Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ürün Adı : Graco Contempo Mama Sandalyesi
Marka : GRACO

Özellikleri :

Graco Contempo mama sandalyesini bebeğiniz 4 aylıktan itibaren kullanabilirsiniz. Piyasada bulunan en kompakt mama sandalyelerinin başında gelmektedir.
Tüm aksesuarları üzerinde takılı iken tek parça olarak kolayca kapanabilir.
Katlandığında ayakları üzerinde durabilir ve çok az yer kapladığı için(17 cm kadar) evinizde bir kapı arkasında dahi saklayabilirsiniz.
Çift tepsili olup, tepsilerden birini bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz.
Bebeğinizin rahatı için tepsi kısmı ileri ve geri olarak tek elle ayarlanabilir.
Minder kısmı kolayca sökülerek yıkanabilir. Deforme olmaması için elde yıkama ya da silerek temizlenmesi önerilir.
Orjinal kolisinden maksimum düzeyde kurulmuş olarak çıkmaktadır. Sadece tekerleklerini takmanız yeterli olacaktır. Bebeğinizin rahatlığı için 6 pozisyonlu yükseklik ayarı, güvenliği için 5 noktalı emniyet kemeri ve tepsi yerinden alındığında bile düşmesini engelleyecek bar bulunmaktadır.
Tek elle rahatca sır bölümü yatırılabilir ve bebeğiniz yemek sonrası şekerlemesini Graco Contempo mama sandalyesi üzerinde yapabilir. Ağırlık 9 kg Açık Ebat LxWxH (cm) 83x56x105/119 Katlı Ebat (tablasız) 17x56x82 Katlı Ebat (tablalı) 22x56x82

Markanın Ait Olduğu Ülke : Amerika

Kızlar yavrum sabah biraz atesliydi.37.2 uyudu uyandi 38 i gördük.ilik bi dus aldırdım 37.6 suan bi eşofman takimi giydirdim.surup verdim sütle beraber kustu.midesi bulandi varmi öneriniz dua edin iyileşim artmasın atesi.bugünde asimiz vardi gidemedik

neler yapmayı planlıyosun canım bızede önerı olsun ;)

Valla cnm börek çörek birkaç çeşit bişeyler hazırlycam, diş şeklinde pasta sipariş eedicem. Keçeden diş şeklinde süsler aldım ikramların üstüne kotmak için. Birde duvara " selimin dişi çıktı" yazılı bişey hazrladım onu ascam. Fotoğrafları paylaşırım inş, şukar geçsin yapalım inş diş buğdayımızı
Kızlar yavrum sabah biraz atesliydi.37.2 uyudu uyandi 38 i gördük.ilik bi dus aldırdım 37.6 suan bi eşofman takimi giydirdim.surup verdim sütle beraber kustu.midesi bulandi varmi öneriniz dua edin iyileşim artmasın atesi.bugünde asimiz vardi gidemedik

Çok geçmiş olsun cnm. Bir badiyle bırakıp eklem yerlerine ılık bezler koy cnm

tatlım bunu yaptım az önce. nerdeyse 1 saat oldu gene deli gibi öksürerek uyandı ıhlamur verdim kesmedi. bunu verdim bekliyorum umarım keser 30 cc kadar verdim. sağolasın

kızlar benim oğlumunda öksürüğü tekrarladı gripte başlıyo sanırım ilaçlara devam dedi doktor ama alternatif ne versem ya sizin denediğiniz işe yarayan bişeyler varmı şu nişastalı tarif işe yaradımı busmai tarifini verirmisin

Konu Bilgileri
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
zeynep346161, DilaNaz, enlifes, cena+, cincon, Alyaa38, kasra, kupaas, pinkprinces+:nazar::nazar:

zeyneep ömür nasıl

tek elimle yazıyorum soru işareti neyn koyamıyorum

kusura bakmayın.mama yiyormu.

sen arı mamanın bi çeşidinden bahsetmiştin hangisi idi.

