- 8 Ağustos 2011
- 11.784
- 9.418
- 448
aysecik de bi ara say deyince "goku onn! (9-10)" diyordu. Bu halleri cok dadlu yahuuBizimki 1 2 3 de diyemiyo ne zaman sayi say desek 5 10 diyo o kdr :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysecik de bi ara say deyince "goku onn! (9-10)" diyordu. Bu halleri cok dadlu yahuuBizimki 1 2 3 de diyemiyo ne zaman sayi say desek 5 10 diyo o kdr :))))
Dün valla ben seçim görevlilerine üzülmüştüm. Nasıl zor iş!!!seçim arifesi stres ve hazırlık telaşından pek gelemdimsandık başkanı olarak görev yaptım ve okulda ilk teslim edilen sandık oldum...il merkezi de en fazla 15. sandıkmışımdır..nakil sırasında zaman kaybettik
neyse zaten pratiktiktim bu bebelere yetişeyim diye iyice gazlamışım...güzel de bir ekiptik herkes çok uyumluydu...yorucu ama güzel bir gün oldu...evden hava durumu ise güneşli...sağlıklar ve iştahlar iyi...kayı kayı yapmak için parka gitmek istiyorlar yoksa parkelerde popoları kaydırıyolar...bacakları açarak bale figürleri yapıyorlar...bu arada sizi çok kıskandım.bir matematikçi olarak bebeklerimde sayma sadece 1 2 3
neyse dede ve ananeye ödev verdim çalıştıracaklar
hiç tahammül edemem matematiksiz bebelere
tüm bebeklerin yada artık çocukların diyelim güzel konuşan dillerinden ve gerçek bakan gözlerinden öpüyorum... anneler sizinle biraraya gelip yanaklarınızdan öpüp kahve yudumlarken sohpetin belini kırmayı çok istiyorum...kader yollarımızı buluşturacakmı bakalım....
Havayı güzel gördünüz tabi.eaglee, Seninle tanismayi cooook istiyorum ben yaa
Aysecigi babaanneye biraktim. Karsiya geciyorum.
Bacimla az gezek, alisveris yapak
aysecik de bi ara say deyince "goku onn! (9-10)" diyordu. Bu halleri cok dadlu yahuu![]()
Bizimki de bir ve onu biliyor.sizinkilerin dil gelişimi iyi maşallah.aysecik de bi ara say deyince "goku onn! (9-10)" diyordu. Bu halleri cok dadlu yahuu![]()
Kızım olana kadar durmak yok diyorsun yani.mrk sevgili arkadaşlarım. iyi dilekleriniz için çok tşkr ederim.yorumları okurken çok keyifleniyorum.çok tatlısınız hepinizde...
pembecanımben 3 ya da dört çocuk istiyorum.. ama ille de kızım olsun istiyorum.tabi hayırlı sağlıklı bir şekilde.pembiş canım bu arada hastalanmışsın çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin inşalla.bu saatlerin ileriye alınmasını hiç sevmiyorum işe çok geç geldim ya
born canım benim sözde 16.haftaydı öğrendiğimde ama şöyle bi durum da var bakan doktor çok da üzerinde durmadı.ilki erkkek bu da kız olsun dedi. ben de sinirlendim hatta o zaman ki tavrına.oğlumda 16.haftada doktorum hemen bilmişti. sanırım hekim de etkili bu konuda. tsh larım normal çıktı benim. ama şeker yüksek çıktı yine diyete devam anlayacağın. kızı senden bekliyoruz artık tabi sağlıkla hayırla inşallah.
nfk canım ii dileklerin için sağol.seçim konusunda haklısın baya yoğundu bu sefer.inşallah ülkemiz için en hayırlı sonuçlar alınmıştır.
busmaicanım haklısın oğlum için sevindim.çalışıyorum bi de arkadaş olurlar ne güzel.Allah gerçek kardeşlilk duygularıyla büyümeyi nasip etsin tüm çocuklara.
