Meraba kızlarr...
Nfk cım yoklamada tırt çıktım, haber veremedim ama başım da ne dertler var bilsenizz://
Aryayı tıp fakültesine götürdüm dün. Böbreklerine ve idrar kültürüne tekrar bakılması için. Kuzum 2 tüp kan verdik, idrar verdik ( ama olmamış bugün tekrar 3 tüp daha idrar verdik), ultrasona baktırdık. Ayrıca bunları verirken ve muayene olurken kıyameti kopardı, akşama kadar ağla ağla içi çıktı. Bugün kan verirken ağlamaktan kustu!!
Sonuç; ultrasonda böbreğinde 3 mm çapında ( yüksek ihtimalle taş) bişi çıktı. Ve iltihap devam ediypr ( taş iltihap yapıypr galiba) bugün bir tüp daha kan verdik. Kan sonuçları pek normal görünmüyor. Dr bugün 4.30 da çıkacak olan sonuçla bir yorum yapacak. Sonuçların biri de yarın çıkacak, bir diğeride 15-20 gün sonra... Nitekim hastanede gördüğüm diğer çocuklardan sonra hem çok üzüldüm hem şükrediyorum. Ayrıca iltihapların sebebini de öğrenmiş olduk çözüm bulunabilir inşallah artık. Bi yandan da ağlayıp ağlayıp duruyorum, daha minicik diyorum. Ne yaşadığımı ben bilmiyorum yani.