desene ceketini alan dışarı çıkmış bende az evvel konuştum annemde havayı güzel bulunca parka götürmüş kuzumu sitenin parkı var oraya gitmişler sesimi duydu nasıl kendince laf yetiştiriyor aaa uu heıı anniii baa uuu garip garip sesler çıkarıyor kimbilir ne anlatıyor meleğim
aman bizimkiler zaten anlaşamıyorlar bide annem bizde kalsa düşünemiyorum sonumuzu aslında çok iyi anlaşırlardı yani nişanlıyken yada evliliğin ilk yıllarında beraber yemekler yaparlardı eşimle annecim annecim canım oğlum böylelerdi ama eşimin babası vefat edince annesine ve kardeşlerine normalden çok fazla ilgi gösterdi babasının emaneti diye haklı olarak annemde zamanında annesinin eşime yaptıklarını bildiği için (malesef tüm uyarılarıma rağmen eşim herşeyi anlatırdı anneme) şimdi annesine yaklaşmasını kabullenemiyor resmen birde yapısı gereği çok müdahalecidir annem beni geçtim eşimin hayatınada müdahale etmeye çalışır
-çok para harcıyorsun
-evde otur neden durduk yerde tuzlaya gidiyorsun,
-neden bu sigarayı içiyorsun daha ucuz bir sigara içsene
-onu yeme bunu ye
-onu öyle yapma böyle yap vs vs vs vs
e haliyle eşimde sıkılıyor bende arada kalmaktan sıkıldım kesin talimat verdim eşime bensiz gitmeyecek annemlere bende onsuz onun ailesine gitmiyorum böylece ben gerektiğinde kendi annemi oda kendi ailesini frenleyebilecek düşün beni arar bazen işten
-mahmut napıyo
-napsın anne evde bugün
-boş boş oturacağına gelsin çocuğunu sevsin
-anne boş boş oturmuyor sabaha karşı geldi uyuyor
-e benmi dedim o işte çalışsın diye çıksın başka işe girsin o zaman
-anne işteyim şimdi bunumu tartışıcaz
-iyi be banane naparsanız yapın
çatt telefon kapanır

gelde delirme eskiden böyle değildi nolduysa evlendikten sonra oldu evrim geçirdi annem