Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar ya bugün bir buçuk ay önce verdiğimiz idrar sonucunu alıp dr a göstereceğiz. Taşı vücudu mu yapıyor yoksa beslenmesiyle mi ilgili onu öğreneceğiz. Bakalım ne olacak? Son mesai saatlerine ancak yetişiriz artık kAyseriye.

Yarın bizde kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz, 1 günlüğüne, inşallah güzel geçer. Bayadır bunaldım 1 gün bile olsa gideceğim artık.
canım merak ettim ne oldu sonuç bizleri de haberdar et tatilinizde iyi geçer ins busmai siz de çıkıcakmışsınız tatile biz de çocuksuz son bir bahat tatili yapsak bi iki günlüğüne diyoruz ama yasirle mi yasirsiz mi karar veremedik yasirle gidilen tatil pek tatil olmuyo ama onu bırakınca da ben keyif alamam yine de bahara bi yerlere kaçıçaz Allah nasip ederse yaz için ayarladıgımız otele de anne ve babamı yollamaya karar verdik :16:
saol canım amin. yazmayı mecburen bıraktım kp hastalığı,ortalığın gerginliği benim başıma gelenler (birgün özelden paylaşırım eklersen) vs.ler işte ve en sonda kp vefatı giremedim topiğe. zaten yeni taşındığım yerede aldıramadık interneti oda sıkıntı oldu. iskanı verilmemişti evin. nitekim haberleşemedik. bir süre sonra baktım foruma giremedim aktif olmadığım için sanırım. Neyseki beni anmanıza ve hatırlamanıza sevindim.
Bodum evet çok güzel yer ama sürekli yaşanacak yermi bilemiyorum. Çok fazla sakin. Evin deniz görmesi,yeşillik oksijen güzel ama evimi özlüyorum.
Bazı arkadaşlar hamile kalmışlar evet onlara çoook sevindim çook şaşırdımda. aaa oldum okuyunca. Allah analı babalı kucaklarına almak nasip etsin.
sizinde iyi olmanıza sevindim. sen çocuk düşünmüyormusun.
Hoşgeldin Nkoliiik..bundan sonra daha sık gelebilirsin inş yeni hayatın yeni işin yeni evin hayırlı olsun kp e de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin...
tebriğin için de çok saol inş saglıkla alırız kucaklarımıza...
son zamanlar şu emzirme işi ile ilgili birkaç şey dikkatimi çekiyor sizinde fikirlerinizi almak istedim
biliyorsunuz ben çalışıyorum ilk zamanlar sürekli süt sağardım işyerinde kızıma sürekli anne sütü verdim
tabiki ek mama ve ek gıdalarda vardı ama emzirmeyi hiç bırakmadık ilk zamanlar insanlar aaa ne güzel sütün geliyor
emziriyorsun diye sevinerek ve mutlaka emzirmelisin şimdi gibii birşeyler söylüyorlardı
ama son zamanlar melisa herkesin içinde içeri gel meme diye beni çağırınca aaa hala emziriyormusun hem şaşırıp hemde
artık bırakmalısın gibi konuşmalar geçmeye başladı

- sütünün bu saatten sonra ona hiçbir faydası yok boşuna emziriyorsun
- böyle devam edersen gelişmeyecek emmek için yemek yemez küçük kalır
- kendine bağımlı bir çocuk yetiştiryorsun
- biraz daha devam edersen ilkokula kadar bıraktıramazsın daha çok psikolojisi bozulur
- göğüsüne acı sür bir iki gün ağlar unutur
- gece rahat uyumak istiyorsan emzirmeyi bırak ve geceleri çocuğa su verme alışmasın
- bir erkek bebeği olan arkadaşımada cinsel kimliği oluşmaya başladı memeyi artık başka amaçla emer demişler:53:

allahtan ben bunların hiçbirine takılan biri değilim ama insanların bu ilk doğduğunda ısrarla sütünüz olmasa dahi
"aaa mutlaka anne süt şart" demeleri sonra çocuk biraz büyüyünce "aaa yeter artık emzirme" tavırları çok ilginç ya
acaba ilerleyen zamanlarda bizdemi böyle olacağız anlamadım yaa:44:

