• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

gü-nay-dıııııııın!!!
tembel gacılar kalkın bakalım. yapılacak işler, yemekler bakılacak geneli hasta pasta çocuklar var:1:

sağ baştan sayın bakim
şeker pembe
arya
pamuk helva
busmai
ilbilge
dilanaz
elifnaz
born
şekerportakalımm
delii
eaglee
ecrin
loneliness

:72:

Dun kacirdim ama bugün burdayim.

tunaydinlarr..okuyorum topigi tam yazacam biseyler cikiyor valla..herkese iyilikler diliyorum..kucuklu buyuklu tum hastalar iyilessin..annesi hamile tum cocuklar akilli uslu olsunn.:)kendime torpilmi neee..8.haftamizdayiz minik fasulyeyle..kan tahlili vs yaptirmam gerekiyormus tiroid vs icin..yarin belki onlari hallederim pasayi kv ye birakip..iyi cikar insallah sonuclarim..birnci hamilelige nazaran bunda o kadar pimpiriklenmiyorum galiba..eee tecrubee..hayirlisiyla kucagima alincada boyle olurum umarim..

bu arada unutmadan tum ogretmen arkadaslara iyi tatiller..umarim cok iyi gelir bu tatil size..iyimi gelirr yoksa tum gun cocukla olmaktan imdattt mi dersiniz orasi muamma:)

İki hazin da bana ithafen olmuş sanki. Hem hamile yim hem de öğretmenim. 35. Haftamdayim. Tam tatile girdim 7 ay. İnşallah iki çocukla okulu aramam diyorum ben de. Senin hamileliğin de yeniymis. Hayirli olsun. Neyin vardi senin. Benim ikisi de oğlan.

ohh kurtuldun şu illetten:8:
geçen annem için baktım diyet gruplarına iyi gaza getiriyorlar ben ayşe Kaya'nın diyet onerilerini beğendim

ins bakalim, zamanla belli olacak..

Ayse kaya yi blmyrm, netten arattim; teomanin esi-fotografci diyo:37:
Diyetisyen diye aratinca "sunu mu demek istediniz?" dedi de anlastik google la :1:

loneliness...benimde bir oglum var canim bakalim daha var bizim cinsiyet ogrenmemize..hayirlisi olsun tabide ama icimdende kiz gecmiyor degil..senin az kalmis..saglikla kucagina alirsin insallah bebegini..
elifnaz bende ayse kaya nin tariflerini :)begeniyorun..cok kati degil..trt de cikiyor sanirsam hala sabahlari bi programda..

loneliness...benimde bir oglum var canim bakalim daha var bizim cinsiyet ogrenmemize..hayirlisi olsun tabide ama icimdende kiz gecmiyor degil..senin az kalmis..saglikla kucagina alirsin insallah bebegini..
elifnaz bende ayse kaya nin tariflerini :)begeniyorun..cok kati degil..trt de cikiyor sanirsam hala sabahlari bi programda..

İnşallah gönlüne gore olur canim. Benim de hamileliğin çok farkliydi. Biz de kiz bekliyoduk. Ama insan saglikliolsun da farketmez diyo. Simdi de oğluna arkadaş geliuo diye seviniyorum. Çünkü hep hareketli oyunlar istiyor. Gucum yetmiyor benim de. Bir de su ana kadar hastane cikisindan başka bisey almadim. Hepsi var çünkü.

ins bakalim, zamanla belli olacak..

Ayse kaya yi blmyrm, netten arattim; teomanin esi-fotografci diyo:37:
Diyetisyen diye aratinca "sunu mu demek istediniz?" dedi de anlastik google la :1:

anamm Ayça Kaya'ymis onuda karistirmisim.. 4333-5333 böyle sayılı diyet listeleri var:1: aç kalmadan zayifliyormussun

Ayça Kaya'ymis:101: evet trt de çıkıyor çoğunlukla. katı diyet listesi yok bide kendin ayarliyorsun mesela, sanırım günde 1 et hakkın var. sabah yumurta yediysen akşam et hakkın yok

Teyzemîz yarım gün gelince bir güzel uyudum. 1 saat insanı nasıl toparlıyor...? Sonra çamaşır vs derken gün bitti. Güya arkadaşıma hasta ziyaretine gidecektim :)

Meraba kızlarr...
Nfk cım yoklamada tırt çıktım, haber veremedim ama başım da ne dertler var bilsenizz://
Aryayı tıp fakültesine götürdüm dün. Böbreklerine ve idrar kültürüne tekrar bakılması için. Kuzum 2 tüp kan verdik, idrar verdik ( ama olmamış bugün tekrar 3 tüp daha idrar verdik), ultrasona baktırdık. Ayrıca bunları verirken ve muayene olurken kıyameti kopardı, akşama kadar ağla ağla içi çıktı. Bugün kan verirken ağlamaktan kustu!!
Sonuç; ultrasonda böbreğinde 3 mm çapında ( yüksek ihtimalle taş) bişi çıktı. Ve iltihap devam ediypr ( taş iltihap yapıypr galiba) bugün bir tüp daha kan verdik. Kan sonuçları pek normal görünmüyor. Dr bugün 4.30 da çıkacak olan sonuçla bir yorum yapacak. Sonuçların biri de yarın çıkacak, bir diğeride 15-20 gün sonra... Nitekim hastanede gördüğüm diğer çocuklardan sonra hem çok üzüldüm hem şükrediyorum. Ayrıca iltihapların sebebini de öğrenmiş olduk çözüm bulunabilir inşallah artık. Bi yandan da ağlayıp ağlayıp duruyorum, daha minicik diyorum. Ne yaşadığımı ben bilmiyorum yani.

