Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Böreği yeşilkividen, kurabiyeyi umutsepetinden aldım. Böreği peynirli yapmıştım. Bir dahakine patatesli veya ıspanaklı düşünüyorum.böreği oradakinden farklı olarak süt&yağ ile ıslattım. Yağ&su veya süt&soda yazıyordu. Evde soda yoktu.yumuşacık olmuş.

Selam kızlar 3 gun tatilin üzerine bugun cuma sendromu yasadım resmen
Valim yakışıklım bugunu de tatil edeydi iyiyidi:)
Ne kabus bi gündü. Elinde sınav kağıtlarıyla önüne geleni sınav yapan bi tiptim bi ata guvenliğe bile sizi sınav yaptımmı diye soracaktım:KK55:
Uçuştaydım yani:)
Umarım sizler de iyisinizdir gecmişi çok okuyamadım

Tahmin edebiliyorum canım o paniği. Neyseki hallettin dimi??? Ben dün notları verince dönemi kapatmış gibi hissediyorum. Bu hafta sınavlar yapılacak ama olsunnnnn :)

Pişirdim ama tadına bakmadım henüz. Sabah inş.

Ben yapıp pişirmeden koyuyorum dolaba. Sabah yada işte ne zaman yenecekse pişiriyorum.

Neden ki

Bacım hos geldin ben tanıyamadım özür.

Deli kim kız
Bi takılmadık topike herkes değişmiş mi yoksa

Canım benimya:KK43:
Keşke bir sey yapabilsek. Senin velet ilaç da içmiyorki. Prospan aldım ben yine. Hatmi çiçeği veriyorum balla karıştırıp. Hergün 2-3 bardak. Ceylin de öksürüyor yine bu aralar. Senin arkadasının laneti gercekleşti sanırım:)

Evet kar sonrası ayaza ceker buz olur en tehlikeli zamanlar. Bizim sitede buz tutmuş cam resmen. Arabayı cıkaramıyoz kac gundur

Selam canım. Sizin vali insafa gelmiş sonunda

Amaaan kek gibi olsa hersey. Sıkma canını. Begenmezsen hayvancıklar da ac bu karda kışta. Ver gitsin. Ya da robotta cek. Dondurucuya at. Kek ufantıları ile yapılan bi sürü guzel tarifler var onlardan yapabilirsin istersen kuzu:)

Bugun mu buyuk gun. Allah guzel ömür versin kocacanına:) sizinle olsun hep uzun yıllar:)

Canım ya senin de imtihanın böyleymiş naapcan. Allah kolaylık versin sana.

bunların tariifini istiooom:)
Ellerine sağlık:)

Deliii vardı ya oişte senamert oldu :)

Vallaiki çocuk büyütünce şifre çözülüyor sanırım :D bu kış böyle malesef.

Böreği yeşilkividen, kurabiyeyi umutsepetinden aldım. Böreği peynirli yapmıştım. Bir dahakine patatesli veya ıspanaklı düşünüyorum.böreği oradakinden farklı olarak süt&yağ ile ıslattım. Yağ&su veya süt&soda yazıyordu. Evde soda yoktu.yumuşacık olmuş.

Ben böreği normalde yaptığım gibi süt yumurta yağ karışımı ile ıslatıyorum.

Pembis ne güzel hallettin boşuna stres yaptın macoranlar güzel görünüyordu kızın doğum gününe düşünebilirim bende.
Nfk en güzeli o keki trufe yapmak. Herzaman yaptığım tarif bile bazen olmayınca olmuyor.

Pamuk helva bizde de o rehavet vardı. Ama iyikide göndermişim sınıfın yarısı gitmemis ikihharf birden öğrenmişler:KK57:

Tahmin edebiliyorum canım o paniği. Neyseki hallettin dimi??? Ben dün notları verince dönemi kapatmış gibi hissediyorum. Bu hafta sınavlar yapılacak ama olsunnnnn :)

Ben yapıp pişirmeden koyuyorum dolaba. Sabah yada işte ne zaman yenecekse pişiriyorum.

Deliii vardı ya oişte senamert oldu :)

Vallaiki çocuk büyütünce şifre çözülüyor sanırım :D bu kış böyle malesef.

Ben böreği normalde yaptığım gibi süt yumurta yağ karışımı ile ıslatıyorum.
Ben meraktan pişirdim. Yemesem de eşime tattırdım. :kk77:

Bizde dün küçüğü, 1,5 yaş aşıları vardı onu hallettik şükür.
Zaman ne kadar hızlı geçiyor.:KK46:

gunaydin canlar hazir firsat bulmusken okuyamadan yaziyorum...dun ilk kez iki cocugu da hem de uyumazken babaya birakip disari ciktim aramasa hic donmeye niyetim yoktu 3 saat kadar gezmisim beynime oksijen gitii kar camur dinlemedm kendime geldim bugun de disci randevum var ordan da avmlere akicam oyle iste simdi okuma zamani gecmisi

pembisim size nice mutlu yillar ins pasta cok farkli.cok.hos duruyordu nice boyle beraber yaslariniz olsn ins..
cansel 1.5 yil ne de cabuk gecmis hakkat ama sana da sormak lazim tabi :)
pembisim efecan simdik nasil ins daha iydir bizde de zumranin surekli burnu tikali surekli temiz tutmaya calisuyorum ama yok uyuyamiyo bi turlu tum gece esimi asker ettm de biraz uyudum haftasonunu bu yuzden cook seviyorumm

bu arada sinavlardan not girislerde bahsediyosunuz ya ne kdr yabanci olmus bu kavramlar dondugumde herseyi unutmus olucam.bu gidisle :)) Allah kolaylik versn son haftalari bu sacma islerden dolayi hic sevmiyorum

Günaydın , güzel bir hafta sonu olsun hepimize ..