sonuçta emzirmenin çocuk ve anne bağındada çok önemli bir yeri olduğuna inanıyorum ben çünkü bende emzirirken huzur duyuyorum
ve o anın hiç bitmesini istemiyorum :16:(tabi gece çok sık kalkmalarda bazen tırlatabiliyorum :)
birde kuran- ı kerimde bile çocuklarımızı 2 yaşına kadar emzirmemizin uygun olduğu yazıyor
eğer bırakmak istersek eşiyle konuşup karar verilmesi gerektiği falan yazıyor da bu insanlar neden bu kadar fazla konuşuyorlar acaba

amannn çok yazdım içimde kalmıştı bu yazayım dedim umarım sıkmadım sizi:30:

canım yakın zamanda emzirmeyi kesen biri olarak söylüyorum millet cok bılıyo :19:
emzirmek ne güzel bi duygu senin de dedigin gibi bencede 2 yasa kdr keyfi çıkarılmalı bence de tabi herkesin kendi fikri ama anne sütünün yarı olmaz olur mu kaldıki olmasa bile çook güzel bi duygusal bağ...

nfkcım sizin mümükler ne alemde ümranıyede ne var cok ozledım ben de bi ara kaçsam ama bu halime ne alcaksam :49:

geçmiş olsun nfk
günaydın kızlar
biz ani bir kararla yarın ankaraya gitme kararı aldık inşallah..
tavsiye edeceğiniz mekan otel varsa önerileri değerlendiririm
zaten eş dost akraba ziyaretiyle geçicek çoğu ama biz otelde kalmak ve biraz kendimize de zaman ayırmak istiyoruz:16:

çok geçmiş olsun canım
böyle babalık çok iyiymiş:) bizimki kesin dayanamaz koşardı ama onun da her işe atlama huyu var ondan

benimki de namaz kılarken beni görürse; gülerek koşa koşa geliyor sırtıma çıkıyor bacağıma yapışıyor elindekiyle arkama vuruyor. tamamen gıcık etme amaçlı ;çünkü gülmekten yerlere yatıyor. anlamadım bu kadar komik olan ne??? çocuktan gizli saklı namaz kılıyorum artık:9:

Kuduruk Keremmmmm :)

Ankara kaçamağınıza sevindim canım. Boş yer varsa başkent öğretmenevinde de kalabilirsiniz. Beş yıldızlı otel konforundaymış. Zaten fiyat olarak da ucuz değil ;)

pembis, sizin mama sandalyesinin modeli hangisi. emaile cevap gelmiş. polly modelinin yedek parca ve kılıf stokta yokmus. mart ayi sonunda tekrar donus yapın diyor.

Pollydi canım bizimki de sanırım. Ben de mail attım da bakalım ne diyecekler...??

Geçmiş olsun tatlım. hasta olunca çok zor oluyor hep yüzleri gülsün hiç hasta olmasın istiyoruz. hafta sonlarını bende hep sevmişimdir. cuma geldimmi tatil havasına giriyorum bende.

Tatlım ben doğduğundan beri hiç gidemezdim wc ye şimdi artık arkamdan geliyor beraber giriyoruz. yoksa kıyameti koparıyor. birde merdiven çıkmaya bayılıyor. ağladığında susturmanın en kolay yolu. merdiveeen.

Seninde ve herkezin cuması mübarek olsun. bizde ailecek atlattık. malum havalar çok etkiliyor. aman dikkat edin. önlem almayı unutmayın. hapşuruk hep var zaten nedense. alerjikmidir nedir.

düşkünlük ne demek. benimki zamk gibi yapışıyor.Hep oyun istiyor.:emir_bebek:

Hoş geldin şekerim. Senin poğaça bende de kayıtlı :D

Ben de tuvalete gitmede vs sıkıntı yaşardım da bu apayrı bişi. Mesela bugün kalkıp kalkıp ağlamış. Tüm evi turlayıp beni aramış.

