Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Açken sen sen değilsin nfk :D

Gezentisin ya rüyana da giriyor hahaha. Beklerim her zaman valla. Hem yöresel mantı yediririmmmmmm :KK66:

ne öğle uykusu yaaaaaa :) ben de okula yetişeydim iyiydi. Oğluş hala uyuyo :D
ben de ayaktayım, ama daha ayamadım. o yüzden öğlen uykusunu sayıklıyorum. :eek:

pamuk helvacım, dün söylediğin ig sayfasına baktım. çok güzel elbiseler var.
modelleri zarif, ayrıca bol ve tesettüre de uygunlar. ama internetten giysi alışverişi bana uzak geliyor.
yani giymeden, üstümde görmeden, kumaşına dokunmadan..
sen nasıl aldın?

Gunaydın herkese. Yegenim rahatsızlanmış. Babası işten izin alamadıgından ben izin aldım hastaneye geldik göztepedeyız trafik yine o biçim.
Kızımmmmm şu saat oldu yeni yatıcaz valla pertim çıktıııııo :D

Topiğimize nazar değmesin ve hep bugünki gibi şen şakrak buluşmalarımız olsun inşallah :)
Amiiin elem tere fiş kem gözlere şiş:)
Günaydın.
bugün çok keyifsiz kalktım. Uykumu alamadım sanırım.
Regl falan olacaksan ondan da olabilir
amiiin!.. herkese günaydın. hayırlı huzurlu, sendromsuz bi gün ve hafta olsun inş..
selim, mert, kerem bugün daha iyi olur inş..

700 gr vermişim, bunu kutlamak için akşama mantı yapmayı düşünüyorum. :KK45:

topik, ilk gözağrımız.. onu sevelim ve yaşatalım :):KK48:

evet, biraz öyle oldu. düşündüm dün topiğe kimse bi şey yazmamıştır diye. hakikaten de öyle oldu..

kız, bi şey yapmadım ama pertim çıkmış yaaa:eek:
bi de acıkmışım ki, nasıl agresifim. ayşeciğe hiç sabredemiyorum. o da beni özlemiş.
garip sevgi gösterilerinde bulunuyor, ben de dur yemek yiyelim diyorum.
bırakmıyor, neyse, karnım doydu da normale döndüm.:KK45:

amiiiin!.. dedikodu yapmazsak, bi şey olmaz inş :KK53::KK48:

gece rüyamda efeyi bana bırakmışsın.. eve gitmişsin, ama hiç aramıyorsun geri.
ben de yediriyorum, oynatıyorum, uyutuyorum, altını falan değiştiriyorum.
eşime de diyorum ki, belki fırsat olmadı aramaya, ama annesi onu çok özlemiştir.
hadi biz gidelim de hem emaneti teslim ederiz, hem de bi gezmiş oluruz, ahahahahahah! :KK70:
Ben de acıkmıştım dun pert ötesi. Ama o senin dediklerini ben her gun yasıyorum. Ceylin yemek yedirtmez cay içirtmez. En son mutfak tezgahına oturttum da oyle birseyler hazırladık:)
inşallah günün geri kalanı güzel geçer canımcımmmm.

Açken sen sen değilsin nfk :D

Gezentisin ya rüyana da giriyor hahaha. Beklerim her zaman valla. Hem yöresel mantı yediririmmmmmm :KK66:

ne öğle uykusu yaaaaaa :) ben de okula yetişeydim iyiydi. Oğluş hala uyuyo :D
sen hala istanbuldamısın

Tünaydın kızlar, güzel geçsin haftamız insallah...

çok şükür Selim bu gece ateşlenmedi antibiyotiksiz atlattık galiba,
ama kızım dün akşama kadar istifra etmeye devam etti, bugün evde dinleniyor. Insallah yarına birşeyi kalmaz ..

destiny, yeğenine geçmiş olsun... Cansel, yeğenin ameliyat olacaktı bugün, inşaallah kolayca kurtulur kuzucuk ...

ilbilge, keyfin yerine gelir insallah :)

busmai, hayırlı yolculuklar cnm...

nfkcım, tam ölçülerimi anneme aldırdım, onlara söyledim , beğendiğim modelleri benim boyuma göre ayarladılar,
mesela yazın bir ferace sipariş etmiştim, geldiğinde kolları bayağı bol, boyu da birazcık uzun geldi, gönderdim yeniden düzenleyip geri gönderdiler, ben çok memnun kaldım. Dediğin gibi modeller çok hoş, normalde mağazalarda, hanımların üzerinde folyoya sarılmış gibi daracık duran elbise veya dış giyimler oluyor, bol şeyler bulabilmek çok zor ..

