredeceksiniz sağlığınız, sağlıklı çocuklarınız için dedi, acayip merak ettim ..
O arkadan ağlamalarına kıyamıyorum hiçkeyfi durumlar için bırakmamaya çalışıyorum ben de, biz nereye çocuklar oraya..
Ellerine sağlık canımne güzel bir menü..
Ben de sürekli bakıp karar veremiyordum almaya, patateslisi denenecek öyleyse![]()
Sen beğeniyosan güzeldirben beğeniyorum canım özellikle patateslisini![]()
günaydın canlar..
ben bi şey hissetmedim.