- 8 Ağustos 2011
- 11.775
- 9.303
- 448
Yok ya, nerde!şakır şakır yağmur yağıyor.
Avm ler bugun icindir

Hea, benim isim olmaz, o ayri :111:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya, nerde!şakır şakır yağmur yağıyor.
AAA bak bu değiştirebilme olayı iyiymiş bunu bilmiyordum.ürünü teslim ederken fatura falan veriyordurlar heralde.Ben okurken gülemedim amaaaa :)
Lcwnin şöyle bi avantajı var; beğenmezsen git şehrindeki başka bi ürünle değiştir
Hahaha süper bir lahana macerası valla :)
Youtubeu kapattılar güya; yükledik programı izliyoruz. Bu devirde çok saçma şeyler bunlar..
evet canım kocaman bir beyaz lahanaydı. ben diğerini yani siyah olanını hiç yemedim.bizde normal pirinçle doldururlar soğanlı naneli baharatlı falan çok güzel olur. salatasınıda yaparım. eşim sevmez guya lahanayı aysberk diye yutturdum salatasını. soslu falan anlamadı valla yedi.colicos; beyaz lahana miydi o?![]()
Bugun yaptigim kara lahana sarmasi. Beyazi da cok yaparlar bizde ama ben beceremiyorum.
İcini haslanmis patates ve bulgurla doldururlar. Baharat olarak da az karabiber ve bizim neredeyse sulu tum yemeklere kattigimiz reyhan. Sarildiktan sonra tepsiye dizilir. Firinlanir.
Ustu kizarinca firindan cikarilip ustune eritilmis tereyagi gezdirilir. Ve sonra afiyetle yenir![]()
AAA bak bu değiştirebilme olayı iyiymiş bunu bilmiyordum.ürünü teslim ederken fatura falan veriyordurlar heralde.
evet canım kocaman bir beyaz lahanaydı. ben diğerini yani siyah olanını hiç yemedim.bizde normal pirinçle doldururlar soğanlı naneli baharatlı falan çok güzel olur. salatasınıda yaparım. eşim sevmez guya lahanayı aysberk diye yutturdum salatasını. soslu falan anlamadı valla yedi.
Haftasonu avm'ye gidilmez.
Avm ler bugun icindir![]()
Hea, benim isim olmaz, o ayri :111:
arkadaşlar gebelikten ve enfeksiyondan şüphem var dun dr gttım ama gunun gecmmıs dedı altı gun var adetıme..ultrasonda bısey gorunmedı gebelik gbı...ılac verdı hamılede olsan ıyı gelır zararı yok dedı...şikayetım ise gecen adetten buyana sol kasık ağrım gecmedı ara ara gun ıcı ağrıyor...dayanılmıcak gbı degıl.....fkat uc gundur ıdrarımı yaparken ozellıkle son damlalara doğru acı grıyor sankı başka bısey cıkarcakmısım gbı......ucu tıkanmış gbı...ıdrarımda ırılı ufaklı tortular var...sızce gebelik belırtısı olabılır mı bırde ıkı gece sol tarafıma yatamadım agrıyodu...yenı anne olduğunuz ıcın cvb yazarsınız dıye dusunurek yazdım tesekkurler
arkadaşlar gebelikten ve enfeksiyondan şüphem var dun dr gttım ama gunun gecmmıs dedı altı gun var adetıme..ultrasonda bısey gorunmedı gebelik gbı...ılac verdı hamılede olsan ıyı gelır zararı yok dedı...şikayetım ise gecen adetten buyana sol kasık ağrım gecmedı ara ara gun ıcı ağrıyor...dayanılmıcak gbı degıl.....fkat uc gundur ıdrarımı yaparken ozellıkle son damlalara doğru acı grıyor sankı başka bısey cıkarcakmısım gbı......ucu tıkanmış gbı...ıdrarımda ırılı ufaklı tortular var...sızce gebelik belırtısı olabılır mı bırde ıkı gece sol tarafıma yatamadım agrıyodu...yenı anne olduğunuz ıcın cvb yazarsınız dıye dusunurek yazdım tesekkurler
canım biz yeni anne sayılmayız ama anlattıklarına göre eğer aklında bir süphe varsa git bir kan testi yaptır zaten gebelik varsa çıkar yoksa ki sanırım idrar yollarında illtihaplanma olabilir yada kum döküyor olabilirsin o yüzden önce kan testini yaptır ve sonrada doktora git![]()
pamuk helva; ne güzel olmuş ya bende çok istiyorum ama yerim musait değilbiz beyaz lahanayı da kıyma ve pirinçle yaparız tencerede pişiririz.
hahaha bu komikti:))
bence sorun yok; bunlar her ülkede oluyor
oo süpermiş
ha ha haaha kazan dairesi
sağol canım benim.. bugün eşimi ağlamaklı arayıp "nolur gel şu çocuğa bak aklımı kaçırıyorum" dedim. o da Allahtan boştu, aldı işyerine götürdü..
tam toparlanamadım ben;keremin enerjisi ise maşallah yerinde ve örümcek adam gibi sağa sola tırmanıp tehlikeli işler yapıyor çok gerildim.
benim taşınacağım evin üstü de çatı katı olacak inşallah..nasıl bir oyun alanı yaptınız plastik kaydırak falan mı aldınız?
gerçekten çok güzel isimler, adlarıyla yaşasınlar
emir ismi de hoşuma gidiyor kerem'le de uyar, ama işte bir mutabakata varamadık..hayırlısı.
sagolun kızlar..dr gttım kandada çıkmaz dedı ultrasona baktı çıkmaz dedı..bakalım gunumu beklıcem artık.ben daha once muane olmuştum kum tas vs yok bende
Miting sana yaramış:))))tam bahar geldi derken havalar tekrar soğudu.herkese hayırlı hafta sonları
bugün hava kapalı bir yağmur yağıyor bir açıyor gibi oluyor
neyseki bugün doğum günü var en azından bir etkinlik yapmış oluyor dışarda yer tutmuşlar inşallah güzel geçer
pazarda seçim var zaten bakarız artık o günede herkesi tek tek öpüyorum bugün buraya başbakan gelecekmiş mitinge yolları kapatıyorlar
bende bundan yararlanarak erken çıkacağım sanırım byeee![]()
Teyzeniz sizden çabuk davranmış.Pzt yaptığımız sinema planı bakıcı teyzemizin şehir dışı planı ile bozuldu...