Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Evet sayısalcı olunca sonuç odaklı oluyor insn herşeyde :) okulda bana herşeyi uzun uzun anlatmaya çalışan arkadaşlarımı yolasım geliyo :D

Bak çok ayıp; diyetine sadık olmalısın. Allah korusun çevremde genelik zehirlenmesi ile çocuğu erkenden alınan bir sürü insan var :/

Hahahahaha hayal ettim seni :)
öğretmenler genelde çok konuşkan oluyor. ablamdan pay biçiyorum malum oda öğretmen. çenesi çoook düşük olanlardan. ben çok sakin yapılıyım. özellikle işyerinde hiç sohbetim olmaz. hoşlanmıyorum iş yaparken konuşmaktan. dışarıdan bakılınca çok ciddiyimdir ama arkadaş olunca çok canayakınımdır.

Kızlar şimdi dersime çare olun. Ama derdimi duyunca "pembiş herşey bitti bu mu kaldı" demeyin; asabımı bozmayın, beni oraya getirtmeyin :D

Üç hafta sonra okul gününde yine sıra bana geliyo. Geçen sefer çokça sükse yapan kıbrıs tatlım dolayısı ile yine tatlıyı bana verdiler. Ve ben panik oldum ne yapıcam diye!! Neyse.. Puding dolgulu keki yaptım geçenlerde biliyosunuz. Gayet hoş oldu ama kekini de accık ıslatmak daha iyi olabilir gibi geldi bana. Okul ortamında hafif kaçmaması açısından. Sonra başka tarif arayışlarına girdim. Şimdi onları paylaşıcam yorum istiyorummmm.

Tarif 1: bu krepleri yapıp, borcama dizip sonra da üzerine bolca çikolata sosu çizgileri yapabilirim.

http://www.yesilsalata.com/blog/?p=3867

Tarif 2: üzerini bol hindistancevizi ile süslersem bu da hoş gibi???

http://ugurbocegimmutfagi.blogspot.com/2013/05/kaymak-kremali-serbetli-tatli.html?m=1
bu tatlıların ikiside çok güzel görünüyor ama. ben kahverengi olanı tercih ederdim canım tercih yapılırsa. ayrıca bu tatlıların tarifini yazalım lütfen.

nfk cım ben seni arkadaş olarak eklemişmiyim özele.
tabi bebeğem :34:
Kızlar şimdi dersime çare olun. Ama derdimi duyunca "pembiş herşey bitti bu mu kaldı" demeyin; asabımı bozmayın, beni oraya getirtmeyin :D

Üç hafta sonra okul gününde yine sıra bana geliyo. Geçen sefer çokça sükse yapan kıbrıs tatlım dolayısı ile yine tatlıyı bana verdiler. Ve ben panik oldum ne yapıcam diye!! Neyse.. Puding dolgulu keki yaptım geçenlerde biliyosunuz. Gayet hoş oldu ama kekini de accık ıslatmak daha iyi olabilir gibi geldi bana. Okul ortamında hafif kaçmaması açısından. Sonra başka tarif arayışlarına girdim. Şimdi onları paylaşıcam yorum istiyorummmm.

Tarif 1: bu krepleri yapıp, borcama dizip sonra da üzerine bolca çikolata sosu çizgileri yapabilirim.

http://ugurbocegimmutfagi.blogspot.com/2013/05/kaymak-kremali-serbetli-tatli.html?m=1

tatlıboğaz hatunlar siziii:9:

kıbrıs tatlısı; tam kıvamında bi tatlı.
ben öyle çok şerbetli, baygın tatlıları sevmiyorum. kaymak kremalı şerbetli tatlı da öyle görünüyor.
bana kalırsa, diğeri daha güzel bi alternatif. pasta gibi.. :56:

Sekerportakalı ve bahar sağolun evet dayısı dün baya oynadı keremle çok iyi oldu:)
Bu arada kereme su tabancası aldım. çok eğleniyor, her taraf su olsa da..