Kızlar ya bugün bir buçuk ay önce verdiğimiz idrar sonucunu alıp dr a göstereceğiz. Taşı vücudu mu yapıyor yoksa beslenmesiyle mi ilgili onu öğreneceğiz. Bakalım ne olacak? Son mesai saatlerine ancak yetişiriz artık kAyseriye.

Yarın bizde kaplıcaya gitmeyi düşünüyoruz, 1 günlüğüne, inşallah güzel geçer. Bayadır bunaldım 1 gün bile olsa gideceğim artık.

Sonuçtan haberdar et bizi canikommmmm.
aysecigi uyutup teyzesine biraktim ciktim.
Umraniyeye gidiyorum:10:

Wuhuuu alışveriş canavarı kalmasınnn :)

cumanız mübarek olsun.

nfk geçmiş olsun.hasta halinlede geziyorsun bacım.:53:

kim tutar seni.

bizde annnemlere gidicez ,hafta sonu orada geçireceğiz inşaallah.

kayınvalidemler umrede öbür haftasonu gelecekler birde onlar gelince gideriz:1:

pembe efe sana iyice düşmeye başlamış.yaz tatili gelsede ana oğul başbaşa kalsanız.

busmai senin bebek anne karnında gezmeye alıştı ,doğunca da gezersiniz artık busmai ve oğulları.:34:

Nerdesin kız sen; daha sık gellll :)

Valla tatil gelse mi gelmese mi bilemedim :)

herkese iyi akşamlar bugün çok geç girdim topiğe işler güçler:3:

nfk alışverişe gitmişsin ümraniyelere maşallah iyi şeyler varmıydı bari gerçi sezon sonu indirimleride bitti galiba bu arada inşallah çabuk atlatırsınız kırgınlıklarınızı :26:

pempiş canım benim ne kadar nişana ? birde sizde bohça hazırlama işi varmı ?

busmai ankara yolları gözükmüş hadi hayırlısı güle güle gidip gelin inşallah bedava konaklama kazandık demek mantıklı olacak herhalde yoksa kırılabilirler:44:

elifnaz kızının doğum günü ne zamandı canım bu arada sen önermiştinya magnolia ben onu yaptım söylemiştim sanırım çok güzel oluyor
eşim dün akşam geçenki tatlıdan gene yapsana dedi :1:

colıcos canım hoşgeldin başınız sağolsun yeni şehirde yeni bir yaşama başlamışsınız inşallah herşey gönlünüzce olur :34:
şok marketlere bak bakalım belki kalmış olabilir üründen herşeyi ağzına sokma yaşını geçtiler yani bizimki artık öyle her bulduğunu ağzına sokmuyor :44:

Canım bizde bohça adeti yok ama kız tarafında olduğu için yapıyoruz. Ama çeyizk değil de kullanabilecekleri cnssten alıyorum herşeylerini. Annem sponsorluğunda alışveriş yapıyorum yani :)

son zamanlar şu emzirme işi ile ilgili birkaç şey dikkatimi çekiyor sizinde fikirlerinizi almak istedim
biliyorsunuz ben çalışıyorum ilk zamanlar sürekli süt sağardım işyerinde kızıma sürekli anne sütü verdim
tabiki ek mama ve ek gıdalarda vardı ama emzirmeyi hiç bırakmadık ilk zamanlar insanlar aaa ne güzel sütün geliyor
emziriyorsun diye sevinerek ve mutlaka emzirmelisin şimdi gibii birşeyler söylüyorlardı
ama son zamanlar melisa herkesin içinde içeri gel meme diye beni çağırınca aaa hala emziriyormusun hem şaşırıp hemde

- biraz daha devam edersen ilkokula kadar bıraktıramazsın daha çok psikolojisi bozulur
- gece rahat uyumak istiyorsan emzirmeyi bırak ve geceleri çocuğa su verme alışmasın
- bir erkek bebeği olan arkadaşımada cinsel kimliği oluşmaya başladı memeyi artık başka amaçla emer demişler:53:

allahtan ben bunların hiçbirine takılan biri değilim ama insanların bu ilk doğduğunda ısrarla sütünüz olmasa dahi
"aaa mutlaka anne süt şart" demeleri sonra çocuk biraz büyüyünce "aaa yeter artık emzirme" tavırları çok ilginç ya

