Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

selamlarrr..anketlerı yaptık temmuz annelerı lehıne tabıı hepsıı:)vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun...pasa uyuyorken yazayım dedım..ya hanımlarr ev ıslerıne yetısemıyorum ben malesef haftada bır supurge acar oldumm..camasırdı oydu buydu derken yoruluyorum yoruluyorum ama gerı dönup baktıgımda dagınık bı salonn goruyorum yınede...bırde vıcdan azabım var..akıl alayım bıraz sızden..hamılelık oncesı 5 vakıt namaz kılıyordum 2 ay kadar yaptım ama sonra bulantılardı;mıdemde gastrıt sorunu yasadım derken bıraktım..gecenlerde yıne baslıyayım dedım ama beceremedım:( gece en az 5 kere uyanıyoruz paşa sagolsun..sabah namazına uyku tatlı gelıyor ne yalan soyluyeyım boyle olunca..gun ıcındekı vakıtlerdede uyanık oluyor genelde bızımkı..;uyuyuncada bı ısın ucundan tutuyorum..bu konuda bı duzen oturtamadım sızler bunu nasıl cozdunuz?

Canim uyanikken ben ana kucağının karsisina geciyorum farzini kiliom sadece soylenir gb olunca dışımdan okuyom duayi.ama genelde hoşuna gidiyor hareket etmem izlio öylece.ama sünnetleri devreye soksam okadar uzun durmaz bizimki biliyorum.

Peygamber Efendimiz (S.A.V) bir hadisi şerifinde:" Ahir zaman fitnesi kadınların yüzsüz yüzünden çıkacaktır..!" buyuruyor.. Şuanda da olduğu gibi..
off neyse yaa bence kapatalım bu konuyu iyice sinirlerim gerildi..
:41:
oooh, maşallah bebeğine..:emir_bebek:
valla her şey konuşuyoruz, sen de göreceksin yavaştan..
bugün sanırım ben bu erkek milletine taktım..:35:
yaklaşanı yakarımmmm..:27:

aynen ben de bugün sinirlendim bu konuya ve eşime patladım :9:
doktora götürmüştük bebeği.
ceketimin önü açıkmış diye bana kızdı, eşim biraz kıskanç
"öfff bana namus bekçiliği yapma" dedim "sanki siz sütten çıkmış ak kaşıksınız" çokkkk fena sinirlendi:1:
lan o telaşla ceket giymeyi unutmamışım ya sen ona bak,ceketin önü açıkmış-mış. hadi ordan ,çıkışlar sağdan

geçen sene eylülde karadenize gitmiştik bir haftalığına..
erzurum, rize, trabzon, artvin.. gezdik çok güzeldi.. :16:

sonra hamilelik, doğum, çocuk derken kapandık kaldık..
ha doğurdum, ha doğurucam derken o kavurucu sıcaklarda eşim o kadar ısrarıma rağmen
bi kere denize bile gitmedi.. beni yalnız bırakmamak için.. :17:

şimdi bir süredir küçük bi tatil yapmanın peşindeyiz..
2-3 gün bile olsa,
kızılcahamamda karar kıldık..:52:
bi sevindirik oldumkii:8:

geçen eşim diyorki..
kardeşim (görümcem- 24 yaşında- öğr) de gelse nasıl olur?:17:
hem sana yüzmeyi de iyice öğretir, o da bi tatil yapmış olur..
apart daire tutarız..

o gelirse, kv de gelir dedim. o zaman ''ailecek'' tatile mi gidicez dedim..:63:
istersen, yoksa ayşecik, sen ben üçümüz gidelim, sen nasıl istersen dedi..
ağzımı arıyor işte... o yok mu oooo?!:100:

o gün içten içe sinirlendim ama bugün bu fikre daha ılımlıyım sanki..
tatil olsun da.. varsın onlarla olsun bu sefer.. :114:

canım valla bence hiiiiç ılımlı olma
bir kez kendiniz tatil yapın. çekirdek ailenizle.
benim eşim de ailesiyle bir yere gitmeyi çok sever,ben aile olduğumzuu hissetmek istiyorum dedim
o da işten güçten bunalmıştı,bebeğimiz üç aylıkken gidiverdik nasıl olduysa aynen biz de kızılcahamama.
o kadar güzeldi ki,
oğlumuzla beraber aile olduğumuzu hissettik.o da çok mutlu oldu..
ben havuza gidince bebeğe o baktı,o gidince ben
hiç zorlanmadık
inan bana bu hissi yaşamak için değer.. ve hiç de zor olmuyor. kızılcahamam biraz sıkıcı geldi bana
apartlar çok soğuk oluyor ve ordan havuza yol gitmek işkence.. en iyisi otel odasında kalmak. herşey ayağının altında.
yüzme bilmene gerek yok zaten havuzlar derin değil
en güzel yanı başbaşa bir tatil yapmaktı