bu arada çalışan annelere bi sorum olacak. benim oğlum ben işe gideceğim vakit çok problem çıkarmaya başladı.eskiden bırakınca ağlamıyordu hiç hatta kapıyı suratıma kapatıyorduevden çıkınca.şimdi ise sabahtan başlıyor ağlamaya.acaba bakıcı mı tavır değiştirdi çocuğuma karşı yoksa büyüdükçe normal mi bu tavırları çok merak ediyorum.eve kamera da taktırmadım.acaba taktırsam mı diye de düşünüyorum.kafam çok karışık:44:yorumlarınızı bekjliyorum
Seninki beşer beşer saymaya geçmiş, daha ne olsun.Bizimki 1 2 3 de diyemiyo ne zaman sayi say desek 5 10 diyo o kdr :))))
bakıcının tavır değiştirdiğini sanmam çünkü artık herşeyin bilincinde çocuklarımız.gitmeni istemiyordur.. ama kamera taktırma şansın varsa da değerlendir derim..mrk sevgili arkadaşlarım. iyi dilekleriniz için çok tşkr ederim.yorumları okurken çok keyifleniyorum.çok tatlısınız hepinizde...
pembecanımben 3 ya da dört çocuk istiyorum.. ama ille de kızım olsun istiyorum.tabi hayırlı sağlıklı bir şekilde.pembiş canım bu arada hastalanmışsın çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı şifalar versin inşalla.bu saatlerin ileriye alınmasını hiç sevmiyorum işe çok geç geldim ya
born canım benim sözde 16.haftaydı öğrendiğimde ama şöyle bi durum da var bakan doktor çok da üzerinde durmadı.ilki erkkek bu da kız olsun dedi. ben de sinirlendim hatta o zaman ki tavrına.oğlumda 16.haftada doktorum hemen bilmişti. sanırım hekim de etkili bu konuda. tsh larım normal çıktı benim. ama şeker yüksek çıktı yine diyete devam anlayacağın. kızı senden bekliyoruz artık tabi sağlıkla hayırla inşallah.
nfk canım ii dileklerin için sağol.seçim konusunda haklısın baya yoğundu bu sefer.inşallah ülkemiz için en hayırlı sonuçlar alınmıştır.
busmaicanım haklısın oğlum için sevindim.çalışıyorum bi de arkadaş olurlar ne güzel.Allah gerçek kardeşlilk duygularıyla büyümeyi nasip etsin tüm çocuklara.
bu arada çalışan annelere bi sorum olacak. benim oğlum ben işe gideceğim vakit çok problem çıkarmaya başladı.eskiden bırakınca ağlamıyordu hiç hatta kapıyı suratıma kapatıyorduevden çıkınca.şimdi ise sabahtan başlıyor ağlamaya.acaba bakıcı mı tavır değiştirdi çocuğuma karşı yoksa büyüdükçe normal mi bu tavırları çok merak ediyorum.eve kamera da taktırmadım.acaba taktırsam mı diye de düşünüyorum.kafam çok karışık:44:yorumlarınızı bekjliyorum
5 er 5 er sayıyo bak sen, kolaycı çocuk:)Bizimki 1 2 3 de diyemiyo ne zaman sayi say desek 5 10 diyo o kdr :))))
haberler güzel, sevindimseçim arifesi stres ve hazırlık telaşından pek gelemdimsandık başkanı olarak görev yaptım ve okulda ilk teslim edilen sandık oldum...il merkezi de en fazla 15. sandıkmışımdır..nakil sırasında zaman kaybettik
neyse zaten pratiktiktim bu bebelere yetişeyim diye iyice gazlamışım...güzel de bir ekiptik herkes çok uyumluydu...yorucu ama güzel bir gün oldu...evden hava durumu ise güneşli...sağlıklar ve iştahlar iyi...kayı kayı yapmak için parka gitmek istiyorlar yoksa parkelerde popoları kaydırıyolar...bacakları açarak bale figürleri yapıyorlar...bu arada sizi çok kıskandım.bir matematikçi olarak bebeklerimde sayma sadece 1 2 3
tüm bebeklerin yada artık çocukların diyelim güzel konuşan dillerinden ve gerçek bakan gözlerinden öpüyorum... anneler sizinle biraraya gelip yanaklarınızdan öpüp kahve yudumlarken sohpetin belini kırmayı çok istiyorum...kader yollarımızı buluşturacakmı bakalım....
