Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kizlar hic okuyamadim ama net bulmusken bilgi vereyim dedim bgn 3.gun memeden kesildi diyebilirim artik cok az.soruyo ve hemen kapat diyo dua edenlerden Allah razi olsn ins onunuzdeki gunler de daha rahat gecer dualarinizi eksik etmeyin donunce ayrintili anlaticam ins cok cok opuyorm hepinizi ve kuzucuklari
ilk üç günü atlattiysan çok iyi, zoru başarmışsin:8:

Dünden bahsetmedim size..
Keremi anneme bırakıp arkadaşıma gittim.
Güya uyutup çıktım , 1.5 saat uyuması gerekiyordu. 40 dk sonra uyanmış. Bir sürü huysuzluk yapmış.
Teyzem de annemdeydi. Biraz dışarı çıkaralım demişler. İkisi zor zaptetmiş. "sen buna tek başına nasıl bakıyorsun dışarda" dediler. Baya yorulmuşlar. Kerem kendini ordan oraya atıyormuş yerlere yatıyormuş, kaldıramıyorlarmış
Beni aramadılar Allahtan ,onlar keremle cebelleşirken ben olaydan habersiz rahat rahat oturdum.bol bol arkadaşımla muhabbet ettim. Eve gelince öğrendim durumu.
Eee hergün uyuzluk yapacak değil ya, bugün de çok akıllı usluydu oğlum:)

Ay anne ve teyzene kıyamammmm. Sana kıyıp aramamışlar bile sağolsunlar... Senin adına da sevindim :)

tozuttugu gün onlara denk gelmiş:1:
keremide zaptetmek zor. kıza bakarak söylüyorum erkek çocuklarında ayrı bir kuvvet oluyor.

Bir tür deli kuvveti diyebilir miyiz deneyimli bacım :)???

Merhabalar kızlar , ufaklık uykuda, babamızı yolcu ettik ablamız tv seyrediyor, yalnızız perşembeye kadar,
Loneliness ; kolay bir doğum olsun sağlıkla kucakla kuzunu inşallah, iki kuzunu da alıp çıkacaksın hastaneden, çok güzel bi duygu , Allah yardımcın olsun ,
Deli ; kuzucuğun cinsiyetini öğrenmişsin; sağlıkla doğsun minik paşa inşaallah,
Destiny ; en mühim kısmı sütten kesme kısmını halletmişsin, darısı başımıza, tuvalete de yaza doğru alıştırmaya başlayın bence, bu soğuklarda sürekli çişli kıyafet yıka kurut çok zor olur , halıya rast gelse onu silip kurutmak zor , sıcak havalarda halıları da toplayıp bi şort giydirip halletmek en rahatı.. Ben de kızıma 2,5 yaşında öğrettim bir iki park firesi dışında kolayca öğrendi (Parkta oyuna dalıp çişini unutmuştu (; ).. 2,5 da iyidir , çok geç değil bence.. Eltinin oğluna da üzüldüm , inşallah alışır tez zamanda, çok zor olur koca çocuktan kaka temizlemek
Pembiş Efe'nin nişanlıkları hayırlı olsun sağlıkla giyinsin inşaallah, onun nişanını da gör annesi :69:
Elifnaz çocuklar Park'ta oynamış ne güzel , hava da güzeldi eğlenmişlerdir, biz de babamız çıkmadan kızımla dolaştık biraz onları baba oğul evde bırakıp ,
Busmai; Keremcik anneannesini teyzesini yormuş biraz , dışarıda baş etmek zor hakikatten bu afacanlarla..Allah sağlık sıhhat versin annelerimize .. başımızdan eksik olmasınlar, onlar olmasa napardık,
Görüşmek üzere, iyi akşamlar hepinize :54:

Canım Allah kavuştursun ve sana kolaylık versin.

Sen Efenin nişanı deyince bi tuhaf oldum valla... İnşallah hepimiz evlatlarımızın güzel günlerinde yanlarında oluruz.
Kizlar hic okuyamadim ama net bulmusken bilgi vereyim dedim bgn 3.gun memeden kesildi diyebilirim artik cok az.soruyo ve hemen kapat diyo dua edenlerden Allah razi olsn ins onunuzdeki gunler de daha rahat gecer dualarinizi eksik etmeyin donunce ayrintili anlaticam ins cok cok opuyorm hepinizi ve kuzucuklari

Dört gözle bekliyorum canım. Süpersin valla. Özledim kızzzzzzzz :) çabuk dön evine bornnnnnn :D

Ay anne ve teyzene kıyamammmm. Sana kıyıp aramamışlar bile sağolsunlar... Senin adına da sevindim :)

Sen Efenin nişanı deyince bi tuhaf oldum valla... İnşallah hepimiz evlatlarımızın güzel günlerinde yanlarında oluruz.

