Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Seker bakimindan oyle, yerken kesinlikle baymiyor tam kivaminda diyorsun ama iste 3.5-4 bardak seker var içinde. :KK43: Masum tatli yoktur haklisin. Yoksa cheesecake in içine de kutu kutu labne-krem peynir konuyor. Az once baktim da 200 gr labne yaklaşık 300 kalori.
Ama onun kaçta kaçı yeniyor sonuçta :D matematiksel bakarsakkkkkkkkk 15 dilim olsa (ki daha çok oluyo) 20 kaloricik!! :) şekeri ve pişince kalori artışını eklemiyorum :p her zaman yemediğin şeylerden ye ve de iki çatal falan tatlı al bence eğer vicdan yapacaksan ;) ha bana kalsa ye gitsin gayet hoşsun :)

20 kaloricik hea? :-)
Msji duzettim yanlis gormusum, daha az seker varmis içinde..

Ye gitsin diyorsun da, bugün aynada kendime bi baktim da fena, çok fena olmusum. :( basenler şişmiş, selulitler artmis. Sirtim, kollarim keza öyle, göbeği hic soylemiyim. :( iki haftadir guya diyet yapiyorum. bir iki kacamagim da oldu ama 750 gr bile verememisim. Gecen sefer diyet yaptigimda 3 haftada 2 kg vermiştim. Bisiklete yukleneyim ben :(

20 kaloricik hea? :-)
Msji duzettim yanlis gormusum, daha az seker varmis içinde..

Ye gitsin diyorsun da, bugün aynada kendime bi baktim da fena, çok fena olmusum. :KK43: basenler şişmiş, selulitler artmis. Sirtim, kollarim keza öyle, göbeği hic soylemiyim. :KK43: iki haftadir guya diyet yapiyorum. bir iki kacamagim da oldu ama 750 gr bile verememisim. Gecen sefer diyet yaptigimda 3 haftada 2 kg vermiştim. Bisiklete yukleneyim ben :KK43:
Sizin karı koca kilo takıntınız öldürdü beni :p şaka bi yana önemli olan kişinin mutluluğu. Eğer şuanda mutsuz hissediyorsan diyet yap tabiki. Ben de kek kaçamağı yapmasam iyi gidiyodum karatayla. Ama tabi spor yapılsa çok daha iyi olur. Sen de binersin bisikletine halledersin bacımmmmmm :)

bak pembiş bana kaynanalık yapma itiraf et bu krep hamuru tavaya yapışıyor nasıl önlerim yoksa rulo pasta haline bayıldım krema ve kek çok güzel . neyse bacılar akşam güzel geçti salata bombaydı...çok yapmışım Allahtan yarın balık yanına da muhteşem olur;) çocuklar çok güzel anlaştılar bizimkilerden 1 yaş büyük kız çocuğuydu misafir...benimkiler heyecanla beklediler ve çok şükür herşeylerini paylaştılar.onlara gittiğimizde biraz sorun yaşamıştı o paylaşırken burda daha rahatlardık artık hep onlar gelsin bari;) bizde bol muhabbet ettik özlemişim valla dostlarla keyif güzel..kuzular büyüdükçe daha güzel...iyi geceler öptüm hepinizi

busmai oyun gurubunda eğlenmenize sevindim oğluş seninle eğlenmenin keyfine varmıştır...zaten havalarda soğuk mecbur kapalı alan arıyoruz eğlenmek için
bizimkileri yarın yine oyun alanına götürüp bu işi rutinleştiricez hafta içi bikaç kez hatırlattılar bize;)
nfk hatun 4 yaşına kadar süren BEN dönemindeyiz. gerçi benimki 36 yıldır sürüyor;)üzme kuzumu...mor salatayı ben bir sıcak şalgam 1 ince bulgur koyup kapalı tencerede demliyorum.

bak pembiş bana kaynanalık yapma itiraf et bu krep hamuru tavaya yapışıyor nasıl önlerim yoksa rulo pasta haline bayıldım krema ve kek çok güzel . neyse bacılar akşam güzel geçti salata bombaydı...çok yapmışım Allahtan yarın balık yanına da muhteşem olur:KK66: çocuklar çok güzel anlaştılar bizimkilerden 1 yaş büyük kız çocuğuydu misafir...benimkiler heyecanla beklediler ve çok şükür herşeylerini paylaştılar.onlara gittiğimizde biraz sorun yaşamıştı o paylaşırken burda daha rahatlardık artık hep onlar gelsin bari:KK66: bizde bol muhabbet ettik özlemişim valla dostlarla keyif güzel..kuzular büyüdükçe daha güzel...iyi geceler öptüm hepinizi

Kızımmmmm salatanı paylaşsanaaaa :)

Tavaya yağı mı az koydun?? Gerçi diyorum ya zamanlama olayı biraz zor. Erken alınca parçalanıyo, geç alınca yanıyo :/ deneme yanılma şeklinde gelişiyo valla.

