• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

chcek up olayına ben de uzağım. özel hastanelerdeki bu kampanyaları da 'müşteri hesaplı' görüyorum.
illa osu, busu yüksek az çıkar. onu hastalığa yorup da maddi manevi insanı strese salmaktan başka bi şey değil.
Allah korusun, gerçekten bi hastalık olunca zaten kendini belli ediyor.
kadın doğum ve diş harici rutin kontrol bence gereksiz..

evlenirken istenen tahliller var ya, hepatit a, b, c miydi hangisi bilmiyorum o test
sınır değerlerin üstünde çıkmış. hatırlıyorum mikrobiyoloji uzmanı sizle konuşmak istiyor dediler
de dünyam başıma yıkıldı. cihazlar o kadar hassaski, en ufak şeyleri bile kaydediyor.
hepatit değilsinizdir de, belki bi gripten kalan ya da şuan vücudunuzda olan bi bakterinin tesisi falan olabilir
gibi bi açıklama yaptı, sonra başka bi klinikte tekrar ettim testi. o negatif çıktı.
kapattım konuyu. abim ne kadar üstelemişti, başka hastaneye gidip tekrar yaptıralım diye..
kurcalayınca altından illa bi şey çıkar, çıkmazsa bile insan çıkarıyor işte..

destiny, nfk teşekkür ederim mahremiyet eğitiminide eklemiştim sepete ikisini alayim ozaman

Neredesiniz tembel gacilar?

Aysecikle disari ciktik, panduf aldik. Simdi babamizi bekliyoruz, gelsin bize balik yapsin..:kk77:

Aysecikle disari ciktik, panduf aldik. Simdi babamizi bekliyoruz, gelsin bize balik yapsin..:kk77:
Kızım ya adamı gıcık etmeeee!! :) afiyet olsun şimdiden.

Biz de oğluşla limonlu kek yaptık bu sefer. Öğretmenliği bırakıp pastane işine giresim var :P yalnız şaka bi yana sinir oldum kalıbıma. İkidir yapışıyo kalıba kekim ki hiç böyle bişi yaşamadım.

Kızım ya adamı gıcık etmeeee!! :) afiyet olsun şimdiden.

Biz de oğluşla limonlu kek yaptık bu sefer. Öğretmenliği bırakıp pastane işine giresim var :p yalnız şaka bi yana sinir oldum kalıbıma. İkidir yapışıyo kalıba kekim ki hiç böyle bişi yaşamadım.
Seramik degil miydi, niye yapisiyor acaba?
Benim onceki kalip teflondu, simdiki emaye. Tereyagiyla yaglayip un serpistiriyorum yine de yapisiyor anlamiyorum..

selam hatunlar...dün gece bizi yine uyku terörü ziyaret etti...bu fındık kadar kızdan o ses nasıl çıkıyor hayretler içerisindeyim...üstelik bebekliğinden beri ilk defa gece 2 saat uyanık kaldı ve sonra ömer de uyandı " gülsüm oynuyormusun? orda çikolata varmı?" sesleriyle gecemiz şenlendi. tabi benim saçlar dik dik:( yinede bugün fena geçmedi...onları da anlamaya çalışıyorum bizim de bazı geceler uykumuz kaçarda tv izleriz ya onlarınki de öyle bişeydi heralde...tek farkı ben uyanınca ev halkını uyandırmazdım;)( iyi tarafından bakıyorum yoksa elimde kalacaklar)
bu arada ben seneye karar vermeye çalışıyorum annemler yorulduk derse kreş mi bakıcı mı diye ve sanırım bakıcı olacak. kreşten eğitim beklemiyorum ama bağırmadan o yaş grubuna nasıl hakimiyet kurarlar emin değilim ve bıktırmak istemiyorum...bakalım belki dener nabız ölçer sonra karar veririm..etkinliklerde kız ve erkek arasında çok fark oluyor en azından benimkiler farklı...bizim etkinlikler planlı değil doğaçlama çoğunlukla da resim çizdiriyorlar sonra kendi çiziyorlar...bazende ev yapımı oyun hamuru ama diğer şeylere başlayamadım...acele de etmek istemiyorum onlar buluyor oyalanacak bişeyler..sık sık yürüyüş de iyi geliyor hem kelime hem tanıma için...
"iki yaşındaki çocuğunuz büyürken" okuyorum ve çok hoşuma giden tesbitler var yapancı yazar yabancı kültür ama yaş grubu analizleri çok güzel...öptüm tüm kuzuları ve fedakar anaları