hımm anladım doğayı çağrıştırsın tabi soğuğu çağrıştırmasın:)busmai canım neden hep soğukluğu çağrıştıran isimler diye sormuşsun aslında boranın sözlük anlamı yağmurdan sonra oluşan toprak kokusu halk arasında fırtınayı anımsatmış öyle kalmış ama asıl anlamı bu değil ayaza gelince aslında çok alakasız eşim muhteşem yüzyılı izlerken birgün ayaz paşa ismini duyunca oğlumun ismi ayaz olacak demişti ikimizinde hoşuna gitti öyle kaldı sonra nedense kulağa hoş geldi doğayı çağrıştıran isimleri severim toprak rüzgar su ateş ayaz vs vs gibi başka bir nedeni yok canım denk gelmiş :)
Menapoza kadar devam mıBabalarını bir tek pazar günü görebiliyorlar çocuklar , hafta içi çoğu zaman kısıtlı oluyor saatleri e bari Cumartesi erkenden çıkma diyorum dinletemiyorum
Evet eve göre baya farklı geliyor , hatta Selim park diyor kapıyı açınca, yukarıya çıkmaya yelteniyor sokağa çıkacak da olsak.
Küçükler abla abi hastası olduğu için , Selim ablasını taklit ediyor eğleniyor ablası ile, ablası da kaydırağa tırmanmasına kaymasına yardım ediyor ama , bizim abla biraz cadı dövüyor kızdığı birşey olunca );
Kerem el kardeşi de ; Kardeş kardeş güzelce oynayacaklar insallah sağlıkla hayırlısıyla canım..
Aynen ya hu kaç saat bekledim ,
Iyi ki sırayla gitmişiz, sabah erken saat tenha olmuyormuş demek ki öğrenmiş olduk , bir de saati ileri zannedip erken gelenler olunca yığılma olmuştu çok
Istanbul da fena soğuktu , kesin bi yerlere kar yağıyor dedim hatta, istanbula da yağsa kar bu yıl oynayamadık hiç
Âmin canım
Oyy yenir o türküm diyen diller maşallah
Hayırlısı olsun canım Rabbim sağlık sıhhat versin kızı da nasib eder belki![]()
Vallahi çocuklar , bebeklikten çıkıp adamlığa doğru gittikçe , burnuna buram buram bebek kokuları gelmeye başlıyor insanınbu his devam ederse yandık Menapoza kadar devam
tebrikler enişteye, insallah istikrarla devam eder vazifesine
Sorma cnm o öksürük zor kesiliyor eşim de hala öksürüyor derinden kuru kuru, Allah şifalar versin bütün hastalara
Günaydın kızlar , bugün okulun tatil olduğunu unutup kızımı servise indirdimuykusuzluk sen nelere kadirsin
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim![]()
Bi de 1 haftaya geçer diyorlar değil mi???????
Kızım olana kadar durmak yok diyorsun yani.sizleri gördükçe ikinci çocuğa imreniyorum ama uyusuz kalınca da aslaaaaaa diyorum.
Şeker çıkmamış ya, sevindim. Ben çok çekmiştim şekerden.Selam kızlar bu sabah bebişimi görmeye gittim çok şükür herşey yolunda.. Zatürre olayından sonra korkmuştum biraz.
750 gr olmuşartık son trimestera girdik, çok heyecanlı:) Bir de şeker yüklemesi yaptırdım, değerim normal çıktı çok şükür..
Kp hasta biraz, organik tavuk aldım akşama tavuklu nohutlu bulgur pilavı yapıp gitmeyi düşünüyorum inşallah. Şimdi Kerem uyurken biraz yatacağım.