zeyneep ömür nasıl

tek elimle yazıyorum soru işareti neyn koyamıyorum

kusura bakmayın.mama yiyormu.

sen arı mamanın bi çeşidinden bahsetmiştin hangisi idi.

teyzsi ilgin alakan için sonsuz teşekkürler:16:
yarı yiyor yarı döküyor
bu ara favorilerim bebelac çavdarlı mısırlı kahvaltı maması ve aptamil tahıllı armutlu :56:
arı mamanın sebzelisi var kuzummm marketlerde dolu bayıldı paşam ona

Yarına diş buğdayı yapacaktım ama havadan dolayı ertelemek zorunda kaldımmmm, hazırlık falan yapılcak birde gelemeseydi misafirler üzülürdüm çooook:50::50:
Bende kizimin disi cikinca yapmayi dusunuyorum sende yaptiklarini paylasirsan bizede fikir olur cnm
Col gecmis olsun niye hastalaniyor bu bebisler ya cok uzuluyorum. cnm badiyle tut arkadaslar yazmislar zaten acil sifalar cnm
kızlar benim oğlumunda öksürüğü tekrarladı gripte başlıyo sanırım ilaçlara devam dedi doktor ama alternatif ne versem ya sizin denediğiniz işe yarayan bişeyler varmı şu nişastalı tarif işe yaradımı busmai tarifini verirmisin
Ah ah cok gecmiis olsun geniz akintisi var herhalde o yapiyordur oksuruk
günaydın kızlar bembeyaz her tarafff kar yağıyorrrr
bebişler nasıl bakalım ???:emir_bebek::emir_bebek:

Tunaydin oldu artik kuzum:1:burasida oyle lapa lapa yagiyor heryeri kapladi. kizim uyandi anakucaginda bana bakio nende tost yaptim yiyorum anca kahvalti ediyorum.

arı mamanınkilere bir göz attım hepsi su ile pişirilerek yapılıyor galiba.

bizde MİLUPA sütlü ,bisküvili almıştık ona bayıldı bizimki.

ben her defasında başka çeşit alıyorum belki bıkar diye.

geçende babası eti cicibenin diş kaşıma bisküvisinden almış

resmini koymuştum .bizimki kıtır kıtır yedi .üzeride bi güzl kirlendii.

kirlenmek güzeldir. teselli.

şu sebzeliye ben bi daha bakayım.ek gıda olarak neler yiyor başka ömür.

Bencede duseneyim esim israr ediyorsa durum dahada vahim galiba:1: saka bi yana bende memnun degilim bu durumdan zaten hem uzerimden hamlik kalkarda cok cabuk yorulmam bari. baharada ek olarak yuruyuslere badlarim benim kv karsi apartmanda oturuyo annemlede cok yakiniz onun apartmanida goruyorum balkondan anneme birakiyoruz genelde annemin isi oldumu kv de biraktigimiz oluo imkan varken neden degerlendirmeyeyim ki hem 6 ay oldu sayilir. butun gun evdeim zaten bi yarim saat ayirilir git gel 1 saat olsun yakin zati
ah keske yakin olsakda beraber gitsek ne guzel olurdu:32:
gerçekten bi arkadaş olsa, insan daha da motive oluur :31:
madem annen kv bu kadar yakın şanslısın..
iki seçeneğin var üstüne üstlük..
bence fırsatı değerlendir derim..
eşin de yönlendiriyorsa seni.. (benimki gibi, ah onlar yok mu onlaaaar :61:)
başla derim :34:

bizde gece hep mızıldandık daha doğrusu 3-4 gündür böyleyiz
bu arada burada okullar tatil bugünnn
eşim evde:21::21:
güneşli hava dedim..
lapa lapa kar başladı, iyi miiii?:1:
cevap veriyoruuuum..
iyiiii:9:

Iki tane mama sandalyesi buldum kızlar bir bakar misinizEki Görüntüle 597656 Eki Görüntüle 597657
Pembe olan sunny baby 156.90 tl
Mavi olan babyhope 165 tl
Özellikleri hemen hemen aynı
mama sandalyelerinin teknik özellikleri aşağı yukarı aynı..
bir iki fark ya var aralarında ya yok.. biz daha çok görünüşüne bakıyoruz tabii.:1:
benim şahsi düşüncem; eşim baston ve mama sandalyesi almaya gittiğinde ona söyledim..
önemli olan baston, özellikli bi şey, iyi bi marka seç.. dışarıda sürekli kullanıcaz dedim..
ama mama sandalyesi çok çok mühim değil.. zaten belli saatlerde kullanılacak,
ucuz yollu fazla yer kaplamayan, sırtı kademeli bi şey al dedim..
eğer hoppalaydı, yürüteçti, bebek arabasıydı,, ana kucağıydı fazla açıldığınızı düşünüyorsanız..
mama sandalyesinde illa 250-300 lira verip marka bi şey almanıza gerek yok diye düşünüyorum..
tabi bu benim düşüncem.. :31:

Yarına diş buğdayı yapacaktım ama havadan dolayı ertelemek zorunda kaldımmmm, hazırlık falan yapılcak birde gelemeseydi misafirler üzülürdüm çooook:50::50:
geç olsun, güç olmasın..:31:

canııım, üşüttü mü acaba?:26:
kustuysa rahatlar biraz çok önemli değil ama ateşini sürekli takip et..
ve fazla değil az emzirdikten sonra, ateş düşürücü ver yine..
düşmezse ateşi, doktora gidersiniz..
geçmiş olsun,, inş kısa sürede iyi olur oğluşun..

ilk dişimiz çıktı

bugün farkettim inci tanesi meydana çıkmış :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:24::9::3::23::21::21::21::21::21:

hayırlısıyla hastalığıda bi geçse oğlumundA MUTLULUĞUMUZ KATLANSA

babamız pasta almaya gitti çekirdek aile kutlaması yapıcaz

bende işe gitmemiştim oğlum hasta die ilk görmek bana nasib oldu :21:

bu arada miniğim çok halsiz az önce azcık keyiflensin die perdeyi açtım dışarıyı seyretti kar yağdıkça kikirdeye kikirdeye uyudu kuzum

Bende kizimin disi cikinca yapmayi dusunuyorum sende yaptiklarini paylasirsan bizede fikir olur cnm

Col gecmis olsun niye hastalaniyor bu bebisler ya cok uzuluyorum. cnm badiyle tut arkadaslar yazmislar zaten acil sifalar cnm

Ah ah cok gecmiis olsun geniz akintisi var herhalde o yapiyordur oksuruk

Tunaydin oldu artik kuzum:1:burasida oyle lapa lapa yagiyor heryeri kapladi. kizim uyandi anakucaginda bana bakio nende tost yaptim yiyorum anca kahvalti ediyorum.
:ssz::ssz:afiyet seker olsun canikommmmmmmmm ... bi kasarlı da bana yap:56:kociş kahvaltımı hazırlamışş çayı demlemıs yedım içtimm toplamasını da ona yüklesem 10 num. olur:9::9::9::9:

Eki Görüntüle 597605

biz henüz ek gıdaya geçmedik ama kızım bizle masaya oturuyur mama sandalyesiyle:)

kupaas çok güzel kızın maşallah bakışlarına bayıldım şapkasıda ayrı bir havalı

bizde mama sandalyesi almaya gidecektik haftasonu miniğim kötüledi çıkamadık artık toparlasın kar yerden kalkınca gideriz

diş buğdayı araştırmalarıma start vermiş duumdayım

hazırlık yapan arkadaşlar resim çekip ekleme şansınız varmı nettende bakıcam fırsat oldukça

ben çıkıyorum kzıma kup yapacağım okuldan gelince süpriz :)

kapıda soruyor bana ne süpriz hazırladın anne.:9::9:

ikinci çocuk olunca ilk çocuklar çok nazlı oluyor birde arada 7 yaş olunca.