sonuçta emzirmenin çocuk ve anne bağındada çok önemli bir yeri olduğuna inanıyorum ben çünkü bende emzirirken huzur duyuyorum
ve o anın hiç bitmesini istemiyorum :16:(tabi gece çok sık kalkmalarda bazen tırlatabiliyorum :)
birde kuran- ı kerimde bile çocuklarımızı 2 yaşına kadar emzirmemizin uygun olduğu yazıyor
eğer bırakmak istersek eşiyle konuşup karar verilmesi gerektiği falan yazıyor da bu insanlar neden bu kadar fazla konuşuyorlar acaba

Bu zihniyet "ne zaman evleneceksin, ne zaman çocuk yapacaksın, ikinci ne zaman, sünnet ne zaman, sbsde kaç puan aldı, ünv sınavında naptı..." Zihniyeti. Sallayalım gitsinler :)

pembişim öğretmenevinde kalmıştık temiz bir yer ama yeri merkeze uzak ve pahalı gelmişti bize. orda kalmayız

canım merak ettim ne oldu sonuç bizleri de haberdar et tatilinizde iyi geçer ins busmai siz de çıkıcakmışsınız tatile biz de çocuksuz son bir bahat tatili yapsak bi iki günlüğüne diyoruz ama yasirle mi yasirsiz mi karar veremedik yasirle gidilen tatil pek tatil olmuyo ama onu bırakınca da ben keyif alamam yine de bahara bi yerlere kaçıçaz Allah nasip ederse yaz için ayarladıgımız otele de anne ve babamı yollamaya karar verdik :16:

Hoşgeldin Nkoliiik..bundan sonra daha sık gelebilirsin inş yeni hayatın yeni işin yeni evin hayırlı olsun kp e de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin...
tebriğin için de çok saol inş saglıkla alırız kucaklarımıza...

canım yakın zamanda emzirmeyi kesen biri olarak söylüyorum millet cok bılıyo :19:
emzirmek ne güzel bi duygu senin de dedigin gibi bencede 2 yasa kdr keyfi çıkarılmalı bence de tabi herkesin kendi fikri ama anne sütünün yarı olmaz olur mu kaldıki olmasa bile çook güzel bi duygusal bağ...
bence artık emzirmediğine göre çok huysuzluk yapmaz tatilde. şimdiki durumu nasıl?

canım insanlar sürekli herşeyi biliyor gibi yorum yapıyor. biz cahil insanlar değiliz okuyoruz öğreniyoruz hepsinden çok daha fazla şey biliyoruz.
sen onlara Kuranı Kerimde 2 yıl dediğini söylersen başka diyecek cevapları olmaz heralde.
ayrıca cinsel kimlik 2 yaşından sonra başlıyor. psikologlar bunu söylüyor. 2 sene çocuk anneye bağımlı bir birey.
2 yaşından sonra kendini ayrı bir birey olarak farkediyor. zaten 2 yaş ergenliği bu yüzden diyorlar.

Eskidendi o.. 6 ay bile emzirmezlermiş eskiden, sütün yararı yok diye mamaya başlatırlarmış. şimdi uyandı doktorlar. Dünya sağlık örgütünün son açıklaması şöyle:
"İlk 6 ay sadece anne sütü verilmesini, sonra uygun ek gıdalara başlanarak ;emzirmeye 2 yıl tamamlanana kadar devam edilmesini öneriyoruz"
Kuranda yıllar önce bildirilen gerçeğe dönüyorlar..

Merhaba canım hoşbuldum.Çok saol canım sabrını veriyor rabbim bir şekilde. eşim bile alıştı sanki yokluğuna zaman zaman içine kapansada. Yaaa sizde beni poğaça ustası yaptınız yani. bilmeyende öyle sanır.Aaa ankaraya gezi için geliyorsanız armada yanında yeni bir otel açıldı yada daha merkezii olarak Ankamall içinnde var heryere ulaşımı da çok kolay çok merkezii. Ama tatlım hava çoook soğuuuk yeşillik bir mekana gitsen açıkhava donarsın valla. parklar bahçeler var ama arkadaşların güzel biryere yönlendirirler bence sen onlara takıl derim. Kapalı bir mekan dersen buluşmak istediğin mekana bağlı. çok var.
Ayrıca hamilesin ayy çok sevindim vallahi allah analı babalı byütmek nasip etsin.gözünaydın tatlım.

