- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım okulumda fazlayım...zoraki tayinim çıktıEagle çok geçmiş olsun şu norm fazlası olayını daha benim kafam basmadi hakkında hayırlısıolsun
Soğuğa yakin diyorsun yani?nfk ben hep mayalıyorum süt nerdeyse soğuğa yakın...koca tencereye kaşığın ucuna azıcık alıp elimle kalıp durmasın diye bastırıp tencereye karıştırıyorum. sarıyorum kapağı kapalı güzelce...4 saat sarılı bekliyor...açınca kapak üsten sıcacık olmuş oluyor sanki sütü ısıtmışım gibi..tani reaksiyon oluyor içerde çıkan gazın ısısı kapakta...sargıyı ve kapağı açık 1 saat dinlendirip en az 24 saat dolapta bekletip öyle yemeye başlıyoruz
maya miktarı ve bekle süresi artarsa ekşi olur. biz tatlı seviyoruz
Tuz ve seker de katiyorsun yani.. Guya ben de seker katacaktim ama o an aklimdan ucup gitti. Bi de Cahide nin sayfasında bazi tavsiyeler var. Sut fazla ilik old icin yoğurt turmazsa, sicak su dolu bi kabin içine koyun, saat basi kontrol edin diyor. İnş buna gerek kalmaz. Ama önemli bi ipucu. Ozellikle benim icinNfk ben cahide nin tekniğiyle mayaladigim yoğurtla hep tuttu
Çok geçmiş olsun bacimselam hatunlar burda kar tatili...ben laranjitboğazlarım berbat
kuzular iyi çok şükür kardan adam yapıcaklarmış ve kar atıcaklarmış birbirlerine...bakalım bu sefer oynamak kısmet olacakmı.geçen sefer çok soğuktu çıkarmamıştım bu sefer yumuşak hava...
norm fazlası tayinim çıktı istemememe rağmen.okul fena değil ama yinede mahkemeye verip şansımı denicem..aslında karnım git diyor yıldım bu fazlalık muhabbetnden..bakalım....
pamukhelvam geçmiş olsun insan kendi için erteleyebiliyor ama kuzular için biran önce geçsin istiyor dimi
bende de var bu arada eğrilik çok ciddi değil ama ağzım açık uyuyorum
bahar cesaretinden dolayı öpüyorum ellerinden saygılarsık sık haberlerin gelecek anlaşılan
tüm hatunları öpüyorum...
Burada da yağıyor... Selim gösterdi bana da , "anne tar yağıyoo taaar " diyerek heyecanla koştu, odasının perdesi Aralıklıydı oradan görmüşBurada lapa lapa kar yağmaya basladi![]()
born canım gezmişsin maşallah ben de h.sonu gezdim gerçekten deşarj oluyo insan.sen yasirle nasılsın.bu eğitim aktiviteleri oluyor neler yapıyorsunuz evde montesoorri diye bşi var adını yanlış yazmış olabilirim.yapıyor musun.aslında bu sorum hepinize kızlar hüseyini mutlu etmek istiyorum ben.
pmukhelvam sizin bu kulk tedaviniz baya uzadı ya Allah kolaylık versin inşallah.beklemek en sıkıcı yanı bu işlerin.
ilbilge kuzuların nasıl canım.
ben de patatesli birek bi de portakal sulu ıslak kek yaptım şükür kociş beğendi adam beni bayabaya beceriksiz sanıyormuş rüştümü ıspatlamam lazım.lakin kilo alıp duruyorum napcam bilmiyorum.emziren anneler ecrn born busmai senamert nasıl baş ediyorsunuz bu durumla sütüm amam aman değil yani.kısarsam hepten gider diye de korkuyorum yani.
ayrıca ecrin yukarıda seni anmamışım kusuruma bakma. çocuklar nirvana erecem az kaldı![]()
Amaneyyyyyyyy. İyi sabretmişin kızGözün aydin pembisiim !
Esim yatali 1,5 saat oldu. Ben bu kucuk duracelli veledi bekliyom ama yeter artik. Cebren yatircam!Herkese hayirli geceler..
![]()
ay oturdum manyak gibi bende onu izledim hic isim yok gibi kadin bide bebek bekliyo eaglea onu da soyle :)) super dadi cok.yapmacik sinir oluyorm ama her izledigimde agliyorum ya manyadim iyice tatil olmasina da cok sevindim bu arada :)Bu saatte oturmuş süper dadı izliyorum. İkizler var. Eagle bacımmmm bir kez daha ne zor olduğunu görüyorum ikiz büyütmenin. Bi de baba ne kadar önemli. Demekki bizim ikizlerimix olsa ben kesin manyardım![]()