Son düzenleme:
Nasıl yazıcam ne dicem bilmiyorum ama hamileyim :/
Şoktayım..Agzımdan garip bişeyler çıkmaması içim kelimelerimi seçmeye çalışıyorum ama bilemiyorum...
Allah'ım böyle uygun görmüş hayırlısı tabiiki ama inanın hiç beklenmeyen bir zaman yani açık yazmaya gerek yok anladınız...
Kahverengi lekelenmem oldu sonrasında devamı gelmeyince değildir ama bi bakıyım dedim ve çift görünce şoka girdim hatta Allah affetsin agladım falan emin olmak için kana da baktırdım 161 çıktı...
Kafam çok karışık burada çok fazla hamile var aslında en çok da onlardan yardım destek istiyorum oğlumun doktoru da memeden anında kesmene gerek yok diyor ama ya zehirlenirse ya da diğer bebğe bişey olursa kızlar karmakarışık duygular içindeyim...
Emzirmeyi nasıl bırakmalıyım çok şey yazasım var ve bir o kdr da susasım...Allah ım hakkımızda hayırlısını eyle...

Şoktayım..Agzımdan garip bişeyler çıkmaması içim kelimelerimi seçmeye çalışıyorum ama bilemiyorum...
Allah'ım böyle uygun görmüş hayırlısı tabiiki ama inanın hiç beklenmeyen bir zaman yani açık yazmaya gerek yok anladınız...
Kahverengi lekelenmem oldu sonrasında devamı gelmeyince değildir ama bi bakıyım dedim ve çift görünce şoka girdim hatta Allah affetsin agladım falan emin olmak için kana da baktırdım 161 çıktı...
Kafam çok karışık burada çok fazla hamile var aslında en çok da onlardan yardım destek istiyorum oğlumun doktoru da memeden anında kesmene gerek yok diyor ama ya zehirlenirse ya da diğer bebğe bişey olursa kızlar karmakarışık duygular içindeyim...
Emzirmeyi nasıl bırakmalıyım çok şey yazasım var ve bir o kdr da susasım...Allah ım hakkımızda hayırlısını eyle...
:53:
canım öncelikle hayırlı olsun. üzme sakın kendini. emzirmede zehirlenme diye bir şey yok. bana doktorum emzirebilirsin ama çok iyi beslenmen lazım demişti. busmai gibi yavaş yavaş bırak derim. inşallah kolay bi hamilelik geçirirsin

Canım böyle yapma yaa... Bence yasir zor bir bebek olduğu için bu kadar korkuyor, üzülüyorsun. Diğeri de öyle olacak diye birşey yok. Allah kolaylığını veriyor. Hem eşin zaten istiyordu değil mi? Sende kalbini ferah tut, korkularından kurtul... Yasir zaten fazlasıyla emdi rahat ol...

Hayırlı olsun:)))

Son düzenleme:
Meraba kızlarr...
Nfk cım yoklamada tırt çıktım, haber veremedim ama başım da ne dertler var bilsenizz://
Aryayı tıp fakültesine götürdüm dün. Böbreklerine ve idrar kültürüne tekrar bakılması için. Kuzum 2 tüp kan verdik, idrar verdik ( ama olmamış bugün tekrar 3 tüp daha idrar verdik), ultrasona baktırdık. Ayrıca bunları verirken ve muayene olurken kıyameti kopardı, akşama kadar ağla ağla içi çıktı. Bugün kan verirken ağlamaktan kustu!!
Sonuç; ultrasonda böbreğinde 3 mm çapında ( yüksek ihtimalle taş) bişi çıktı. Ve iltihap devam ediypr ( taş iltihap yapıypr galiba) bugün bir tüp daha kan verdik. Kan sonuçları pek normal görünmüyor. Dr bugün 4.30 da çıkacak olan sonuçla bir yorum yapacak. Sonuçların biri de yarın çıkacak, bir diğeride 15-20 gün sonra... Nitekim hastanede gördüğüm diğer çocuklardan sonra hem çok üzüldüm hem şükrediyorum. Ayrıca iltihapların sebebini de öğrenmiş olduk çözüm bulunabilir inşallah artık. Bi yandan da ağlayıp ağlayıp duruyorum, daha minicik diyorum. Ne yaşadığımı ben bilmiyorum yani.