Seramik degil miydi, niye yapisiyor acaba?
Benim onceki kalip teflondu, simdiki emaye. Tereyagiyla yaglayip un serpistiriyorum yine de yapisiyor anlamiyorum..
Canımcım bu mehtap marka kek kalıbım. Hiç böyle bi sorunum olmazdı. Noluyo şimdi anlamadım :(

ben kitaplarından daha okumadım canım. şuan da halen devam eden bir radyo programı var.
ta baştan arşiv kayıtlarını dinliyorum. haluk yavuzerin çocuk psikolojisini okuyorum şuan.
onu da al diyemem yani. mahremiyet eğitimi ve annelik sanatını övüyorlar..

alışveriiiiiş!!! :KK71:

bodrumu 30 derece gösteriyor hava durumlarında. haber sitelerinde görüyorum, ünlüler hala orada denize giriyormuş.
eee, sayfiye yer.. ne kadar kış yaşar ki?

bugünlerde de bende bi hal. kasap önündeki kedi gibi, gidip gelip mutfağı karıştırıyorum ne yiyebilirim diye:110:
adetim de yeni bitti ama bilemiyorum yani. benim göbek dillere destan.
ebru şallı ile süper bi karın videosu çalışıyorum iki gündür. karın kası ağrısından duramıyom. :KK45:
sanırım bu sefer olacak ama!!:KK49:
Plates mi. Ben de karın kası ve bel inceltici bi şeyler calısmalıyım
destiny, nfk teşekkür ederim mahremiyet eğitiminide eklemiştim sepete ikisini alayim ozaman
Rıca ederım canım. Guzel okumalar:)

Oy panduf. Guzel guzel giysin minnak kuzu. Benım de almam lazım. Ceylin çoraplarını surekli çıkarıyor.
selam hatunlar...dün gece bizi yine uyku terörü ziyaret etti...bu fındık kadar kızdan o ses nasıl çıkıyor hayretler içerisindeyim...üstelik bebekliğinden beri ilk defa gece 2 saat uyanık kaldı ve sonra ömer de uyandı " gülsüm oynuyormusun? orda çikolata varmı?" sesleriyle gecemiz şenlendi. tabi benim saçlar dik dik:KK43: yinede bugün fena geçmedi...onları da anlamaya çalışıyorum bizim de bazı geceler uykumuz kaçarda tv izleriz ya onlarınki de öyle bişeydi heralde...tek farkı ben uyanınca ev halkını uyandırmazdım:KK66:( iyi tarafından bakıyorum yoksa elimde kalacaklar)
bu arada ben seneye karar vermeye çalışıyorum annemler yorulduk derse kreş mi bakıcı mı diye ve sanırım bakıcı olacak. kreşten eğitim beklemiyorum ama bağırmadan o yaş grubuna nasıl hakimiyet kurarlar emin değilim ve bıktırmak istemiyorum...bakalım belki dener nabız ölçer sonra karar veririm..etkinliklerde kız ve erkek arasında çok fark oluyor en azından benimkiler farklı...bizim etkinlikler planlı değil doğaçlama çoğunlukla da resim çizdiriyorlar sonra kendi çiziyorlar...bazende ev yapımı oyun hamuru ama diğer şeylere başlayamadım...acele de etmek istemiyorum onlar buluyor oyalanacak bişeyler..sık sık yürüyüş de iyi geliyor hem kelime hem tanıma için...
"iki yaşındaki çocuğunuz büyürken" okuyorum ve çok hoşuma giden tesbitler var yapancı yazar yabancı kültür ama ya. ş grubu analizleri çok güzel...öptüm tüm kuzuları ve fedakar anaları
Evet cok can sıkıcı bir durum. Gece korkuyor mu acaba kuzu. Yanınında yatsan bi sure.
Canımcım bu mehtap marka kek kalıbım. Hiç böyle bi sorunum olmazdı. Noluyo şimdi anlamadım :KK43:
kıs pembiş hani kayınvaliden kek kalıbında yemek yaptıydı bi. Bu o kek kalıbın mı. Ondan mı yapıştırıyor yoksa

