Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayır canım sen ve bikaç kişi 100 :)

İnşaatçı olunca alın diyosun; ben ise tezgahın arkasındaki duvar diyorum :D neyse konuyu saptırmıyım :) şimdi canikom halı renkleri çok zor bulunuyo. Bi de mutfak halısı olacak; kir götürmesi lazım. O yüzden önce halıyı seç dediğin gibi. Perde havada karada bulunur. Mor ile aynı koyulukta bir kırmızı iddalı olur. Eğer pebme tonlarından gidersen şeker kız candy mutfağı olur. Yeşil eğer güzel bir yeşilse hoş olabilir ama bana biraz zor geldi :/ dolaplar beyaz ve en çok yeri onlar kaplıyor sonuçta. Benim bildiğim beyaz da mor da soğuk renkler. Ortamın bir sıcak renge ihtiyacı var gibi... Kafanı çorba ettiysem görev tamamlanmıştır :D

salonda güzel olur evet dediğin gibi, mutfak biraz sıkıntı gerçekten halının kire gelmesi lazım.. sağol önerilerin için pembişimmm

mutfakta düşündüğüm yeşil, toprak rengi bir yeşil ; renk uyumları böyle.. nasıl?
yine de son kararı halıcıda vericez galiba
Eki Görüntüle 1056771

Eki Görüntüle 1056775 bu perde de çok hoşmuş bu renge bitiyorum valla

evet ben de sadelik seviyorum ama zamanla sıkılır mıyım, başka bir zıtlık kullanmalı mıyım diye düşünerek kafam çok karıştı
kırlent çok güzel gerçekten. pastel renkleri çok severim.

gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı sağlıklı bir vlat olsun ihşallah :)

Canının kıymetini sen bilmezssen kimse bilmiyor bacım. Çekilip kenara hastayım diye yatsaydın kimse bu kadar üstüne gelemezdi.
ah canım öyle olmuyor işte. her türlü gelirler merak etme. hasta olduğumu görmüyormu işine gelmiyor.afedersiniz öküz gibi oturup beni izliyor.

Canının kıymetini sen bilmezssen kimse bilmiyor bacım. Çekilip kenara hastayım diye yatsaydın kimse bu kadar üstüne gelemezdi.

iyiymis:1:
kerem modemin antenini çok once halletmisti sadece salonda girebiliyorduk. Şimdi de kabloları halletti dün eşim yaptı ama sürekli baglanti kopuyor.
telefondan da giremiyorum ben şifreyi kabul etmiyor. sifreyi degistirmek lazım sanırım onda da küçük küçük yazmak çok gıcık
hoşgeldin canım nihayet döndün aramıza. çocukklaarr sevimli yaramazlarrr siziii. başka işleri ne ki nerde kablo priz kesici zarar verici aletler var onlara yanaşıyor bu veletler.

hemide büyük ha:31: ya bu evimin balkonu yok icat etmisler şimdi fransız balkon diğerinin yerini tutar mi?
bizim ev sahibide evi satacakmis kesin değil haber bekliyoruz. bizde çok kararsız kaldık. taşınmak hic istemiyorum yoruldum artık. ama ben biraz daha salonu buyuk ve balkonlu ev istiyorum. seceneklerde çok az okula yakin olmasi lazim. burda fiatlar üçüncü kopruden dolayi ucmus. Küçük bir sitenin icinde 3+1 ev 400.000 :53: kiralar 1.200 arti bide depozito. buraya adam nekadar isteyecek uygunsa burayı mi alsak diyoruz.
gönlünce bir ev bulursun inşallah. bildiğim kadarıyla istanbulda hayat baya pahalı.

:))))) kocam rahatina duskun biri o konuda hemfikiriz ama yasire benden cok baktigini soyleyebiliriz haftasonu misafirlerle gezerken tam 10 saat disardaydik ve ben toplamda bir saat ilgilenmemismdr gik demedi hatta kitaplar almis yasire gece artik uykularinda ben yaninda olayim seb bebekle ilgilenceksin uyku isi bende olsun dedi hakkini yiyemem epey ilgileniyo sanirim yasir onu benden cok seviyo :)
eşimde çok ilgilenir çocukla allah bozmasın. birazda mecburiyet tabi.

