Kizzlar ablaminki Allah in izniylr kizmiss cook sevindik darisi busmai ve benim.basima hayirlisiyla ins.... :))
hadi gözünüz aydın darısı sana..
yanlız kerem biraz hareketli falan ama ne yalan söyleyeyim kucuk kizce daha çok zorladı bizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizzlar ablaminki Allah in izniylr kizmiss cook sevindik darisi busmai ve benim.basima hayirlisiyla ins.... :))
veee sürpriiiiz!!!
sabah nasıl olduysa, ayşecikle 10 a kadar uyumuşuz.
telefonda bi mesaj, pembiş istanbula gelmiiiiiiş.
nasıl kalktım yataktan, ayşeciği hazırlayıp çıktım. koştur koştur heyecanla avm ye gittik.
görüştük şükürler olsunn
efecik aynı annesinin anlattığı gibi, sevgi pıtırcığı sürekli sarılma modunda, sosyal ve oynak bi bebe
ama ayşecik efenin yüksek volumunden olumsuz etkilendi, bek yaklaşmadı
ama biz anasıyla çok iyi anlaştıkkkkk. güleryüzlü, sıcakkanlı, hoşsohbet ve anlattığından daha zayıf arkadaşım benimmm
Kafayı yedirtti bana burdaki internettttttttt. Yazıyorum yollaya basıyorum uçuruyo nefret şey!!!
Busmai iki numara oğluşa çok sevindimmmmm. Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bornum öncelikle ablana çokkkk sevindim. Allah gönlüne göre verdi. İnşallah seninki fe kız olur valla ne güzel arkadaş olurlar.
Gelelim istanbul olayınaaaaaa. Görümcemin kv kp evdeydi diye gelemeyecektik ya bi anda aradılar ve iki günlüğüne onların gittiğini ve bizi kesinlikle beklediklerini söylediler. Tabi şokşokşok. Bugün carrefoura gidiyoruz diyince nfk ile iletişime geçtim ve yarım saat de olsa görüşelim dedim eğer gelebilirsen ve yakınsa. İstanbul keşmekeşi zaten şok etti beni valla kimseyi rahatsız etmek istemedim. Yaza doğru şöyle rahat bi zamanda gelip hepinizi göresim var. Hepinizi merak ediyor ve çooook seviyorum <3 <3
muhtar muhtar niye bize haber verilmedi:113:
çok sevindim canım görüşmenize haberim olsaydı da katilamazdim. onun için bir şey diyemiyorum
Bi dahakine sana ev gezmesine gelecem kızımmmmm üç çocukla senle başka türlü buluşulmaz![]()
doğru diyorsun valla herzaman beklerim.
bronşit tekrarlamaması için ilaç, ilk kez duyuyorum.canim koruyucu bir tozmus galiba bronsitin tekrarlamamasi için. internetten arastiracagim hep unutuyorum. .
valla o hastalık gitti şimdide ishal dismi, yoksa hastalıkmi göreceğiz. bugün kaç sefer uyuttuysam en fazla yarım saat uyuyup kalkıyor. biri bitiyor biri başlıyor
doğru diyosun yaahayırlı olsun canım. sizin oglanlar olmasa bizim kızları kim alacak. üçüncü de kız olur inşallah.
kızı erkeği yok bunun demek. ama oğlanların adı çıkmış.hadi gözünüz aydın darısı sana..
yanlız kerem biraz hareketli falan ama ne yalan söyleyeyim kucuk kizce daha çok zorladı bizi![]()
az oldu, öz oldu, güzel olduuCanım güzel sözlerin için teşekkür ederimmmmmm. Sen güzel bakıp güzel gördün :) keşke daha çok vakit geçirebilseydik. Ayşecik de annesi de çooooook tatlılar. Oğlum her ne kadar minik kuşu haykırarak ürkütse de Ayşecik hanımlığını hiç bozmadı. Efe sizden sonra da bağırmaya devam etti, herkes bize baktı vsvs :))
bir dahaki sefere çocuksuz görüşürüz o zaman.Keşke çocukları satıp buluşabilsek. Ben hiçbir şey anlamıyorum oturduğumdan (yada oturamadığımdan :)). İnşallah canım.
Bu arada bu ne biçim trafik ya???!!!
Saolasin insallah hayirlisiysa kiz olur saglikla...ama keske.yoldayken bile haber verseydin ben kesin gelirdim.cunku sen her zaman gelemiyosun neyse sen demekki bizi gormek istemedin :))) nasip degilmis iyi gezmeler...Kafayı yedirtti bana burdaki internettttttttt. Yazıyorum yollaya basıyorum uçuruyo nefret şey!!!
Busmai iki numara oğluşa çok sevindimmmmm. Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bornum öncelikle ablana çokkkk sevindim. Allah gönlüne göre verdi. İnşallah seninki fe kız olur valla ne güzel arkadaş olurlar.