Bugün baya yoğundum 2 posta çamaşır yıkadım astım, izmir köfte yaptım, oğluşu yıkadım, evi süpürdüm..
vay anasını, kadın mısın derdin var.. Akşama da keremi kv ye yollayıp kakaolu ıslak kurabiye yapmak istiyorum ,yarın kardeşimle yeriz

Yahu nerden bulursun bunları, acayip de kalorililermiş hee ağzım sulandı:)
Ben 1 numaralı tarif diyorum

bu tatlıların ikiside çok güzel görünüyor ama. ben kahverengi olanı tercih ederdim canım tercih yapılırsa. ayrıca bu tatlıların tarifini yazalım lütfen.
vazgeçtim yazma tarifi varmış. he heee:52:

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağ olun kızlar. Şimdi ateşi yok gibi. 37-37.5 arası. Okuldan geldim ki sinir oldum. Çocuğu parka götürmüş kp ve kv. Ne desem bilemedim. Bir de gece ateşlendi, uyumadık diye eşim anlattığı halde.

Pembiş puding dolgulu kek dediğin ;Poke Kek diye birşey var ,ondan mı?

İlbilgecim kızına çok geçmiş olsun inşallah uzamadan geçer

Sekerportakalı ve bahar sağolun evet dayısı dün baya oynadı keremle çok iyi oldu:)

Bugün baya yoğundum 2 posta çamaşır yıkadım astım, izmir köfte yaptım, oğluşu yıkadım, evi süpürdüm..
vay anasını, kadın mısın derdin var.. Akşama da keremi kv ye yollayıp kakaolu ıslak kurabiye yapmak istiyorum ,yarın kardeşimle yeriz

su tabancasımı naaaptın seeen. tam batuhanlık asla almam. ıslaaaak. hiç sevmem. ayrıcada bu nasıl enerji yaw.

Krepli olanı tercih ederim.

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağ olun kızlar. Şimdi ateşi yok gibi. 37-37.5 arası. Okuldan geldim ki sinir oldum. Çocuğu parka götürmüş kp ve kv. Ne desem bilemedim. Bir de gece ateşlendi, uyumadık diye eşim anlattığı halde.
Yaaa çocuğu iyice hasta etcek yaaa. bırak bugünde parka gitmesinnn.Hava nasıl ki orda. kendilerimi hava almaya çıktılar acaba. ben çok sinir olurdum varya ıyyyh bir kaşık suda boğasım geliyor. inşallah ateşlenmez çocuk.

colıcos sen ne yaptın yaa yazmışsında yazmışsın :1:

pembiş bende şerbetli tatlıları pek sevmem 1. tarif daha güzel sanki:34:

ilbilgehatun ateşinin düşmesine sevindim kv kp birşey demiyorum aslında onların daha çok sakınmaları lazım ama :19:

busmai su tabancasımı gerçi heryer su oluyor ama çok eğlenecekleri kesin melisada suyla oynamayı çok seviyor özellikle bebeğini yıkıyor :1:
ama kendi üstünüde ıslatıyor üşütür diye korkuyorum azıcık havalar ısınsada sudan çıkmasalar:34:

(baba beniii okula göööönder melodisiyle söylediğimi düşünün)

bahar; mesaaj kutunaaaa bak :24:
ya nfk canım ben bişiyaptım.bildiri mesajlarını silmeye çalışırken tüm mesajları da sildim sanırım.mesaj falan yokk ben de:26::14::17:

gzünüz aydın canım.dayısı keremle ilgilenirse sen de azcık dinleniverirsin.

maşallah ben kaşımı kendim alırım ama saçı yapamıyorum ya:(.gerçi tesettürlü olunca s,zin kadar da zor olmuyor açıkçası.bazen topluyup da çıkıyorum.ama evde kocişe hoş grünmek maksatkı gidiyorum ben de.kendim düzleştirince 1 saat sonra kirpiye dnüyorum:1:

aaa ben de banyo mutfak wc yi yeniliyorum.mutfağın altını tahta mı yoksa fayans mı yapsam karar veremedim. çok da kararsızım ben:))çok güzel mesleğin varmış hayrını gör canım...

sen,i ve efe yi büyütme maceralarını hiç unutmayacağım pembe.madalyayı hakediyorsun o kadar yani...:46:

hayırlı cumalarınoz olsun arkadaşlar.sağol nfkam.ya seni hayal ederken aklıma türkan şoray geliyor.keşke seni görebilseydim.

ben cumayı çok seviyorum.ctesiizin almak daha kolay oluyor.iki ay sonra c.tesi çalışmayı bırakacam.varislerim çok. izne ayrılmam gerekiyormuş.bakalım kısmet.dnüşte yerime başkasını alırlar diye çok korkuyorum...

