Geldim geldim
yarım saattir geçmişi okuyorum..:)
tatil çok güzel geçti ama yorulduk baya. görmek istediğim tüm arkadaşlarımı ve akrabalarımı gördüm çok şükür
aslında bugün dönecektik ama dün döndük.. pazar gecesi kerem ateşlendi; calpol verdik birkaç kez. aslında hava çok güzeldi. neden hastalandı bilmiyorum ben de hasta gibiyim biraz.
dün öğlene kadar forum ankarayı gezip, öğleden sonra yola çıkalım dedik. forum ankarada hiçbirşey yoktu ;samsundan farkı yoktu yani. ikeaya gidemedim.
otelimiz çok iyiydi; geceliği 125 tl olmasına rağmen kahvaltı süperdi,hatta bize 3 kişilik oda verdiler çok rahat ettik,temizdi sıcaktı; daha ne olsun. sahibi samsunlu,eşim tanıyor zaten bu kadar fazlasını ummayarak gittik sadece güvendiğimiz için.
HERKESE MERHABALARR
ŞEKERPORTAKALI : teşekkürler canım hoşbuldum.tekrar aranızda olmak çok güzel. doping gibisiniz walla bana. Bakalım mherşey güzel olur inşallah geldik borumlara.burdakiler insanın ömrüne 10 sene daha katıyor diyor ama öyledir umarım.
ELİFNAZ: yarın doğumgünümü varr. bir yaşdaha büyüdüler maşallah. allah mutlu sağlıklı ve uzun ömürler versin. ailesiyle hep mutlu yaşasın inşallah.
BORNTOBEMOTHER:merhaba canım hoşbuldum. Elimden geldiğince sık gelmeye çalışcam ama bu biraz zor. yoğun bir iş hayatım var. evde zaten giremem kalabalığız fırsat olmuyor kv zaten dır dır dırrrrr hiç susmuyor. geçmişi bile çok okuyamadım herkeze cevap yazmak istiyorum ama bıraktığım yerden başladım bakalım alıntı yapayım dedim çok sayfa kaplıcam en iyisi böyle sanırım.Başsağlığı dilemişsin çok saol canım.
PEMBİŞŞŞnaber canım. hoşbuldum. nasılsın tatlım özledim senide. Bende poğaçamla meşhur oldum yaa. bide kek tarifi vereyim tam olsun hee. canım iyisinizdir umarım bebekte sende.
BUSMAİ:kuzuuum ikincidemi erkek allah bağşlasın. desene kalcan erkeklerin içinde ailede tek bayan. olsun daha kıymetli olursun.hamileliğin iyi gidiyordur umarım. Ankaraya gelince ulusta kalmayın ya sen bilirsinde ben pek sevmem ulusu ama güzel oteller var oradada. kızılayda rixos otelede bir bak istersen.
NFK: naberr tatlım..biran önce atlatın inşallah şu gribi yaa nekadar zor bilirimkaçkez atlattım bende çok başağrısı olur grip olunca çıldırıyorum sonra sinüzüt varya mahvediyor beni. yavrucuğumm da iyileşsin kuzum ya uyuyamamış.
ECRİN merhaba canım. öncelikle güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum. bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.beni hatırlamana sevindim.ben seni zaten biliyorum.temennilerin içinde çoook teşekkürler tatlım.umarım alışırım bodruma. yakında milletin gelip şezlong atacağı yerlerde dolaşıyoruz eşimle elele. denize değen yerlere masaları kurmuşlar. ama yakında adım atacak yer kalmaz çok kalabalık oluyormuş. deniz güzelde sıcağına dayanabilirmiyim bilmiyorum.
İLBİLGEHATUN:merhaba tatlım hoşbuldum iyisindir umarım.
ulus ta kaldık :) ama dediğin gibi ben de pek sevmem ulus'u, tanıdık diye güvendik. çok memnun kaldık şükür.
hamilelik zor geçmiyor şükürler olsun ;inşallah evde kıymetli olurum 3 erkeğe paspas olmayayım da
evettttt...yazip cikacam hemen muthis acim cunku..superfresin patatesli ve ispanakli minik borekciklerinden attim firina..veee ikinci pasa yolda..sukutu hayal oldu birazcik ama cabuk atlattim..ogluma kardas yoldas geliyor..yine gelirim herkese iyi hafta sonlari
hayırlı olsun çok iyi arkadaş olsunlar inşallah
Bugünden hiçbir şey anlamadım . Çabucak geçti. Eşim akşama aile efradını bize çaya çağırdı. Kv gelmesin, diğer hepsinin başımın üstünde yeri var.
:) nfk nın dediği gibi eçmişi düşünüp durursan olmaz bu iş. eşinin hatrına sevmelisin
