Tirnaklarii berbatt bizi en basindan beri takip.eden doktora binlerce kez gostermem ragmen o sadece bakaram tahlil falan yapmadan yoo normal demisti esim de sen cocuga surekli ilac verdirmeye calisiyosun zaten kabiz falan diye ezmisti ama simdi benim dedigim cikti ve degerler dusuk bizimkide sizin hesap 3 ay kdr kullanilcak dedi sonraki test sonucuna gore karar verilcek ignenin nasil oldugunu hic sormadim cuma kontrolde sorayim olmadi bide diste leke biraktimi sen fircaliyodun galiba dislerini biz hala baslamadik![]()
Hay Allah ya. Annelik olayı içgüdü işte.. Ama o içgüdüyü destekleyecek bilinçli doktor ve eş de lazım görüldüğü üzere.. Neyse moral bozmak yok. Çok şükür çaresi olan birşey.
Biz diş fırçalamaya vakit bulamıyoruz valla kudurmaktan. Yani uyumadan önce olayı oturtmuştum bir ara ama yalan oldu :/ o dönem dişleri minnacık iki taneydi o yüzden boyama gibi bişi pek olamadı. Şimdi ben Efeye hayatta şırınga ile o ilacı içiremem de o yüzden iğneyi tercih ederdim dedim. Allah kolaylık versin canım.