• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tembel gacılar!!! :68:

uyumadığınızı biliyorum, bebeleriniz sağolsun :1:

bu arada dün hediyeleri değiştirip üzerine az para ekledim
lcw den bi mont aldım. çok bayılmadım ama çıkarken bi bebeğin üstünde gördüm tatlı duruyordu..
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Kaban - Grey

şu hırka da çok güzeldi almayı düşündüm ama bedeni 3-4 yaştan başlıyormuş
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Hırka - Beige

koton kids te şişme montlar 70 lira (bu arada ne zaman koton kidste dolaşsam, aklıma elifnazın büyük kızı geliyor.:30:
aa şu ona ne kadar yakışır, ay bu çok güzel olur diye kombin yapıyom ben yaa:9:)

mothercare i pek gezmedim, ama orada da aynı şişme montlar 100 lira.
kanzda %20 indirim başlamış, bence uğrayın.. c'a ya bakamadım zamanım yetmedi :37:
ayy teşekkür ederiz teyzesi:16: kotonun urunlerini beğeniyorum orayada bakmak lazım:10:
sen maltepe parkami gittin? orda her mağaza var beğendim ama bize biraz uzak yinede pazar erken saat kacabilirsek oraya gideyim. kalabalikta çok zor oluyor.
fıstığın montu çok güzel. lcw nin montlari genelde hep aynı tarz oluyor ama senin aldığın farklı:51: Güle güle giysin aysecik..

Sorma ya ,çiftleşme mevsimi diye boşuna demiyorum:))

Khaled hosseini nin son kitabını aldım,
Atlar kadar özgür diye bi anı-roman aldım Jeannette walls ;şu an okuyorum çok güzel gidiyor..
Adem güneş doğal ebeveynlik ve
Ali Çankırılı Benimle oynar mısın anne

adem güneş alacagim bende hangi kitapcida buldun?
bunuda mi internetten versem. bu sıralar taktım internetten alışverişe. . kremimi bile internetten aldım bugün:30:

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım :) huzurlu mutlu nice yıllarınız olsun..
İnşallah siz de biraz uzağa düşersiniz, kapı kapıya olmak eminim çok zordur. Yine de bazıları hiç kapı vurmadan anahtarla giriyormuş ,neyse ki sen bi mesafe koyuyorsun.
amiin :16:
mesafe, sihirli sözcük :72:

ayy teşekkür ederiz teyzesi:16: kotonun urunlerini beğeniyorum orayada bakmak lazım:10:
sen maltepe parkami gittin? orda her mağaza var beğendim ama bize biraz uzak yinede pazar erken saat kacabilirsek oraya gideyim. kalabalikta çok zor oluyor.
fıstığın montu çok güzel. lcw nin montlari genelde hep aynı tarz oluyor ama senin aldığın farklı:51: Güle güle giysin aysecik..

saolasın bacımm. montlar içinde en alınabilecek bu geldi. inş sağlıkla giyer seneye..

evet park avm ye gittim. büyütülünce devasa bi yer oldu, çok mağaza var. yani gezip bitirmek mümkün değil.
zaten bebeler sabah erken kalkıyor, 10da gidin kimsecikler olmaz, rahat rahat gezersiniz. :31:

bunuda mi internetten versem. bu sıralar taktım internetten alışverişe. . kremimi bile internetten aldım bugün:30:

sonuçta deneyip bildiğin ürünleri internet üzerinden almak bence çok mantıklı.
ihtiyaç çok fazla. senin ıncık cıncık çıkıp almaya ne zamanın var ne enerjin. herşey lazım oluyor, liste yapıp eşine versen, toplayıp getiremez. o yüzden abartılmadığı sürece internetten alışveriş de candır :72:

günaydın canlar.. cumanız mübarek olsun..
bugün bizim evlilik yıldönümümüz.. 5. seneye giriyoruz. Rabbim sağlık ve huzurla nice yıllar nasip etsin cümlemize.. :16:
cheseecake yapıcam bugün, bir de eşim seviyor kıymalı börek. ama ne yemek yapıcam bilmiyorum.
amaaaaan, önemli olan tatlı de miii?:23:

