Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceylin nerdeeeeee?????Nfk bizde kocamla gitcez birazdan o filme. Fragmanı izledim guzele benziyor
Nfk bunu cok begendievet evet buluşmaya ben de gelmeyi çok istiyorum üstelik kuzuları almadan felenkten bir gün çalıcam...haftayı söylermisin busmai? bana yaka farketmez deniz ulaşımına yakın olsun yeter Eminönü yada karaköyden vapur yapabilirim...hatta pamukhelvayla buluşur öyle geliriz![]()
Ben coktan actım sezonu. Hadi hayırlı olsun sana. Seninde cuman mubarek olsun canımGunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar..
Esim dogalgazi acti, an itibariyle kalorifer peteklerinin havasini aliyor. Kis sezonunu actik.
Guzeldi ağladım cok. Kocam ağlamadı:)Destiny, film nasildi?..
Pembis, tatil gununde erken kalkmak ne zor ya?! Efe kacta uyaniyor Allahasen?
Günaydın.Oo katılım artıyor iyice stres oldum
Kasımın 29unda nişan, o gün yoğun olacağımı sanmam,bence olabilir. Neyse daha çok var buluruz bi orta nokta inşallah
İlbilgecim ben de balık almıştım kerem sürekli dokunmak beslemek istiyordu :) verdim kurtuldum
Sonra canselin tavsiyesiyle robofish aldım onu da halletti :) biraz büyüse çok hevesliyim tavşana kuşa
evet ya.. doğum sahnesinde tüylerim ürperdi.. hani kalkıp şarkı söylemeye başlıyor ya insanlar..Gunaydın millet.
Pembişim anneme bıraktıydım uyutup. Bi geldim filmden uyanmış ağlamış. Tekrar uykuya dalması zor oldu. Gitcem zanneti sanırım. Film zehir oldu
Bu arada film guzeldi. En cokda esir kampına geldiklerinde çocukları ayrıbir yere gönderdikleri sahneden etkilendim.
seninki benimkinin üst modeli demek, ahahahahahahBen coktan actım sezonu. Hadi hayırlı olsun sana. Seninde cuman mubarek olsun canım
Guzeldi ağladım cok. Kocam ağlamadı:)
Ama konu birz üstünkörü işlenmiş gibi geldi. Ayrıca nazilerin zulmüne ugrayan sadece yahudiler değilmiş onu öğrendim.
aaa? gerçekten mi söylüyorsun? çok şaşırdım. hani parkta başka çocuğun elindeki oyuncak gibi yani..Günaydın.
Bizimki balığın yüzüne bile bakmadı. Avm'de şurada burada görünce ayrılmak istemeyen, ağlayan çocuk hiç itibar etmedi. Sıpa dedim, anlamadaydım keşke.
ben de şimdiden ağlamaya başlıyorum o zaman..Nfk sultan oğluşum 7 gibi kalkıyor. Ama ben memnunum valla. Eskiden 5te hortlardık kabus gibi :)
Destinycim keşkem ceylincan uyanmasaymış ama olsun değişiklik oldu size de. Yalnız ben nazi filmine gidememmm. Yüreğim kaldırmıyor olanları
Buluşma ile ilgili sinir bir durum var :/ o hafta öğretmenler günü büyük ihtimalle o haftasonu kutlanır iki veda yemeğimiz var yani. Tarihi belli olunca söylerim ama bugün aklıma geldi ve gıcık oldummm. Şimdiden diyim de sonra bizi gaza getirdi kendi gelmedi demeyin![]()
pamuk helvacım az önce yazarken iş girdi araya. kısmet olursa bugün söylerim.Oh oh sefanız olsun
Tam da sinemaya gidip ağlama modumdayım,
Tez izlene o vakit
Başroldeki kız da çok sevimli, küçük kadınlar dizisinden hatırladım , çok severdim (;
Eşimle en son neşeli ayaklara bir de şirinlere gitmiştik,onu hatırladım
Sağolasın canım ,
Merak ettim yaz hemencik
Kolay gelsin canım![]()
Gunaydin yagmurlu tekirdagdan sakin bir kat nobetinden. Muhtar tukkani acmadan:)
günaydın canım. bana da oluyor. hangi sayfada kaldıysan, en son hangi mesajı gördüysenBenim tel yarim akilli ya gorememis tukkan coktan acilmis![]()