kızlar hangi bebek bezini kullanıyosunuz ben molfixi denemeyı düşünüyorum
nasıl sızce ?
prima aktif bebek kullanıyodum
sızıntı yapıyor
yanlışmı baglıyorum dedım ama degıl bezden kaynaklanıyor
bı turlu bez sorununu cozemedım
hugg denedım oda çok kucuk geldı

prima 4+ kullanıyorum ben. 4 numarada 18 kiloya kadar diyor ama hem sızdırdı hem de sıktı. 4+ dan memnunum

bende öle yapıorm canım geceleri hiç ellemıorm yanlız bu aralar bez sayımız azaldı o kafama takılıor eskiden daha fazla kirletrdk 6-7 bez degşrdk bunun 3 kaka olurdu diğerleride dolu dolu çiş bayagada agır olurdu bezler şimdi 1kere 2 kere kaka yapıo çişli bezide eskisi gbi agır degl kuruntumu yapıorm bilmıorm ama bu ay sanki az kilo aldı gbi hep 1kilo alırdık dün evde tarttım 500gr almş offf yarın kontrolümz var sorucam dr.

benimki de öyle, benim de dikkatimi çekti eskiden bezleri çok ağır olurdu şimdi öyle değil
sebebini bilmiyorum

bu foto nasıl yuklenıyor ya arkadaşlar,biri bana izah etsin,kızımın fotosunu yuklemek ıstıyorum

çok feminit gördüm seni :52::9::9:
naparsın annem,hayat işte:1:
böyle değildim yaşarkene oldum:26:

kızlar hangi bebek bezini kullanıyosunuz ben molfixi denemeyı düşünüyorum
nasıl sızce ?
prima aktif bebek kullanıyodum
sızıntı yapıyor
yanlışmı baglıyorum dedım ama degıl bezden kaynaklanıyor
bı turlu bez sorununu cozemedım
hugg denedım oda çok kucuk geldı
numara olarak değilde kılo olarak al canım.benım kızım 8 kılo mesela ben hugg 7-18 kg olanını kullanıyorum.ama sanki 2- ay sonra o da kucuk gelecek gıbı o zaman da bır ustunu kullanmaya baslıcam.ben basta pirima kullanıyodum sonra hugies denedım asla değiştirmedim.arada can bebe ve molfix denedım nasılmış diye,yok hugiesten şaşmam gayrı

canım f.. da resmi sayfasında biri sormuş adamda yazmış.

bende öyle düşünüyorum lc ye gidecektim yen iuyandık gene kaldı

kızlar kahvaltı verdim kızıma labne yumurta pekmez cici bebede atimi yarın :44:

slm kızlar nasılsınız?

canım labne verme bence,labne bayatlamış peynırlerın yenıden işlenmesıyle olusturulan bır peynır.onun yerıne dil peyniri falan ver ama labne verme.ayrıca cicibebe de atabılırsın yarın,ben veriyorum.ama başlangıç olarak cok atma,denemelık 1 tane falan at bir şey olmazsa mıktarını artırırsın

ıyı aksamlar kızlar,
bugun evde olmayı fırsat bılerek kızımın dolabını düzenledım. benım kızım buyumus de , kıyafetleri ona olmuyormus artık.
kıyafetlerinden bazılarını ayırdım saklayacağım.. bır kısmını da ıhtıyacı olan bırıne vereceğım. verdıklerım genelde hedıye gelenler. kıyamıyorum ya...
,

aynen ben de bugün sinirlendim bu konuya ve eşime patladım :9:
doktora götürmüştük bebeği.
ceketimin önü açıkmış diye bana kızdı, eşim biraz kıskanç
"öfff bana namus bekçiliği yapma" dedim "sanki siz sütten çıkmış ak kaşıksınız" çokkkk fena sinirlendi:1:
lan o telaşla ceket giymeyi unutmamışım ya sen ona bak,ceketin önü açıkmış-mış. hadi ordan ,çıkışlar sağdan
:9::9::9:
canım valla bence hiiiiç ılımlı olma
bir kez kendiniz tatil yapın. çekirdek ailenizle.
benim eşim de ailesiyle bir yere gitmeyi çok sever,ben aile olduğumzuu hissetmek istiyorum dedim
o da işten güçten bunalmıştı,bebeğimiz üç aylıkken gidiverdik nasıl olduysa aynen biz de kızılcahamama.
o kadar güzeldi ki,
oğlumuzla beraber aile olduğumuzu hissettik.o da çok mutlu oldu..
ben havuza gidince bebeğe o baktı,o gidince ben
hiç zorlanmadık
inan bana bu hissi yaşamak için değer.. ve hiç de zor olmuyor. kızılcahamam biraz sıkıcı geldi bana
apartlar çok soğuk oluyor ve ordan havuza yol gitmek işkence.. en iyisi otel odasında kalmak. herşey ayağının altında.
yüzme bilmene gerek yok zaten havuzlar derin değil
en güzel yanı başbaşa bir tatil yapmaktı
daha önce asya termalde kaldık, çok da memnun kaldık..
havuzu da derin deil biliyom :17:, yine de benim için boğulma tehlikesi arz ediyor o ayrı mesele..:1:

zamanında lale devri yaşanmış bu ailede.
zenginlik de had safhadaymış, rehavet de..
kv sürekli gezmelerdeymiş, sürekli tatillerde. çoluk çocuk alışverişlerde..
eşi vefat edince birden boşluğa düşmüş..
eskiye hasret haliyle.. şimdi de kendince senede bir iki kez yapıyor tatil..
ayaklarında kireçlenme var, kaplıca iyi geliyor, kaplıcaya gider..

bi gün laf geldi. eşim annesine kızılcahamama git orası çok güzel dedi..
o zamandan beri kv bana diyo ki, oğlum bizi kızılcahamama götürecekmiş..:53:
ki geçen sene diğer oğluyla gitti kızılcahamama..

bazen diyorumki, sevgilisi, eşi terk-i diyar eylemiş..
alıştığı şeyler elinden uçmuş gitmiş, yanındaki yastık boş kalmış..:43:
insanın kardeşi çocuğu arkadaşı eşinin yerini tutar mı?..:14:
eşimin annesi, her vesileyle bi tanesi..
o zaman olabildiğince bizimle olsun diyorum.. sürekli yemeğe çağırıyorum..
akşamları oturmaya çağırıyorum.. bazen gezmeye giderken o da geliyor bizle..
aile oturmalarına falan zaten çoğunlukla birlikte gidiyoruz..
o bile anlıyor, bana tembihliyor, haftasonu beni çağırmayın, siz birlikte yiyin, gezin..
ben mahçup oluyorum diye..:25:

ama diğer yandan tatilin bi mahremiyeti olsun istiyor insan..
dediğin gibi özel bi şey kalmıyor..
hani bir tatil beraber yapsak, ikincisine o da gelsin.. sakınmıyorum.. tabi gelsin, memnun olurum..
ama bi tatil yapıyorsak, o da kendince her sene tatilini yapıyorsa, (memleketine gezmeye gidiyor,,
kaplıcalara gidiyor..) bizimle gelmesi, sanırım nefsime ağır geliyor.. :26:

evlerimiz karşılıklı.. gezmeye giderken görüyor, tatile giderken de görecek..
her ne kadar dilinden tersini söylese de.. içinden geçirmez mi, çağrılmayı beklemez mi?:25:

bilmiyorum ya,, karmaşık bi şey.. bakalım ne olacak
sağlık olsun..

havuzu da derin deil biliyom :17:, yine de benim için boğulma tehlikesi arz ediyor o ayrı mesele..:1:

o bile anlıyor, bana tembihliyor, haftasonu beni çağırmayın, siz birlikte yiyin, gezin..

hani bir tatil beraber yapsak, ikincisine o da gelsin.. sakınmıyorum.. tabi gelsin, memnun olurum..
ama bi tatil yapıyorsak, o da kendince her sene tatilini yapıyorsa, (memleketine gezmeye gidiyor,,

her ne kadar dilinden tersini söylese de.. içinden geçirmez mi, çağrılmayı beklemez mi?:25:

sağlık olsun..

kv den hakkında bukadar ince düşünen bir gelin olarak kv den çok ama çok sanslı. umarın hak ettiğin insanlığı kvden de görürsün çünkü bazen iyi düşünveler incelikler okadar suistimal ediliyorki. tebrik ediyorum seni herzaman bukadar iyi olamıyoruz onlara karşı.

sağlık olsun..
eğer o kadar anlayışlı biriyse ben alınacağını düşünmüyorum.
e sık sık da görüşüyorsunuz..
sonuçta zamanında bol bol gezmiş, gezmeye doymuştur artık.