evet canım sağolasın ikinci de erkek şu an 24.haftamdayım
dediğin otele baktım 2 gece 500 tl diyor çok fazla
birkaç güzel otel buldum ulusta ve kızılayda ,2 gece 250-300 tl bakalım eşim gelsin kararlaştırırız

pembişim öğretmenevinde kalmıştık temiz bir yer ama yeri merkeze uzak ve pahalı gelmişti bize. orda kalmayız

bence artık emzirmediğine göre çok huysuzluk yapmaz tatilde. şimdiki durumu nasıl?

canım insanlar sürekli herşeyi biliyor gibi yorum yapıyor. biz cahil insanlar değiliz okuyoruz öğreniyoruz hepsinden çok daha fazla şey biliyoruz.
sen onlara Kuranı Kerimde 2 yıl dediğini söylersen başka diyecek cevapları olmaz heralde.
ayrıca cinsel kimlik 2 yaşından sonra başlıyor. psikologlar bunu söylüyor. 2 sene çocuk anneye bağımlı bir birey.
2 yaşından sonra kendini ayrı bir birey olarak farkediyor. zaten 2 yaş ergenliği bu yüzden diyorlar.

Eskidendi o.. 6 ay bile emzirmezlermiş eskiden, sütün yararı yok diye mamaya başlatırlarmış. şimdi uyandı doktorlar. Dünya sağlık örgütünün son açıklaması şöyle:
"İlk 6 ay sadece anne sütü verilmesini, sonra uygun ek gıdalara başlanarak ;emzirmeye 2 yıl tamamlanana kadar devam edilmesini öneriyoruz"
Kuranda yıllar önce bildirilen gerçeğe dönüyorlar..

evet canım sağolasın ikinci de erkek şu an 24.haftamdayım
dediğin otele baktım 2 gece 500 tl diyor çok fazla
birkaç güzel otel buldum ulusta ve kızılayda ,2 gece 250-300 tl bakalım eşim gelsin kararlaştırırız

çok şükür şu anda gayet iyi normal çocuk şımarıklıkları tutturmaları var ama ayına göre hareketler ve ist.a döndüğümüzden beri hiç meme istemedi gece uykularında da babası kalkıyor uyanınca burdayız babacım diyo uyuyo Allah ıma şükürler olsun yine çok kalkıyo ama yani ağlama bagırma yok tekrar dalabiliyo eskiden öylemiydi :50: tatil konusunda da başbaşa olmak amaçlı düşündük bu ara aklımda ümre fikri de var nisan gibi bi grup arkadaşımız gidecek onlara takılsak mı diyorum cünkü birdaha ne zman gideceğim bilemedim :44:

Bugün az uyuyan oğlum şimdi uyumaya karar verdi. Bakalım gecemiz nasıl şekillenecek...???

oyy oyy sabahlar olmasın Allah kolaylık versin bacım bizimkiler de babannedeler gelseler de bişiler yedirip uyutsam artıkın ben de şöyle biraz uzansam ohh :21: yarın da temizlik yapıcaz aslında kadın çağırsam diyorum ama ev baya kötü durumda yani kadın için baya temizlemem lazım :1: en iyisi imece yapak da bitsin birdahaki tura inş...

eve geldik. Aysecik icin az uykuku bol hareketli bi gun oldu yine:37:
Yatis seramonisi yapiyoruz. İns cabuk uyur da ben de yatarim. Cok yorgun hissediyorum kendimi. Artik yarin gorusuruz canlarim.. Hepinize hayirli geceler kesintisiz uykular.. :16:

Efeciğim 1 saat 15 dk kadar memede kestirip sahalara döndü :) açlıktan kudurup durdu. Bişiler yiyince sakinleşti.

