ben evliliğimin ilk 2 yılı bilinçli korundum ikimizde erken diyorduk sonra yavaş yavaş olsunmu demeye başladık fakat 2 yıl ilaç kullandığım için doktor 6 ayda ancak düzene girer dedi yumurtaların neyse 6 ayda geçti çocuk olmuyor bu arada tüm yakın arkadaşlarımdan patır patır bebek haberi geliyor ben içten içe üzülüyorum en son eltim evliliğinin 2. ayı hamileyim diyince bende film koptu zırıl zırıl ağlıyorum benim olmıycak die kızın haberine sevinemedim bile

allah affetsin kıskançlık değil ama içim burkuldu kazayla olmuştu onunki

neyse herkes bekliyor hamileliğimi ııh tık yok yumurta çatlatıcı iğne yaptırdık bi heyecan testler yaptım gene bişiy yok ümidim tükendi eşim dedi olmasın üzülme napalım orhanlarınkini severiz (orhan kardeşi) ama gel bana anlat için için ağlıyorum gizlice neyse bigün bankadan çıktım işe dönüyorum eczanenin önünden geçerken bir test aldım ama hiiiiç ümidim yok attım çantama 3 hafta geçti üzerinden öyle umutsuzumki kesin boş die 3 hafta boyunca hep aklımda içimden gelmiyo yapmak üzülmemek için en son bi gece uyumaya hazırlanıyoruz hiç unutmam 12 aralık akşamı dedim şu testi yapıyımda atıyım çantamda gezmesin
nitekim yaptım öyle göz ucuyla bakıyorum anammmm bide baktım ikiside çıkmazmı ben bağırıyom kafası kesilmiş horoz gibi ÇİFT ÇİZGİİİİİİ ÇİFT ÇİZGİİİİ

eşimde banyonun karşısında yatak odasında yatıyo noluyo ne çifti dedi dedim mahmut çift çıktı böyle salaklaştı eminmisin dedi yanlış olmasın dedim olsa şimdiye kadar yanlış olurdu bak çift işte önce 10 dk sarıldık hiçbişiy konuşamadık sersemledik sonra aldı eline telefonu direk anasını aradı cümleye dikkat
ANNE İŞEDİK ÇİFT ÇIKTI
YUHHH
onlarda da bakla ıslanmaz gece gece tezahüratlar o biçim herkes çığlık atıyo evde

benim üzüntümden eltimin bebişine sevinememişti garibanlar çifte mutluluk oldu onlarada sonra ben annemi aradım dedim baama çaktırma anne test yaptım hamileyim galiba sabah kan testi yaptırcam annemin sırıtmasından anlamış babam 10 dk sonra arayıp demezmi kızım hastaneye gidelim test yaptır utancımdan ne he diyorum ne yok annem bağırdı saçmalama kızı utandırma bırak o yapar ne gerekiyorsa

benimde ne hayallerim vardı hamile olduğumu öğrendiğim gün gelinliğimle eşimi karşılıycam aşkım sana bi hediyem var artık 3 kişiyiz dicem sözde bu hevesle 3 yıl o gelinliği askıdan indirmedim tabi şimdi bazanın altında tarihe gömüldü
içine girmeyi başarırsam birgn giycem ama içimde kalmasın doyamadım gelinliğime

velhasıl kelam bende minğime kavuştum darısı tüm isteyenlere olur inşallah