Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sekerportakalı Gölcük gölü kenarı da çok güzelmiş

Heh amin sağol canım ama doğumgünüm dündü ,geç kaldınızzz :))))

ben dün faceten kutlayacaktim o anda elimde telefon vardı kızı salliyordum. tabletten yazarım dedim unutmuşum. . nice nice güzel yıllara inşallah.

tembel gacılaaaaar!:33:

dün epey yorulmuşum, adet de oldum. pek halim yok. ayşeciği dışarı çıkarıcam ama artık öğle uykusundan sonra gideriz..
siz nerdesiniz ,napıyorsunuz bakim?.. pembiş sesin çıkmıyor.. dilanaz huuu?!:24:

dün epey yorulmuşum, adet de oldum. pek halim yok. ayşeciği dışarı çıkarıcam ama artık öğle uykusundan sonra gideriz..
siz nerdesiniz ,napıyorsunuz bakim?.. pembiş sesin çıkmıyor.. dilanaz huuu?!:24:

bende iki çocuğu uyuttum hazır onlar uyuyorken evin işlerine giristim. kızın dolabıni döktüm çok karismisti. daha bir sürü işim var ama uyanmasinlar diye sadece toparlama işlerini yapıyorum. evin ucunu bi saldinmi bir türlü toparlanmiyor. oglen yemeği var ama akşam yemegim de yok:26:

Sabah sabah kızıp miniğimin eline vurdum. Vicdan yaptım ya!!!!:5:saçımı tutarak uyuyor. Sabah uyandı. Uyuttum, beşiğine koydum hala saçımı bırakmıyor. Çekince de ağlıyor. Hazırlanmam lazımdı. Ben de sinirli sinirli eline vurdum. Yazık, kuzum hemen elini çekip uyudu.:5:

Amannnnn hepimizde vardır bi ele vurma ve bağırma vukuatı. Biz de insanız sonuçta. Millet döverek ne hale getiriyo çocuğunu Allah korusun. O yüzden dozunda kızmalara evet diyorummmm:)
Günaydıııınnnn:16:

Toplantılar konusunda en şanslı yine benim sanırım:49: Küçük yer olmasının, küçük okul olmasının faydaları....

ilbilge, kv ve balıkçılık işinde kolay gelsin bacım:36:

Ya pişi diyorum mayalı hamur diyorum akşamdan dolaba koysam diyorum hiç ses çıkmıyorrr! Yok mu hiç deneyen?

Valla bilmiyodum ondan yazmadım canikom :)

Sekerportakalı Gölcük gölü kenarı da çok güzelmiş

Heh amin sağol canım ama doğumgünüm dündü ,geç kaldınızzz :))))

Ayyyyyyy busmaican doğmuş iyiki doğmuşşşşşşşşşş. Ömür boyu mutluluklar diliyorun canikom :) benim face telden girince bazen gösteriyo bazen göstermiyo doğum günlerini :/

bugün öğleden sonradan sonra izne çıkıyorum pazartesiye kadar yokum işyernde ayy çok iyi geçer
inşallah günlerim biraz değişiklik olacak ve tabiki melisam la birlikte olacağım:16:

Canım inşallah gönlüne göre güzel bir dinlenme ve gezme süreci olur :)

Canımcım okulda tenefüsler toplantı hazırlıkları ile geçti. Sonra koştur koştur gidip alışveriş yaptım (yarın cuma günü okuldak güne kıbrıs tatlısı yapcam da...). Bi de boyu kısaltılan elbisemi aldım ki pzt almam gerekiyodu.