Dört gözle bekliyorum canım. Süpersin valla. Özledim kızzzzzzzz :) çabuk dön evine bornnnnnn :D
evet yaa keyfim bozulmasın diye aramamışlar sağolsunlar:)
nişan mı,düğün mü; mümkünse çabuk gelmesinnn :)

vay vay vay bak sen şu işe:) hadi gözün aydın
Merhabalar kızlar , ufaklık uykuda, babamızı yolcu ettik ablamız tv seyrediyor, yalnızız perşembeye kadar,
Loneliness ; kolay bir doğum olsun sağlıkla kucakla kuzunu inşallah, iki kuzunu da alıp çıkacaksın hastaneden, çok güzel bi duygu , Allah yardımcın olsun ,
Deli ; kuzucuğun cinsiyetini öğrenmişsin; sağlıkla doğsun minik paşa inşaallah,
Destiny ; en mühim kısmı sütten kesme kısmını halletmişsin, darısı başımıza, tuvalete de yaza doğru alıştırmaya başlayın bence, bu soğuklarda sürekli çişli kıyafet yıka kurut çok zor olur , halıya rast gelse onu silip kurutmak zor , sıcak havalarda halıları da toplayıp bi şort giydirip halletmek en rahatı.. Ben de kızıma 2,5 yaşında öğrettim bir iki park firesi dışında kolayca öğrendi (Parkta oyuna dalıp çişini unutmuştu (; ).. 2,5 da iyidir , çok geç değil bence.. Eltinin oğluna da üzüldüm , inşallah alışır tez zamanda, çok zor olur koca çocuktan kaka temizlemek
Pembiş Efe'nin nişanlıkları hayırlı olsun sağlıkla giyinsin inşaallah, onun nişanını da gör annesi :69:
Elifnaz çocuklar Park'ta oynamış ne güzel , hava da güzeldi eğlenmişlerdir, biz de babamız çıkmadan kızımla dolaştık biraz onları baba oğul evde bırakıp ,
Busmai; Keremcik anneannesini teyzesini yormuş biraz , dışarıda baş etmek zor hakikatten bu afacanlarla..Allah sağlık sıhhat versin annelerimize .. başımızdan eksik olmasınlar, onlar olmasa napardık,
Görüşmek üzere, iyi akşamlar hepinize :54:
amin canım amin Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini..
Allah kavuştursun eşinle de.

Bu çocuk niye her pzt iyice zıvanadan çıkıyo ya :(??? 20-30-40 dk gibi değişken sürelerle kalktı durdu. Doğru düzgün odamda bile durmadım hep onun odasındaydım. Nefret ediyorum nöbet günündennnnnnn!!!!

Günaydınlar herkese. Güzel bir hafta olsun inşallah.

Güya uyutup çıktım , 1.5 saat uyuması gerekiyordu. 40 dk sonra uyanmış. Bir sürü huysuzluk yapmış.
Teyzem de annemdeydi. Biraz dışarı çıkaralım demişler. İkisi zor zaptetmiş. "sen buna tek başına nasıl bakıyorsun dışarda" dediler. Baya yorulmuşlar. Kerem kendini ordan oraya atıyormuş yerlere yatıyormuş, kaldıramıyorlarmış
Beni aramadılar Allahtan ,onlar keremle cebelleşirken ben olaydan habersiz rahat rahat oturdum.bol bol arkadaşımla muhabbet ettim. Eve gelince öğrendim durumu.
Anneanne işte bir şekilde oyalamış. Benim kv benimki huysuzlanınca hemen arıyor. Okuldayım, gelemem, oyalayın diyorum.

dün annemlerdeydik kızı hastaneye götürdük. kısa bir avm turu yaptım yanlız. bugün de temizlikten önce kerem'le büyük kızı psrka götürdüm. yavrum çok eğlendi malum hafta ici pek cikamiyiruz. zor cikarttim parktan. temizlik bitti yemek hazırlığı var.
Haftasonu yoğun geçmiş yani.