normalde bu saate bin kez uyurdum ama anlatmadan uyuyamadım...eve geleli de çok olmadı zaten..neyse daldan dala atlamadan anlatıyım yasir öğle uykusuna erken yattı erken kalktı ama o uyandıgında ben hala uyumak istedim bayılmış gibiydim bi baktım saat 2.5 gecmiş arkları aradım dedim bu saatten sonra oraya gelmek çok geç olur ama içim de kaldı neyse apar topar çıktık apartmanın önü parkmış yasir tutturunca eşim onu oralarda oyalarken ben de muhabbet etmiş oldum çok iyi oldu yasir gelince aynı yaşıtı bi çocuk daha vardı onda tel gördü benimkini istedi ben de verdim yaşlı teyzelerden biri dediki aaa bu yaştaki çocuklara tel zararlı degıl mi arkadaşların anneleri diye bişey demedim rehberlikçiye falan soralım dediler rehberlikçi dedikleri de o okuldan ayrıldıktan sonra atanmış yüzünü ya bir ya iki gördüğüm hiçbir muhabbetim olmayan birisi neyse kız kaşını gözünü oynatarak ama surat ifadesi gözümden gitmiyo hala sinirliyim çünkü safa !!! dedi inanılmaz zaralı işte bizim hocalarımızda bunu hep söylüyo el kadar çocuklara tel verilir mi dedim ne oluyo da celalleniyosun bu kadar cocuk benim keyif benim hocalarını da seni de öpüyorum çocuk büyütmek sizin kitaplarınızda yazdıgı gibi değil demez mi
sen çocuguna sevgi veremiyosan madem bir de ikinci çocugu yapmıcaksın 
dedim sen hangi hakla böyle konusuyosun sen kimsin dedim ya ama ortamda 20 kişi var bi kişi ağzını açmıyo dedim sen önce bir evlen barklan çoluk cocuga karış ondan sora seni karşıma muatap diye alıyım ki şu seviyenle o zaman da almam ya kızdaki küstahlıga bak yaa bu nedir sen kendini ne zannediyosun sen kimsin yaa sonra ark.lar dedi o işte hep böyle biri neden kafana takıyosun falan dedim öyle biri derken deli mi manyak mı ne zoru var alala ee o zaman ben de böyle biriyim ama aşırı sinirlendim eğer yaşlı teyzeler olmasa şiddet bile uygulayabilirdim belki size de bu kdr sinirlenmem anormal gelebilir ama nfk nın deyimiyle yasir benim gerçekten yumuşak karnım onunla ilgili yakınımdan biri bile heleki anneliğimle ilgili tek kelime edemez heleki şu hayatımda hiçbir vasfı olmayan kişi Allah Allah yaa desem ki bi alıp veremediği var önceden de tanışmıyoruz yani yaa saf bir de psikoloji okumussun dime yani yok amaaannn neyse uzun oldu ama içimi dökmek istedim...
ordan da 212 diye bir avm varmıs hiç gitmemiştik baya begendik yasir kumandalı akülü arabalara bindi çok eglendi bir de tesettür için bir sürü marka vardı da benim ebatlarıma şu anda almak mantıklı gelmedi zaten indirimler de bitmiş hep yeni sezon ve el kadar şeyler 370 400...
baya bi geç kaldım yasirden sonra ama ancak namazdı buraya baktı bu saat oldu ben de herkese deliksiz uykular diliyorum iyi gecelerrrr bereketli uykularr
212 yi ben de çok seviyorum başakşehirde olduğu için çok gittim. hatta ordan sonra fatih'e gitmeyi bıraktım artık. karnın büyüyünce ne giyeceksin? dış giyimde çok zorlanıyorum
İkiniz de tez zamandan iyileşirsiniz inşallah.
Bazen sevmemek için çok fazla nedene ihtiyaç olmuyor. Nefret de aşk gibi...ve ben sevmediğimi çooook belli ediyorum.
ben de çok belli ederim. ama dün akşam eve gelirken oraya uğradık. normalde beni kızdıracak birşey söyledi ama hiç üstüme alınmadım ve güzel bir şekilde cevap verdim sanırım oğlu beni ankaraya götürüp mutlu ettiği için öyle oldu:)
Wuhuuuu alıntı denizi :)
Tekrar geçmiş olsun canım. Kanda mikrop niye oluyo?? İlaçlara en kısa zamanda geçer inşallah.
Uyuz aile hekimine sormuştum da istersen kullan ama gerek yok; uykun düzene girince geçer demişti.. Şu ara bi de nişandı bohçasıydı uğraşıyorum ya iyice uçtum sanırım...
Yanlış anlaşılmasın ama sağlık sektöründe yapılan "iyileştirmeler" hep özel hastanelerin iyice ticarethane moduna girmelerini sağladı. Eskiden herkes gidemezdi ama gidince de bilirdinki iyi hizmet slacaksın. Fakat şimdi üzülerek görüyorum ki devletten para alacaklar diye bol bol emar ve röntgen çekimi yaptırıyorlar. Hiç Allah korkusu da kalmamış... Yani acilden para yontulması devede kulak vallahi..
Bilitelerim çok canım :)))
Oyoyoy maşallah. Hasta olmasa bari... Yada olursa da bakma
Gezenti busmai!! Köyün en yakışıklı ve zengin delikanlısına kendini gezdirtiyor teee Ankaralarda. Köyün suyu mu çıktı da okadar uzağa gidiyosunuz?!?!

