herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
bugün gene toplantı var bu akşam burdayım yani

neyse cuma izin yapınca biraz soğudu içim
hafta sonu göztepe özgürlük parkına gittik yenilendiğini söylemişti arkadaşlarım çok metettiler
bizde bir gidelim dedim ayy çok memnun kaldık gitmek isteyenlere duyrulur pazar günü havada güzel sayılırdı
herkes ordaydı sanki bir sürü oyuncak oyun alanları falan süper bir gün geçirdik ailecek
en güzelide herşeyi beraber yapabilmemiz park içinde tren turu var işte üçümüz birden binebildik zor sığdık ama olsun
bindik tur attık melisanın çok hoşuna gitti parklarda da şey dikkatimi çekti tüm anne babalarda aynı
kaydıraklardan kayıyorlar eskiden olsa koca koca insanlar ayıp değilmi derdim belkide ama bizde yapınca
bebeğinle birlikte çok eğlenceli oldu içerde birde büyük çay bahçesi gibi biryer var doğum günü falan yapıyorlardı
fiyatlar çok ucuz olmasada makul sayılır ama oyuncaklar iyiydi 2,5 tl tavsiye ederim yani

diğer bölgeleride vardı ama biz gidemedik melisanın uykusu geldi artık bir dahaki sefere diğer taraflarıda keşfederiz
hepinizi tek tek öpüyorum şimdiden belkim giremem toplantı hazırlıklarından arada patron geç gelirse girerim yine