Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
biz dün aşı olmaya gittik ama olamadan geldikdepoların yerleri taşınıyormuş o yüzden aşıları getirememişler haftaya kaldık
![]()
yok canım nerdee 2defa 10 15 dk lik uyku lar
Ya bebegimde iki gundur 5 te uyanio emerken aglio şaştım kaldim bu arada bizim dr umuz 24 derece dedi yaz kis
Biz de sonlarda yer alırız sanırım.Yalnız değilsin.Evde yaptığım ölçümlere göre kızım bu ay sadece 300 gr almış ve 6300 olmuş.Kontrolümüz perşembe günü.Benimkinin de emmeye düşkünlüğü yok.Uykuda emiyor sadece diyebilirim.Kardeşimin benim kızımdan bir yaş büyük kızı var.O nasıl emerdi ya.Kardeşimle karşılaştırıyoruz da aynı aylarda kiloları arasında 700-800 gr fark oluyor.Doğum kilosu benimkinden sadece 180 gr fazlaydı.arkadaşlar 4. ay kontrolümüzde kızımın boy 55 cm kilo 6.350 kg çıktı bu ay sadece 450 gr almış doktor yeterli gelişiminde sıkıntı yok diyor. Ama burda sizin bebeklerinizin kilosunu okuyunca şok oluyorum maşallah bebişlerinize allah nazarlardan korusun ama benim kızım neden az kilo alıyor( uykuda emziriyorum ama günde 8-9 kez en az 10 dak emiyor yeterli olduğunu düşünüyorum. Gerçi sizin bebeklerde kilo tablosunun en fazla yazan kısmını zorluyor o yüzden belkide benim kızım zayıfmış gibi hissediyorum. Valla topikte kilo sıralaması yapılsa sonlarda olcaz galiba
![]()
arkadaşlar 4. ay kontrolümüzde kızımın boy 55 cm kilo 6.350 kg çıktı bu ay sadece 450 gr almış doktor yeterli gelişiminde sıkıntı yok diyor. Ama burda sizin bebeklerinizin kilosunu okuyunca şok oluyorum maşallah bebişlerinize allah nazarlardan korusun ama benim kızım neden az kilo alıyor( uykuda emziriyorum ama günde 8-9 kez en az 10 dak emiyor yeterli olduğunu düşünüyorum. Gerçi sizin bebeklerde kilo tablosunun en fazla yazan kısmını zorluyor o yüzden belkide benim kızım zayıfmış gibi hissediyorum. Valla topikte kilo sıralaması yapılsa sonlarda olcaz galiba
![]()
acayip işhal uykuda ağlıyor yavrum
bu canbebe comfort dry çıkaranin birdaha asla almam :84:
Valla canim benim kiz 3 aylik kontrolde 5.660 boy 60 cm di ama persentil degerlerine gore olmasi gereken araliktaydi burdaki bebislere gore kilosu oldukca az anne sutu aliyor sadece 10 dk fazla emmiyor benimkide. ayrica cok hareketli masallah ama ben arada mama vermeye basladim ya doktorumuz emzirdikten sonra doogini anlarsan gunde 2 3 sefer 60 cc verebilirsin demisti
arkadaşlar 4. ay kontrolümüzde kızımın boy 55 cm kilo 6.350 kg çıktı bu ay sadece 450 gr almış doktor yeterli gelişiminde sıkıntı yok diyor. Ama burda sizin bebeklerinizin kilosunu okuyunca şok oluyorum maşallah bebişlerinize allah nazarlardan korusun ama benim kızım neden az kilo alıyor( uykuda emziriyorum ama günde 8-9 kez en az 10 dak emiyor yeterli olduğunu düşünüyorum. Gerçi sizin bebeklerde kilo tablosunun en fazla yazan kısmını zorluyor o yüzden belkide benim kızım zayıfmış gibi hissediyorum. Valla topikte kilo sıralaması yapılsa sonlarda olcaz galiba
[/QUOTE
Canını hiç sıkma canım benim kizim 48 cm 2900 g doğdu.şimdi 64 cm 5700 çıktı 4.ay kontrolümüzde.doktor 6 kilo bari olsaydı dedi ve ek gıdaya geçelim dedi.Sen üzülme boşuna zaten bu aylarda yavaşlıyor kilo alımı.