canım dediğin gibi en azından sebebini ogrenmissiniz. Allah dermansiz dert vermesin. inşallah şifa bulur aryacik bidaha çekmez:50:

seker portakalimm , ben iki hafta once gitmistim. Acikcasi tezgahlarda bi sey kalmamis. İyiler secilmis, herkes elindeki mali bitirmeye calisiyor.. Lcw, wenice ve zara satan tezgahlarda bi sey yok. Varolan guzel modellerin de kucuk boylar kalmis. Aysecige kadife esofman alti aldim 3 tane onumuzdeki sene giysin diye, bi de ust.. Netice-i kelam; yeni sezon gelene kadar bekle:34:

canım allah razı olsun senden salı pazarı hevesimin önüne geçebildin:1:
aynen yeni sezonda gideyim ben:34:

Meraba kızlarr...

canım çok geçmiş olsun yaa sorma kan almaydı çok sorun oluyor çocuklar için rabbim acilen şifa versin inşallah
en azından teşhis konur ve tedavisi başlar canım allah kolaylık versin:26:

inanmıyorum yaaa ne kadar çok hamile haberi almaya başladık
canım çok haklısın şaşırmakta ama dediğin gibi rabbim böyle uygun görmüş hayırlısı olsun inşallah biraz daha rahatlamaya çalış
arkadaşların dediği gibi emzirme problem yaratmaz emzirmeye devam ama beslenmene çok dikkat et zaten zayıfsın :26:
hayırlısı olsun canım şimdiden

Nfk cım sağol doktordan güzel haberle gelmene sevindim
Pembiş diyetteyiz bu ara eşimle o yüzden çay bizi idare eder hele başbaşa olursak
Sekerportakalim sağol canım

Aryam sana demiştim böbreğinde taş olabilir görümcemde de vardı diye. Üzülme çok çocukta oluyor en azından antibiyotikten kurtulacak

Ve gelelim borrrrrrnnnnnnnnnnnnn
Lan bi korunmayı beceremiyonuzzzz püüüüüüüü diyim sana
Yalnız kızma ama ben çok sevindimmmm :)
Sağlıklı uslu bi bebiş olur inşallah senin için hayırlısı buymuş demek Allahtan..
3 ay içinde yavaş yavaş kesersin emzirmeyi zehirleme diye bi saçmalık yok kocakarı masalı

Son düzenleme:
born, msjni okurken neeeee diye bi bagirdimki, duyan ben hamileyim sanir.:30:

Hayirli olsun, hayirlisi olsun bacimm. Esin korunma konusunda farkli dusunuyordu, ama Rabbim murad etmeseydi de bu gebelik gerceklesemezdi.. Eminim aklindan birbirinden bagimsiz ve hatta tezat onlarca sey geciyor. Ama birkac gun icinde soku atlatirsin. Sonucta bi guzel bi haber. Zamanlamasi sana surpriz oldu o baska. Simdi ben dusunmeye basladim. Bi kizi olur, uslu hanim hanimcik guzel bi kiz. Abisine arkadas olur. Sen de ikisini birden buyutursun.. Sonra calismaya baslarsin, cunku cok gencsin, herseye vaktin ve saglidin var cok sukur:16:

ins 2. 3. Cocuklarimizi da birlikte buyuturuz yaa. Sizi cok seviyorum ben. Aayyy sevgi pitircigi oldum :30::17:

aryam cok gecmisler olsun canim..dedigin gibi sebebini biliyorsjnuz artik daha etkilo bir tedaviyle atlatir bunu insallah aryacik..
born..sanirim hic dusunmedigin bir seydi en azindan belki zamanlamasi yanlis gelen..hakkinizda hayirlisi oksun canim..rabbim cidden yardim ediyor korkma..

aryacim, cok gecmis olsun. Teshise uzuluyoruz ama bi yandan seviniyorum. Sorunun ne old bilince cozum de geliveriyor cunku. Universiteye gitmekle cok iyi yaptin. İsin uzmanlari orada. Son tahliller de ciksin ona gore bi tedavi baslar..

Komsumun 2 yasindaki torunu surekli karnim agriyor diyormus. bobreklerinde kum old anlasilmis. Surupla dokuyormus simdi. Ama iste hamdolsun, sorunun ne old anlasildi ve tedavisi olan bi durum.. Siz de hastaliktan- hastane islerinden biraz yipranacaksiniz ama sonra tamamen rahatlayacaksiniz ins:31:

Alllah hepinizden razı olsun dalmışım biraz ondan şimdi yazabiliyorum yoksa tel elimde bekliyodum cevapları ama gece hiç uyuyamadım ben de sizleri çok seviyorum :16:
ewt ani oldugu için sanırım ve nfk inş eşref saatidir de hayırlısıyla kız olur....
henüz kalp atışıdır bişeydir kesedir gözükmedi haftaya salı gel dedi doktor ama aşamlı olarak emzirmeyi nasıl bırakcam ecrin busmai elifnaz nası yaptınız anlatın bi :44:

Back
X