hepinize hayırlı huzurlu günler

En Büyük TÜRKİYE

Destinycim geçmiş olsun canım. Önemli bişi mi??? İstanbul trafiğinde başarılar valla. Efenin ilk halleri olaydı ben öyle bi şehirde kafayı yerdim. Şimdi büyüdü de etrafa bakıyor oyalanıyor. Biz döndük. 11 gibi evdeydik. Oğluşa çorba yap, duş, yemek vs derken şu saat oldu. Okula gitmek istemiyommmmm :)

Pamuk helvacım kızına üzüldüm. Kusmak çok sinir bozucu bişi bi de bunu o küçük beden yaşıyor ya hiç kıyamıyorum ben :( inşallh bugün daha iyi olur minik kuşşşşş.

destiny, geçmiş olsun. yeğeninin nesi var?o_O

pamuk helvacım, yavrum kimbilir nasıl hırpalandı. inş bugün iyi olur.

cansel, yeğenin de ameliyat oldu galiba, geçmiş olsun. şifa olsun inş..

busmai, memlekete döndünüz mü? nasılsınız?

ayşecikle kısa bi market ve park turu yaptık. döndük. inş o şimdi uykuya, ben de işlere :KK69:

Pamuk helva çok çok geçmiş olsun gerçekten kusmak çok kötü hamilelikte ne çekmiştim umarım toparlanir bir şeyi kalmaz

Çok sağolun kızlar , neyse ki bugün az da olsa birşeyler girdi midesine, yoksa serum takılacaktı artık,

Cansel, geçmiş olsun sağlıkla atlatmış , darısı bizim geniz etlerine insallah :)

Canselcan geçmiş olsun yeğenine şekerim.

Bi girip yazamadım koşturmaktan yaaaa :( gerçi maşallah kimse de yazmamış cansel ve pamuk helvanın üç yazısı dışında :) boğazım aciyo ve kaşiniyoooo. Faranjit gelmesinnnnnn. Öyle işte :)

Destiny geçmiş olsun pazartesi ve yağmur kaçınılmaz trafik
Saol canım sanada gecmiş olsun. Nasıl yegenın iyimi şimdi
Tünaydın kızlar, güzel geçsin haftamız insallah...

çok şükür Selim bu gece ateşlenmedi antibiyotiksiz atlattık galiba,
ama kızım dün akşama kadar istifra etmeye devam etti, bugün evde dinleniyor. Insallah yarına birşeyi kalmaz ..

destiny, yeğenine geçmiş olsun... Cansel, yeğenin ameliyat olacaktı bugün, inşaallah kolayca kurtulur kuzucuk ...

ilbilge, keyfin yerine gelir insallah :)

busmai, hayırlı yolculuklar cnm...

nfkcım, tam ölçülerimi anneme aldırdım, onlara söyledim , beğendiğim modelleri benim boyuma göre ayarladılar,
mesela yazın bir ferace sipariş etmiştim, geldiğinde kolları bayağı bol, boyu da birazcık uzun geldi, gönderdim yeniden düzenleyip geri gönderdiler, ben çok memnun kaldım. Dediğin gibi modeller çok hoş, normalde mağazalarda, hanımların üzerinde folyoya sarılmış gibi daracık duran elbise veya dış giyimler oluyor, bol şeyler bulabilmek çok zor ..

hepinize hayırlı huzurlu günler

En Büyük TÜRKİYE
Saol canım sanada gecmiş olsun. Gördugum tum cocuklar hasta ya. Bu kış dolu dizgin geldi allah beterınden sakınsın
Destinycim geçmiş olsun canım. Önemli bişi mi??? İstanbul trafiğinde başarılar valla. Efenin ilk halleri olaydı ben öyle bi şehirde kafayı yerdim. Şimdi büyüdü de etrafa bakıyor oyalanıyor. Biz döndük. 11 gibi evdeydik. Oğluşa çorba yap, duş, yemek vs derken şu saat oldu. Okula gitmek istemiyommmmm :)
Öksürük. Ama artık tıkanma ve öksürürken kusma boyutuna gelmişti. Hava verdiler. Sağ salim varmışsınız şukur. İstanbul guzeldir be ya:) trafiği tuzu biberi:)
destiny, geçmiş olsun. yeğeninin nesi var?o_O

pamuk helvacım, yavrum kimbilir nasıl hırpalandı. inş bugün iyi olur.

cansel, yeğenin de ameliyat oldu galiba, geçmiş olsun. şifa olsun inş..

busmai, memlekete döndünüz mü? nasılsınız?

ayşecikle kısa bi market ve park turu yaptık. döndük. inş o şimdi uykuya, ben de işlere :KK69:
Saol canım önemli değildi ama önemli boyuta gelmeye baslamıştı
Canselcan geçmiş olsun yeğenine şekerim.