bizde 3,5 aylıkken gittik 5900 çıkmıştı doktor 200 gr daha alsa iyi olurdu demişti. banada meyve suyu ve yoğurt ile ek gıdaya başla dedi elma suyuyla başlıycam daha vermedim
Kızım 3 gun oldu hala emmıyo napotıysam reddedıyo benı cok uzuluyorum bugun kızımın gozlerınden cok yas suzuldu ıcım parcalandı bende agladım 5 saat ac bıraktım gene emmedı Allahım sen yardım et bıze nolur
Biz de sonlarda yer alırız sanırım.Yalnız değilsin.Evde yaptığım ölçümlere göre kızım bu ay sadece 300 gr almış ve 6300 olmuş.Kontrolümüz perşembe günü.Benimkinin de emmeye düşkünlüğü yok.Uykuda emiyor sadece diyebilirim.Kardeşimin benim kızımdan bir yaş büyük kızı var.O nasıl emerdi ya.Kardeşimle karşılaştırıyoruz da aynı aylarda kiloları arasında 700-800 gr fark oluyor.Doğum kilosu benimkinden sadece 180 gr fazlaydı.
günaydın kızlar
biz dün aşı olmaya gittik ama olamadan geldikdepoların yerleri taşınıyormuş o yüzden aşıları getirememişler haftaya kaldık
![]()
gunaydınlarr..bız uyandık erkenden ıkıncı uykuda pasam bakalım ne kadar sureek..evelı gun aksam acıldeydıkk atesımızz 39 oldu..ve aynı gun ıshalımız aynen cok fenaa..ve kakası yesıldı...acılde kaka tahlılı ıstedım;suku rbısey cıkmadı..ıshalın dıs ıle alakalı olabılecegını dusunuyoruzz mıkrobık bısey cıkmadı cunku sonucta;doktoru bagırsak florası bozulmus olabılır normal dedı..bugunde kontrole goturecem..gece yıne zombı durumuna gectık malesef..ne oluyor bu temmuz bebeklerıne anlamıyorum..dun sızdım resmen..esım evın ıcınde gezdırıyordu kucakta 2 yı gecıyordu omuzumda sızdı o da dedı..valla Allah bıze güç verıyor demekkı dıyorum yoksa bu uykusuzlukla düz yolda düşeriz..ben ıshal ıcın bıogaıa verdım bagırsak florası duzenleyıcı gaz ııcn almıstım guya 2 defa ıctık faydası olmadı sancıya bıraktık neyse sımdı lazım oldu..ıshalı durdurdu bı nebze yoksa cocuk ustten yıyor alttan cıkarıyordu..bakalım boyumuz kılomuz n eoldu..?bu arada sız rotavırus asınızı yaptırıptamı ıshal oldunuz..?
acayip işhal uykuda ağlıyor yavrum
bu canbebe comfort dry çıkaranin birdaha asla almam :84:
O zaman minita seni yakalamisken tek sen cvp verdin seni sectimbi yerde 40 okudum da nem yuksekte zarrlymis diye nasil.dusururum diye sorucaktm.birde gece yatirirken utku tulumu giydiyorum ince bi pijamayla 21 derece sizce usurmu ustunu ortmuyom tesk cvp icin ..
kızlar merhaba,
ben sağlık ocağına hiç gitmiyorum. butun asıları ve kontrollerımızı ozel doktora yaptırıyorum.
canım çok zor bir durum inşallah geçici bir durumdur ben kızımda böyle 2. ayından beri çekiyorum düzelir diye çok ümit ettim ama maalesef düzelmedi dahada kötüye gitti. Bende denemiştim 5-6 saat aç bıraktım denedim sadece 2-3 dak emiyordu aç bırakmak çözüm olmuyor. Ben sonunda pes ettim sadece uykudayken emziriyorum şimdilik iyi gidiyor ama nereye kadar devam eder bilmiyorum çokda zor oluyor acıktığı için zorla uyutmaya çalışıyorum bazen uyumuyor öğün kaçıyor falan filan sinirimden çok ağladığım oldu inşallah seninki geçici durumdur farklı bişey yediysen sütüne geçmiştir belki tadını beğenmiyordur