Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Colicoscum senin kreşin ücretini zaten çalıştığın yer verecek o yüzden salla gitsin. Normalde kreşler öğretecekleri azıcık ingilizce için ek para alıyorlar ya ona kızılıyor. Burda da var öyle bi özel kreş. Küçücük bi havuzu bile var. Ama benim arkadaşım şöyle bi tespitte bulundu ki bana da çok mantıklı geldi: her çocuğun zevkleri farklı o yüzden bir kreş istediği kadar aktivite koysun belki senin çocuğun katılmak istemeyecek, sadece gidip oyun oynamak ona yetecek. Ozaman o süslü şeylere para vermiş olacaksın. Çocuğuna göre karar ver dedi. Ben de seneye kreş düşünüyorum inşallah. Cansel, pamuk şekeri ve dilanaz ne der bilmiyorum ama bana herkesin dediği 3 yaşında çocuğun evde zaptedilemez olduğu, arkadaş istediği, bunlar olmazsa tvye sardığı. Oyüzdennnnnnn inşallah oğluş kreşe gitsin istiyorum.
Evett kreş ücretini işyerim karşılayacak. öyle olmasa biraz daha beklerdim zaten çok borca dalacağım. ev ve eşya için. korkularımı yenip mecburen göndercem yaa. nfk nın da dediği gibi öğreneceği 3 kelimedir yani, ana dili gibi ingilizce öğretmezler. bakalım bizimki ne yapacak.

Çok yorgunummmmmm. Okul dönüşü bi de oğluşu parka götürdüm bir saatliğine; nöbet sonrası tam pertim çıktı :(

destinycim bana da olursa 1 yıl sonra rotasyon vuracak. Çok salakça bir uygulama. İlçeler de işin içindeymiş. Sonuçta okullardaki kadro değişsin istiyorlar ama yine dinazor kadro iyi puanları ile istedikleri okullara yerleşecekler. Ayrıca herkesin ailesi ve sorumlulukları var. Nasıl böyle bişi yapıyorlar anlamıyorum. İnşallah düzeninizin bozulmayacağı bir değişim olur.

Ne
Çok yorgunummmmmm. Okul dönüşü bi de oğluşu parka götürdüm bir saatliğine; nöbet sonrası tam pertim çıktı :KK43:

destinycim bana da olursa 1 yıl sonra rotasyon vuracak. Çok salakça bir uygulama. İlçeler de işin içindeymiş. Sonuçta okullardaki kadro değişsin istiyorlar ama yine dinazor kadro iyi puanları ile istedikleri okullara yerleşecekler. Ayrıca herkesin ailesi ve sorumlulukları var. Nasıl böyle bişi yapıyorlar anlamıyorum. İnşallah düzeninizin bozulmayacağı bir değişim olur.
Rotasyon mu? İçeriği nasıl?

benim başıma gelen norm fazlasıydi yani bu okulda fazlasın git durumu..üstelik geçiciydi kalıcı yapmaya çalışıyorlar
yeni durum yani rotasyon: bu okulda eskisin git durumu...
bizim okulda fazlalar ve eskiler gidince kimse kalmıyor kimi getirecekler acaba...valla kafayı yedirecekler bize ortalık bom boş müdürlüklerin çoğu boş..Allah sonumuzu hayretsin....

Kaç gündür kombi yanmıyordu yeni binanın dezavantajı işte
Sonunda çocuklar hasta oldu burunları akıyor
Ben hasta olmasam bari :(
Yarın açılacakmış çocuklar hastalandı zaten artık neye yarar
İlerlemez inşallah
2 gündür misafirim vardı annem de yardım etti ama kafam bi milyon neyse ki bitti:)
Şükür bugünümüze..

kızlar, size ne sorucam..

yakın zamana kadar ayşecik babaannesinin evine gitmek için ağlıyordu.
onlara gidince bize gelmiyordu, gece oluyordu, zorla getiriyorduk, ağlaya ağlaya..
şimdi ise babaannesi isteyince ben gitmicem, evde kalıcam diyip ağlıyor.
amcasını es kaza bina içinde görse peşine ağlayan çocuk, şimdi gel diyince onunla gitmiyor.
aynı şekilde teyzesi ve dedesini çok seviyor, onlarla çok güzel oynuyor.
ama onlar gel markete, parka gidelim dediklerinde onlarla dışarı çıkmıyor.
bana sen de gel, beraber gidelim diyor.

sanıyorum bu dönemsel bi şey. hani, bu şekilde bana bağlanması.
bu konuda ne yapılabilir, sizde durum nedir?o_O
Kerem de bazen başkasıyla gidiyor bazen gitmiyor.. Ben evden çıkarken hiç ağlamaz ama babası çıkarken ortalığı yıkıyor.
Ben çıkarken" görüşürüz kerem ben gidiyorum sonra gelicem sen oyna tamam mı" diyorum ; "tamam anne güle güle "diyor, sevinsem mi üzülsem mi:) içim rahat oluyor en azından, gözüm arkada kalırdı ağlasaydı.. Ama geldiğimde de sarılıyor sanki çok uzun süre ayrılmışız gibi. Kavuşma anlarını seviyorum:)