umarım eğleniyordur canım :)
Yarına et sote ve zeytin yağlı ıspanak yaptım. Teyzemizden rica ederim bi de pilav yapar... Okulla ilgili okumam gereken ara sınavlar ve rehberlik anletleri var. E banyo da yapmam lazım..! Efe 7 gibi uyudu 8 gibi kalktı. Acaba gece uykusuna mu bağlayacak yoksa uykucuk mu yaptı merakla bekliyorum. Ona göre şekillenecek yapacaklarım

Hayat zor ve morrrrrr.

sözde iyileştirmeler kısmına katılıyorum
busmai den de hiç ses çıkmadı.
eminim zamanı ve fırsatları maksimum derecede değerlendiriyordur.
yarın, ''gittim gezdim döndüm'' diye yazarsa şaşmam..
bizde bu hafta sonu cumartesi eve geldim melisayı yıkadım yatırdım bende onunla beraber uyudum bir güzel ayy bundan sonra temizliğimi hafta sonuna bırakmamaya dikkat edeceğim kafam rahat çok güzel uyudum valla
hoş kalktığımızda babamız çok güzel bir hava vardı siz uyuyarak geçirdiniz bu günü dedi

aman olsun canım yaz gelir bütün günler bizim olur inşallah
pazara gittik bizim patatescimiz o gün gelmemişti bende girmeden çıkmış olduk market alışverişi falan dedik eve geldik eşimin halası amerikadaydı torunlarının doğumları nedeniyle onlar gelmş oğluyla beraber onların yanına gitik oturduk falan akşam oldu zaten birde eşime süpriz yaptım sarma yaptım bayılır kendisi

