Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kombiyi yapmaya calisan adam sabahtan girdi eve hala evde kafayi yicem simdi de sicak su hic akmiyor en sinir oldugum sey su evdeki bakim tadilat isleri geldimi de ust uste geliyor bakalim gece yarisinda biter mi
internetimiz sıkıntılıydı, sabahtan beri bi türlü giremedim.Dikkatimi çekti 14:30 dan buyana kimsecikler yok nerdesiniz tatlişkolar..
eyvah eyvaah!:18:Kizlar icimi rahatlattiniz cok saolun iyi dilekleriniz icin yazdiklarinizi okuyunca baya ferahladim baya kafaya takmistm.alinti da yapamadm cunku camasir makinamin pompada sikinti varmis banyo su oldu derken kombide de ariza cikti balkonda turuncu su oldu servis bakiyo ins hallolur ev zaten heryer heryerde...
pembisim gecmis olsn efe nasil.simdik
650 lira bahsettiğin ev için çok fazla. biraz daha bakın da olmazsa yine değerlendirirsiniz.Selam herkeze tatlişkolar. umarım herkez ve bebişleri iyidir. iş yoğunluğu giremedim birtürlü.
PEMBiŞKO efeye geçmiş olsun tatlım. ilerlemez inşallah.
geçmişe bakmak istiyorum. sayfacıklarda ilerlemiş. ha buarada dün eşimle bir ev baktık. minnacık. ama çok şirin içi yapılı. sanırım tutamıcaz. 1+1 eve 650 tl kira istiyor ve üstelik elk. su saati diğer daireyle ortak. ne saçma. alemin parasını benmi ödeyim yani nekadar kullanıcak kim bilir üstelik burda elk ısıtıcıyla ısınılıyor. akşamdan akşama evdeyim. üzülerek vazgeçtik. ama içim bi hoş oldu. ilk etapta razı olur gibi oldum sanki. biranönce tutmak istedim. ama mantıksız geldi vazgeçtik.
hayırlı olsun canım. yeleğe bayıldım, çok güzel..eşim aradı öğlene doğru hastayım diye bir üşüme gelmiş ateşim çıktı falan dedi doktora gitmiş soğukalgınlığı demiş doktor ilaç vermiş
akşam evde hasta bakcam yani fazlada yaklaşmayalım bari bizede geçmesin allahım eve gidince şimdi bir naz bir naz işim var valla:26:
dün akşam melisa ile kadıköye gitmeye cesaret edemedik carrefoura gittik ordaki zara ya bir bakalım dedik orda da erkek reyonunda bir tane kalmıştı
onu aldık iyikide kadıköye gitmemişiz kız sistemden baktı orda oda satılmış bunu aldık unısex diye ama yakıştı
ama bir büyüğü olsa sanki daha iyi olacak gibi artık mağazaları tek tek aramam lazım
Eki Görüntüle 1074890
akşam evde çok işim var çokkkk yemeğim dün bitti bugün yemek çamaşırlar kurudu katlanacak ütü melisa ile oyun banyo işlerim offff offf
herkese iyi akşamlar şimdiden![]()
yok canım.. profilinde görülen mesaj hareketleri onlar.o mesaj kutusunu gördüm zaten evet de burda yazdığımız şeyler çıkıyor yani. özel deyince burada yazılanların dışında değilmi yani ortak paylaşıma açıkmı. senin mesajınıda göremedim ayrıca ne demiştinki acaba. hem zaten unutmuşsundurda belki üstünden kaçgün geçti. iki gündür giremiyordum yoğunluktan.
bu akşam güzel bi uyku çekersin, bi şeyciğin kalmaz inşAyyyy, topikte sessizlik hakim. Okuldan gelince minik kuşumla parka gittik. Nöbet ve park beni çok yordu.
sayfiye yerlerde satılık fiyatlarının yüksek olacağını sanmam.Kiralar o kadarsa ev fiyatlarını düşünemiyorum. Ankara'daki kendi eviniz sanırım. Onu satıp ev almayı düşünmez misiniz?
