- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.814
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar 3,5 aylık bir bebeğim var emziği nasıl verebilirim?anne sütü alıyor uykusu geldiğinde zor uyuyor,uzun uzun sallamalardan sonra uykuya dalıyor.emzikle daha kolay uyuyabilir,bazen beni emzik yerine kullanıyor ve ben çok yoruluyorum bir kaç emzik çeşidi denedim (silikonlu,kauçuk)hatta bakkal emziği bile.şu an sürekli elleri ağzında.elleri nasır olacak diye korkuyorum.Uyanık olduğunda,iki emme arasında sürekli huysuzlaşıyor sanki birşeylerle oyalanmak istiyor emziğin onu oyalayıp sakinleştirebileceğini düşünüyorum."
ben onu gülme anlamı versin diye koymadım canım.. Eyvaahhh! gibi bir anlam versin diye o smileyi seçtim..gülseydim bunuböle yaptın
![]()
ya zaten çok karışık oyuncaklar almak iyi değilmiş
ses çıkarıyo sallanıyo çok fazla görsel ve işitsel uyaran olunca çocuğun beyni yoruluyor hiperaktifleşiyor herşeyden kolay sıkılıyor
ama sade basit oyuncaklar alınması da lazım sonuçta bu çocukların oyun oynamaya ihtiyaçları var
libyana eşin almıyorsa sen evde bişeyler yapabilirsin kağıtlarla kutularla poşetlerle ses çıkarakak ilgisini çekebilirsin
ben hep sade oyuncaklar alıyorum toplasan 2-3 oyuncağı var ama oğlum bunu çok sevdi ne zaman görse gülümsüyor ona benim de çok hoşuma gidiyor
PLAYSKOOL PLAY FAVORITES LULLABY GLOWORM (Blue) | Musical Toys for ages Birth & Up | Hasbro
tatlım bence en iyisi nuk damaklı silikonlu emzik.dıs kısmında tutacak halka oluyo ya o olmasın bide onun ağırlığı yoruyo minik ağızlarını.kaucukmu silikonlumu diye birsürü arastırma yaptım ve dişi olmayan bebeğe en uygun silikonluymus ayrıca sağlık yönündede..benim oğlumda ilk baslarda öğürdü attı suan onsuz uyuyamıyo.ben rahatladım yoksa beni yalancı emzik niyetine kullanıyordu.şimdi elinden alacaklar sanki o kurban olduğum elleriyle bi sıkı tutuyoki![]()
valla basta kaynanamgil zorladı ver ver diye.ne zaman denediysem öğürüp kusacak gibi oldu tutamadı bile.neyse bigün esimle carsıya cıktık yarım saatliğine annem bakıyordu.ağlamış annem zapdememiş.eve geldimki emzik ağzında cuk cuk emio:) nasıl aldı anne dedim bir iki kez attı ''hadi nenesi kurban annen şimdi gelecek''demişsonra mecburen kabul etmiş resmide suEki Görüntüle 551471
aynısı bende var ınternetten almıstım çok sağlıklı bı emzıkmıs acaba bunların numaralarımı var o yuzdenmı almıyo acaba.oğlum 3,5 aylık.annene sorrr nolur naısl almısss pekmez falan dıyolar olemı almıss bu emzık cok onemlı benım ıcın.2 ay sonra ıse baslıcam annem naparrrr.sallanmak ıstıyo sureklı emzık almadıgı ıcın.emzık olsa cukcuk onlar uyur.gerçi düşünce uyanıyo dıyolar ama olsunn gene emzıgı verır sallarızz :) hem emzık onu oyalar mızmızlığa bırebır..
a
ben onu gülme anlamı versin diye koymadım canım.. Eyvaahhh! gibi bir anlam versin diye o smileyi seçtim..gülseydim bunuyada bunu
koyardım emin ol.. Yanlış anlamana sebep olduysam özür dilerim..
gülemiyor yazdı benim çocuğum gülüyor ee ee diyor yaa abuuuu ayyy diyorr
kahkahada atıyorsadece yabancı ortam görünce ağlıyor
![]()
oda 2dkka gördü ağladı yüz üstü yatırınca geri geri gitmeye çalışıyor
başıyla kafasını kaldırmaya çalışıyor ayaklarıyla her neyse işte ağlamaktan yazmamıyorum
ben kollarında tutup çekip kaldırmamıştım kolları acır kırılır diye yaptırmam gerekiyro ben nebileyim ya ilk çocuğum Allah ım ben kötü annemiyim okdarda okuyorum okadarda araştırıyorum üstelik bebeğime bakmak içine ne dışarı çıkıyorum ne çalışıyorum kimseere vermiyorum gözümden sakınıyorum
yetmiyormuş demekki
bi kaç gündür ayağın üstünde durduruyorum böyle adım atıyor gibi eskisinden daha kuvvetlide basıyor çok cnaım sıkıldı çokkkkkkkkkkkk![]()