Eve geldim bir baktımki kv bir sürü mama, Efeye iki takım kıyafet ve bana da yelek yollamış gece kalkarken giyeyim diye :) sevindirik oldum yani :) ona tupperdan bişiler alacaktım zaten şimdi daha da şevke geldim :)

Amannnnn hepimizde vardır bi ele vurma ve bağırma vukuatı. Biz de insanız sonuçta. Millet döverek ne hale getiriyo çocuğunu Allah korusun. O yüzden dozunda kızmalara evet diyorummmm:)

Ayyyyyyy busmaican doğmuş iyiki doğmuşşşşşşşşşş. Ömür boyu mutluluklar diliyorun canikom :) benim face telden girince bazen gösteriyo bazen göstermiyo doğum günlerini :/

Canımcım okulda tenefüsler toplantı hazırlıkları ile geçti. Sonra koştur koştur gidip alışveriş yaptım (yarın cuma günü okuldak güne kıbrıs tatlısı yapcam da...). Bi de boyu kısaltılan elbisemi aldım ki pzt almam gerekiyodu.

Eve geldim bir baktımki kv bir sürü mama, Efeye iki takım kıyafet ve bana da yelek yollamış gece kalkarken giyeyim diye :) sevindirik oldum yani :) ona tupperdan bişiler alacaktım zaten şimdi daha da şevke geldim :)
vayyyy kv sinin nadide gelini... Ellerine sağlık kv nin, sizde güle güle kullanın/yiyin. Arada iyi oluyor böyle süprizler:34:

bizimki de istediği olmayınca kendini yere atıyor, ağlıyor.
öyle olunca yapabilirsem dikkatini dağıtıp unutturuyorum. baktım yemiyor, odadan çıkıp gidiyorum.
o da pıt pıt peşime geliyor :1:
istemediğinde kucağımıza aldığımızda pat pat vurma huyu da var. o zaman ciddi ses tonuyla
hayır, vurma. uf oldu, acıdı diyorum. biraz sakinliyor.

UF oldu diyip ağlama taklidi yapi yorum. Üzülüyor. Basini kucagima koyuyor biraz. Ama sonra tekrar yapiyor.

busmaii geçmiş doğum günün kutlu olsun.

geçmiş bayram kutlaması gibi oldu ama iyiki doğmuşsun.

iyiki topiğimizdesin.bende oğlumun arabasını yıkadım artık havalar iyice ısındı

dışarı gezmeleri başlar.temiz,temiz gezsin oğluşum.nfk o vurma huyu bizdede var.

istediği olmayınca da vuruyor,sevinincede :44:özelliklede bana karşı bire hala elini yüzüme

koyup uyuyor.tırnaklarını kestim yinede yüzümü çiziyor.daralmaya başladım bunu nasıl terkettirsem.

UF oldu diyip ağlama taklidi yapi yorum. Üzülüyor. Basini kucagima koyuyor biraz. Ama sonra tekrar yapiyor.
aynı benimki de öyle:)

face te kayıtlı değil zaten doğumgünüm
gerçekten bilenler kutlasın diye:))
pasta resmi koymuştum da akşam ordan gördü görenler, ama tabi iş işten geçti:27:
bende iki çocuğu uyuttum hazır onlar uyuyorken evin işlerine giristim. kızın dolabıni döktüm çok karismisti. daha bir sürü işim var ama uyanmasinlar diye sadece toparlama işlerini yapıyorum. evin ucunu bi saldinmi bir türlü toparlanmiyor. oglen yemeği var ama akşam yemegim de yok:26:
uyuduklarında bile rahat değiliz ki
ben dün faceten kutlayacaktim o anda elimde telefon vardı kızı salliyordum. tabletten yazarım dedim unutmuşum. . nice nice güzel yıllara inşallah.
sağol canım
herkese merhaba:3:

güle güle kullanın canım çok iyi almışsınız:34:

hangi işyeri kıymet biliyorki:37:

kolay gelsin hepinize inşallah çok problem yaşanmaz:34:

yaa hepimize oluyordur eminim :26:

Doğum gününmüş kutlu olsun canım nice güzel yıllara eşin ve oğlullarınla inşallah :16:
daha uzun uzun seneler sonra eşin oğlulların gelinlerin ve torunlarınla beraberde kutlaman dileğiyle:16:

çok sağol canım yaa faydalı bilgiler veriyorsun gezmelerle ilgili:54:
bakalım yakın diye kartepe yada sapanca olacak sanırım ama tabi kesin değil yol üstü sapanca maşukiye kartepe bir gezinti yapar döneriz olmadı avm lerde araba yeri aramaktansa böyle geçsin bir hafta sonuda :34:

yaaa ohh içim rahatladı canım ya bende biliyorsun çok gitmek istiyordum ama sen sezon başı dediğin için beklemiştim
şimdi daha da rahatladım aldıklarınızı güle güle kullanın:16:
sağol tatlım annenin doğumgünü de kutlu olsun:)
Anammm dün senin doğumgünün müydüüü???? Kutlu olsun canım benim, nice mutlu yıllara...:46:
sağolasın canım
ben sonraki gün gece yarısına kadar olan tebrikleri kabul ediyorum genelde :9:
dün nete girme imkanım pek olmadı, şimdi farkettim.. :34:
yok ben saat 24 dedi mi kapatıyorum tebrik faslını :1:ama önemli değil canım zaten artık kimse hatırlamaz oldu çoluk çocuğa karıştıktan sonra:)
Sagolun kizlar. Tek tek alinti yapamadim. Ayni heyecan var yine. Yaklastikca artiyor.
çok yaklaştın ne güzel:)darısı başımıza

pamukhelvacım sen de hoşgeldin
derslerini tebrik ederim
:)maalesef ben de tüm derslerimi geçmişim(ezberlemem gereken ders hariç); kalan son dönemimi de okusam mı diye düştü şimdi de aklıma.. sonra vazgeçtim. bu tek çocuklu son aylarımı oğlumla ;bol bol gezerek geçireyim.ilerde bir gün tamamlarsam nasip..

sorma bizim salon kapısı camlı. kerem'de eline ne gecirirse cama vuruyor. ses olayını geçtim. bir gün kırılacak bir şey olacak diye korkuyorum. bende eline vurdum yapma diye. insan vicdan yapıyor. o anki refleks ne yazikki
Neyseki hatırlamayacaklar...

Benim oğlum bana tokat atiyor. Oyuncak atiyor. Sacimi çekiyor. O zaman eline vuruyorum ben de. Ama anlamiyor Gülüyor. Siz ne yapıyorsunuz boyle yyapinca?
Hayır diyorum bazen de ağlar gibi yapıyorum. Bize vurma huyu pek yok, şükürler olsun. Arada sırada oluyor tabi. Uyurken saçımda oynuyor, çekiyor. Bazen bıraktırınca uyanıyor.

bugün öğleden sonradan sonra izne çıkıyorum pazartesiye kadar yokum işyernde ayy çok iyi geçer
inşallah günlerim biraz değişiklik olacak ve tabiki melisam la birlikte olacağım:16:
Tatil başlasınnnnnnnnnn.

Toplantıydaydımmmmmmmmm.

Vayyyyyy, ne kv'ler var.ama herkes de pembiş gibi olamaz. Bir de arya gibi.

Allah kolaylık versin bacım. ezogelin çorbam var, pırasa pişiricem bi de köfte kızartırım akşam.
malum diyetteyiz biz :27:

ay yerim kız sizii.. kv-gelin karşılıklı jestleşiyorlar. güzel günlerde kullan.. :31:
sanırım şu aşamada yapılabilecek başka bi şey yok.
ceza vermek için çok küçükler, anlamazlar da..

nfk o vurma huyu bizdede var.
istediği olmayınca da vuruyor,sevinincede :44:özelliklede bana karşı bire hala elini yüzüme
koyup uyuyor.tırnaklarını kestim yinede yüzümü çiziyor.daralmaya başladım bunu nasıl terkettirsem.
uyku eğitimiiiii:36:

Allah kolaylık versin bacım. ezogelin çorbam var, pırasa pişiricem bi de köfte kızartırım akşam.

ay yerim kız sizii.. kv-gelin karşılıklı jestleşiyorlar. güzel günlerde kullan.. :31:

Kız, bu nasıl diyet?:9:siz normal zamanlarda ne yiyordunuz?:9:

bende buzluktan taze fasulye çıkardım. yanina pilav yada erişte..

Back
X