çok geçmiş olsun.dişler çıkınca genelde nezle de oluyor benim oğlum.bizim de ikinci azılar kaldı daha gelmedi.onları bekliyorum ben de.

severim denz arcak ı ii kalpli birine benziyor.
Baharcım söylemeden geçemiceeem laf aramızda benim kaşımı eşim alıyor. ama eşim kuaför falan değil tamamen yetenek. keman gibi kaş alır valla.

Tıkla gör :D

tabi bebeğem :34:

tatlıboğaz hatunlar siziii:9:

kıbrıs tatlısı; tam kıvamında bi tatlı.
ben öyle çok şerbetli, baygın tatlıları sevmiyorum. kaymak kremalı şerbetli tatlı da öyle görünüyor.
bana kalırsa, diğeri daha güzel bi alternatif. pasta gibi.. :56:

Krepli diyosun yani...

Atom karınca :)

Arayan bulur :D krepli okkk

vazgeçtim yazma tarifi varmış. he heee:52:

Evetttt :)

Pembiş puding dolgulu kek dediğin ;Poke Kek diye birşey var ,ondan mı?

Hayır canikom. Googlea yaz puding dolgulu kek cahide diye o işte :)

yok, sanırım cahidenin elma dolgulu kremalı kek miydi ismi öyle bi şeydi...

O da başka bi tarif ama onu okula yapamam; koca tepsiye...

İlbilgecim hayretler içindeyim yani Colicos un kv ile ilgili yazdıklarından sonra seninki.. Allahım iyi ki kimseye minnet etmiyorum çocuğum konusunda dedim, gerçekten çok sinir bozucu
su tabancasımı naaaptın seeen. tam batuhanlık asla almam. ıslaaaak. hiç sevmem. ayrıcada bu nasıl enerji yaw.
Lütfen maşallah diyelim :) çok yorgunum şu anda ama başka seçeneğim yok işler bitmiyo
Oğlum mutlu olsun da ıslaklık sorun değil

ilbilgehatun ateşinin düşmesine sevindim kv kp birşey demiyorum aslında onların daha çok sakınmaları lazım ama :19:

busmai su tabancasımı gerçi heryer su oluyor ama çok eğlenecekleri kesin melisada suyla oynamayı çok seviyor özellikle bebeğini yıkıyor :1:
ama kendi üstünüde ıslatıyor üşütür diye korkuyorum azıcık havalar ısınsada sudan çıkmasalar:34:
Su tabancası suyu ip gibi incecik atıyor hasta olmaz yani ;)

Krepli olanı tercih ederim.

Tmmmmmm

Krepli açık ara önde :)

Baharcım söylemeden geçemiceeem laf aramızda benim kaşımı eşim alıyor. ama eşim kuaför falan değil tamamen yetenek. keman gibi kaş alır valla.

Benim eşim alabilse de almaz :)

Canııım onu eleştiri olsun diye yazmadım sakın yanlış anlama sürekli ıslatacakya onun için. kötü anlamda değil. hiç gelemem ıslağa yani. ama yazın çok sıcaklarda çok eğlenceli olabilir.batuhan suyla oynamaya bayılır bende çok kızarım. mesela su sebili vardı benim mutfakta sürekli çeşmesini açıp yerleri üstünü ıslatırdı. kv de de var aynısını ordada yapıyor.

maşallah maşallah.eşime birkez yakalandım kaş alırken hala dalga geçiyor.ben seni her halinle seviyorum o kdadar cebelleşmene gerek yok diye:)))))

Back
X