Born, çok sevindim 3 saat yalnız gezmiş olmak sana en az 1 ay gider :) devamını diliyorum insallah ...

Cansel, minik kuzuya geçmiş olsun.. En sevimli şeker dönemi şimdi kuzucuğun.. Maşallah ona..

Pembe, insallah bugün çok iyidir minik kuşun.. Lavantayı kaynatma işlemini yapıyor musun, bizimkilere o çok iyi geliyor, bir nebze de olsa , açılıyor solunum yolları..

Doğum gününüz kutlu olsun ...Allah sağlıklı, nice güzel doğum günleri göstersin ailece .... ne güzel özeniyorsun böyle günlere, ben nişan günümüzün tarihini bile unuturum, yüzüklerde yazmasa :oops: :KK48:

Ilbilge, ellerine sağlık .. Afiyetle yersiniz insallah ..

Nfk, hoca ile direksiyon çalışmalarına başladınız mı ?

Görüşmek üzere :KK37:

Pembis ne güzel hallettin boşuna stres yaptın macoranlar güzel görünüyordu kızın doğum gününe düşünebilirim bende.
Nfk en güzeli o keki trufe yapmak. Herzaman yaptığım tarif bile bazen olmayınca olmuyor.

Kıza daha renkli yaparsın, renkli drajelerle de süslersin ;) zaten sizin memlekette daha güzel çeşit macaronlar var :)

Nasıl 1,5 oldu yaaaaa?!?!? Maşallah. Doğdu da büyüdü.

gunaydin canlar hazir firsat bulmusken okuyamadan yaziyorum...dun ilk kez iki cocugu da hem de uyumazken babaya birakip disari ciktim aramasa hic donmeye niyetim yoktu 3 saat kadar gezmisim beynime oksijen gitii kar camur dinlemedm kendime geldim bugun de disci randevum var ordan da avmlere akicam oyle iste simdi okuma zamani gecmisi

Valla ben sizin bu kocalara inanamıyorum. Şuanda bile ben üç saat bırakıp gidemem bi yere. Hayat size güEl beaaaaaa :) ak tabi kız ne güzel fırsat bulmuşken ;)

pembisim size nice mutlu yillar ins pasta cok farkli.cok.hos duruyordu nice boyle beraber yaslariniz olsn ins..
pembisim efecan simdik nasil ins daha iydir bizde de zumranin surekli burnu tikali surekli temiz tutmaya calisuyorum ama yok uyuyamiyo bi turlu tum gece esimi asker ettm de biraz uyudum haftasonunu bu yuzden cook seviyorumm

Canım beğenmene sevindim.

Efe hala kötü tabi. Deli gibi öksürüp balgam söküyo. Gerçi bu da bi gelişme heralde. Bugün yine tuzlu suda bekletme işini denicem inşallah.
Zümranın o minik burnuna kıyamammmm bi de tıkanırmış. Çocuk büyütmek zor beaaaa. Allah ım şifa versin.

bu arada sinavlardan not girislerde bahsediyosunuz ya ne kdr yabanci olmus bu kavramlar dondugumde herseyi unutmus olucam.bu gidisle :)) Allah kolaylik versn son haftalari bu sacma islerden dolayi hic sevmiyorum

Bir yıla üçüncüyü yapmazsan sen de sahalara döneceksin cicim :) alışırsın hemen bişi olmaz :D

Born, çok sevindim 3 saat yalnız gezmiş olmak sana en az 1 ay gider :) devamını diliyorum insallah ...

Cansel, minik kuzuya geçmiş olsun.. En sevimli şeker dönemi şimdi kuzucuğun.. Maşallah ona..

Pembe, insallah bugün çok iyidir minik kuşun.. Lavantayı kaynatma işlemini yapıyor musun, bizimkilere o çok iyi geliyor, bir nebze de olsa , açılıyor solunum yolları..

Doğum gününüz kutlu olsun ...Allah sağlıklı, nice güzel doğum günleri göstersin ailece .... ne güzel özeniyorsun böyle günlere, ben nişan günümüzün tarihini bile unuturum, yüzüklerde yazmasa :oops: :KK48:

Canımcım aktar taaa caddede ve oğluşla gitmem mümkün olmadığı için ne lavantayı ne de hatmi çiçeğini alamıyorum :( akşam belki eşim halleder.