kızım sürekli ilgi bekliyor.

bana geçenlerde kardeşime bi bakıcı tut sende benimle daha fazla ilgilenirsin diyor:53:

eşimle ikimiz emirlerine amede olduk....

ilk dişimiz çıktı

bugün farkettim inci tanesi meydana çıkmış :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:24::9::3::23::21::21::21::21::21:

hayırlısıyla hastalığıda bi geçse oğlumundA MUTLULUĞUMUZ KATLANSA
babamız pasta almaya gitti çekirdek aile kutlaması yapıcaz
bende işe gitmemiştim oğlum hasta die ilk görmek bana nasib oldu :21:
bu arada miniğim çok halsiz az önce azcık keyiflensin die perdeyi açtım dışarıyı seyretti kar yağdıkça kikirdeye kikirdeye uyudu kuzum
gözünüz aydııııııın:52:
insan sevindirik oluyo, iki diş ucu gördüğünde.. :1:
oğluşunuzla nice nice güzel günler kutlarsınız inş.. :16:

ben çıkıyorum kzıma kup yapacağım okuldan gelince süpriz :)
kapıda soruyor bana ne süpriz hazırladın anne.:9::9:
ikinci çocuk olunca ilk çocuklar çok nazlı oluyor birde arada 7 yaş olunca.
kızım sürekli ilgi bekliyor.
bana geçenlerde kardeşime bi bakıcı tut sende benimle daha fazla ilgilenirsin diyor:53:
eşimle ikimiz emirlerine amede olduk....
işiniz zor.. ama bi o kadar da güzel canımm..:31:

kızın 7 yaşında, mahmut kerim o kadar küçükki.. kızın ''büyük'' kalıyor, büyük muamelesi görüyor onun yanında..
dengeyi iyi ayarlamak gerek.. dediğin gibi şimdiye kadar prenses oydu, şimdi şehzadeyle ilgiyi paylaşmak zor olur..
ne şişi yakacaksınız, ne kebabıı:9:
söylemesi bize kolay ama, inş iki kardeşi güzellikle, iyi terbiyeyle bi anda büyütürsünüz.. :16:

Cevap veren annelere teşekkürler.38.2 deyiz.dr.unu aradik.ateş savunma mekanizmasi dedi.39.a kadar getirmenize gerek yok dedi.surubu kusunca bende yarim fitil verdim.yavrum suan uyuyo ama ihhh ihhh diye diye.ya ben bebeklere hic dayanamiom

$image.webp
Oğlumun sebze çorbası:)

kupaas çok güzel kızın maşallah bakışlarına bayıldım şapkasıda ayrı bir havalı

bizde mama sandalyesi almaya gidecektik haftasonu miniğim kötüledi çıkamadık artık toparlasın kar yerden kalkınca gideriz

diş buğdayı araştırmalarıma start vermiş duumdayım

hazırlık yapan arkadaşlar resim çekip ekleme şansınız varmı nettende bakıcam fırsat oldukça
Haftaya yapicam insallah cnm paylasirim resimlerimizi, bloglardada cok guzel fikirler var ornek olabilir sanada
Cevap veren annelere teşekkürler.38.2 deyiz.dr.unu aradik.ateş savunma mekanizmasi dedi.39.a kadar getirmenize gerek yok dedi.surubu kusunca bende yarim fitil verdim.yavrum suan uyuyo ama ihhh ihhh diye diye.ya ben bebeklere hic dayanamiom
Gecen ay asidan sonra ateslenmisti benim oglumda fitil vermistim gece, sabah calpol verdim aynen kusmustu bizimkide, sora tekrar fitile devam ettik gwcti cok sukur. Aksama kalmadan biseycigi kalmaz insallah

Back
X