geçmiş olsun canım. ilaçsız uzun sürer ama atlatırsın tabi. ilaçlar zaten geçirici değil rahatlatıcı. sabahtan akşama kadar çalıştığım için bizim öyle aktivite v. s durumu olamıyor malesef. ancak hafta sonu ve kv çenesinden fırsat bulabilirsem. kreşe gönderme kararım sırf bu yüzden hem ingilizce eğitim de alacak çocuk.
Ana dilini tam olarak konuşmadan yabancı dil öğrenmesi iyi değil diye okumuştum ben.
küçük kız çok mız mız ya kafam utulendi sabahtan beri. ishal bitti şükür. pisik olmuştu onuda dün eczanede solüsyon hazirlattik. mikropları öldürüyor mus birde travazol bugün azalmıştı. inşallah tamamen geçer. ishal sonrası bugunde kabızlık çekeceğiz sanırsam
Çok geçmiş olsun cici kıza

Makınaya koyarken kalıntısız koyarım sungerle suyun altında yıkayarak. Varsın yorulayım. Deterjan cıkaracak dıye kırlı koyamam. Deterjanı vucuda almaktansa iyice akıtıp yorulurum daha iyi

Yani diyorumki bı hastalık varsada bilmemek ıyı. Hastaneye gıdınce bi sürü şey cıkıyor.
Sen bakma bana. Babamı kanserden kaybettim. Nefret ederım hastanelerden.
Ah baba acısı gibi var mı
bazen babamsız nasıl olurum diye düşünüyorum da ağlıyorum kendi kendime
Allah ahirette kavuşmayı nasip etsin canım

nfk, adem güneş'in hangi kitaplarini okudun. pamuk helva pozitif iletişimi önerdi. internetten siparis vereceğim. senin özellikle Önerdiğin bi kitabi varmi
Ben adem güneşin kitabını çok sıkıcı buldum zaten çoğu yazısı internette var bence ordan oku gitsin
Canımcım bu mehtap marka kek kalıbım. Hiç böyle bi sorunum olmazdı. Noluyo şimdi anlamadım :KK43:
senin alışverişin gelmişşşş :)

Nfk video çok tatlıydıııı niyeyse yorum yazamadım ig da sorun var galiba anlamadım

selam hatunlar...dün gece bizi yine uyku terörü ziyaret etti...bu fındık kadar kızdan o ses nasıl çıkıyor hayretler içerisindeyim...üstelik bebekliğinden beri ilk defa gece 2 saat uyanık kaldı ve sonra ömer de uyandı " gülsüm oynuyormusun? orda çikolata varmı?" sesleriyle gecemiz şenlendi. tabi benim saçlar dik dik:KK43: yinede bugün fena geçmedi...onları da anlamaya çalışıyorum bizim de bazı geceler uykumuz kaçarda tv izleriz ya onlarınki de öyle bişeydi heralde...tek farkı ben uyanınca ev halkını uyandırmazdım:KK66:( iyi tarafından bakıyorum yoksa elimde kalacaklar)
"iki yaşındaki çocuğunuz büyürken" okuyorum ve çok hoşuma giden tesbitler var yapancı yazar yabancı kültür ama yaş grubu analizleri çok güzel...öptüm tüm kuzuları ve fedakar anaları
Ömerle Gülsümün diyaloglarına bitiyorummm :)