Özel günler hoşuma gidiyor ya napıyımmmmm :D

Günaydın. Pembe Doğum gününü kutlu olsun. Nice sağlıklı uzun yıllar geçirmeniz dilerim .

Born 2 küçük çocuğu babaya bırakmak tebrik ediyorum sizi.bbenim kocam değil kv bile ikisine bir 2 saat dayanamadı . Dün kuaföre ve eski komsuma gittim 2 saatlik tamm dönerken kv.aradi durmuyo bunlar gelmiyorsun diyene. .

Sizler ne güzel pasta börekler yapıyon uz maşallah ben şu aralar bildiğim tarifleri bile tutturamiyorum.

Pembe oğluna ıhlamur zencefil kökü ve çubuk tarçın dan çay yapıp icirsen birde bal zencefil oksurege iyi geliyor.bwnim kızdan öksürüyor du 3 gün gece yatarken biberonla verdim.kizim içimiyor normalde bende uykusunda veriyorum. İyi geldi dün le bugün daha iyi yalnız kosturup kudurdugunda öksürüyor ara sira

Günaydın. Pembe Doğum gününü kutlu olsun. Nice sağlıklı uzun yıllar geçirmeniz dilerim .

Born 2 küçük çocuğu babaya bırakmak tebrik ediyorum sizi.bbenim kocam değil kv bile ikisine bir 2 saat dayanamadı . Dün kuaföre ve eski komsuma gittim 2 saatlik tamm dönerken kv.aradi durmuyo bunlar gelmiyorsun diyene. .

Sizler ne güzel pasta börekler yapıyon uz maşallah ben şu aralar bildiğim tarifleri bile tutturamiyorum.

Teşekkürler canım.

Aman sen de yapmayıver nolcak sanki. Ufaklık büyüsün dönersin sahalara :)

Pembe oğluna ıhlamur zencefil kökü ve çubuk tarçın dan çay yapıp icirsen birde bal zencefil oksurege iyi geliyor.bwnim kızdan öksürüyor du 3 gün gece yatarken biberonla verdim.kizim içimiyor normalde bende uykusunda veriyorum. İyi geldi dün le bugün daha iyi yalnız kosturup kudurdugunda öksürüyor ara sira

Sabahları içiriyorum. Ama bu kadar iyileşiyo işte :( ilaçları da veriyorum ama hala çok iştahsızız :(

Arkadaşlar gelelim dediler akşam. Onlarda da bi ufaklık olduğu için açıkça söyledim oğluşun hasta olduğunu. Vazgeçtiler tabi. Sonuçta bizimki Öpüp sarılmadan duramaz :D
Burda yine kar yağmaya başladı. Barajların dolması için yağmurdan çok kar yağması gerekir diye biliyorum. Sanırım bu yaz kuraklık çekilmez artık :)

yağmurlu ve soğuk bi Istanbul öğlesinden selamlar.. :ssz:

tarife bi bakayım. şu köstebek pastacıklar gibi bi şey mi acaba?
görüntü de tat da hamur malesef, dün tamamen soğuyunca poşete koyup kaldırdım, hayvanlara vermek için :KK43:

doğan, büyür diyorlar valla zaman ne çabuk geçiyor. tabi bi de sana sormak lazım :KK48:
oooooo, supper yaa!!! :KK49: çok sevindim, ne güzel yapmışsın bacım.
madem bu potansiyele sahip enişte, arada bi nefes alırsın sen de
:D
helal kız sana!! :KK5:

hava muhalefeti dolayısıyla bu haftaya kaldı, yarın arayıp randevu alıcam inş..
eşim 500 tl lik bütçe verdi, kendi capimda depar atmam lazımm :eek:
:KK55:

sen ne yaptın?
Teşekkürler canım.

Aman sen de yapmayıver nolcak sanki. Ufaklık büyüsün dönersin sahalara :)

Sabahları içiriyorum. Ama bu kadar iyileşiyo işte :KK43: ilaçları da veriyorum ama hala çok iştahsızız :KK43:

Arkadaşlar gelelim dediler akşam. Onlarda da bi ufaklık olduğu için açıkça söyledim oğluşun hasta olduğunu. Vazgeçtiler tabi. Sonuçta bizimki Öpüp sarılmadan duramaz :D
Burda yine kar yağmaya başladı. Barajların dolması için yağmurdan çok kar yağması gerekir diye biliyorum. Sanırım bu yaz kuraklık çekilmez artık :)
inşşallaaaah!! :KK36:

Son düzenleme:
evet kizlar valla dediiginiz gibi arada tekrarlamam lazim cok iyi geldi bugun de optimuma gittim tekrar aldigim bi kac sey icime sinmemisti onlark degistrm epey indirim var ama yasire mont almayi bi sene daha erteldm hem kafama gore bisey bulamadm hem de bir yil daha olucak gb
nfkcim asil sana helal ins bende bigun surebilrim aktif olarak

oh valla bornum yaz böyle şeyleri tüm topik gezmiş kadar oluyoruz...
selam hatunlar özledim hepinizi topik canlanmışken bahar buluşmasına araştırmalar başlatıla;) İstanbul hatunları konuya dikkatinizi çekeyim....

Back
X