Darısı başımıza.

Bu çocuk niye her pzt iyice zıvanadan çıkıyo ya :(??? 20-30-40 dk gibi değişken sürelerle kalktı durdu. Doğru düzgün odamda bile durmadım hep onun odasındaydım. Nefret ediyorum nöbet günündennnnnnn!!!!

Günaydın. Ben de bugün nöbetçiyim ve benimki de geç uyudu. İki yıl izin hakkımız söke söke alırız.

diyebiliriz canimcim.. valla zor zaptediliyorlar. kucaga alsan ayrı dert elinden tutsan ayrı. kaydiraktan sürekli ters çıkmaya çalıştı. arkasında durmasam kafa üstü gidecekti.

ben geldiiiim, günaydın canlaaaar:3:

haftasonumuz birkaç engele rağmen güzel geçti, harekette bereket var.. gözüm gönlüm açıldı, gezmek ne güzel yaaa:31:
iki posta çamaşır yıkanacak, akşama da yemek yapılacak. kaldığımız yerden devam yani :1:
inş güzel bi hafta olur..

loneliness , yarım saat kaldı :52: Allah yardımcın olsun canım, inş güzel haberini bekliyoruz.. :16::54:

iyi geceler kızlar,yine boşladım bu aralar.ceylini emzikten kestim 15 gun oldu.ilk günler zordu.göğüs ucuma sakızla beraber saç yapıştırdım,baktı baktı ınceledı agzına almaya calıstı alamadı:)geceler tam bir rezaletti,bastı yaygarayı meme diye,bir iki ayagımda salladım,bıberonla sut verdım.sonra bi de bıberona alışmasın gece gece dıye onu da kestim.şu anda yanı 15 gunun sonunda gecede bır kez uyanıyor.yanına yattıgımda tekrar güç de olsa uykuya dalıyor artık ağlamıyor eskısı gıbı.bi de lazımlık aldım ama soğuk oldugundan mı nedır çıplak oturmak ıstemedı ben de zorlamadım,tuvalet eğitimine de başlayayım dıyorum ama nasıl ya off nasıl zor bu işler.
nfk ıyı gezmeler:)e
evet boşladın..

maşallah, memeden kesmişsin.. darısı başımıza inş biz de sorunsuz geçeriz bu dönemi.
geceleri kesintisiz uykuyu artık hakediyoruz :72:

ama kızlarla aynı düşünüyorum. tuvalet eğitimi için sen de acele etme, ceylini de zora koşma derim..
yavaş yavaş onu da halledersin sen.. :34:

Okurken de benim aklıma direkt sen geldin ve heyecanlandım desem :) ???

Yegane avmmize gittik. Oğluşuma kırmızı pantolon aldımmmmm :) kot gömleğin de kırmızı çapası vardı; çok uyumlu oldu nişan için ;) dedemize ve babaanemize de bişiler aldık. Kocacım da attığım kemerin yerine kemer aldı :)) bi tek bana bişi almadık düşününce ama olsun :D şimdi Efeyi uyutuyorum ev ahalisi de yemek yiyo.
ooo ciciler cicileeer:21:
nişanı ben de iple çekiyorum. mutlaka efenin fotoğraflarını bekliyorum, senin deee:31:

slm kızlar.kapalı ve yagmurlu bi havada var dışarda biz evde takılıyoz kızmla.bizm cinsiyetmiz erkek .rabbim saglikla kucagmiza almayi nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun bacım. umudum bornun bebeğine, inş o kız olur:1:
yeminlen sen muhtarsin. nerde gördün kızın tenini biliyon
senin ciltte oyle maşallah.
:1:
Selamlarr..ihlamur,selpak ve ben 10 gundur ucu biraradalara donduk..ne gecmez gripmis yahu..tam iyi oldum diyorum yeni bastan..korkuyorum bebise zarar verecek..yarin yine doktora gidiyoruz gecen hafta ikili test icin kan vermistim..sonuc alacagiz umarim hersey yolundadir icerde..
Daha once bahsetmemistim sanirim pasamin kulak arkasinda dogumundan beri bi kac beze geliyor elime..kontrol ediyorsum simdiye kadar kaybolacakmi diye ama malesef ki duruyorlar..yarin boyun rontgeni cekilecek;insallah korkulacak bisey cikmazz bi yandan kendimi teskin etsemde korkusu daha fazla dualarinizi eksik etmeyin lutfen..iyi geceler arkadaslar..
geçmiş olsun canım. heralde tamamen geçmiştir..
inş sonuçlar güzel çıkar.. röntgenin sonucunu gösterdiniz mi dr a..

