Aa tasınmadınBen de pazar taşınıyorum cicim, yarın son rötüşlar
Tasındın sandım kolay gele o zaman yagmurda var nasıl olacak bılmem
Hıı anladım sen de bengillerden ben de gocebeyımDoğru diyosun bırakayım kv ye uğraşıp uyutsun. ( kv uyutamıyor aryayı da)
görümcenler sağolsun valla baya yardımları oldu sana, az kalmış, yerleştirme işi de bitti mi tamamdır.
estafirullah şekerim:) Canım ben kayseriye 1 saat kadar uzakta, sivasın bi ilçesinde görev yapıyorum. Yaz tatillerinde ve 2 haftada bir haftasonlarında kayseride kv de kalıyoruz. Ve ben bu düzensizlikten bıktım.
Evet canıım ev aldık13 haziranda okul kapanıyor. Tabi 1 temmuza kadar seminer var.
Ev mi aldınız?
İnşallah duzelmiştirSitedebir sıkıntı varmış canım. Arayıp düzelttik demişler. Bakalım o deneyecek artık. Ben kendi kartımdan almıyorum eşim görür diye.
Sana da kolaygeln canım taşınmada..
Bu arada ramazan yaza denk geldiği için ramazanda tabiki sinek avlıyorlar amaaa öteki dönemlerin fiyatı da daha yüksek artık...
Saolasın pembişim
Yuhhh ya nasıııılBu arada benim haydut oğlum otokoltuğunun isofix düğmesine basıp isofixi açıyo!!! Çığır açıyo resmen yaaaa![]()
Gunaydın şekerGünaydınlar herkeseeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
Günaydın kızlar çok yoğun bi hafta geçirdik. bugün de tatile gidiyoruz. dua edin lütfen yorucu gececeginin farkindayiz en azından yemek bulasik işi yok diye avutuyoruz kendimizi.. donunce bizimde taşınma işi var hayırlısıyla evi sattık. dunde evin devir işlemlerini yaptık. birilerine burdan sevgilerimi yolluyorum
busmai sanada kolaylıklar diliyorum canım.
Kım o birileri hıııı:)