Bi girip yazamadım koşturmaktan yaaaa :KK43: gerçi maşallah kimse de yazmamış cansel ve pamuk helvanın üç yazısı dışında :) boğazım aciyo ve kaşiniyoooo. Faranjit gelmesinnnnnn. Öyle işte :)
Yınede yazmışsın o koşuşturmanın arasında bravo yani:)
Faranjit ne illet bişey ya. İlaç al da ilerlemeden atlat. Gecmiş olsun can

Saol canım sanada gecmiş olsun. Nasıl yegenın iyimi şimdi

Saol canım sanada gecmiş olsun. Gördugum tum cocuklar hasta ya. Bu kış dolu dizgin geldi allah beterınden sakınsın

Öksürük. Ama artık tıkanma ve öksürürken kusma boyutuna gelmişti. Hava verdiler. Sağ salim varmışsınız şukur. İstanbul guzeldir be ya:) trafiği tuzu biberi:)

Saol canım önemli değildi ama önemli boyuta gelmeye baslamıştı

Yınede yazmışsın o koşuşturmanın arasında bravo yani:)
Faranjit ne illet bişey ya. İlaç al da ilerlemeden atlat. Gecmiş olsun can
Kocam da ilaç al ilerlemeden dedi. Yatmadan bi theraflu atıcam. Kulaklarım da ağrıyo :(
Yeğenin de havayı alınca açılmıştır biraz inşallah. Bebeler hasta olmasınnnnnn :(

Ee ben bugun yazdim zannediyorum igden mi yazdim ya herkeslere gecmis olsun fln diye baslayan biseyler yazmisti ben mi yazmadm yazdim da goremiyomuyim neyim Allah Allah...
neyse bugun oglusla kurabiye yaptik baya vakit gecirdik birlikte artik aramizi duzeltmek istiyorum zumra yuzunden bana karsi cok tepkili olmaya baslamisri zumrayi babaya vererek aksam da sarilarak uyucaktik ki zumra aglama cigliklariyla bizi rahatsiz etti bosver babam onu susturur sen gitme anne diye sariliyo yaradana kurban oldugum yaa bu ara cok duygusallasiyorum yasirle ilgili oyle iste :)
ins tum hastalar da yarina kadae iyi olur..

Kocam da ilaç al ilerlemeden dedi. Yatmadan bi theraflu atıcam. Kulaklarım da ağrıyo :KK43:
Yeğenin de havayı alınca açılmıştır biraz inşallah. Bebeler hasta olmasınnnnnn :KK43:
Vah canım istanbulun havası çarptı seni. Gecmiş olsun.
Havayı alınca açıldı tabi. Bebeler hasta olmasın evet ya.
Nfk mantıyı yaptın mı kızzzz??? :)
Oyy mantıııııı
Ee ben bugun yazdim zannediyorum igden mi yazdim ya herkeslere gecmis olsun fln diye baslayan biseyler yazmisti ben mi yazmadm yazdim da goremiyomuyim neyim Allah Allah...
neyse bugun oglusla kurabiye yaptik baya vakit gecirdik birlikte artik aramizi duzeltmek istiyorum zumra yuzunden bana karsi cok tepkili olmaya baslamisri zumrayi babaya vererek aksam da sarilarak uyucaktik ki zumra aglama cigliklariyla bizi rahatsiz etti bosver babam onu susturur sen gitme anne diye sariliyo yaradana kurban oldugum yaa bu ara cok duygusallasiyorum yasirle ilgili oyle iste :)
ins tum hastalar da yarina kadae iyi olur..
Yazıp yazmadıgını sasırıyo ınsan bu sıpalarla:)

Yasir oy kıyamam ya. Baba susturamadımı zumrayı. Yasir de ana kuzusu daha. Ama annelerın kocaman bır yureği vardır. Önemli olan yasirle de kaliteli vakit gecırıp ona değerli oldugunu ve sevildiğini hissetirmek. Kurabiye yapmışsınız ne guzel. Onada vakıt ayırmışsın işte.

Gunaydiiiiin! Baba ise, Ayşecik oyun mesaisine .
Bi kahvalti yapalim, doncem ben size:KK15:

Günaydınlar herkeseeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.

Bi kalktım ki evin bi kısmının elektriği yok. Bişi olmuş da nolmuş bilmiyoruz apartmanda. Bugün de temizlik var bi de. Elektrikçi gelmiş şuan inşallah kısa zamanda hallolur.

Günaydınlar herkeseeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.

Bi kalktım ki evin bi kısmının elektriği yok. Bişi olmuş da nolmuş bilmiyoruz apartmanda. Bugün de temizlik var bi de. Elektrikçi gelmiş şuan inşallah kısa zamanda hallolur.
Gunaydın canım
Benım de basıma gelmişti. Sigortalar yetersizmiş. Sigorta kutusu tümden değişmişti

Back
X