- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
Dün bende baya stres oldum valla. Koştur koştur bu ne ya?Eldivenleri daha dün aldık lcwden maymun beresi ile. Ben de taktırmaz diye düşündüm çünkü beresini de atıyo kafasından. Ama babasının taktığını görünce ve kar şokunu yaşayınca çıkarmak aklına bile gelmedi :)!!
Hamağımız çok şükür lehimlendi geldi. Ben ayağımda sallar uyuturum da bakıcının bacaklar zaten göçük :/
Arada aşı olmadık bence. 1,5 yaş aşımız var ocak başı...
Yok canım her türlü istediğim olmazdı da ben zaten kendi işini yapan bi şahsiyet olarak umursamazdım. Fakat şimdi iki kişi daha eklendi onu kaldıramıyorum. Bi de gelme amaçları iş kolaylatmaktı güyaaaaa. Sürekli ne yesek ne pişirsek. Çocuk coşsa bişi yapan yok anca oturdukları yerden dur mur. Zaten bugün asık suratlıyım ve eşim nolduğunu sorup duruyo. Dedim baydığımı ama yapabileceği bişi yok...
Uleyn mercimek köftesiiiiiii:/Aryammmm kız mercimek köftesi deyince sen gerildim yine :)
Bu akşam bi aile dostlarına oturmaya gidiyoruz. Efe çok coşmasa bari....
hamak temalı genç odası varsa, neden olmasın? ahahahah
bizimki de bereyi başında tutmuyor, sadece bere olsa, kapişonu, tacı, saç bandını. tokayııı, ama büyüyünce görürüm ben onu
yok canım, arada aşı yok.
bizim de 14 ocakta randevu.
aman şimdi kar tatili olsun diye dua etmeyelim,
bak şeker pembeye erken sevindik neler oldu..sen iyi düşün, olsun mu olmasın mıı?
geçmiş olsun, idrar yolları enf bulaşıyor muymuş?
ne doğru tespit 'anneysen, hasta olmak bile lüks' :100:
olmaz olur muuu? vaaaaaar var da işine gelmiyor![]()
Bulaşıyormuş evet, bende ilk kez duydum. Dün eşimin gittiği dr da ikimize de iğne vermiş antibiyotik. Baya ağırr:/ haftasonuna bitmezse bi daha dr yolu:/