ben çok balkoncu değilim ;çıkıp ne camdan bakarım ne balkondan;)
Benim için evin aydınlık olması önemli o yüzden de zebra perdeyi sevmiyorum aslında, Işığı kesiyor. Bizim yatak odaları araya bakıyor pek aydınlık olmayacak maalesef. Ama mutfak ve salon aydınlık..
İnşallah istediğiniz gibi bir ev bulursunuz siz de ya ,çok zor işler

Ay inanmıyorum ya adam kitaplarına kadar düşünmüş maşallah gelişmeler çok hızlı
ben balkon çok severim ya. yazın odanın içinde düşünemiyorum kendimi.

bulundugunuz evi dusunun bacim. Malesef istanbulda insanin gonlunun istedigi bulup para yettirmesi cok guc. Bir ozelligi olsa digeri olmuyor. Hepsi olsa ucreti ucuk oluyor.
Sahsen benim balkon istegim yok. Oturabilecegim bi balkon olur o istisna. Yoksa suan oturdugum evde iki balkon var. İvir zivir doldurmaktan baska bi seye yaramiyor. Ama onu acik gunes alan bi yer baska tabi.
Fiyatlar hep yukseliste. Cekmekoy bundan birkac sene once sehre uzak diye tercih edilmiyordu. Simdi millet akin ediyor. Oturdugum bina yenilenince son kattaki dubleksler 170 metrekare olacak, fiyati ya 500 bin civari. O parayi buraya bayilacak olan adamin aklina sasarim ben.:19:
Esim hala beni adalar manzarasi ile kandirmaya calisiyor
Terasi olacak diyor. Hic umrum deil binalar dibdibe.

istanbulda evler çok dip dibe. kadıköy ve esenler tarafına gelmiştim birkere.

hadi basla okumaya. Mesai bitimine kadar anca cevaplarsin. :1:

Ben de spor yaptim. Simdi dusa giricem.
Sonra evi toplayip kv ye gecicem.
Ne olduysa beni caya cagirdi. :111: :9:
şekerim bitti beleee. ha hahh yetiştim işte.
Ayrıca nekadar hoşşş. kv le çay mı içecen. afiyet bal şeker olsun muhabbetiniz hiç bozulmasın.

Busmai ve nfk güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ama sorsanız size ne eksiklikler sayar Allah bilir. Sanırım annesinden kaynaklı bu durum. Kv herşeyi çabucak yapan, kocasına ve evine de yetişip üstüne üstlük de çalışan bir hatunmuş. E kocam böyle bir örneği görerek büyüdüğü için ona normali bu diye geliyo. Ben söylenip laf edince de tuhaf oluyo... Oysaki ona çevremden de örnekler veriyorum. Mesela hiçbir evli arkadaşım araba lastiklerini değiştirmeye kendi gitmez; erkek işi derler. Doğuma iki hafta kalaya kadar çalıştım ve akşam evde 9-10a kadar özel dersim vardı. Kaç kişi katlanır yada katlanıyo?? Ama işte çilekeş anadan gelince kadın modeli bu.. Daha fazla bişi diyip kendimi fişeklemiyim :))

Busmai çok sevindim kocacığının duygu düşüncelerine. Hep böyle devam eder inşallah.
Evet bir de anası aktif olan oğlanlar pasif oluyor diyecektim.
Mesela ben kereme ev süpürttüreceğim günlerin hayalini kuruyorum :)))

Son paragrafta Born diyecektin heralde? :)

Evet bir de anası aktif olan oğlanlar pasif oluyor diyecektim.
Mesela ben kereme ev süpürttüreceğim günlerin hayalini kuruyorum :)))

Son paragrafta Born diyecektin heralde? :)

Evet born diyecektim :)

Eşim evli değilken odasını annesi değil hep kendi temizlermiş. Hala temiz ve titizdir. Ama kendini yormuyo bana yardım etmek için. Zaten akşam 9-10 gibi işi bitiyo haftaiçi. Haftasonu da yayık mode on olmak istiyo. Neyse Efeyi memeden kesmeye üç ay kaldı inşallah. Sonrasında hep beraber uyuruz inşallah :)

analizci kralice ari :1:

Evet kız korkulur bundan :D
Sen naptın kvye gittin mi?? Görümcen gelmiştir belki ondan çağırıyodur :P

Elifnaz inşallah siz de gönlünüze göre bir ev alırsınız :)

