Merhabalar kızlar , ufaklık uykuda, babamızı yolcu ettik ablamız tv seyrediyor, yalnızız perşembeye kadar,
Loneliness ; kolay bir doğum olsun sağlıkla kucakla kuzunu inşallah, iki kuzunu da alıp çıkacaksın hastaneden, çok güzel bi duygu , Allah yardımcın olsun ,
Deli ; kuzucuğun cinsiyetini öğrenmişsin; sağlıkla doğsun minik paşa inşaallah,
Destiny ; en mühim kısmı sütten kesme kısmını halletmişsin, darısı başımıza, tuvalete de yaza doğru alıştırmaya başlayın bence, bu soğuklarda sürekli çişli kıyafet yıka kurut çok zor olur , halıya rast gelse onu silip kurutmak zor , sıcak havalarda halıları da toplayıp bi şort giydirip halletmek en rahatı.. Ben de kızıma 2,5 yaşında öğrettim bir iki park firesi dışında kolayca öğrendi (Parkta oyuna dalıp çişini unutmuştu (; ).. 2,5 da iyidir , çok geç değil bence.. Eltinin oğluna da üzüldüm , inşallah alışır tez zamanda, çok zor olur koca çocuktan kaka temizlemek
Pembiş Efe'nin nişanlıkları hayırlı olsun sağlıkla giyinsin inşaallah, onun nişanını da gör annesi

Elifnaz çocuklar Park'ta oynamış ne güzel , hava da güzeldi eğlenmişlerdir, biz de babamız çıkmadan kızımla dolaştık biraz onları baba oğul evde bırakıp ,
Busmai; Keremcik anneannesini teyzesini yormuş biraz , dışarıda baş etmek zor hakikatten bu afacanlarla..Allah sağlık sıhhat versin annelerimize .. başımızdan eksik olmasınlar, onlar olmasa napardık,
Görüşmek üzere, iyi akşamlar hepinize