- 8 Ağustos 2011
- 11.761
- 9.166
- 448
Bu arada neyneyse gelmiş sanırım, hoşgeldin canım![]()
anaaam!!! hani nerdeee?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada neyneyse gelmiş sanırım, hoşgeldin canım![]()
anaaam!!! hani nerdeee?![]()
Evet kesinlikle yapılmalı , bence biz bu net dünyasına fizibilite çalışması yapmadan çok hızlı bir giriş yaptık , hakarete şantaja tehdite neler uygulanmalı yapılanmadık evvelinde ,
ben 2001 yılında üniversitede iken, yurtta arkadaş radyo çalan bi telefon getirmişti, hepimiz şaşırmıştık , benim o zaman parmakla ayarlanbilen kocaman kulaklığı olan Sony bi wolkmanim vardıyıl 2014 nerden nereye , pc telefona girmiş ,
insanlar elinde telefon ağzına geleni yazamamalı, bazen şarkıcıların ig sine denk geliyorum , aman ne hakaretler , sıradan kişilere de hakeza, derin mevzular gercekten de , Allah sonumuzu hayır etsin![]()
Geçmişte görünmüş bi ara galibayanlış mı gördüm acaba
topikteki 'neyneyse yoksunluğu' had safhada. baksana gaipten neyneyseler görüyoruz :111:
oyy severim onu ben:)Selim bi yere vurunca ya da düşüp çarptığı yeri öpüyoruz ya, az evvel arabasını attı ayağıma , ben de gayri ihtiyarı ayy acıdı dedim , baktım eğilmiş öpüyoroyy kıyamam kuzuma ya, hep bebekliğimizdeki gibi masum, çıkarsız, saf kalabilseydik ne güzel olurdu...
çok yaramaz olduğu için, kan görmediğim sürece pek tepki vermez oldumİlahi busmai.ben olsam portakalı fırlatıp koşardım, bu konuda değişmeliyim aslında.
Allah'tan bir günlük.![]()
Geçekten çok güzel olmuş canım bayıldım ben , iç açıyor , gelin hanım ne şanslı..
Geçmiş olsun Ayşeciğe canım , bugün daha da iyidir insallah
Birşey olmaz insallah canım
Kolay gelsin canım
Size de çok geçmiş olsun cnm kerem nasıl oldu?
Düşmelere tepkimiz aynı yalnız ben de kendimi iyice boşvermiş sorumsuz Anne gibi hissetmeye başlamıştım sevindimburadaki mevzu, eldeki işin bi an önce bitme acelesi bende, napalim düşene, dayak yiyene iş bitip eller yıkanınca müdahale ancak , beklesin azıcık, hele ev iki çocukluysa hiç bitmiyor ki bu düşmeler çarpmalar , birisinin başlarında beklemesi lazım acil durum kucaklamaları için
![]()
bunları burada konuşmak asla istemiyorum ama yok bacım.. 'fişi çekmek' tek çare değil, olamaz.
o zaman yasa çıkarılır, insanların sanal alemdeki eylem ve söylemleri de cezai yaptırımlara bağlanır.
Günaydın,
İmdaaaatt diye bağırasım var. Sabaha kadar yatağın altından çocuk çıkarttımKızım gece uyurken yatağının altına girip uyuyor yaaaa
Şaka gibi. Oyun parkında yatıyor onun yatağı ince ya altına giriyor uyurken. Çıkarıyorum 5 dak sonra yine giriyor. Yatak olmayınca sert bir yeri ağrıyacak, altında çok terliyor ve en önemlisi derin uykuda nefessis kalacak diye korkuyorum. Bu gece dikmeyi düşünüyorum artık yatağı((
Sana katılıyorum canım. Zaten amacın da farklı olduğunu düşünüyorum...
Ben nereye girdiğini anlamadım çocuğun :/????
Hasta bebişler iyileşsinnnnnnn.
Pamuk helvam oğluşunu yerimmmmmmm. Bizimki de vurunca çen çen konuşuyo anca; ne öpme ne bişi :) bazen çok üzülürsem sarılıyo :)
Ay ne güldüm yaaa, alem bu çocuklar valla. Bence de yatağı dikmen mantıklı. Allah kolaylık varsin.Oyun parkının içinde yatak var ya yatağın altına giriyor.Yatağı üstüne yorgan gibi örtüyor![]()
Ay ne güldüm yaaa, alem bu çocuklar valla. Bence de yatağı dikmen mantıklı. Allah kolaylık varsin.
Selim bi yere vurunca ya da düşüp çarptığı yeri öpüyoruz ya, az evvel arabasını attı ayağıma , ben de gayri ihtiyarı ayy acıdı dedim , baktım eğilmiş öpüyoroyy kıyamam kuzuma ya, hep bebekliğimizdeki gibi masum, çıkarsız, saf kalabilseydik ne güzel olurdu...