Velhasıl bizde haberler iyi, herkes de iyidir umarım öptüm hepiciğiniziii
bakıcının tavır değiştirdiğini sanmam çünkü artık herşeyin bilincinde çocuklarımız.gitmeni istemiyordur.. ama kamera taktırma şansın varsa da değerlendir derim..
5 er 5 er sayıyo bak sen, kolaycı çocuk:)
haberler güzel, sevindim
hımm anladım doğayı çağrıştırsın tabi soğuğu çağrıştırmasın:)
Menapoza kadar devam mıhadi bakalım
Canım ben bugün doktora gittim kontrole hala ciğerinde birşeyler var dedi antibiyotiğe devam etmeyeceğim ama fıs fıs verdi hani şu astım hastalarının kullandıklarına benziyor. adı Foster. bu senin ciğerlerini açacak dedi, sabah akşam sıkıyorum bakalım..
öksürük 1 ayı bile bulabilir öyle illet birşey.. yalnız öksürdükçe bazen dikişlerim sızlıyor keyfim kaçıyor bakalım verdiği sprey işe yarayacak mı
Çok kardeş iyidir. Biz iki kardeşiz, bana iki ideal geliyor.ahaa çok güldüm canım ya.yani üç de erkek olursa dördü denerim sanırım.tabi zaman ve şartlar da önemli.şu an annem var oğluma 1.5 yaşına kadar o baktı zatenyeni bebeyi de ona bırakacaminşallah.zora düşsem kardeşlerim de var.o zaman da şartlarım el verirse neden olmasın.biz de çok kardeşiz ve artılarını büyüdükçe görmeye başlıyorum.ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
Selam kızlar bu sabah bebişimi görmeye gittim çok şükür herşey yolunda.. Zatürre olayından sonra korkmuştum biraz.
750 gr olmuşartık son trimestera girdik, çok heyecanlı:) Bir de şeker yüklemesi yaptırdım, değerim normal çıktı çok şükür..
Kp hasta biraz, organik tavuk aldım akşama tavuklu nohutlu bulgur pilavı yapıp gitmeyi düşünüyorum inşallah. Şimdi Kerem uyurken biraz yatacağım.
MAŞALLAH BUSMAİ ÜÇTE İKİSİ GİTTİ HA BEN DE HEYECANLANDIM ŞİMDİ.BEBİŞE DE MAŞALLAH ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.ZATÜRRE KÖTÜ YA.ÖKSÜRÜK DESEN BENDE DE 1AY SÜRMÜŞTÜ CANIM. RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH..KPİÇİN DE GEÇMİŞOLSUN AYRİYETTEN.
evet aynen öyle söyledi.bizimiçinönemli olan birşey bazen anlar için önemli olmayabiliyor.kamera konusunda haklısınız taktırayım.eşim de ikinci de geliyor taktırsak daha ii olur diyor.biraz erkene alayım bebişin doğumunu beklemeyimbrn.Anaaam kime ne yorum yaziyim bilemedim nfk.karsiya nereye geldin bakim :)
Busmaii.herseyin yolunda gitmesine cok sevindim ne.kadar.az.kaldi.doguma gercekten cok heyecan verici...
pmbisim sen nasil.oldu
baharcim kiz olsun dedi sonra da bisi demedimi.ayy sinir doktor.tabii.hayirlisi ama insan.merak.ediyor.iste neyseki netlesti ben de beklenen umitleri.karsilarjm inscunku bende gercekten kiz cok istiyorum...bu arada bizimki de.eskiden bana daha az tepki verirdi donemsel.bisey mi.simdi.ciglik kiyamet ama kamera imkanin varsada degerlendir neden olmasin...
ilbilgcim.esim de.diyor.bak.ne.gusel.beser sayiyo diyo.hee diyorum heee :))
Sağol teyzesi :) aman can yakmasın, güzel güzel evlensin barklansın yormasın beni :)Şeker çıkmamış ya, sevindim. Ben çok çekmiştim şekerden.
Düşünceli gelin. Kp eminim çok sevinir.
Bu arada kerem çok şeker ya. Boncuk boncuk gözlerine bayıldım.o gözler çok can yakarrrrrr.