Ona yiyecek bişi hazırlarken ayağıma sandalye düştü. Çıkan sesten ve benim bağırmamdan korktu. Babası onca bağrışa totosunu kaldırıp geldi. Buz falan koyduk ama hala zonkluyo. Tırnağımın üstüne düştüğü için ortadan kırıldı tırnağım. Neyse asıl konu şu ki hala o halimle ve ağlayarak ben yedirdim oğlumun yemeğini... İçimden bolca sayıyor ve sövüyorum...

çok şükür şu anda gayet iyi normal çocuk şımarıklıkları tutturmaları var ama ayına göre hareketler ve ist.a döndüğümüzden beri hiç meme istemedi gece uykularında da babası kalkıyor uyanınca burdayız babacım diyo uyuyo Allah ıma şükürler olsun yine çok kalkıyo ama yani ağlama bagırma yok tekrar dalabiliyo eskiden öylemiydi :50: tatil konusunda da başbaşa olmak amaçlı düşündük bu ara aklımda ümre fikri de var nisan gibi bi grup arkadaşımız gidecek onlara takılsak mı diyorum cünkü birdaha ne zman gideceğim bilemedim :44:

oo gece uykuları iyileşmiş paşanın,sevindim
umre olayına gelince.. benim de öyle bir planım vardı, hamileyken gidelim diye. ama annemler 1 ay önce gittiler ve aşırı derecede kalabalıkmış hac gibiymiş; bu halinle ve keremle gidemezsin mahvolursun dedi. inşaatlardan dolayı 2 yıl böyle yoğun olacakmış.
ama yasiri bırakıp gidebileceksen git bence kaçırma.
Efeciğim 1 saat 15 dk kadar memede kestirip sahalara döndü :) açlıktan kudurup durdu. Bişiler yiyince sakinleşti.

Ona yiyecek bişi hazırlarken ayağıma sandalye düştü. Çıkan sesten ve benim bağırmamdan korktu. Babası onca bağrışa totosunu kaldırıp geldi. Buz falan koyduk ama hala zonkluyo. Tırnağımın üstüne düştüğü için ortadan kırıldı tırnağım. Neyse asıl konu şu ki hala o halimle ve ağlayarak ben yedirdim oğlumun yemeğini... İçimden bolca sayıyor ve sövüyorum...

ufff o nasıl bir sandalyeydi allahaşkına tırnağını ikiye ayırdı yahu!
sen kendini hiç naza çekmiyorsun ya biraz elini ayağını çek şu işlerden; aynen şu durum
$kad%u0025C4%u0025B1n+&+erkek+hastal%u0025C4%u0025B1k+durumlar%u0025C4%u0025B1.webp

Son düzenleme:
Selamlarrr herkeseee..herkesi uyuttum ben ayaktayim hala..aylardir boyamayi dusundugum taki kutusunun boyamasini yaptim yarin gece bitirecem insallah.sabah yine doktor randevumuz var;belki cinsiyetini ogreniriz diye icimden geciriyorum bakalim hayirlisi artik..
Pembis cokk gecmisler olsun canim..efe o korkudan sonra uyumustur umarim.bugunlerde bizde uykudan yana skintiliyiz zor bela 11 den sonra anca uykuya geciyor..ama Allah icin senin uykusuzlugunla kiyas bile edilemez..cok iyi dayaniyosun valla..
Nfk..yine muhtarligini gostermissin..nkoliki bende hatirliyorum ama sadece isim olarak:)masallah sen..biseyi unutmuyosun.
Busmai..ankara seyahatiniz umarim cok guzel gecer..otel konusundada iyi dusunmussun;evsahibine yatis ve kalkis saatleriniz konusunda bagimli olmadan daha rahat olacaginiz kesin..bizimde bi ankara dusuncemiz var..senden tuyo alabilirz gezilecek yerler konusunda..
Nkolik..tekrardan kurkcu dukkanina hosgeldin..yeni donem hamislerinden biride benim..darisi isteyen herkese..bodrumda yeni bir sayfa acmissiniz..yasanilasi yerde umarim hersey istediginiz gibi olur..
Born..bulantilar devammi canim..memeden kesme korktugun kadar olmamis sevindim adina..biz yarin belki cinsiyetimizi ogreniriz:)heyecanliyim..
Sekerprtakali..sizin manisa isinden bi gelisme yok sanirim..hakkinizda hayirlisi olsun ama aileden uzak biri olarak olmamasni tercih ederim senin adina canim..zor gercekten..