yok artık!!! tüm tesisatı mı değiştiriyor?Kombiyi yapmaya calisan adam sabahtan girdi eve hala evde kafayi yicem simdi de sicak su hic akmiyor en sinir oldugum sey su evdeki bakim tadilat isleri geldimi de ust uste geliyor bakalim gece yarisinda biter mi
Ve nfk sahalara dönerrrr :) savulun üleynnnnn :)))
yuh artık!!! eşin yok mu? göndersin gitsinAdam hala evde desem inanmazsiniz dime bence artik bi kombimiz yok yapamaiyosun madem soyle saatlerdir perisan olduk ya
Adam hala evde desem inanmazsiniz dime bence artik bi kombimiz yok yapamaiyosun madem soyle saatlerdir perisan olduk ya
İlbilgeeeee sorunlu muyuz neyiz ya?? Nöbet günü ne işimiz var parkta bahçede?? Kıyamıyoz işte kuzulara :)
Busmaicim böyle şeylere anca biz anlam yüklüyoruz valla. Yani bizi gaza getirmek ve mızırdanmamızı engellemek için yapıyolar böyle reklamları![]()
Yok ya ,insanların annelerini biraz da olsa anlamaları için bence..
:)
Ama maalesef annemi anne olunca anladım.
sevis olsa bu saatlere kadar kalmazdi. Bakar olmuyor; sokup gotururdu.
Ama ne olursa olsun, bi tamir icin bu kadar zahmet verilir mi yaa???
Kızlar dün öğle arası birkaç dakkada kolay bir tatlı hazırladım. Annem hep yapardı da ben ilk defa yaptım. Çok de beğenildi. Size de yazayım.
Hindistancevizli beze. 1 yumurta akı, 1/4 bardak şeker, 1 bardak hindistancevizi, 1 paket vanilin
Yumurta akını çırpıp kar haline getiriyoruz. Şekeri ekleyip çırpıypruz. Şeker eriyince hindistancevizi ve vanilini ekleyip tahta kaşıkla karıştırıyoruz. Kaşıkla yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diziyoruz. Önceden ısıtılmış 170 derecede 5-10dk pembeleşene kadar pişiriyoruz. Soğuyunca servis kabına alıyoruz.
esim hindistancevizli tatlilara bayilir. İlk firsatta denicem.![]()
Ama seker cok az deil mi?:44:
Müstakil ev en iyisi. Ohh mis gibi.ankaradaki ev kendimizin satmayı düşünmüyoruz yaa içini yaptırdık çok masraf ettik. birazda baba yadigarı bir ev. sanırım ilerleyen zamanlarda burdan bir ev almayı düşünüyoruz. ev fiyatları yazın çok uçuk ama kışın okadar değil. 1+1 en kötü ev 50 binden başlıyor baktık eşimle de. ancak evin içini yaptırıp adam edersen alırsın. ben denize sıfır ve bağımsız almak istiyorum bahçeli falan limon meyve ağaçlarım olsun çiçekler falan ekcem.eşimle aynı düşüncedeyiz. nasip bakalım.
Hiç sormaaaa. Zaten kv 8.30'da kalkan çocuğu 14.30 uyutmuş. Bizimki uykusunu almış, bomba gibi. Hala uyumuyor. Çok asabiyim, çok.İlbilgeeeee sorunlu muyuz neyiz ya?? Nöbet günü ne işimiz var parkta bahçede?? Kıyamıyoz işte kuzulara :)
Busmaicim böyle şeylere anca biz anlam yüklüyoruz valla. Yani bizi gaza getirmek ve mızırdanmamızı engellemek için yapıyolar böyle reklamları![]()
Kızlar dün öğle arası birkaç dakkada kolay bir tatlı hazırladım. Annem hep yapardı da ben ilk defa yaptım. Çok de beğenildi. Size de yazayım.
Hindistancevizli beze. 1 yumurta akı, 1/4 bardak şeker, 1 bardak hindistancevizi, 1 paket vanilin
Yumurta akını çırpıp kar haline getiriyoruz. Şekeri ekleyip çırpıypruz. Şeker eriyince hindistancevizi ve vanilini ekleyip tahta kaşıkla karıştırıyoruz. Kaşıkla yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine diziyoruz. Önceden ısıtılmış 170 derecede 5-10dk pembeleşene kadar pişiriyoruz. Soğuyunca servis kabına alıyoruz.