benim isteğim de yan bina.. bu kadarcık mesafe istiyorum işte:5:
şimdi bizim binayı mütahite verme işi yine olgunlaştı. yakında ayrıntılar için bina sakinleri toplanacak.
bense şunu düşünüyorum. bu benim ilk ve belki de ayrılmak için son şansım.
o yüzden bu bir iki senelik süreçte hamile kalmamam lazım.
öyle olursa, ikinci bebek muhabbetine yine dip dibe oturmak zorunda oluruz. :19:
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

neyneyseeeeee:24:

dün hazırlandım, kapıdan çıkarken kv ayşeciği getirdi.
giydirdim onunla gittim avmye:10: dönüşte de eşim aldı bizi.
düşünüyorum, tek çocukla bu dediğim mümkün. istediğimde onu da alır çıkarım.
ama iki çocukla tek başına zor çıkılır.

hadi hayırlı olsun.. o kadın son zamanlarda şu zayıflık işini o kadar abartmışki,
yüzü avurtları göçmüş, bi garip olmuş, makyajsız görmek istemem yani..
bu vesileyle kilo alır da normale döner.

o uykusu olduğu halde uyuyamama ve mızıldamanın 1 milyon katına ulaşması var ya,
insanın hakikaten sinir katsayısını fena zorluyor :36:

her rüyada tabire bakma canım. nasıl tabirlersen öyle çıkar..
bence namaza başlayacağına dalalettir :16:

niye ayaktasın ?

anne olmak uykudan feragattir

benim de sorunlarım var, benim dee:35:
Hayırlı olsun yıldönümüz canım:)
Kız nazarım değmesin 1 aydır namazımı kılıyorum şükürler olsun.
ayşecik şuan koltuğun arkasına geçmiş, çömelmiş.
hem elindeki yumurtalı ekmeği ısırıyor, hem kakasını yapıyor.. :9:
benim baktığımı da gördü, totosunu göstererek kaka yaptığını haber veriyor. :9:
Maşallah ona:nazar: o da artık sinyaleri veriyor annesi;)

Aynen ya ben de çok özlemişim

İyi ya 3 yaşa bişey kalmadı 1 sene sonra çalışmalar başlar;)

Okulda ağlamış mı, kıyamam ya seviyor "galiba" diyosun bi de :) Allah muhabbetinizi artırsın uzuuun yıllar yaşayın beraber

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım :) huzurlu mutlu nice yıllarınız olsun..
İnşallah siz de biraz uzağa düşersiniz, kapı kapıya olmak eminim çok zordur. Yine de bazıları hiç kapı vurmadan anahtarla giriyormuş ,neyse ki sen bi mesafe koyuyorsun.

Aminnnnnn

Elifnazcım, bende adem güneşin doğal ebeynlik kitabını alacaktım netten, 10.90 lık kitaba 6 tl para isteyince almadım. Eşime sipariş vereceğim artık.

amiin :16:
mesafe, sihirli sözcük :72:

saolasın bacımm. montlar içinde en alınabilecek bu geldi. inş sağlıkla giyer seneye..

evet park avm ye gittim. büyütülünce devasa bi yer oldu, çok mağaza var. yani gezip bitirmek mümkün değil.
zaten bebeler sabah erken kalkıyor, 10da gidin kimsecikler olmaz, rahat rahat gezersiniz. :31:

olabilir canım biz erkenciyiz zaten:23:
evlilik yıldönümünde kutlu olsun bu arada:nazar: huzurlu, mutlu nie yıllara inşallah:16:

Pembiş AVM ye ciciler alırım diye bi hevesle girdim Kotona İpekyola Batik e bi ton mağazaya girdim kendime hiçbişey beğenemedim zayıf gösteren bişeyler aradım bulamadım:)
dedim sen git bari biraz D&R da takıl :) 4 kitap aldım 56 tl tuttu, Kereme yapboz aldım 10 tl ,anneme Esse'den süzgeç aldım 30 tl ; 100 kağıt harcayıp çıktım:D
D&R dan aldım canım kitabın üstünde 14 tl yazıyor ama %20 yılbaşı indirimi varmış tüm kitaplarda
Oo Ayşecik de sinyalleri vermiş darısı başımıza
Hayırlı olsun yıldönümüz canım:)
Kız nazarım değmesin 1 aydır namazımı kılıyorum şükürler olsun.