biraz baş başa zaman geçirmek sizin de hakkınız.
bu benim düşüncem tabii,aileni de şartlarını da en iyi sen değerlendirirsin..
sağlık olsun dediğin gibi canım

kızlar birkaç gündür annem gelmişti saolsun ondan hiç giremedim dün doktor kontrolümüz vardı geçmişi okumadan onları aktarayım dedim 5. ay doldu bizim de ama hala anne sütüne devam ek hiçbirşey verme dedi. bizim çocuk ferrum alınca çok feci kabız olmuştu ki normalde zaten çok zor yapan bir çocuk ona ferromixin diye bişi verdi devlet ödemiyo alırız derseniz bu yan etki yapmaz inş dedi artık onu kullanıcaz ben 1 aydır hiç vermemiştim kötü oldu ama mutlaka ver zeka üzerinde çok önemli etkisi var dedi. sürekli oturmak istiyo diye sordu eşim o da istiyosa oturabilir artık 5 ayı bitti dedi ama ben bu konuda hala düşünüyorum eşim de kızıyo doktor dedi işte diye sizler artık kucakta tamamen oturtturuyor musunuz ? ayrıca çok komik eşim ben kimseye öptürmüyorum diye kızıyo doktora öpmenin bi sakıncası var mı dedi doktor da demez mi yoo öpülsün ben de dedim ama gripli olanlar ellerini ısırıp emenler var siz böyle derseniz yandık dedim snra toplamaya çalıştı ama..... şimdilik aklıma gelenler bunlar heee dişleri de çok kabarmış tüm dişleri birden patlayacak dedi

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...nneleri-paylasim-alani-3271.html#post25732561 doğum hikayemi okudum ağladım gece gece

bebeğimin gözleri dalıyor sarsarak kendine getiriyorum yada bir müddet sonra kendine geliyor sanırım şu absans epilepsi yarın olmadı ertesi gün doktora götürcem 3 saattir ağlıyorum :5::14::14:

canım sakın endişe etme çok yakın bir arkadaşımında kızı böyle tepkiler veriyordu çok korktu birsürü testler yapıldı ama çok şükür birşey çıkmadı sonunda da çocuğun bazı şeylerden korktuğunu ve yüksek sesten dolayı olduğu gibi şeyler söylemişlerdi öyle birşey yoktur Allah'ın izni ile...

sen cekmekoy demi oturuyorsun canım biz ev arıyoruz kiralik. Eşimin isi umraniyede hafta sonu umraniyeye baktık eve ama bulamadık site istiyoruz senin bildiğin 1000 tl civarı cekmekoyde siteler varmı hafta sonunda oraya bakacağız avrupa yakasında oturduğumdan o bölgeyi hiç bilmiyorum

olmazmı bizim muhit sadece siteden oluşuyor ve kiralar genelde 1000 tl altındadır eğer güvenlikli otoparklı biraz lüks olsun dersen yeni yapılan sitelerden bakabilirsin dur ben gün içerisinde fırsat bulursam sana emlak sitelerinden link atayım hatta bi yakınım emlakçılık yapıyordu akşam sorarım istersen hala ilgileniyorsa sana yardımcı olur ama çekmeköyü tavsiye ederim madenlerdeyim ben hemen şile otoyolu üzerinde hem eşin otobandan kolay gidip gelir hemde lokasyon senin için çok iyi olur benim evimin çevresinde 6 tane banka 5 tane hipermarket var dar vakitli bebekli anneler için ideal bir semt

ben aslında çekmeköyü çok severim büyüdüğüm evde oturuyorum şuanda annemlede aramda 2 sokak var yani aslında çok avantajlı ama işime çok ters hergün 2 otobüsle gidip geliyorum işimdende memnunum yoksa düşünmezdim ayrılmayı

canım sakın endişe etme çok yakın bir arkadaşımında kızı böyle tepkiler veriyordu çok korktu birsürü testler yapıldı ama çok şükür birşey çıkmadı sonunda da çocuğun bazı şeylerden korktuğunu ve yüksek sesten dolayı olduğu gibi şeyler söylemişlerdi öyle birşey yoktur Allah'ın izni ile...

sonuçta ortada bir sorun var canım ya :14::14: bizim evimizde yüksek ses şu bu hiç birşey olmaz ki emziririm oyun oynar yatar doğduğundan beri :14:

günaydın herkese:34:

Eklentiler

• $262692_388472821241735_765800917_n9999999999.webp
    $262692_388472821241735_765800917_n9999999999.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 38
günaydın kızlarr
canım çook sıkkın
bana yardım edin lütfennnnn
biberon alan oğlum bı anda reddetmeye başladı 5 aydır emziriyorum
nuby anne gögsü boyutu bıberonumuz vardı
işe başlayacağım diye unutmaması için günde 1 kere biberonla sütümü veriyodum
ama son zamanlar sanırım dişleri kaşındığı için ucunu ağzının içinde gezdiriyo kaşıyo oynuyo
önceden lıkır lıkır içerdi şimdi açta olsa almıyor.
memedeki hazzı bulamıyor sanırım.
3 hafta vaktım var napsam bılemıyorum ekgıdada alıcak bılıyorum ama annesütü temel besini sonuçta.
sütümü depo yapmaya bıle başlamıştım
annem kaşıkla nereye kadar başedicek sütlerim dolapta kalıcak böle gıderse
günde 8 saat çalışıyorum eve gelınce emzırırım ama ben yokkende anne sütü alsın istiyorum
sütüm varken kaşık maması vermek ıstemıyorum
nolur bı yardım edın

günaydın kızlarr
canım çook sıkkın
ama son zamanlar sanırım dişleri kaşındığı için ucunu ağzının içinde gezdiriyo kaşıyo oynuyo
3 hafta vaktım var napsam bılemıyorum ekgıdada alıcak bılıyorum ama annesütü temel besini sonuçta.
günde 8 saat çalışıyorum eve gelınce emzırırım ama ben yokkende anne sütü alsın istiyorum
nolur bı yardım edın
Gunaydin cnm dur hemen panik yapma bakalim bazen olur oyle arafa memeyi arada biberonu almak istemezler biberonunu degistir bi istersen belki akis hizi azdir cekmek zor geliyodur medela kullaniyordum ben annesutu biberonu sutumu sagdigimda onla veriordum yada mamayi gecen cok kaynattim bozuldu sonra nuby alayim dedim ama bende ondan pek memnun kalmadim kizim yadirgadi once sonra bol bol geldi sutler simdi gogsumu almiyo tekrar medela alcam mecbur paraya kiyip 60 lira bi biberon

günaydın kızlarr
canım çook sıkkın
nolur bı yardım edın

hiç stres yapma canım bende aynısını yaptım çünkü boşunaymış meğerse:34:
bizim kızıda aynı senin gibi işe başlamadan önce biberona alıştrayım dedim anam nuh dedi peygamber demedi almadı ağzına biberonu
alıyor oynuyor bırakıyor içmiyor sonra göğüsümü çekiştiriyordu meme ver diye aç bıraktım yok mama denedim yok almadı almadı
ben ağladım durdum bu çocuk ben gidince aç kalacak diye :43:
ama ne oldu bakıcısı içirince içiyor zilli benden almıyor sonra anladıkki yada tahmin ettikki benim kokumu anlıyor hazır meme var beni niye buna
zorluyorsun diye almıyordu benden neyse biz aştık bunu inşallah sende aşarsın canım:34:

herkese merhaba kızlar:3:

biz dün akşam bu yeni açılan yere gittik birkaç birşey aldık genele bakarsak ucuz mu yanii ama bazı ürünlerde benim daha ucuza aldığım yerlerde var
kıyaslamayı yaptım :126:
ama şöylede bir durum vardı chicco nun oyuncaklarında %50 indirim vardı bebek arabaları mama sandalyeleri yürüteçler falan metal eşyalarda 250 tl lık alışverişe 100 tl çek veriyorlar aslında araba koltuğu , bebek arabası, mama sandalyesi falan hepsi birden burdan alınsaydı uyguna gelirdi sonuçta 100 tl iyi bir rakam
bazı ürünlerde güzel indirimler vardı daha doğrusu varmış reyon rafı yağmalanmış gibiydi:1:
bizim millet ucuz buldu bırakırmı neyse bizde bize gerçekten lazım olan ihtiyaçlarımızı aldık genel olarak gidilip gezilebilecek yer ama indirim sonrasında normal
fiyatları sanki biraz pahalı olacak gibi geldi bana bakıp görürüz artık:34:

cenacım günaydınnnnnn :3:
nasılsın şekerim ayşecik nasıl:54:
kız senin şu kayınvalidene karşı tutumuna hayranım :nazar::nazar::nazar:
aman allah aranızı bozmasın

bende bizimkini severim ama bazen beni sinir eder hoş ben birşey dermiyim yok demem kinimde yoktur allahtan
ama genede kayınvalıde yaa bazende anne ama sağolsun

Son düzenleme:
karakız canım sakın üzülme teşhis kondumu bebeğine tam olarak üzme kendini başka bir doktora git bakalım hemen kötüyü kondurma bebeğine rabbim herşeyin en iyisini bilir doğum hikayenide okudum neler yaşamışsın ama güzel kızın sağ salim yanında teyzesinden ona kocaman öpücükler:54::54::54::54:

Back
X