Hayırdır ya gelemedinizmi halaa. bende sayfa çok ilerlemiştir diyordum. bir bakarsın yetişemiyorum birde bakarım hiç ilerlememiş sayfa. anlaşmalı girip çıkıyorsunuz heralde.:52::36::4::3::2:

Evet born diyecektim :)

Eşim evli değilken odasını annesi değil hep kendi temizlermiş. Hala temiz ve titizdir. Ama kendini yormuyo bana yardım etmek için. Zaten akşam 9-10 gibi işi bitiyo haftaiçi. Haftasonu da yayık mode on olmak istiyo. Neyse Efeyi memeden kesmeye üç ay kaldı inşallah. Sonrasında hep beraber uyuruz inşallah :)

Evet kız korkulur bundan :D

Elifnaz inşallah siz de gönlünüze göre bir ev alırsınız :)
Pembeeee sen zonguldaktamıydın.
nfk bence kv çeneye daldı. gelmez kolay kolay.
Pembecim efenin hala memede olması nekadar güzel. sonrasında pastörize sütemi devam etceksin ne yapmayı düşünüyorsun. batuşun hiç süt içme alışkanlığı yok. kv yoğurtta vermiyor. offfffffffffffff

Hayırdır ya gelemedinizmi halaa. bende sayfa çok ilerlemiştir diyordum. bir bakarsın yetişemiyorum birde bakarım hiç ilerlememiş sayfa. anlaşmalı girip çıkıyorsunuz heralde.:52::36::4::3::2:
benim cene olmayinca sayfalar ilerlemez bacim. :111: :9:
gittim geldim. Bugunlerde cok sik geliyor bize, kahvaltiya aksam yemegine..saniyorum o da beni davet etme ihtiyaci duydu. Esim aradi balik aliyormus, bak aksama yine birlikteyiz.. :27:

Pembeeee sen zonguldaktamıydın.
nfk bence kv çeneye daldı. gelmez kolay kolay.
Pembecim efenin hala memede olması nekadar güzel. sonrasında pastörize sütemi devam etceksin ne yapmayı düşünüyorsun. batuşun hiç süt içme alışkanlığı yok. kv yoğurtta vermiyor. offfffffffffffff

Aysecik de sut icmiyor. Su gunlerde gunduz emzirmiyorum. Gunluk cig sut aliyoruz. İcine bal, vanilya katip veriyoruz iki gundur. Renkli pipetler aldim marketten. Oyunla sebeklikle biraz iciyor. Ama bu sefer alisacak ins..
Bizimki de yogurt asla yemez..

gittim geldim. Bugunlerde cok sik geliyor bize, kahvaltiya aksam yemegine..saniyorum o da beni davet etme ihtiyaci duydu. Esim aradi balik aliyormus, bak aksama yine birlikteyiz.. :27:
kesinlikle doğru söylüyorsun walla. sen olmayınca nasıl ilerlesin bu sayfa. balıkta yarasın canım afiyet bal şeker olsun.

Aysecik de sut icmiyor. Su gunlerde gunduz emzirmiyorum. Gunluk cig sut aliyoruz. İcine bal, vanilya katip veriyoruz iki gundur. Renkli pipetler aldim marketten. Oyunla sebeklikle biraz iciyor. Ama bu sefer alisacak ins..
Bizimki de yogurt asla yemez..

batuş yoğurt yer ya teyzesi ama yediren yok. ben mesela yoğurtun içine çilek ezip birazda az vanilya katardım karıştırırdım bayıla bayıla yerdi. vişne reçellide çok güzel oluyor. yatarken süt içmesini istiyorum içmiyor. acaba süte de katsam nasıl olur. birde öyle deneyim bakalım belki içer.

batuş yoğurt yer ya teyzesi ama yediren yok. ben mesela yoğurtun içine çilek ezip birazda az vanilya katardım karıştırırdım bayıla bayıla yerdi. vişne reçellide çok güzel oluyor. yatarken süt içmesini istiyorum içmiyor. acaba süte de katsam nasıl olur. birde öyle deneyim bakalım belki içer.
tabii sen orda hormonsuz guzel cilek de bulursun.. Cilekli sut, nmmmm:56:
Ben daha once muzlu vanilyali denemistim. Ne seviyorsa onu kat. Busmai cayla karistirip alistirmis sute.

NFKayşecik pipetle içebiliyormu sütü. maaşallah ona.ben o şekilde hiç denememiştim bir deneyim bakalım belki hoşuna gider.

Back
X