Sağol canım, neyse ki kurumadan temizledim kolayca, ocağa taşan süt zor çıkıyor, en zoru da kurumuş süt
Doktora birkaç kez gittim , en son mr istendi bayağı detaylı bakıldı, hatta o zaman baş dönmesi ve hafif denge problemi yaşadığım için ms hastalığından şüphelenmişti Dr. Ama mr da birşey görmediler , boyun düzleşmesi çok hafif derecede başlamış ben mr sonuç kağıdından okudum onu da, kayda değer birşey çıkmadı ..
Çocukların yeni doğan döneminde , lohusalığın da tesiri ile sanırım ; ağladıkları zaman uykudan uyanıp aniden yataktan fırlardım hep... böyle ani hareketler , emzirirken yanlış pozisyonda oturmak ya da yatmak.. Bunlar hasar bıraktı boynumda, bir de colicos un dediği gibi; benim de saçımı kurutma alışkanlığım hiç yoktur , o ıslak saç da boynuma zarar vermiş hep , ben yeni fark etsem de ...
Allah sağlık şifa versin bütün hastalara , yakınını da Allah kolaylığını versin , zor ya boyun kafayı beyni onca ağırlığı taşıyor neticede.. Egzersiz faydalı oluyo gerçekten ama ihmâl ediyorum hep );
Geçmiş olsun sana da canım.
Bahsettiğin evler çok pahalıymış gerçekten, insallah fiyatı size uyan ve gönlünüze de yatan bir ev bulacaksınız...
Mobilya konusunda ne kadar çok bakarsan o kadar çok kafası karışıyor insanın. Bence varsa orada mobilyacılar çarşısı , gez dolaş vitrinde gözüne çarpan en beğendiklerini al kullan (;
Bizimoturma odasında şu an bir tane 3 lü koltuk var, onu üst kata çatıya ya i çocukların oyun odasına koyup buraya da bir köşe koltuk almak istiyorum , dün mobilya çarşısına gittim . Vitrinde bir modele aşık oldum resmen (; çok şirindi... Genelde ilk görüşte beğendikleri aklında kalıyor insanın zaten ...
Ayy dün biz de bahar havasında giyinmiştik ki eve dönüp çocukların kışlık montlarını aldım ... Sen de bugün bayağı üşüyeceksin Allah kolaylık versin ... Kuzucukların da bizden başka kimseleri yok ki ; hem anne hem bakıcıları hem oyun Arkadaşlarıyız..baba çok geç geldiği ya da seyahatte olduğunda ; bir de babalık ekleniyor bu listeye tabii );
Nfkcım, en az 3 sayfa yazıcaz tamam , zaten bu ara en sık yaptığımız şey , Ela Lale el ele, Talat tel al

Bi de ezberlemiş eşek dün akşam kitaba bakacağına diyo ki, neydi o çocuğun adı

Talat dan bahsediyo
Fasulyeyi henüz tatmamakla beraber, daha yumuşak ve lezzetli olduğunu iddia etmiş yapan arkidiş.. Bakalım göreceğiz