Nasılsınız kızlar, hayırlı günler hepimize ..
Cansel, geçmiş olsun , implant yaptırmam gereken bir azı dişim var benim de, ileriye dönük şikayetlere neden olabileceğini duymuştum bir ara.. Insaallah memnun kalırsın, azı dişlerinden birisine mi yapılacak seninki ?
Nfk, ellerine sağlık
Born, bezi açtığımız ilk geceler çocuk uyuduktan sonra bezi takabilirsin. Sabah da o görmeden çıkartmak gerekiyor ki çocuğun aklı karışmasın ...Gündüz iyice tutmayı öğreniyorlar belirli bir süreç sonunda , sonrasında gece zaten sabaha kadar tutabilecek kıvama geliyor ... Yatmadan evvel 1 saat öncesinde , sütünü vs içirebilirsin...Ve evet altını çarşafını ıslatıp uyumaya devam eder de gözünden kaçarsa bu havada üşüyebilir, o açıdan riske atmamak lazım ..
Gündüz ben sürekli Götürüyordum çünkü Selim ilk günler çok sık ve az az yapıyordu çişini, mesela Götürüyordum minicik bir parça yapıp, aradan iki dakika geçince tekrar götürmeyi ihmal edersem; hemen kilotuna kaçırdığı oluyordu. O yüzden, ilk birkaç gün sık sık götürmek lazım, tabii çocuğu bıktırmadan

Hadi kolay gelsin canım. Oluruna bırak biraz dene belki de Yasir çok hazırdır bu sürece..