Oglusun sutunu verdim.artik bende yatayim bari..oglen 2 saat uyudum ayiptir soylemesi ceremeside bu iste..
neyse yarim kesmistim onlarida yazayim sonra yatis..
aryam ne yaptiniz canim doktora yetisebildiniz mi..iyi haberler almissinizdir umarim ilac iyi gelmistir..
baskaaa..unuttumm biseyler vardi aklimda..neyse devami yarin..
mektubuma burada son verirken kestane kebap acele cevap diyorum:)
neyse daha fazla sacmalamadan yatayim en iyisi..iyi gecelerr..Allah rahatlik versin arkidisler..

gunaydin canlar..

Aysecik bu gece en basit ve kaba tabirle "anami aglatti"
22.30 gibi uyudu, sabah 6.15 gibi ayaga dikildi. Ve gece tam 11 kez kalkti. Kendimi aynada gordum ve korktum. Sac bas dagilmis, gozler sis ve yorgun donuk bi surat. Bogazim sis ve oksuruyorum. Neyse mizildayan ve surekli esneyen aysecigi ayagimda salliyorum suan.

pembisim, gecmis olsun canim ya cik uzuldum.
Nasil bi sandalye ve dusustuki tirnagin kirildi oyle :25:
Esine de pes diyorum. Seni o halde birakip uyuyabildi yaaa!!:kkk: simdi nasilsin, hala agriyor mu?:26:

ecrinim; randevun var demek. Hayirli guzel haberlerle gel bacim ins bekliyoruz:31:

oo gece uykuları iyileşmiş paşanın,sevindim
umre olayına gelince.. benim de öyle bir planım vardı, hamileyken gidelim diye. ama annemler 1 ay önce gittiler ve aşırı derecede kalabalıkmış hac gibiymiş; bu halinle ve keremle gidemezsin mahvolursun dedi. inşaatlardan dolayı 2 yıl böyle yoğun olacakmış.
ama yasiri bırakıp gidebileceksen git bence kaçırma.

ufff o nasıl bir sandalyeydi allahaşkına tırnağını ikiye ayırdı yahu!
sen kendini hiç naza çekmiyorsun ya biraz elini ayağını çek şu işlerden; aynen şu durum
Eki Görüntüle 1023501

Bu karikatürü her gördüğümde ne kadar doğru bir tespit diyorum...!! Vala karşındaki adam böyleyse naza çekemiyosun... Efenin altını bile rica minnet değiştirdi düşün... Sabah sabah daha fazla yazıp coşmıyum...

Selamlarrr herkeseee..herkesi uyuttum ben ayaktayim hala..aylardir boyamayi dusundugum taki kutusunun boyamasini yaptim yarin gece bitirecem insallah.sabah yine doktor randevumuz var;belki cinsiyetini ogreniriz diye icimden geciriyorum bakalim hayirlisi artik..
Pembis cokk gecmisler olsun canim..efe o korkudan sonra uyumustur umarim.bugunlerde bizde uykudan yana skintiliyiz zor bela 11 den sonra anca uykuya geciyor..ama Allah icin senin uykusuzlugunla kiyas bile edilemez..cok iyi dayaniyosun valla..
Nfk..yine muhtarligini gostermissin..nkoliki bende hatirliyorum ama sadece isim olarak:)masallah sen..biseyi unutmuyosun.
Busmai..ankara seyahatiniz umarim cok guzel gecer..otel konusundada iyi dusunmussun;evsahibine yatis ve kalkis saatleriniz konusunda bagimli olmadan daha rahat olacaginiz kesin..bizimde bi ankara dusuncemiz var..senden tuyo alabilirz gezilecek yerler konusunda..
Nkolik..tekrardan kurkcu dukkanina hosgeldin..yeni donem hamislerinden biride benim..darisi isteyen herkese..bodrumda yeni bir sayfa acmissiniz..yasanilasi yerde umarim hersey istediginiz gibi olur..
Born..bulantilar devammi canim..memeden kesme korktugun kadar olmamis sevindim adina..biz yarin belki cinsiyetimizi ogreniriz:)heyecanliyim..
Sekerprtakali..sizin manisa isinden bi gelisme yok sanirim..hakkinizda hayirlisi olsun ama aileden uzak biri olarak olmamasni tercih ederim senin adina canim..zor gercekten..

