Kurda kuşa yemevet sağolsun çok dakiktir kendileri , işten hep son dakka çıkar her yere geç kalırız , artık ben de randevuların saatini 1 saat erken söylüyorum napiyim
Gaga karga olabilir miya da kaka yaptığını haber ediyorduk kuzucuk belki,
Kaka deyince bizimkinin popo fena pişmiş , yarım saat kadar görmemiştim bezinin kirlendiğini, daha doğrusu kokusunu duymamışım acayip hassas tenli bu çocuk ya, güzelce kremledim sabaha geçer inşaallah çünkü yeni sünnet olmuş gibi ayrık bacak geziyo garibim
Kv alıngan bi tip değil galiba ne güzel, ben kendi anneme söylesem kalkıp suyu kendin koysaydın o zaman derdi yani
Hele kv hiçbir şey söylenmez hemen alınır kırılır yanlış mânâlar yükler o söylediğim minik bir söze bile
Ah dostum beterin beteri var yani anlayacağın ,
Yazık kız bilemedi demek ki ölçüyü, keşke şu kadar bardak su koyar mısın anneciğim diye sen belirtseydin
En güzeli bence de sen gibi olmak , ama yapı meselesi tabii herkes otoriter olamıyor ,
Bir de artık çocuk Erkil bir toplum olduk çıktık ; çocuğa höt deme otur deme kalk deme diyen uzmanlar sayesinde, bize dediler de psikopat mı olduk sanki , gayet aklı başında terbiyeli ana baba sözünden çıkmayan çocuklardık, inşaallah bizimkiler de bizlere Asi olmazlar
Allah acil şifalar versin çok zor bir durum olmuş senin için, inşaallah sabaha daha iyi olursun
Sonu yok ki zaten birşeye evet dedin mi devamı da geliyor isteklerinin
Ben de çocuklardan beridir hep öyle yaparım evde deneme metodu , hem değiştirme işlemi, yeniden çarşıya çıkmaya bahanem olmuş oluyo
Ah ah aynı dertten muzdaribiz o zaman , bıraksalar orada sabahlar yani hiç gık demez .
Benim kızım da bu aylarında cümle kuruyordu hâlâ da gevezedir kendileri , ama çocuğun konuşası varsa konuşuyor her halùkarda .
Hanım kızımız vazgeçti yaptırmaktan, geçen hafta anlaşamışlardı haftaya yap bu hafta sakın yapma dedi Dr a, bu hafta yine haftaya dedi bakalım ne zaman gönlü olacak
Ben son ay harici hep kucaklıyordum , hatta en üst katta oturuyoruz bazen merdiveni kucakta çıkarttığım dahi oluyordu , Allah kolaylığını veriyor hakikatten.. Allah yardımcınız olsun zor iş banyosuna bezine eğilmek vs de
Aynı bizimki var ya, okurken bunu ben mi yazdım acaba dedimaz evvel yatakta üçü zıplıyorlardı , nasıl olduysa ayağı çocuğun burnuna çarpmış ağlama sesine gittim , yok yok birşey yok diyor, aldım çocuğu içeriye getirdim oyalamak için birşey ararken burnundan kanlar boşaldı birden , ben panik oldum seslendim hemen çocuğun burnu kanıyor naptın o kadar falan diyorum , o hâlâ birşey yok yaa diyor, nasıl birşey yoksa
ne olursa birşey oldu diyecekler acaba Allah korusun da,
Ayy hakkında böyle konusunca da sonradan vicdanım el vermiyor ama bu kadar rahatlık da insanı sinir küpü ediyor
10 dakika kala geldi sağ olsun
O bumbum diyen dillere maşa'Allah tatlı dilli olacak güzel kızlar .
Hayırlı huzurlu geceler, yarın için bol dinlenmeli güzel bir pazar diliyorum, biz sabah kahvaltı yapmadan bir yerlere kaçalım diyoruz (sabah eğer eşim işe kaçmazsa tabii) o yüzden belki yarın yazamam, ptesi görüşmek üzere
:126:
Ben de kocama bu kadar laf sayınca krndime kızıyorum ama sonra bunca lafı saydırdığı için ona kızıyorum!! Uyuzlar!!!
Aynı şeyi yapan annem olaydı acaip şarlardım. Bizde alınma olmaz. Alınan insanın zaten benle işi olmaz valla sürekli küser durur :) ben kaç bardak konulacağını bilsem derdim zaten de ben de göz kararı yapınca olamadı işte. Fakat öncesinde bahsettim; suyunu az tutuyorum çünkü içinde bulguru çok olunca sevmiyorum diye.. Aman neyse işte güzel oldu ve millet löp löp yedi :)