Maşallah ona:nazar: o da artık sinyaleri veriyor annesi;)

Aminnnnnn

Allah kabul etsin canım ,maşallah kızına da öğretirsin inşallah :)

Nfkcim evlilik yildonumunuz kutlu mutlu olsun Allahim yuvanizdaki huzuru arttirsin..montu da cok begendim cok cici gercekten iyi gunlerde kullansin ins...
Bu arada pers geceleri diziye takiliyorm uyumam gec oluyo onun disinda hic tv izlemem ama pers illa izliyorm iste sonrada uykusuuz kaliyorm bna mustehak

Nfkcim evlilik yildonumunuz kutlu mutlu olsun Allahim yuvanizdaki huzuru her daim arttirsin..montu da cok begendim cok cici gercekten iyi gunlerde kullansin ins...
Bu arada pers geceleri diziye takiliyorm uyumam gec oluyo onun disinda hic tv izlemem ama pers illa izliyorm iste sonrada uykusuuz kaliyorm bna mustehak

2 saattir ayaktayiz bez sizdirmis cis icinde kalktik ama bnm parmagim kalkmiyo coook uykuuum vaaar :((hayirli cumalar
..
Uykusuzluk kaderimiz.:14:

günaydın canlar.. cumanız mübarek olsun..
bugün bizim evlilik yıldönümümüz.. 5. seneye giriyoruz. Rabbim sağlık ve huzurla nice yıllar nasip etsin cümlemize.. :16:
cheseecake yapıcam bugün, bir de eşim seviyor kıymalı börek. ama ne yemek yapıcam bilmiyorum.
amaaaaan, önemli olan tatlı de miii?:23:

benim isteğim de yan bina.. bu kadarcık mesafe istiyorum işte:5:
şimdi bizim binayı mütahite verme işi yine olgunlaştı. yakında ayrıntılar için bina sakinleri toplanacak.
bense şunu düşünüyorum. bu benim ilk ve belki de ayrılmak için son şansım.
o yüzden bu bir iki senelik süreçte hamile kalmamam lazım.
öyle olursa, ikinci bebek muhabbetine yine dip dibe oturmak zorunda oluruz. :19:
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

neyneyseeeeee:24:

dün hazırlandım, kapıdan çıkarken kv ayşeciği getirdi.
giydirdim onunla gittim avmye:10: dönüşte de eşim aldı bizi.
düşünüyorum, tek çocukla bu dediğim mümkün. istediğimde onu da alır çıkarım.
ama iki çocukla tek başına zor çıkılır.

hadi hayırlı olsun.. o kadın son zamanlarda şu zayıflık işini o kadar abartmışki,
yüzü avurtları göçmüş, bi garip olmuş, makyajsız görmek istemem yani..
bu vesileyle kilo alır da normale döner.

o uykusu olduğu halde uyuyamama ve mızıldamanın 1 milyon katına ulaşması var ya,
insanın hakikaten sinir katsayısını fena zorluyor :36:

her rüyada tabire bakma canım. nasıl tabirlersen öyle çıkar..
bence namaza başlayacağına dalalettir :16:

niye ayaktasın ?

anne olmak uykudan feragattir

benim de sorunlarım var, benim dee:35:

Nice mutlu senelere...yemeği dışarıdan iste bence. :9:
Ayşeciğe de maşallah.

Öncelikle ALLAH en güzel şekilde bebeklerinizi elinize almak nasip etsin... bende 5 ay öncesinde o güzel duyguyu tattım çok şükür bu güzel unutulmaz ve unutulmaması gereken anlarınızı elinizden kayıp gitmesini istemiyorsanız elimizden geleni yapmaya hazırız doğum fotoğrafçısı olarak çalışmaktayım çok uygun ve cüzi fiyatlarla paketler hazırlamış bulunuyorum çünkü her anne bunu ister ama çoğu zaman bütçe engel olabilir bu yüzden bir anne olarak bu duygularınızı isteğinizi gerçekleştirelim bilgebalcan........... paket hakkında mesajlarınızı bekliyorum...

kızlar, kv bu sefer karnabahar değil beyaz lahana almış bana pazardan :27:

ama onu da bölüp verdi bana, yani dolma yapılacak kadar büyük yaprakları yok.
kapuska olur anca. zeytinyağlı kapuskayı nasıl yapıyorsunuz?
önceden lahanayı haşlıyor musunuz? sanki lahana yemeğin içinde diri kalacak, pişmeyecek gibi bi his var bende:44:

Nice mutlu senelere...yemeği dışarıdan iste bence. :9:
Ayşeciğe de maşallah.
saolasın bacımm :54:
yemeği dışarıdan istemem. eşim teklif ederse çıkarız, ama sanmıyorum etmez :37:

cheesecake i fırına attım, birazdan jölesini hazırlıcam.:8:
akşama da bi mercimek çorbası ve kıymalı börek yapıcam.
lahanayı da pişirmeyi düşünüyorum. özel bi şey yok, gördüğün üzere yemek hergünkü yemek :9:

nerdesiniz hatunlar? :ssz:

ayşeciği parka götürdüm, oyalandı koşturdu biraz.
yakındaki ilkokulun yanından geçerken çıldırıyor, demir parmaklı kapıya yapışıp bağırıyor aaaaaç aaaaaç! :9:
çocuklar koşup gelip kapıdan seviyorlar. bizimkini götüremiyorum.
neyse tenefüs zili çaldı, çocuklar sınıflara girdi de oradan uzaklaşabildik yanii:37:

eve geldim, onu yatırdım. cheesecake i hazırladım. 2 posta çamaşır yıkandı astım.
bi posta daha açıcam makineyi, ayşeciğe menemen hazırladım.
o uyanmadan mutfağı toplarsam tam süpper olacak :51:

hayırlı cumalar.

nfk cım evlilik yıldömümünüz kutu olsun canım.

nice senelere her şey gönlünce olsun.

born unutmuşum canım kusura bakma....

bende bu hafta çocuklara internetten kıyafet aldım.

uzun,uzun inceliyorsun vede o kutuyu açması çok keyifli.

eskiden mektup zarflarını açardık yaq:1:

kızlar, kv bu sefer karnabahar değil beyaz lahana almış bana pazardan :27:

ama onu da bölüp verdi bana, yani dolma yapılacak kadar büyük yaprakları yok.
kapuska olur anca. zeytinyağlı kapuskayı nasıl yapıyorsunuz?
önceden lahanayı haşlıyor musunuz? sanki lahana yemeğin içinde diri kalacak, pişmeyecek gibi bi his var bende:44:

ben pek yapmıyorum eşim sevmiyor.ama annem haşlamadan yapıyor.ince doğrarsın....

nerdesiniz hatunlar? :ssz:

ayşeciği parka götürdüm, oyalandı koşturdu biraz.
yakındaki ilkokulun yanından geçerken çıldırıyor, demir parmaklı kapıya yapışıp bağırıyor aaaaaç aaaaaç! :9:
çocuklar koşup gelip kapıdan seviyorlar. bizimkini götüremiyorum.
neyse tenefüs zili çaldı, çocuklar sınıflara girdi de oradan uzaklaşabildik yanii:37:

eve geldim, onu yatırdım. cheesecake i hazırladım. 2 posta çamaşır yıkandı astım.
bi posta daha açıcam makineyi, ayşeciğe menemen hazırladım.
o uyanmadan mutfağı toplarsam tam süpper olacak :51:

Biz de parktaydık, malum köpek vakası yaşadık. Koca köpek havlayıp duruyor hoplayıp zıplıyor ben keremi oynatıyorum resmen titriyorum aşırı gerildim. sahibi kadın da tasmasını takmıyor." O tasmayı takar mısınız tasmasız dolaştırmak yasaktır ben burda rahatsız oluyorum "dedim. "Bişey yapmaz gelmez yanınıza" diyor bana.
"Gelir veya gelmez ben burda gergin bi şekilde beklemek zorunda değilim!"dedim bu sefer taktı tasmasını bağladı. Biraz sonra da defoldu gitti. Köpek fobim var benim küçükken köpek ısırmıştı köpek havlayınca titriyorum hala. Bigün birine tazminat davası açmalık duruma gelmem umarımmm Bıktım ya ,her sefer ya köpekler ,ya ayı gibi çocuklar, yerlerde izmaritler bally ler, bir de güya şehrin en gelişmiş bölgelerinden birindeyiz çocuk parklarında güvenlikçi olsa keşke

Back
X