Whatsons'da yarin diadermine, nivea visage, garnier, neutrogena, loreal paris marka yüz bakim ürünlerinde %40 indirim var. İhtiyaci olan ugrasin. Daha yeni yüz yikama jeli, göz kremi, nemlendirici ve makyaj temizleme suyu aldim. :P

Eagle akşamın güzel geçmesine sevindim
Minikleri performanslarından dolayı kutlarım
Büyüyorlar mı bizim kuzular ne :)
nbr canlar? sabahtan beri fırsat bulup yazamadım. geç kalktık, kv kahvaltıya geldi
öğleden sonra biraz direksiyon çalıştık, alışveriş yaptık. yemek yedik işte..
şimdi biraz ütüm var, öncesinde bi bakayım dedim.

şuanki durumu bildiriyorum. gece yarısı yattı bizimki, sabah 9 buçuk gibi kalktı.
gündüz yatırmadım. yarım saat önce tüm çabalarıma rağmen sızdı.
şuan ne yapsam bilmiyorum, kaldırayım mı bırakayım uyusun mu? sabahım 4ünde ayağa dikilir mi dersiniz?:KK45:

zamaaaan! sen nasıl bi şeysin?!
uykusuz gecelerin baş faili, şimdi uyku konusunda bizlere örnek oldu:KK48:

o zaman kırmadı, ama kırdı.. :KK53: buna rağmen cesaretine imreniyorum.

bırak koltuk tepesinden yürüsün. koltuklar yüksek değil diyorsun da, önemli olan nasıl düştüğü.
bizimki 40 cm den kafayı geri vurdu, beyin kanaması riskiyle gece gece hastaneleri dolaştık.
tomografilere girdik biliyorsunuz.. :110:

çılgın hatunsun bacıııım!:KK48:
o tarif gerçekten zor, bak ben hiç teşebbüs ediyom mu?:KK45:

bimin yağlı gevreği lezzetli hakikaten. aslında evde bir paket bulundurmak iyi filir.
acil misafir geldiğinde hazır ikram..

scooby doo mu? kerem aşmış yaa:KK48:
bizimki çizgi filmdeki tatlı karıncayı görüyor, anne böceek diyip gözlerini elleriyle kapayıp ağlama başlıyor..:-)

burada bazı havuzlar idrar tahlili ve aile hekiminden sağlık raporu haricinde ,
hepatit b testi, tam kan sayımı ve ekg falan de isteniyor.. geçenlerde yüzmü kursu araştırırken okumuştum.

ooh ohh! ne güzel..

bizimki hakikaten zor bi dönem geçiriyor. uyumlu sakin çocuğum gitti.
ota b... a ağlayan, herşeye trip atan, herşeye benim diyen bi kız geldi.
bundan iki ay önce parktaki çocukların yanına gidip oyuncağını veren, hadi gel kayalım diye
teklif eden çocuk, şimdi parka biri yaklaşırken giiit, gelme diye bağrıyor. park onunmuş :KK53:
birileri varsa salıncakta, kaydırakta hiç yaklaşmıyor, boşalana kadar bekliyor.
Nasıl yani sen kızını hiç yalnız bırakmıyor musun
Tehlike hep var Allah muhafaza etsin bizleri inşallah acılarını göstermesin
Biraz rahatım herkes öyle söylüyor yoksa 3.yü nasıl düşünürdüm :P :P
Kibris tatlisi yapmak istiyorum ama mubarekte tam 4 bardak seker var ben diyetteyim yaaaa :KK43:

Cheesecake yine en masum tatli galiba..
Pzt misafirim var 2 kişi
Yalancı profiterol aklımda gerisini düşünmekteyim hala

Tabi yalniz birakiyorum. O salondayken ben mutfakta oluyorum mesela. Ama hep kulagim onda, arada kapidan bakiyorum ne yapiyor diye. Sesi gelmiyorsa muhakkak bi is peşinde oluyor zaten. Ya dolabi bosaltirken, ta masanin üstüne cikmis, ya TV ünitesine tirmanirken yakaliyorum. Çizgi film izlerken tabi daha rahat oluyorum. Ama asla uyuyamam, psikolojik olarak dalaman yani. Gece bile o uyuyana kadar bekliyorum. Cikardigi coraplarini giydireyim, basini yastina güzel koyayim, üstünü orteyim diye. Ben mi pimpirikliyim bilmiyorum ama öyle iste..

maş fasulyesiyle yaptım canım mercimek salatasının maş versiyonu. haşladım sabahtan nar ekşisine yatırdım. akşama maydanoz dereotu nane közlenmiş kırmızı biber yeşil soğan kornişon ve mısır. zeytinyağı limon.

maş fasulyesiyle yaptım canım mercimek salatasının maş versiyonu. haşladım sabahtan nar ekşisine yatırdım. akşama maydanoz dereotu nane közlenmiş kırmızı biber yeşil soğan kornişon ve mısır. zeytinyağı limon.
Bi kez yedim cook güzeldi. Alakasi yok ama sorayim ben yeşil mercimek yemeği yaptigimda az hasliyorum mercimek diri kaliyor, pissin diyorum bu sefer de püre gibi dagiliyor. Cinsinden midir ben mi pisiremiyorum?