Sağol canım darısı başınaaa:)Anaaam kime ne yorum yaziyim bilemedim nfk.karsiya nereye geldin bakim :)
Busmaii.herseyin yolunda gitmesine cok sevindim ne.kadar.az.kaldi.doguma gercekten cok heyecan verici...
pmbisim sen nasil.oldu
baharcim kiz olsun dedi sonra da bisi demedimi.ayy sinir doktor.tabii.hayirlisi ama insan.merak.ediyor.iste neyseki netlesti ben de beklenen umitleri.karsilarjm inscunku bende gercekten kiz cok istiyorum...bu arada bizimki de.eskiden bana daha az tepki verirdi donemsel.bisey mi.simdi.ciglik kiyamet ama kamera imkanin varsada degerlendir neden olmasin...
ilbilgcim.esim de.diyor.bak.ne.gusel.beser sayiyo diyo.hee diyorum heee :))
evet aynen öyle söyledi.bizimiçinönemli olan birşey bazen anlar için önemli olmayabiliyor.kamera konusunda haklısınız taktırayım.eşim de ikinci de geliyor taktırsak daha ii olur diyor.biraz erkene alayım bebişin doğumunu beklemeyimbrn.
ilbilge hatun çalışan anne çocuğusun demek çocukken çok mü üzülürdün annen işe gidince. mesela diyprum biyüyünce beni suçlar mı acaba kızar mı sebgisi azolur mu.yada ona duyduğum sebgiden şüphe eder mi??kafamda deli sorular.bii de ben 12 saat ayrıyım. çok uzun yaaaaaaaa.çok üzülüyorum.
...sagol canım ıyı dileklerin ıcın mutlaka haber veririm dünden bu yana sag kasıktan arka belime dogru siddetle agrı var.hala adet olmadım. NasipMerhaba güzel anneler , yemeğimin başında beklerken geçmişi okudum malum iki Tontonla en tempolu günüm bugün,
Moralim de sabah namazı ile evden çıkan eşime bozuktu ki , pembiş yüzümü güldürdün, kazan değil de çatı dairesine tıkıyorum çocuklarıorası ferah ama aydınlık ve geniş , hepinizin bebelerini bekleriz bi gün parkımıza (;
Bahar; insallah hayırlı haberler alırsın , şekerinde de sıkıntı yoktur insallah ..
Busmai , evet cnm pilsan ın fabrika satış Mağazasından plastik salıncak&kaydırak bitişik şekilde olanlardan , bir de plastik tahtıravalli gibi birşey , bi de evde oynanmayan bilimum oyuncak , bisiklet falan derken güzel oyalanıyorlar, yerlere de evde kullanılmayan halkları serdik, özellikle yağışlı ya da çok sıcak havalarda iyi oluyor..
Elifnaz, benim için özellikle çok rahatlık oluyor evet, mesela Ramazan da oruçluyken sokağa çıkaramıyorum hâlim olmuyor orada oyalanıyorlar en azından, akşam oldu hava karardı yağmur yağdı derdi de yok, buradan taşınınız mumla arayacağım çatı katını
Nfk iyi gezmeler, şekerportakalım civar yoğunlaşmadan evine ulaşırsın insallah ..
Maydonoz; iye ya da mantar olabilir mi acaba , yanma deyince akla onlar geliyor kum ya da taş yoksa, hakkınızda hayırlısı olsun, belirtiler herkeste hatta aynı kişinin iki farklı hamileliğinde bile başka olabiliyor o yüzden o konuda adet gününü beklemek dışında birşey diyemeyiz, insallah sağlıkla bebiş haberini verirsin bizlere,
Güzel bir hafta sonu olsun hepimiz içn , hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu bir gün diliyorum![]()
Geçmiş olsun kuzucuğa,erkek çocukları delikanlı ve hızlı oluyorlarmış, ben de kızımla kıyaslayınca anlıyorumOğlum grip olduuu. ama ağır değil allahtan. hafif ateşi vardı calpolle atlatıyoruz. bir nane limon kaynattım. ayy limonu ağaçtan kopardım. buralar hep limon ağacı dolu. her bahçede enaz 2-3 tane var. portakal gibi yiyorum valla ekşi ekşi. neysee dün batuhana bisiklet aldık. çok mutlu oldu. çok güldürdü bizi. bisikletten iniyor kv tokalaşıyor tekrar biniyor sonra koltuğuna basıyor ayağa kalkıyor. ayy düşcek diye korktum. hani şu bisiklete binbirtürlü binen çocuklar varya onular gibi. gülmekten kırıldık .