Biz de sonuçta bazen can atarak gittiğimiz yere; bazen hiç gitme modunda olmuyoruz :) öyle bişeydir heralde. Kimbilir iç dünyalarında neler oluyor kuzuların

Ceylinin yapıştırıcıyı tutuşuna bittim sanki o da öğretmen mübarek :)

Pembiş geçmiş olsun inşallah efe uslu durur da dinlenirsin..

gunaydin canlar..
bugun evde temizlik var yarin annem gidiyor o gitmeden derin bi temizlik yapilsin diye dusundum hic degilse onlar gidince temizlik derdim olmaz annem de bugun zumrayla yasirle ilgilenebilir hic degilse tum gun evde temizlik varken durmaktan daraliyorum...
yarindan sonra iki.cocukla yalniz napicam bakalim gobegimiz de yeni dustu kiz kolik yasirden sonra daha sakin ama uykusu yok oyle olunca da ben gun icinde cok yoruluyorum ama cok sukur ikisi de uykuda olunca benden mutlusu yok yazarken uyandi yine kucuk bidik gogus yaralari da hala gecmesi ama su anda cok ac biz biraz emiselim :)

gunaydin canlar..
bugun evde temizlik var yarin annem gidiyor o gitmeden derin bi temizlik yapilsin diye dusundum hic degilse onlar gidince temizlik derdim olmaz annem de bugun zumrayla yasirle ilgilenebilir hic degilse tum gun evde temizlik varken durmaktan daraliyorum...
yarindan sonra iki.cocukla yalniz napicam bakalim gobegimiz de yeni dustu kiz kolik yasirden sonra daha sakin ama uykusu yok oyle olunca da ben gun icinde cok yoruluyorum ama cok sukur ikisi de uykuda olunca benden mutlusu yok yazarken uyandi yine kucuk bidik gogus yaralari da hala gecmesi ama su anda cok ac biz biraz emiselim :)
günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu bi haftasonu diliyoruz..

eşim mesaide bugün, biz de ayşecikle kahvaltımızı yaptık..
yayıldık tembellik yapıyoruz. acep akşama ne yemek pişiricem? :KK45:

borncum kolay gelsin.. annen evdeyken temizliği de halledin.
sen böyle göbek bağı, göğüs yarası, emzirme falan deyince insan bi hoş oluyor.
sanki üzerinden yıllar geçmiş gibi :eek:

8 yıllık öğretmenler yer değiştirecek taslak yayınlamışlar detay bilmiyorum....
Benim okulumda 3. Yılım.
Kaç gündür kombi yanmıyordu yeni binanın dezavantajı işte
Sonunda çocuklar hasta oldu burunları akıyor
Ben hasta olmasam bari :KK43:
Yarın açılacakmış çocuklar hastalandı zaten artık neye yarar
İlerlemez inşallah
2 gündür misafirim vardı annem de yardım etti ama kafam bi milyon neyse ki bitti:)
Şükür bugünümüze..
Aynen ya bizde de d. Gaz henüz yanmıyor. İnş . Cumaya kadar gelecek.haklısın, yeni binalarda hep aynı şey.

gunaydin canlar..
Hayırlısıyla ikisine bakarsın canım. Çok dara düşersen anneni yine çağırırsın.

offf ya bugün çok gerildim. az önce yazdıklarımda gitti. hay allah yaaa. sabah 10 da genel toplantı vardı. şu katalog işinden dolayı benim yerime pazarlama müdürümüz katılacak. adama raporları çıkardım verdim. teklifleri çıkarıcam zınk diye yazıcı hata verdi. düzeltemedim birtürlü. öylece gönderdim. adam toplantıya 10 dak geç girdi. idare edebilir inşallah yaa. yazıcıyı alıp fırlatmak geldi içimden. aceleye gelen iş böyle oluyor. herşey hazır sadece çıktı alınacak. yok böyle birşey. şimdi gayet normal yazıyor hain yazıcı. Neyse yaaa artık olumsuzluklar böyle devam etmez inşallah.

Herkeze günaydın. güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.
Yarın kp için mevlüt okutulacak. benim için yorucu bir gün olacak. koşuşturma v,s.
yemek vereceklerdi pide ayrana dönüştürdüler. iyiki öyle oldu. diğer türlü çok zahmetli olacaktı. hava yağmurlu bahçeyede masa açamazlar. yerlere dökülen yemek vs. ardından temizlik işleri.

8 yıllık süre artabilir, il içi rotasyon ilçe içine dönebilir diyor.
hayırlısı olsun ne diyeyim...
Şark görevi yapmayanlarla ilgisi varmı acaba yoksa herkezi mi vuracak acaba bu rotasyon.

gunaydin canlar..
Haklısın. bekledikçe daral gelir artık. bende öyleyim. biran önce olsun bitsin diye çabalarım.
annen varken rahattı. inşallah sıkıntısız devam edersiniz. oyy kıyamam.

Back
X