Kız şu günlerin değerini bilip uyusanaaaaa. İkinci minik kuş gelince "takı kutusu boyadığın günleri" pek güzel anmayacaksın :D

Cinsiyeti öğrenirsiniz inşallah bugün :)

gunaydin canlar..

Aysecik bu gece en basit ve kaba tabirle "anami aglatti"
22.30 gibi uyudu, sabah 6.15 gibi ayaga dikildi. Ve gece tam 11 kez kalkti. Kendimi aynada gordum ve korktum. Sac bas dagilmis, gozler sis ve yorgun donuk bi surat. Bogazim sis ve oksuruyorum. Neyse mizildayan ve surekli esneyen aysecigi ayagimda salliyorum suan.

pembisim, gecmis olsun canim ya cik uzuldum.
Nasil bi sandalye ve dusustuki tirnagin kirildi oyle :25:
Esine de pes diyorum. Seni o halde birakip uyuyabildi yaaa!!:kkk: simdi nasilsin, hala agriyor mu?:26:

ecrinim; randevun var demek. Hayirli guzel haberlerle gel bacim ins bekliyoruz:31:

Oy kuzummmm. Sana da kıyamam Ayşeciğe de. Hasta olduğu için coştu muhtemelen... Bugün bi ara babaanneye postalayıp uyusan süper olur valla.

Kocama bişi demek istemiyorum.. Değişmiyor çünkü. Umarım ben oğlumu böyle bencil yetiştirmem...

Gece hep zonkladı. Şimdi düne göre daha iyi ama hala ağrı ve acı var.. Mutfak sandalyemiz çok ağır değil. Ahşap sandalye. Sorun şu ki düşerken tam oturma yerinin yanındaki tahta kısım 90 derece ile geldi tırnağımın üstüne ve ayağımda terlik yoktu :/

Son düzenleme:
Dün yqzmayı unuttum sanırım. Kuaföre gittim ve saçımı boyattım ve beğendim!! :) 9 yıldır gittiğim kuaför kapatınca bunalımdaydım :) ilk gittiğim kuaför sağolsun oryelle açılan saçımı koyultup ışıltısını yok etti :( dün dedim ki nişana bir hafta kala boyatayım da hem beyazlar gitsin hem de ışık gelsin. Nitekim güzel oldu. Ve nfkcım kızıl kahve oldum :) kızıl hakkaten güzel bir ışık veriyor... Düğüne kadar da saçımı yavaş yavaş açmaya çalışacak inşallah boyayla. Yani dün aslında güzel bir gün idi benim için çünkü kuaförümü bulmuş gibiyim ama sonrası iyi gelmedi işte :(

Gunaydin canlar...
Pembisim.gecmis.olsun off nasil acimistir simdi daha iyisin cok sukur ama tahmin edebiliyorum nasil bisey oldugunu ins gun icinde daha rahatlarsin...esin konusunda da genel.kaniya katiliyorum da iste dedigin gb can cikar.huy cikmaz...
ecrincim ins cinsiyeti ogrenebilirsiniz bende ay sonunda gitmeye israrla.sorucam soylicegini sanmiyorum ama sansimi denemek istiyorum...
nfkcim bencede hastaliktan yapti muhtemelen.aysecik ama iste ben.oyle gecelerde hele.de hasta degilse zivanadan cikiyorum inanilmaz kotu oluyo insan birdr.surekli.olunca daha da zor.oluyo ins.bugeceliktir :(
Bugun beni de.eski.okuldan arkadaslar toplaniyomus.oraya cagirdilar ama yasirle oturdugumdan hicbisi anlamiyorumki gidip gitmemekte.kararsizim.bakalim gun ola harman done :))

Back
X