Gelelim istanbul olayınaaaaaa. Görümcemin kv kp evdeydi diye gelemeyecektik ya bi anda aradılar ve iki günlüğüne onların gittiğini ve bizi kesinlikle beklediklerini söylediler. Tabi şokşokşok. Bugün carrefoura gidiyoruz diyince nfk ile iletişime geçtim ve yarım saat de olsa görüşelim dedim eğer gelebilirsen ve yakınsa. İstanbul keşmekeşi zaten şok etti beni valla kimseyi rahatsız etmek istemedim. Yaza doğru şöyle rahat bi zamanda gelip hepinizi göresim var. Hepinizi merak ediyor ve çooook seviyorum <3 <3
hadi gözünüz aydın darısı sana..
yanlız kerem biraz hareketli falan ama ne yalan söyleyeyim kucuk kizce daha çok zorladı bizi![]()
Saolasin insallah hayirlisiysa kiz olur saglikla...ama keske.yoldayken bile haber verseydin ben kesin gelirdim.cunku sen her zaman gelemiyosun neyse sen demekki bizi gormek istemedin :))) nasip degilmis iyi gezmeler...
Olsun yasir de.cok yaramazdi hala da oyle ama pek de kiz gb hissetmiyorm ama cok istiyorum sagligi yerinde.olsun da ins...
kaç gündür sorucam unutuyorum biz oto koltugu almamıstık arabayı sattık yenisi aldık falan o arada kaynadı ama artık zaptedemiyorum çok tehlikeli oluyo bi şekilde alışması lazım artık araştırıyoruz su anda sizlerinkinin markaları nelerdi bunlarda model de oluyo mu ısofix olayı nedir onları da yazarmısınız ve memnun olup olmadıgınız çook pahalılar deger mi daha uygun fiyatlılar da iş görür mü ? son olarak da 9-36 almanız en mantıklısı su an için dedi e bebekteki adam ama tam anlayamadım o durumu işte açıklamalı yazarsanız sizinkileri çok iyi olucak benim için modele falan karar verip salı günü doktoruma giderken saraçhane çok yakın zaten ordan alırız diyoruz
Keşke çocukları satıp buluşabilsek. Ben hiçbir şey anlamıyorum oturduğumdan (yada oturamadığımdan :)). İnşallah canım.
Bu arada bu ne biçim trafik ya???!!!
Saolasin insallah hayirlisiysa kiz olur saglikla...ama keske.yoldayken bile haber verseydin ben kesin gelirdim.cunku sen her zaman gelemiyosun neyse sen demekki bizi gormek istemedin :))) nasip degilmis iyi gezmeler...
Olsun yasir de.cok yaramazdi hala da oyle ama pek de kiz gb hissetmiyorm ama cok istiyorum sagligi yerinde.olsun da ins...
bronşit tekrarlamaması için ilaç, ilk kez duyuyorum.
diş sancıları da başladı demek.. her çocukta aynı filmi izliyoruz yaa:111:
doğru diyosun yaa
kızı erkeği yok bunun demek. ama oğlanların adı çıkmış.
aslında busmaininin keremi de yaramaz değil ama, ikincinin erkek old haberini verirken uslu olur inş diyo
az oldu, öz oldu, güzel olduu
bir dahaki sefere çocuksuz görüşürüz o zaman.
istanbul trafiği şekerim.. malesef burası hafta içi, haftasonu heeeep böyleee![]()
Cidden gelirdim cunku hani pembis hep burda.olan biri degil onu da efeyi de cok merak ediyorm ama nasip degilmis...amiiin bu aradahelal olsun kız karşıdan gelirmiydin? ?
inşallah tabi öncelikle sağlıklı Allah gönlüne göre versin inşallah
QUOTE=borntobemother;33803009]kaç gündür sorucam unutuyorum biz oto koltugu almamıstık arabayı sattık yenisi aldık falan o arada kaynadı ama artık zaptedemiyorum çok tehlikeli oluyo bi şekilde alışması lazım artık araştırıyoruz su anda sizlerinkinin markaları nelerdi bunlarda model de oluyo mu ısofix olayı nedir onları da yazarmısınız ve memnun olup olmadıgınız çook pahalılar deger mi daha uygun fiyatlılar da iş görür mü ? son olarak da 9-36 almanız en mantıklısı su an için dedi e bebekteki adam ama tam anlayamadım o durumu işte açıklamalı yazarsanız sizinkileri çok iyi olucak benim için modele falan karar verip salı günü doktoruma giderken saraçhane çok yakın zaten ordan alırız diyoruz
Bugün eşim süpriz yaptı. Dışarı çıktık arya uyuyunca. Tablet aldı sevgililer günü için-mişvalla çok sevindim, moralim yerine gelsin diye uğraşıyor. Sanırım bu süprizleri beni ona aşık yapıyor.
![]()
Valla biraz toparlamadı dersem yalan olurCok sevindimm canim iyi gunlerde kullan aferin enisteye dusen modunu toparlamak icin cabalamasi bile cok guzel ee hediye de bi o kdr guzel :))