- 13 Mart 2014
- 1.470
- 79
- 93
Hayır canım sen ve bikaç kişi 100 :)
İnşaatçı olunca alın diyosun; ben ise tezgahın arkasındaki duvar diyorumneyse konuyu saptırmıyım :) şimdi canikom halı renkleri çok zor bulunuyo. Bi de mutfak halısı olacak; kir götürmesi lazım. O yüzden önce halıyı seç dediğin gibi. Perde havada karada bulunur. Mor ile aynı koyulukta bir kırmızı iddalı olur. Eğer pebme tonlarından gidersen şeker kız candy mutfağı olur. Yeşil eğer güzel bir yeşilse hoş olabilir ama bana biraz zor geldi :/ dolaplar beyaz ve en çok yeri onlar kaplıyor sonuçta. Benim bildiğim beyaz da mor da soğuk renkler. Ortamın bir sıcak renge ihtiyacı var gibi... Kafanı çorba ettiysem görev tamamlanmıştır
![]()
kırlent çok güzel gerçekten. pastel renkleri çok severim.salonda güzel olur evet dediğin gibi, mutfak biraz sıkıntı gerçekten halının kire gelmesi lazım.. sağol önerilerin için pembişimmm
mutfakta düşündüğüm yeşil, toprak rengi bir yeşil ; renk uyumları böyle.. nasıl?
yine de son kararı halıcıda vericez galiba
Eki Görüntüle 1056771
Eki Görüntüle 1056775 bu perde de çok hoşmuş bu renge bitiyorum valla
evet ben de sadelik seviyorum ama zamanla sıkılır mıyım, başka bir zıtlık kullanmalı mıyım diye düşünerek kafam çok karıştı