bir de yazın kreşe vereceğimden memeden ayrılsın çişini söylesin istedim.eltim oğlunu 2,5 yasında alıstırmaya basladı çişe cocuk 4 yasında ama hala kakasını söylemıyor.sızdırmaz külot kullanıyor,geç kalındığı ıcın boyle oldugunu dusunuyorum.
bu yaz bence tuvalet eğitimi için en ideal zaman.
yavaştan başlarız tuvalete götürmeye, ama yazın tamamen öğrenmiş olurlar inş.

o çocuğun kendi özel durumu sanıyorum. 4 yaşında hala kakasını söylemiyorsa başka şey olabilir..

Selammm bugün eşimi ikna edip dolaşmaya çıktık, çok güzeldi hava.
kendisi de "iyi ki geldik" dedi günün sonunda,üfleye püfleye götürsem de.
önce binicilik tesislerine gidip "inek" demekte ısrar ettiği atları gösterdik kereme.
sonra sahilde biraz yürüdük,deniz dalgalıydı baya ilgisini çekti..
sonra da akçaabat köftesi yemeye gittik. çok güzel bir ortamdı, keremin oynayabileceği alan vardı .yerler de halıfleks. biz yemek yerken o dibimizde oynadı..
mama sandalyesinde otururken de köftelerini böldük, kendisi çatalla yedi!
yani herşey harikaydı ;bizi hiç üzmedi,yormadı.. bu çocuk gezmeyi çok seviyor maşallah.. evde canımıza okuyor ama dışarda çok mutlu.
bu yönden çok şanslıyız da, babamız gezenti değil işte sorun orda:)
hahhaa
oh ohh ohhh!!!:32:
valla sen gezenti, kerem gezenti, gelen bebiş de öyle olur muhtemelen..
kocanı eğitisiniz bu yönde..:27: :9:

bizimki de yerlere yatıyor yaa..
mübarek yapışıyor yere, zor kaldırıyorum ya.. :27:ne olacak bu işin sonu böyle :111:

dün annemlerdeydik kızı hastaneye götürdük. kısa bir avm turu yaptım yanlız. bugün de temizlikten önce kerem'le büyük kızı psrka götürdüm. yavrum çok eğlendi malum hafta ici pek cikamiyiruz. zor cikarttim parktan. temizlik bitti yemek hazırlığı var.
maşallah sana.. hem kendin gezdin, hem çocukları götürdün.. sonra da temizlik ve yemek:42:
vuu!! çok güzel haber yaaa:32:
bak stres oluyordun nasıl yapıcam diye, oluvermiş. darısı başımıza.. ne zaman dönüyorsun kuzum?

Allah kolaylık versin bacım ne diyim..
Günaydın. Ben de bugün nöbetçiyim ve benimki de geç uyudu. İki yıl izin hakkımız söke söke alırız.
senin de mi nöbet günün pazartesi.. hadi bakalım inş hemen akşam oluverir..

Günaydın kızlar nasılsınız? Geçmişi okudum da çok sağolun.oğlum ocağı unuttu valla.bağlamak işe yaradı yani.busmai çok sağol verdiğin linlker için canım faydalandık biz de.kv istanbuldan getirecek inşallah.
Bu arada bulantım ve gribim geçti çok şükür. Ilk kez dün çok güzel yemek yedim:)).hafta sonu doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim.inşallah güzel bir kızım olacak.çok istiyordum çok şükür ne kadar mutlu oldum anlatamam.yalnız bende yine protein kaçağı ve şeker çıktı ya tekrar diyete başlıyacam artık rabbim başka dert vermesin inşallah.bi de kum döküyormuşum.idrarımı yaparken yanmam çok oluyodu ben de iltihap var sanıyordum. Meğer kumdanmış.bol bol su içmek lazımmış.inşallah o da geçer.bu arada diğer hamiş arkadaşlar darısı başınıza cinsiyetini öğrenmek çok güzelmiş tekrar aynı hisleri yaşadım.gerçi kız çocuğu dönebilir dediler ama bu haftalarda öğrenipdesonradan farklı haber alan oldu mu?
Pembiş efe nin kıyafetleri hayırlı olsun. Ben de dün oğluma kırmızı pantolon aldım bi de oduncu gömlek.pijama falan da aldım kuzuma.büyüyorlar ya ne güzel.maşallah sana bu arada yine diyprumçok hamarattsın sen.
Busmai gezmelerin tadını çıkar benim de bulantılarım bitti diye gezme listesi yaptım zaten bebiş gelince gezemicem:))
linolines allah hayırla sağlıkla kurtarmıştır inşallah ikinizi de.
Nfk bak kızı ben çıkardım:)). Gezmeniz de güzel olmuş bu arada. Benim de eşim gezmeyi pek sevmez ama ben bayılıyorum. Gezmek candır:))
elifnaz geçmiş olsun yine hastane yolunu tutmuşun.,çocukları parka götürmen başarı valla.işin zor ama maşallah üstesinden geliyorsun. Bize ii örnek oluyorsun canım .