Hakkinizda en hayirlisi olsun ins canim.onunuze.guzel.kapilar acilsin...Kızlarrr oturduğumuz ev satılıyorr, bize taşınma yolları görünüyor bu gidişle. Dünden beri şoklardayız, çözüm arayıp duruyoruz. Aslında bizim kayseride evimiz var ama kirada, oturabileceğimiz bi evimiz yapılıyor eşimin büyükbabasından kalacak ama 2015 sonbaharında bitecek. O bitince kayseriden şimdiki bulunduğumuz yere gidiş geliş yapacaktık. Şimdi burdaki ev de satışa çıkınca iyice aklımız karıştı, ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bana kalsa biraz sıkıntıya girip kayseriden makul bir ev daha alıp diğer evin yapımı bitene kadar orada oturmak mantıklı geliyor. Gidiş geliş hergün zor olacak elbette ama tatillerde valizlerle yola düşmekten yoruldum. Dua edin bizeee, hayırlısı olsunnn....
Oyun parkının içinde yatak var ya yatağın altına giriyor.Yatağı üstüne yorgan gibi örtüyor![]()
Hakkinizda en hayirlisi olsun ins canim.onunuze.guzel.kapilar acilsin...
Bizimkide yapiyodu aynisini o ince yataklar terletiyodu da cozum icin normal yataklarin.kucuklerinden aldik istikbalden simdi yatagin.altina giremiyo ama yanlarina sıkistiriyo kendini esnetiyo.iyice yanlarini.oylece bende cok korkuyorum nefessis.kalacak.diyr oralarda
Günaydın,
İmdaaaatt diye bağırasım var. Sabaha kadar yatağın altından çocuk çıkarttımKızım gece uyurken yatağının altına girip uyuyor yaaaa
Şaka gibi. Oyun parkında yatıyor onun yatağı ince ya altına giriyor uyurken. Çıkarıyorum 5 dak sonra yine giriyor. Yatak olmayınca sert bir yeri ağrıyacak, altında çok terliyor ve en önemlisi derin uykuda nefessis kalacak diye korkuyorum. Bu gece dikmeyi düşünüyorum artık yatağı((
Aynen kan revan yoksa ve göze müdahale , gayet soğuk kanlı olabiliyorumoyy severim onu ben:)
çok yaramaz olduğu için, kan görmediğim sürece pek tepki vermez oldum
dün bir yazı okudum" oğlan büyütmek yufka yüreklilere göre değildir" diye..
Allah dağına göre kar veriyo heralde ki; ikinci oğlan geliyo vay başıma gelenler
haha çok güldüm yazdığına,eller yıkanınca
biraz daha iyiyim hala kafam sepet gibi ama dün nerdeyse bayılıyordum
öksürük var ikimizde de
2 gün gezdik 5 gün yattık bu nasıl işti hayretttt
Hakınızda hayırlısı olsun cnm , insallah senin düşündüğün ve dilediğin gibi olur ..Kızlarrr oturduğumuz ev satılıyorr, bize taşınma yolları görünüyor bu gidişle. Dünden beri şoklardayız, çözüm arayıp duruyoruz. Aslında bizim kayseride evimiz var ama kirada, oturabileceğimiz bi evimiz yapılıyor eşimin büyükbabasından kalacak ama 2015 sonbaharında bitecek. O bitince kayseriden şimdiki bulunduğumuz yere gidiş geliş yapacaktık. Şimdi burdaki ev de satışa çıkınca iyice aklımız karıştı, ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bana kalsa biraz sıkıntıya girip kayseriden makul bir ev daha alıp diğer evin yapımı bitene kadar orada oturmak mantıklı geliyor. Gidiş geliş hergün zor olacak elbette ama tatillerde valizlerle yola düşmekten yoruldum. Dua edin bizeee, hayırlısı olsunnn....
O da doğru , yoksa saf ve iyi niyetli olanı, her daim kötü kalpli kurtlar kapmak icin pusuda bekliyorlarkeşke ama birazda o masumlugu kaybetmek lazım..
Bizimki Light erkek olacak sanırımSana katılıyorum canım. Zaten amacın da farklı olduğunu düşünüyorum...
Ben nereye girdiğini anlamadım çocuğun :/????
Hasta bebişler iyileşsinnnnnnn.
Pamuk helvam oğluşunu yerimmmmmmm. Bizimki de vurunca çen çen konuşuyo anca; ne öpme ne bişi :) bazen çok üzülürsem sarılıyo :)
Her gün git gel de çok yorucu bence. Üç sene öyle çalıştım. Tayin istemeyi düşünmez misiniz? En azından daha yakın bir yere.Kızlarrr oturduğumuz ev satılıyorr, bize taşınma yolları görünüyor bu gidişle. Dünden beri şoklardayız, çözüm arayıp duruyoruz. Aslında bizim kayseride evimiz var ama kirada, oturabileceğimiz bi evimiz yapılıyor eşimin büyükbabasından kalacak ama 2015 sonbaharında bitecek. O bitince kayseriden şimdiki bulunduğumuz yere gidiş geliş yapacaktık. Şimdi burdaki ev de satışa çıkınca iyice aklımız karıştı, ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bana kalsa biraz sıkıntıya girip kayseriden makul bir ev daha alıp diğer evin yapımı bitene kadar orada oturmak mantıklı geliyor. Gidiş geliş hergün zor olacak elbette ama tatillerde valizlerle yola düşmekten yoruldum. Dua edin bizeee, hayırlısı olsunnn....