Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nfk seni geberticegimgece senin rüyanın benzerini gördüm bende. Allah'im ne zor bir şey bir daha ne ruyada ne gercekte göstermesin. kadina kadar gördüm düşün yani
![]()
benim yaptığım gibi, kocana şarla sen de
ben kadını gördüm, konuştum. evimde misafir ettim. bi de bebeği vardı eşimden!!!
içim kan ağlıyordu ama bebeği sevdim, kadına ikramda bulundum.. ay ben manyak mıyım yaaa!!!![]()
aslinda o polardan bendede var. toplanıyor diye kullanmiyordum, kullanayim bundan sonra.
canim sehir değişikliği çok zor senin işin, kurulu duzenin var hayırlısı olsun hakkinizda
benim yaptığım gibi, kocana şarla sen de
ben kadını gördüm, konuştum. evimde misafir ettim. bi de bebeği vardı eşimden!!!
içim kan ağlıyordu ama bebeği sevdim, kadına ikramda bulundum.. ay ben manyak mıyım yaaa!!!![]()
ayy birde ikram yapmış maşallah sana kız garezin kocana mı senin![]()
Şeker portakalı valla yeni bir hayat bazılarını korkutsa( eşim gb) da beni çok heyecanlandırıyor. Bence güzel olabilir.
Günaydııınnnn.... ( biraz geç kaldım ama:))
yazacağım yazacağım yarım kalıyor, ptesi malum...
Born cum hoşgeldin canım. geçmiş olsun yasir paşaya üzüldümm:/
ecrinim sağol canım kurtulalım artık şu hastalıklardan
Şeker portakalı valla yeni bir hayat bazılarını korkutsa( eşim gb) da beni çok heyecanlandırıyor. Bence güzel olabilir.
he ya!! rüyamda kadına iyi davranıyordum.
içimden de eşim gelsin, onları burada bırakır. ayşeciği alıp giderim diyorum. hakikaten bi mazoşistlik varmış bende![]()
birde şöyle bir avantajımız olabilri dedi eşim
şimdi biz evimizi ne satabiliyoruz ne kiraya verebiliyoruz (eşimin babasının olduğu için )
böyle bir durumda zorunlu olarak evi kiraya veririz dedi eşim baktık yapamıyoruz orda dönüp geliriz istanbula
eee kiracıyıda çıkartamayacağımıza göre hemen başka gönlümüze göre bir eve taşınırız dedi eee işin açıkcası böyle
olursa benimde işime gelir valla![]()
birazdan ayşeciği yatırıcam.
o arada spor mu yapayım, dolma mı sarayım, salonu mu silip süpüreyim bilemedim yaa:111:
bahar ve lonelines de yok..
huu nerdesiniz hamişler? özellikle lonelines, doğurdum diye sürpriz mi yapacaksın bize?![]()
hoşgeldin, biz de seni özledik vallaben geldim:)) nfk canım sağol sorduğun için.çok feci grip oldum.şimdi toparlandım azcım.ilaç da alamayınca daha da zor geçti.ama bulantılarım da bıçak gibi kesildi:)))))))))))))Allah'ıma sonsuz şükürler olsun. annelerinhakkı ödemmezmişgerçekten.ne kadar rahatladım anlatamam.bi de tam iyileştim mi tamamdır inşallah:)9sen nasılsın? topiğin diğer güzel anneleri nasıl? geçmişi okuyorum şimdi özlemişim:))
ben önce karnımi düşünürdüm. çocukla zor sararsin
sporu boşver zaten yapacakların spor yapmış kadar olacaksın bence
bende öğle tatilinde palladiuma gittim kotondan kendime kaban aldım geldim![]()
ben geldim:)) nfk canım sağol sorduğun için.çok feci grip oldum.şimdi toparlandım azcım.ilaç da alamayınca daha da zor geçti.ama bulantılarım da bıçak gibi kesildi:)))))))))))))Allah'ıma sonsuz şükürler olsun. annelerinhakkı ödemmezmişgerçekten.ne kadar rahatladım anlatamam.bi de tam iyileştim mi tamamdır inşallah:)9sen nasılsın? topiğin diğer güzel anneleri nasıl? geçmişi okuyorum şimdi özlemişim:))
hoşgeldin, biz de seni özledik valla
bulantılar kesilmiş, gözün aydın. darısı diğer hamilelerin başına..
gribin de çoğunu atlatmışsın anladığım kadarıyla, inş tamamen geçer..
biz de bildiğin gibi işte
haklısınız. sporu akşam eşim geldiğinde de yaparım.
ayşeciği yatırdım, şimdi yemek yiyip temizlik ve dolmaya girişicem..
şeker portakalım, aldığın kaban hayırlı olsun, güzel günlerde kullan.
hani orhan veli diyor ya 'beni bu güzel havalar mahvetti' diye, bizi de bu indirimler anacığım, ahahahahah![]()