Nerde o izin acaba :)?? Yarısı gitti yarısı kaldı neyseki.

diyebiliriz canimcim.. valla zor zaptediliyorlar. kucaga alsan ayrı dert elinden tutsan ayrı. kaydiraktan sürekli ters çıkmaya çalıştı. arkasında durmasam kafa üstü gidecekti.

Erkek milleti çekirdekten uyuz :)

ben geldiiiim, günaydın canlaaaar:3:

haftasonumuz birkaç engele rağmen güzel geçti, harekette bereket var.. gözüm gönlüm açıldı, gezmek ne güzel yaaa:31:
iki posta çamaşır yıkanacak, akşama da yemek yapılacak. kaldığımız yerden devam yani :1:
inş güzel bi hafta olur..

loneliness , yarım saat kaldı :52: Allah yardımcın olsun canım, inş güzel haberini bekliyoruz.. :16::54:

evet boşladın..

maşallah, memeden kesmişsin.. darısı başımıza inş biz de sorunsuz geçeriz bu dönemi.
geceleri kesintisiz uykuyu artık hakediyoruz :72:

ama kızlarla aynı düşünüyorum. tuvalet eğitimi için sen de acele etme, ceylini de zora koşma derim..
yavaş yavaş onu da halledersin sen.. :34:

ooo ciciler cicileeer:21:
nişanı ben de iple çekiyorum. mutlaka efenin fotoğraflarını bekliyorum, senin deee:31:

hayırlı olsun bacım. umudum bornun bebeğine, inş o kız olur:1:

geçmiş olsun canım. heralde tamamen geçmiştir..
inş sonuçlar güzel çıkar.. röntgenin sonucunu gösterdiniz mi dr a..

bu yaz bence tuvalet eğitimi için en ideal zaman.
yavaştan başlarız tuvalete götürmeye, ama yazın tamamen öğrenmiş olurlar inş.

o çocuğun kendi özel durumu sanıyorum. 4 yaşında hala kakasını söylemiyorsa başka şey olabilir..

oh ohh ohhh!!!:32:
valla sen gezenti, kerem gezenti, gelen bebiş de öyle olur muhtemelen..
kocanı eğitisiniz bu yönde..:27: :9:

bizimki de yerlere yatıyor yaa..
mübarek yapışıyor yere, zor kaldırıyorum ya.. :27:ne olacak bu işin sonu böyle :111:

maşallah sana.. hem kendin gezdin, hem çocukları götürdün.. sonra da temizlik ve yemek:42:

vuu!! çok güzel haber yaaa:32:
bak stres oluyordun nasıl yapıcam diye, oluvermiş. darısı başımıza.. ne zaman dönüyorsun kuzum?

Allah kolaylık versin bacım ne diyim..

senin de mi nöbet günün pazartesi.. hadi bakalım inş hemen akşam oluverir..

Haftasonunun güzel geçmesine sevindim. Alıntı yağmuru bayadır yaşamadığımız birşeydi :D

İnşallah herşey yolunda giderse sosyal medyada görürsünüz bizi :)

Ecrin çok geçmiş olsun canım. Ben de aynen atlattım. Bir ii oluyorsun bir kötü. öksürüğün var mı bilmiyorum ama. Bana bir arkadaşım bir elma bir ayva bir soğan bi de limonu bi sürahi su ile kaynat sabah akşam iç dedi.çok işe yarıyor.şimdi sen ilaç da alamıyorusundur haliyle. Allah hayırlı şifalar versin