pazar günüde kahvaltıya gittik sonra eve geldik melisa uyudu uyandı biz annemlere gittik eşimde maça o ara melisayı annemlere bırakıp ben dışarı çıktım biraz alışveriş yaptım kendime iyi geldi valla çok güzel ciciler aldım çok para gitti ama neyapayım lazım arada bir
ooh güle güle giy benim forum ankarada çok sinirim bozuldu. kıyafet alamıyorum, malum karnım kocaman ; ayakkabı alamıyorum ayaklar kocaman.. canımın sıkıldığını gören kocacım da üzüldü:) samsundan alırsın dedi. bir de keremle avm de dolaşmanın zorluğunu farketti çok şükür!!
3 yaşından sonra daha rahat.5 den sonra okul başlıyor tabi yemede yanında yat
yürü elifnazzz
ilk göz ağrının 6.doğumgünü çok duygulandırdı beni ,tekrar tebrik ederim
belki calisiyor olsaydim daha farklimi olurdu acep..neyse meramimi anlatabildim umarim canlar
bence "hayır".sadece herşey daha yorucu olurdu senin için.
Herkesten fikir alabilirmiyim vaktiniz olunca..benmi abartiyorum acaba..zaten dusunuyordumda aksam gunesi beklerkeni izlerken daha bi sinir oldum kendi kendime..ordaki erkek karakterler sevgililerine bi hosluklar bi jestler..surpriz yemekler vs..ikinco bebekten sonra kendimize daha az vakit ayiracagimiz asikar..hosluklarda hatiri sayilir bi zamandir yok tarafima yapilan..esime diyorum iyice cocuklu.moduna girdik..sadece acikiyiruz bi yere girip yemek yiyor ve cikiyoruz bi hengameyle..hamilelik tamam ne kadar da olsa esleri biraz uzaklastiriyor bilmem anlatabildimmi..bunun etkiside varmi bilmiyorum..yani vesselam hosluk ve jest bekliyorum..siz ne dersiniz bu duruma?
pembişin dediği gibi hoşluklar ve jestler konusunda zevkimiz tamamen değişti. çiçek böcek yerine biraz çocuğa bakması çok iyi geliyor.
sen de hamilelik duygusallığındasındır muhtemelen
bence hamileyken çok daha fazla yakınlaşılıyor manevi olarak
beş yıl sonra bitecekmi ki
Eki Görüntüle 1026372
Gozlerim doldu gercekten kavusma anlari hele ne guzel o kdr buyuduklerini gorebilecekmiyim acaba :/
Bazi arkadaslarim var dedigin gb sanki surekli bi supriz bisey bende inanmiyorum.ve zaman zaman gercek durumu da gorup anliyorum kimisininki sadece lafta amaan benden de.gcti ztn artik.cidden cok hevesim yok biseylere...
zaten simdi tartistik cok sinirliyim bu eve gelin geldigim gunden beri su kapiya tiklamayin gereksiz yere diye belki milyon kez diyorum yok anlamiyorum yaa yasiri uyuttum tam bende.daldim sozde zil calinmiyo ama kapi tokmagina oyle bi.vuruyoki uyuyomu diye esim acti kapiyi uyuyodu o da.uyiyo.diyip kapatti gelince tutustuk kavgaya dedim.uykum bolundu her inis cikista vurmasin demiyimuyum napim kendin soyle ben yuz kez soyledim hem bi saat uyudun yeter.yarim saat de uyumayiver deyince.sinirlendim bagrinca da simdi beni.suclu ilan etti aldi.cocugu cikti yukari.yaa.cidden deliricem.zirnik.beyni.olan varsa ayni apartmanda oturmasin!!
kesinlikle bazı insanlar tamamen tribünlere oynuyor. arkadaşımın biri eşinin ilgisizliğinden ve boşanmayı düşündüğünden bahsetmişti baktım facebookta sürekli sarmaş dolaş resimlerini koyuyor.
bir tanesi de eşini sevmediğini söylemişti, yine facebookta eşiyle birbirlerine seni seviyorum yazmalar falan.. "pöff "dedim ben de.
şimdi sorsalar aynı apartmanda otururmuydun diye zaten oturmak istemedim ama işte o zamanlar aşk kör etmişti gözümü demekki
ama olan oldu oturuyoruz kira da veririz deme yaa çok zor kızz
işte sen gene kayınvalidenle konuş o anlatsın kocasına zırt pırt çalma kapıyı kızın özel bir durumu olur falan desin biraz fırçalasın yani

