- Emoji Skoru
- 15.481
- Puanlar
- 498
günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu güzel bi gün diliyorum.
bugün kuzenlerle yazlığa gidicez.
ayşecik için de çok iyi olacak. elifnazın tahinli susamlı kekinden yapıcam inş.
kellerini kapatmaya çalışan amcalar gibi, saçımı sağa sola tarayıp duruyorum.
ama görüntü çok fenaaa 
eşim ilk görünce, ne yaptın saçını mı boyadın dedi şaşkın bi ifadeyle. ben de hiç bozuntuya vermedim.
aaa ne boyası, ben boya için saçımı açtım. birkaç gün saçım dinlensin o zaman boya yapıcam dedim
bandana mı taksam ne yapsam?!
hadi bacım, güzel başladın:13: inş devamı da iyi olacak. böyle sözle, biberonla avunacak, alışacak..
ama günlük yaşamda defacto dediğim gibi..
hem evi toplayacak taşınacaksınız, hem ramazan hazırlıkları. e ramazanda da beraber olacaksınız, daha ne olsun..
canım ayşecik bir kadar önce sürekli öyle uyanıyor, ağlıyordu.
kabus gördüğünü sanıyorum. sonra eşim bazı ayetleri bi kağıda çıkartıp yastığının içine koydu.
inan ilk geceden itibaren etki etti. şimdi çok nadir ağlayarak kalkıyor. bi sorayım eşime, buraya da yazarım.
istersen sen de çıkarttırıp yatağına koyarsın..
Allahım, ne kadar mızmız oluyorlar o zaman.
bastonunda götürsen, belki orada bi şekilde uyur. yoksa dediğin gibi önce kendini sonra seni harap edecek..
bugün kuzenlerle yazlığa gidicez.
sorma yaaa.. tepesi kelleşince kulak üstündeki saçları uzatıp tepesine doğru tarayarakHaklısın canım benim. Biz de insanız sonuçta... Elimizden geldiğince dolu tarafını görsek yeter
Gece 1-1:30da ve sabah 6:15 gibi iki kere emziriyorum bi süredir oğluşumu. Tabi 30-40dk sürüyor ama olsun. Dün 3 te de kalktı ve mızır mızır ağlıyo vs. Biberon verdim almadı. Ben de konuşmaya başladım. İşte bak ben de uyuyacağım burda, apartmandaki tüm çocuklar uyudu, çocukların isimlerini tek tek saydım... Neyseki uyudu çok şükür. Gece çok zor bişi yahu meme isteyen çocuk avutmak :/ sabah uyanınca yarım saat emerdi keyfine; şimdi de istiyor ama ben dikkatini dağıtım sürekli de sarılıyorum... Allah ım sen kazasız belasız bugünleri atlatmamızı sağla...
Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun inşallah... :)
Nfkcım eşin saçına ne yorum yaptı?? Umarım bi tatsızlık çıkmamıştır :/
kellerini kapatmaya çalışan amcalar gibi, saçımı sağa sola tarayıp duruyorum.
eşim ilk görünce, ne yaptın saçını mı boyadın dedi şaşkın bi ifadeyle. ben de hiç bozuntuya vermedim.
aaa ne boyası, ben boya için saçımı açtım. birkaç gün saçım dinlensin o zaman boya yapıcam dedim
bandana mı taksam ne yapsam?!
hadi bacım, güzel başladın:13: inş devamı da iyi olacak. böyle sözle, biberonla avunacak, alışacak..
öyle tabi. düşününce, hiçbirinin şükrünü yapmıyorum gibi geliyor.Ben bu durumda şunu düşünüyorum: çok şükürki sağlığı yerinde ve ayakları tutuyorki bu kadar kuduruyor, koşuyor. Sonuçta parktaki kudurukluklar birgün bitecek ama bedensel bir sorunu olsaydı ömür boyu sürecekti. Allah ım yardım etsin o durumdakilere...
ama günlük yaşamda defacto dediğim gibi..
ooh! annen bi kere gelecek ama her türlü sana yardımcı olacak.Ooooo, maşallah.ben annemi bekliyorum.
![]()
hem evi toplayacak taşınacaksınız, hem ramazan hazırlıkları. e ramazanda da beraber olacaksınız, daha ne olsun..
bardağın dolu tarafından bakmak lazım...benim kızda da bir huzursuzluk var geceleri...bebekliğindeki gibi sık uyanır ve ağlar oldu...gece terörü yaşıyor yine ve bize de yaşatıyorbu bardağın dolu tarafını gece o saatlerde hiç farkedemiyorum ama sağlıklarına şükür
canım ayşecik bir kadar önce sürekli öyle uyanıyor, ağlıyordu.
kabus gördüğünü sanıyorum. sonra eşim bazı ayetleri bi kağıda çıkartıp yastığının içine koydu.
inan ilk geceden itibaren etki etti. şimdi çok nadir ağlayarak kalkıyor. bi sorayım eşime, buraya da yazarım.
istersen sen de çıkarttırıp yatağına koyarsın..
sabah namazı mııı?Herkese günaydın. Gece uyanınca gerçekten zor oluyor. Mesela bugün sabah namazında minik kuşumuz uyandı. Saçımla oynayayarak uykuya dalıyor. 1.5-2 saatte oynayınca ve hala uyumayınca tabi benim sinirler zıpladı. Bir de bugün okula götürmek zorundayım. Uykusunu alamayacak, okulda canıma okuyacak.
bastonunda götürsen, belki orada bi şekilde uyur. yoksa dediğin gibi önce kendini sonra seni harap edecek..