selam hatunlar...dün gece bizi yine uyku terörü ziyaret etti...bu fındık kadar kızdan o ses nasıl çıkıyor hayretler içerisindeyim...üstelik bebekliğinden beri ilk defa gece 2 saat uyanık kaldı ve sonra ömer de uyandı " gülsüm oynuyormusun? orda çikolata varmı?" sesleriyle gecemiz şenlendi. tabi benim saçlar dik dik

yinede bugün fena geçmedi...onları da anlamaya çalışıyorum bizim de bazı geceler uykumuz kaçarda tv izleriz ya onlarınki de öyle bişeydi heralde...tek farkı ben uyanınca ev halkını uyandırmazdım

( iyi tarafından bakıyorum yoksa elimde kalacaklar)
bu arada ben seneye karar vermeye çalışıyorum annemler yorulduk derse kreş mi bakıcı mı diye ve sanırım bakıcı olacak. kreşten eğitim beklemiyorum ama bağırmadan o yaş grubuna nasıl hakimiyet kurarlar emin değilim ve bıktırmak istemiyorum...bakalım belki dener nabız ölçer sonra karar veririm..etkinliklerde kız ve erkek arasında çok fark oluyor en azından benimkiler farklı...bizim etkinlikler planlı değil doğaçlama çoğunlukla da resim çizdiriyorlar sonra kendi çiziyorlar...bazende ev yapımı oyun hamuru ama diğer şeylere başlayamadım...acele de etmek istemiyorum onlar buluyor oyalanacak bişeyler..sık sık yürüyüş de iyi geliyor hem kelime hem tanıma için...
"iki yaşındaki çocuğunuz büyürken" okuyorum ve çok hoşuma giden tesbitler var yapancı yazar yabancı kültür ama ya. ş grubu analizleri çok güzel...öptüm tüm kuzuları ve fedakar anaları