Kolay gelsinGünaydın canlarım. Bir uyumuşuz ki biraz önce kalktık. Tabi bunda miniğimin gece 2-3 saat uyanık durması etkili. Neyseki tatil ama eşim için kötü oldu. Yapabilirsem bugün temizlik yapmayı düşünüyorum.
Bilmukabeleseçim arifesi stres ve hazırlık telaşından pek gelemdimsandık başkanı olarak görev yaptım ve okulda ilk teslim edilen sandık oldum...il merkezi de en fazla 15. sandıkmışımdır..nakil sırasında zaman kaybettik
Maşaallah mantığını çözmüşBizimki 1 2 3 de diyemiyo ne zaman sayi say desek 5 10 diyo o kdr :))))
Iyi gezmeler hava da tam gezmelikti ne güzel yaptınızeaglee, Seninle tanismayi cooook istiyorum ben yaa
Aysecigi babaanneye biraktim. Karsiya geciyorum.
Bacimla az gezek, alisveris yapak
Sanmıyorum bakıcının tavrından olduğunu canım, ben çalışmıyorum ama kızımın okulu vs için sık sık ananeye bırakıyorum ve annemin benden daha çok gözettiğine ilgilendiğine eminim ama ortalık yıkılıyor yine de...bize iyice bağlandıkları bir dönem , bir de Sokağa çıkmanın keyfine vardılar tabiimrk sevgili arkadaşlarım. iyi dilekleriniz için çok tşkr ederim.yorumları okurken çok keyifleniyorum.çok tatlısınız hepinizde...
Anne benim mi diyor , oo baba ile rekabet başlamışbenim oğlumda say diyince nce attı diyor sonra saymaya başlıyor.bu ara en sevdiğim cümlesi anne benimm. özellikle babası yaklaşınca bağırıp anne benim demesi beni kendimden geçiriyor valla![]()
Maşa'AllahBizimki de bir ve onu biliyor.sizinkilerin dil gelişimi iyi maşallah.![]()
Çok sevindim canım iyi haberlerine, az kaldı doğuma, heyecanlıyım ben de seninleSelam kızlar bu sabah bebişimi görmeye gittim çok şükür herşey yolunda.. Zatürre olayından sonra korkmuştum biraz.
bakıcının tavır değiştirdiğini sanmam çünkü artık herşeyin bilincinde çocuklarımız.gitmeni istemiyordur.. ama kamera taktırma şansın varsa da değerlendir derim..
5 er 5 er sayıyo bak sen, kolaycı çocuk:)
haberler güzel, sevindim
hımm anladım doğayı çağrıştırsın tabi soğuğu çağrıştırmasın:)
Menapoza kadar devam mıhadi bakalım
Canım ben bugün doktora gittim kontrole hala ciğerinde birşeyler var dedi antibiyotiğe devam etmeyeceğim ama fıs fıs verdi hani şu astım hastalarının kullandıklarına benziyor. adı Foster. bu senin ciğerlerini açacak dedi, sabah akşam sıkıyorum bakalım..
öksürük 1 ayı bile bulabilir öyle illet birşey.. yalnız öksürdükçe bazen dikişlerim sızlıyor keyfim kaçıyor bakalım verdiği sprey işe yarayacak mı
...sagol canım ıyı dileklerin ıcın mutlaka haber veririm dünden bu yana sag kasıktan arka belime dogru siddetle agrı var.hala adet olmadım. Nasip