- Emoji Skoru
- 1.185
- Puanlar
- 698
Selam kızlar biz geldik, çocuğu taa fındıkzade den yürütünce ağır ağır geldik Dr umuza,
İşitme testi de çok kolaymış. Kulağına kulaklık takıp belirli seviyelerde sesler veriyorlar , test sonucuna göre; kulağında orta şiddette duyma kaybı başlamış, sağ kulakta 8 desibel diyor test ...
Ben okullar tatil olunca olsun istiyordum , Dr umuz yazı beklemek yok, hemen bu ctesi ameliyat dedi, ben de babası y.dışında bu ne acele doktor bey dedim
orta yolu ayın 21 inde bulduk, misafirlerim 18 inde gelicek sizce onlara Ayıp olur mu, gerçi bir gece ya yatıcaz ya yatmıycaz, özel sigorta kapsamında para ödemeden halledebilecekmişiz içime sindi bu plan , insallah hayırlısı ile atlatır kuzum bunu da.. Hepinize teşekkür ederim güzel dualarınız için
tüp denilince ilk ben de öyle kocaman birşey hayal etmiştim
de öyle değilmiş Allah'tan 
Bugün çok yorulunca kıyafetlere de bakamadık yarına Allah Kerim ..
Pembiş, ben de koltuğu pastel boyadan ıslak mendille arındırdım, alkol mü bu işte işe yarayan acaba
Iyi geceler hepinize
İşitme testi de çok kolaymış. Kulağına kulaklık takıp belirli seviyelerde sesler veriyorlar , test sonucuna göre; kulağında orta şiddette duyma kaybı başlamış, sağ kulakta 8 desibel diyor test ...
Ben okullar tatil olunca olsun istiyordum , Dr umuz yazı beklemek yok, hemen bu ctesi ameliyat dedi, ben de babası y.dışında bu ne acele doktor bey dedim
Bugün çok yorulunca kıyafetlere de bakamadık yarına Allah Kerim ..
Pembiş, ben de koltuğu pastel boyadan ıslak mendille arındırdım, alkol mü bu işte işe yarayan acaba
Iyi geceler hepinize