Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bugün ramazan borcundan 3. günü tutuyorum..
günler kısa, neredeyse 12 saat.. çoğu uykuda geçiyor zaten.
bol su içiyorum..
hamdolsun süt de etkilenmedi..:16:

emzirme durumu olmasa ardarda tutardım hepsini..
şimdilik pazartesi perşembe..
ilgililere duyrulur.. :34:

allah kabul etsin canım ben cesaret edemedim oruç tutmaya

Merhabalar arkadaslar
Cenacim gecmis olsun dileğin icin teşekkür ederim yazmaya cok fırsatım olmuyor birde telden girdiğim icin İnternet'e yazıları küçük okuyunca gözlerim ağrımaya başladı kor oldum galiba ;)) bu arada en komik secilecekmisin bakalım Libya'na ve Karakiz yazınca bakayım su anketlere dedim ama telden anketler açılmadı bende telden LG ye bağlanarak dev ekranda oyumu verdim size ;)) laptopum yok yanımda çünkü ben hala annemlerdeyim babam misafirlik boyutunu geçtiğimi ve postu serdigimi düşünüyor eşimde bugün yurt dısına gitti zaten haftaya gelecek artık haftaya donerim eve;) Gerci babamin morali bozulmaya basladi şimdiden nasıl olacak cok alıştık emire diyor:)bu arada annemlerin evide merkezi sistem cok sicak evde tişörtle geziyorum emire mümkün olduğunca ince giydiriyorum zaten sıkıntıya gelemiyor cocuk elinden gelse çıplak duracak:) benim evim doğalgazli istanbula dönünce aynı sekilde bizim icinde ısı kaybı olacak.artik faturaları düşünmeden dereceyi artıracağım bizim binanin mantolamasi var ama binanın dort tarafida açık ve bizde en üst kattayiz.

Sanırım bizi en iyi anlatan ifadeler bunlar.. :9::9:

Eki Görüntüle 582541 Eki Görüntüle 582542 Eki Görüntüle 582543 Eki Görüntüle 582544 $a058.gif$a124.gifEki Görüntüle 582547 Eki Görüntüle 582548 Eki Görüntüle 582549

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::1:

kızlar bişe diycem bu kan ilacını pastik kaşıkla birde 8 damla demişti doktor bize ee nası lvercem emmeden öncemi sonramı aç tok :44:

bir4de 8 damlaı bir anda mı vercem

kızlar bişe diycem bu kan ilacını pastik kaşıkla birde 8 damla demişti doktor bize ee nası lvercem emmeden öncemi sonramı aç tok :44:

Kızlar biz daha kan damlası kullanmaya başlamadık.. Hemşire elimde yok siz alın demişti.. bizim eve yakında eczane yok bizde alamadık.. Birkaç gün sonra s.ocağına gitmeyi düşünüyorum o zaman verirlermi ki..?:44:

Kızlar biz daha kan damlası kullanmaya başlamadık.. Hemşire elimde yok siz alın demişti.. bizim eve yakında eczane yok bizde alamadık.. Birkaç gün sonra s.ocağına gitmeyi düşünüyorum o zaman verirlermi ki..?:44:

valla bu sağlık ocaklarına benim pek güvenim kalmadı. ne devit 3 alabildim ellerinde yoktu,nede kan damlası. nedense hep kalmamış oluyor. burdada daha önce elimizde kalmadı muhabbetini okumuştum.aslında elimizdekiler bittikçe sağlık ocağından ücretsiz temin etmemiz lazım

Hoşgeldin canım.. nasılsın?:54: burdan buldum.. http://www.cheesebuerger.de :40:

Hoş bulduk canım iyiyim sen nasılsın
Anket çalısmaları nasıl gidiyor telden görünmüyor anketler oylar nasıl?

Demir ilaçlarının etkisini gösterebilmesi icin süt ürünleriyle almayın diyorlarlar bence ilacı vermeden yarım saat once ve yarım saat sonra süt vermemeye çalış.
Bu arada benim İstanbul'daki doktorum demire 6. Ay başlatacaktı burada kontrole götürdüğüm doktor baslat dedi ferro sanol verdi eczacıda ferro sanolun damlası piyasada artık yok dedim ferrum verdi doğrumu acaba ?

Bu ifadelerde iyimis;)

Back
X