Selamlar kizlarr..hayirli haftalar olsun iNsallah..Allah razi olsun pembis,nfk ve baharcim sormussunuz bizi..hafa.sonu gribim cok fena carpti beni..psikolojik olarakte stresliydim etkisi varmi bilmiyorum ama tum kemiklerim kirilmis gibiydi sanki..mecburen bugun kalktim biraz.hafta sonu esim oldugu icin kafam rahatti oglus yonunden neyseki..
Pembis im aldiklarinizi gule gule kullanin efecik kucuk damat olacak demek..
Nfkcim..saclarinda yenilik yapmissin cok yakismistir eminim..kizil benim favori rengimdir herzaman..dogumdan sonra benimde aklimda tumden degildr balyaj olur aralarda muhtemelen..gezmeler de ilac gibi gelmistir..bizde nisan basi gibi ankara istiyoruz bakalim kismetse..
Baharcim ..kizin olacakmis cok sevindim senin adina..degiseceginide sanmiyorum canim rahat ol..iyice belirgin olmustur muallakta kalsa tam goremedim derdi doktor zaten..bulantilarinida atlatmissinn..digerlerinide diyetle halledersin zaten..sende kum varmis bendede iltihap cikti antibiyotik verdi kullanmaya basladim bende..

bahar, cok sevindim bacim. 15. Haftadasin, aksi olsaydi simdiye gorunurdu.
Bu zamandan sonra surpriz olacagini sanmam. Rabbim gonlune gore verdi. :16: Darisi hayirlisiyla ve saglikla born ve ecrine ins :1:
Bulantilarin da gecti, artik en rahat doneme giriyorsun..:31:

Bu arada kafam bi dunya var ya..pasami ultrasona soktuk bizim muayenemiz gibi mikrofon tarzi ultrason aletiyle boyun ve kulak arkasi tarandi..sol ve sag her iki taraftada bezeler mevcut..bildigim seyleri doktorda teyit etti..agri vs yoksa, bir kac beze bir araya gelip gruplasmamissa ve buyume olmazsa sorun degilmis;fakat her ay takip edilecek ultrasonla buyume vs durumu hk..ongorurlerse biyopsi ile alinacak..hamdolsun su an icin gecerli degil bu..
Benim ikili test sonucumda iyi cikti sukur..iki hafta sonra bisey icin gidecem ama oglum kafama takik oldugu icin inanin onu bile anlamadim.Rabbim cocuklarimizi korusun.

Erkek milleti çekirdekten uyuz :)

İnşallah herşey yolunda giderse sosyal medyada görürsünüz bizi :)

Hadi bakalim. :31: gecen alisverise gittigimde kirmizi takilara bakiyorum. Sonra dusundum, benim kirmiziyla aram yoktur. O zaman neden kirmizi taki? Megerse senin siyah elbiseye kombin yapiyormusum:30:
Bilincalti iste :9:

Bu arada kafam bi dunya var ya..pasami ultrasona soktuk bizim muayenemiz gibi mikrofon tarzi ultrason aletiyle boyun ve kulak arkasi tarandi..sol ve sag her iki taraftada bezeler mevcut..bildigim seyleri doktorda teyit etti..agri vs yoksa, bir kac beze bir araya gelip gruplasmamissa ve buyume olmazsa sorun degilmis;fakat her ay takip edilecek ultrasonla buyume vs durumu hk..ongorurlerse biyopsi ile alinacak..hamdolsun su an icin gecerli degil bu..
Benim ikili test sonucumda iyi cikti sukur..iki hafta sonra bisey icin gidecem ama oglum kafama takik oldugu icin inanin onu bile anlamadim.Rabbim cocuklarimizi korusun.

geçmiş olsun canım. takipte olmakta fayda var.. inş yakında kaybolup giderler..

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

$1606880_10152251449564255_808852676_n.webp

Ne yapıyorsunuz tembel gacılarr??? Uğrayamıyorum yine bu ara, hastalıklarla uğraşıyoruz.

Ne yapıyorsunuz tembel gacılarr??? Uğrayamıyorum yine bu ara, hastalıklarla uğraşıyoruz.

Aynı beni anlatıyorrr://

ağzımdan aldın valla. ne kadannn tembel bu topik?:19:
hayırdır ne oldu yine?..

benim de evi süpürüp yemek yapmam lazım. çamaşırlar toplancak, yenileri asılacak, ütüler ayşecik kalkmadan yapılacak cek cak :111:

Back
X