Biz de bu akşam halamın eşini ziyarete gittik hastaneye, keremi ve merti 2 kat alttaki görümceme bıraktık
Biz yokken görümcemin oğlu merti öpmek istiyormuş kerem de "o benim kardeşim" diyormuş
normalde mertle hiç ilgilenmez :) şaşırdım

Gunaydın herkese. Bugun boş gunum ama kardeşimin bazı işleri oldugundan saat 7 de uyanıp nüfusa gidecektık. Fakat ceylin 7 ye 20 kala uyanıp çiş yaptıgından ben de bı daha yatmadım ama uykum var ya. Herkese guzel günler
Ana dilini tam olarak konuşmadan yabancı dil öğrenmesi iyi değil diye okumuştum ben.

Ben adem güneşin kitabını çok sıkıcı buldum zaten çoğu yazısı internaxeette var bence ordan oku gitsin

Amin

bazen hayalini bile kurdugunda çıldıracak gibi oldugun seyler basına geldiğinde allah öyle bi sabır verıyoki sana. Şaşırıyorsun. Allah gecinden versin canım

Biz de bu akşam halamın eşini ziyarete gittik hastaneye, keremi ve merti 2 kat alttaki görümceme bıraktık
Biz yokken görümcemin oğlu merti öpmek istiyormuş kerem de "o benim kardeşim" diyormuş
bızim şaşıracağımız öyle şeyler barındırıyorlarki içlerinde.

Plates mi. Ben de karın kası ve bel inceltici bi şeyler calısmalıyım

Rıca ederım canım. Guzel okumalar:)

Oy panduf. Guzel guzel giysin minnak kuzu. Benım de almam lazım. Ceylin çoraplarını surekli çıkarıyor.

Evet cok can sıkıcı bir durum. Gece korkuyor mu acaba kuzu. Yanınında yatsan bi sure.

kıs pembiş hani kayınvaliden kek kalıbında yemek yaptıydı bi. Bu o kek kalıbın mı. Ondan mı yapıştırıyor yoksa

Yok değil :D o olsa bi ton söylenirdim hahahaha

Ben adem güneşin kitabını çok sıkıcı buldum zaten çoğu yazısı internette var bence ordan oku gitsin

Öyle mi dersinnn :p yok valla hiç alışveriş yapasım yok.

Adem güneş beni de baydı ya. :/

vayyyy :) yalnız bu çocuklarınız cümle kuruyor ya çok şaşırıyorum. Çünkü bizimki çooook uzak sularda henüz :)

Herkese günaydınnnnnnnn. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Gunaydın herkese. Bugun boş gunum ama kardeşimin bazı işleri oldugundan saat 7 de uyanıp nüfusa gidecektık. Fakat ceylin 7 ye 20 kala uyanıp çiş yaptıgından ben de bı daha yatmadım ama uykum var ya. Herkese guzel günler

Amin

bazen hayalini bile kurdugunda çıldıracak gibi oldugun seyler basına geldiğinde allah öyle bi sabır verıyoki sana. Şaşırıyorsun. Allah gecinden versin canım

bızim şaşıracağımız öyle şeyler barındırıyorlarki içlerinde.
Herkese günaydın. Benim de boş günüm ama bir sürü iş var.

Yok değil :D o olsa bi ton söylenirdim hahahaha

Öyle mi dersinnn :p yok valla hiç alışveriş yapasım yok.

Adem güneş beni de baydı ya. :/

vayyyy :) yalnız bu çocuklarınız cümle kuruyor ya çok şaşırıyorum. Çünkü bizimki çooook uzak sularda henüz :)

Herkese günaydınnnnnnnn. Güzel bir gün olsun inşallah :)
cadı gelin:)))))

Back
X