Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

amannnn bizimkide eften püften
kardeşi bebek telsizini satmış kutu yapmış eşime vermiş yada eşim almış bilmiyorum ptt kargoya bırakılacakmış
eşim akşam getirdi bunu yarın ptt kargoya bırak dedi bende yarın işyerinde tekim bırakamam dedim
sabahda kargo için adres yazacakdı bende ben çıkamam ama haberin olsun dedim sinirlendi beyefendi konuşmuyor
amannn bende onla konuşmam bugün işyerinde aramam yani :1:
akşama görüşcez nasıl olsa beni bekleyecek onu ben alıyorum işyerinden bakarım siniri geçtiyse ona göre muamele

bende sinir oluyorum yaaa başkalarının bizi kullanmasını nedense ne yapayım elimde değil :19:
bu bi gerçek; erkekler eşlerine göstermedikleri müsamaha ve iyi niyeti çoğu zaman ailelerine gösteriyor.
belki, biz de öyleyiz bilemiyorum..:44: ne yaparsan yap, ondaki kredileri bitmez.
bak bi şey söyleyince de sen kötü oluyorsun..
kardeşine istediği kadar yardım etsin, işin ucu sana-size dokunmadığı sürece sorun olmaz.
dengeyi bu aşamada sağlayamamış, yine sana iş veriyor..
belki başka bi zaman konuşup bu hassasiyetini söyleyebilirsin.

o zaman kesin siz bu akşam barışırsınız :23:
ay inş:31:

dün nenede cozum cozum cozutan ayşecik,an itibariyle tekrar uyudu.
ben de spor yapıp duş alıcam..
uzun ve hareketli bi öğleden sonra yaşiciz anlaşılan, inş güneş açar da şöyle bi yürüyüşe çıkarız..:31:

huuu! daha günaydın demeyenler var; elifnaz, arya.. özellikle dilanaz bugün ses vermezsen yok yazılcan ona göre:kkk:

şeker portakalımm, bu bahsettiğin konuda eşimin genel düsturu;
'eşime yaptığımı ailem bilmesin, aileme yaptığımı eşim bilmesin'dir.
hakikaten, bilmeyince göze de batmıyor. bu zihniyeti seviyorum :1:

bu bi gerçek; erkekler eşlerine göstermedikleri müsamaha ve iyi niyeti çoğu zaman ailelerine gösteriyor.
belki, biz de öyleyiz bilemiyorum..:44: ne yaparsan yap, ondaki kredileri bitmez.
bak bi şey söyleyince de sen kötü oluyorsun..
kardeşine istediği kadar yardım etsin, işin ucu sana-size dokunmadığı sürece sorun olmaz.
dengeyi bu aşamada sağlayamamış, yine sana iş veriyor..
belki başka bi zaman konuşup bu hassasiyetini söyleyebilirsin.

ay inş:31:

yaa düşünüyorumda ben kötüyüm galiba bu konuda:17:
yoksa eşim mesela benim kardeşim için benden çok koşturur birşey olduğunda ama ben nedense yapamıyorum
offf neyse biraz daha ılımlı davranayım ben o zaman :31:

uzun ve hareketli bi öğleden sonra yaşiciz anlaşılan, inş güneş açar da şöyle bi yürüyüşe çıkarız..:31:

huuu! daha günaydın demeyenler var; elifnaz, arya.. özellikle dilanaz bugün ses vermezsen yok yazılcan ona göre:kkk:

öğle saatlerinde 13 dereceyi bulacakmış hava bir dolaşırsınız o zaman :34:

şeker portakalımm, bu bahsettiğin konuda eşimin genel düsturu;
'eşime yaptığımı ailem bilmesin, aileme yaptığımı eşim bilmesin'dir.
hakikaten, bilmeyince göze de batmıyor. bu zihniyeti seviyorum :1:

aynen mesela ben aileme yaptıklarımı eşime hiç göstermem karda yürürüm izimi belli etmem yani
ama o yaparsa benden habersiz olmaz çünküm mutlaka ben öğrenirim :30:

seker portakalimm sen de az deilsin hea! :9:

Son düzenleme:
kahvaltı sırasında girdim okudum ama yazamadım. Küçük kizceyle uğraşıyorum bende 2 gündür sallıyorum ayagimda birakinca uyanıyor. tekrarda uyumuyor. sürekli mizmiz kerem'de erken uyudu bütün öğleden sonra ayakta yani:27:

Burdayım burdayım burdayımmm:)) yoğunum akşama dönerim bacımmm

seker portakalimm sen de az deilsin hea! :9:

kötüyüm demi kızz :17:
akşam bende birşeyler yapayım bari:34:

kahvaltı sırasında girdim okudum ama yazamadım. Küçük kizceyle uğraşıyorum bende 2 gündür sallıyorum ayagimda birakinca uyanıyor. tekrarda uyumuyor. sürekli mizmiz kerem'de erken uyudu bütün öğleden sonra ayakta yani:27:

ayyy hastalığı geçmedi değilmi yaa :26:

Burdayım burdayım burdayımmm:)) yoğunum akşama dönerim bacımmm

kolay gelsin canım :34:

biz barıştık :16:
ben küsmemiştim zaten:1:

işyerini aradım operatör değişikliği yapacak eşim onu hatırlatayım dedim olmadı cihazlı kampanya bak bana alırız dedim
tamam o zaman ben bir bakayım dedi
eee tabi yeni çıkan kendi modelinden daha üst model varsa alır kendine banada ıphonu verir dur bakalım her türlü ben karlı çıkacak gibiyim:34:

işyerini aradım operatör değişikliği yapacak eşim onu hatırlatayım dedim olmadı cihazlı kampanya bak bana alırız dedim
eee tabi yeni çıkan kendi modelinden daha üst model varsa alır kendine banada ıphonu verir dur bakalım her türlü ben karlı çıkacak gibiyim:34:
akilli hatun seniiiii:51::9::23:

sende az değilsin:13: eşi elektronik hastası sanırım ordan girmis hatun. helal olsun

Şeker portakalım ne fenasın yaaa :) müstahak gerçi bu erkeklere!!

Elifnazım sana kolay gelsin canım ya :/ valla ben kesin kafayı yerdim ikisi küçücük biri orta büyüklükte üç veletle :) Allah hep güzel günlerini göstersin.

Nfkcım güzel bir akıl yürütme :D tilkilerin kürkçü dükkanına dönme sebebi anca hamilelik olabilir dimi :D??? Psikolojimiz bozuldu beaaaa!! :)

Öğle arası oğluşumu benim gelişime aşağı indirmiş teyzesi. Arabama bindi oturdu azıcık oynadı çalmayan müzik eşliğinde :) sonra komşu çocuğunu görünce fırladı indi eve bile gelmedi. Yaniiiiiiiii bu çocuk milleti gezme tozma olunca anasını bile unutur :D

Ne bu yaa, hani benim yetiştirdiğim feminist çekirgeler?! Herkes barışma moduna girmiş :P

Kizlar midem inanilmaz bulaniyo yasir.de.uzun zamab sonra.heryeri batiracakkadar.kustu yani zor bi durumdayim dualarinizi eksik etmeyin surekli yatip uzanmak.istiyorm artk esim de surekli o bakiyo bunalcak.yakinda eminim ama gercekten cok kotuyum o ise gidince de uyutuyorm yoksa.hic duramiyorm.bisey de yiyemiyorm berbat bisi :(

Back
X