Ayni seyden korktugum icin bir tik diri biraktim. Sicak suda altini kapatip bekletiyorum. Tam kivamli oluyor. Yemekte cok pismis rahatsiz etmez ama salatada olmuyor

Ben ilk defa böyle bi salata duydum. Ama çok lezzetli bişiye benziyoooooo. Ellerine sağlık şekerim :)

Evin erkekleri uyudu. Ben bu tarz benim eleme gecesi izliyorum ama geriden geriden :D insanlar çok çılgın...

Tabi yalniz birakiyorum. O salondayken ben mutfakta oluyorum mesela. Ama hep kulagim onda, arada kapidan bakiyorum ne yapiyor diye. Sesi gelmiyorsa muhakkak bi is peşinde oluyor zaten. Ya dolabi bosaltirken, ta masanin üstüne cikmis, ya TV ünitesine tirmanirken yakaliyorum. Çizgi film izlerken tabi daha rahat oluyorum. Ama asla uyuyamam, psikolojik olarak dalaman yani. Gece bile o uyuyana kadar bekliyorum. Cikardigi coraplarini giydireyim, basini yastina güzel koyayim, üstünü orteyim diye. Ben mi pimpirikliyim bilmiyorum ama öyle iste..
Pofff tablo değişikmiş :)

Ben gece olunca yatağa nasıl fırlattığımı bilmiyorum en son
Yastığa mı yatıyor yorgana mı
Yatak sınırları içinde bi yerde olsun da problem yok.
Zaten gün içinde beni en çok zorlayan şey gece uykusuna yatırmak.

Gündüz uykuda da tam derin uyumuyorsun annelik iç güdüsüyle koltuktan kalkıp hareketlenince hissediyorsun aslında..
Yani bu şekilde yapıyordum hamileliğin son zamanları ve doğumdan sonraki ilk ay mert geceleri beni uyutmadığı zamanlar

Şimdi gece güzel uyuyoruz şükür
Gündüz uyumuyorum zaten vakit yok
Mert nerdeyse emekleyecek karnının üstünde sağa sola çeviriyor vücudunu; bir aydır da dönüyor tam tur. Hareketli maşallah ,keremin izinde :)

Mmm ağzım sulandı

Pofff tablo değişikmiş :)

Ben gece olunca yatağa nasıl fırlattığımı bilmiyorum en son
Yastığa mı yatıyor yorgana mı
Yatak sınırları içinde bi yerde olsun da problem yok.
Zaten gün içinde beni en çok zorlayan şey gece uykusuna yatırmak.

Gündüz uykuda da tam derin uyumuyorsun annelik iç güdüsüyle koltuktan kalkıp hareketlenince hissediyorsun aslında..
Yani bu şekilde yapıyordum hamileliğin son zamanları ve doğumdan sonraki ilk ay mert geceleri beni uyutmadığı zamanlar

Şimdi gece güzel uyuyoruz şükür
Gündüz uyumuyorum zaten vakit yok
Mert nerdeyse emekleyecek karnının üstünde sağa sola çeviriyor vücudunu; bir aydır da dönüyor tam tur. Hareketli maşallah ,keremin izinde :)

Mmm ağzım sulandı
Maşallah kuduruk Merte :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir pazar olsun inşallah :)

Herkese gunaydin. Sabah sabah manyak haberlere uyandim. İnş günümüzün geri kalani güzel geçer. Hayirli huzurlu bi gün diliyorum.

bence bahar buluşmasını piknik şeklinde yapalım ben salata yaparım pembiş krepli pasta;) bebekliler bimden yağlı kreker alır;) nfk mantı;).....şeklinde devam eden mükellef masa...çocuklarda kudurur kimse masadakileri yiyemez...tablonun sonu pek hoş olmadı ama;)

bence bahar buluşmasını piknik şeklinde yapalım ben salata yaparım pembiş krepli pasta:KK66: bebekliler bimden yağlı kreker alır:KK66: nfk mantı:KK66:.....şeklinde devam eden mükellef masa...çocuklarda kudurur kimse masadakileri yiyemez...tablonun sonu pek hoş olmadı ama:KK66:

Olmazzzzzz. Hepsinden yemedikten sonra ne anladık o işten :D

Bu arada kaç gündür bulaşık makinam bozuk. Kartının değişmesi gerekiyomuş. Çarşambaya anca hallolacakmış. Çok mutsuzummmmm :( :) şaka bi yana çok alışmışım ya makinaya valla zor geliyor.

Back
X