eşinde ailesinin laf anlamamasından ve sana karşı sürekli mahçup olmaktan bunalmıştır bence onada hak ver
bende bu aralar kayınvalidemlere gitmiyorum biraz kızıyordur bana içten eminim bu akşam yada yarın çıkmayı planlıyorum bu aralar zaten bir sıkıntısı var onun soracağım kocası yok artık bir sıkıntısı var ama anlayamadım sürekli camda suratı asık arada gözleri doluyor ahhh ahhh oğlu düşünmüyordur eminim benim kadar kıymetimi bilse bari
sordun mu canım neymiş derdi
kadın kadını daha iyi anlar
Derin derin nefes al canım öncelikle. Şu ara terslikler üstüste geliyo. İnsan zehirlenmesi yaşamaya başladın :) bence ne kocanı üzdüğüne ne kendini üzdüğüne değmiyor. Onları değiştiremeyeceksin. Bu durumu böyle kabul et ve ev içinde çözümler üret. Mesela yatacaksan ve kocan da evdeyse kulağına pamuk tıka iyice kapını da kapat. Eğer oğluş uyanırsa da babası alsın gitsin.
Ben senin aynı binada oturduğunu bilmiyordum canikom. Bence sen yemek ve ortalık toplama işlerini yaparken önce Melisa kuzusunu yolla yukarı sonra da sen çık peşlerinden. Haftada bikaç beraber yemek yiyin. Sen camda vs diye anlatınca çok üzüldüm

(
Ecrinim o dizidekiler gerçek :) ama sen ergen misin kız kendini güneşi beklerkendekilerle karşılaştırıyosun??? :) gençlikte genelde kimse beyni ile düşünmez biliyorsun

biz artık büyüdük; o yüzden de ne gençlikteki gibi en ufak birşey bizi etkiliyor ne de kocalarımız totosunu kaldırmak istiyor. Eskiden tocam bana çikolatalar çiçekler alırdı, birkaç yıl boyunca her ay kutlama ve ufak hediyeleşmemiz oldu düşün!! Şimdi oğluşa bir iki saat bakması bana en büyükk hediye olur

yani kısacası öncelikler de değişti, biz de
eveeet
Bu arada geçen cuma akşamı hiçbir zaman gülmediğim ve zaman zaman gıcık olduğum recep ivedik serisine gittik. (Madem gıcık oluyorsun niye gidiyorsun diyeceksiniz başka komedi filmi yoktu

) kocam da yazık beni kıramadı girmiş olduk filme. İkimizde uyuduk

Ara ara uyanıp beni de dürten kocam biletlerin parasını isteyip durdu

Bize inat salon gülmekten kırılıyordu ama:44:Ver hasıl adama durduk yere para kazandırdık iyi mi?
"düğün dernek" izleyinnn
ben de kv den cok yakiniyordum anneme, aman soyle dedi aman boyle yapti diye. Annem biraz dinledi, sonra "usak yapin, usak!" dedi.. Yaa anne ne alakasi var, ben sana ne anlatiyorum sen ne diyosun dedim. "Usak yaparsan, kv nin yaptiklarini gormeye halin kalmaz, o da senle daha az ugrasir." demisti. Aynen de oyle oldu
:))
ilişkinin ilk aylarında: göz göze
nişan zamanı: el ele
evliliğin ilk yılları: diz dize
orta ve ileri yaşlar: göt göte
son demler: git öte
bunu eşimin anneannesinden duymuştum :)
:))) cnm tum seriyi en 2 3 izlemisimdir ogrencilerim bile sasirmisti izledigimi soyleyince nesine guluyorum bnde bilmiyorum ama bnde aglak filmleri sevmiyorum
Kira isine girmek girmek gb bi durumum olamazki esim asla ve asla bu konuda cok sert kiradir baska evdir bnm isim cok zor uygun dil de anlasilmillyo yok ne yapsam olmuyo
Valla super fikir bunu tuttum kulaklarim iyice tikadim mi :)))
Bir de kapiya yazi asmadim sabrettim ama artik ascam cocuk uyuyo kapiyi calmayin diye cok ayip.olcak ama dayanamiyorum
çocuklar uyuyor yaz bence :)