Günaydın hatunlar ümit ediyorum yasir izin verir de yazımı tamamlayabilirim eğer vermezse de nerde kalırsam orada basacam cevapla butonuna haberiniz ola artık nasıl bir mesaj çıkarsa ortaya bilemiciim...Biz yine çok ama çok zor bi gece geçirdik inanın saymadım kaç kez ama o kadar çok uyandı ki anlatamam...
Oyyyy benim fıstıgıma bakın hele dudaklarına kurban benim ayşeciğin dişlerinden çok ağız yapısı çok hoşuma gidiyor çok nazlı çok edalı bi fıstıga benziyor resmin diğer kısmı eminim öyle..Dişlerine de maşallah darısı bizim gibi dişsiz canavarların başına...
Ahhh canım keşke keşke....
Aman yok bırakma yeni bi düzen falan kaldırılmaz şimdi ben de işe mi başlasam diye düşündüm aslında bu kadar iş muhabbetinden sonra kafam dağılır mı yoksa daha mı çok yük biner üzerime bilemedim :S
Valla şu anda börekler iştahımı kabarttı harika görünüyolar canım ellerine kollarına sağlık...En zor bebeklerden biri konusuna kati surette katılıyorum çoğu zaman yazdklarınızı hayretle okuyorum çünkü Allah'ım nolur huysuzlugu bıcak gibi kesilsin tabii başka derst sıkıntı vermesin Allah'ım ama gerçekten çok zor bi çocuk...
Canım bu yazını okuyunca aklıma ilk dün gece kahveli kurabiye tarifi istediğin geldi biz bu adamlar için bu kdr düşünelim duralım onlar ne yapsın bunu da neden yazıyorum ben de paylaşmıştım kocişe kek yaptım falan diye ama dün inanılmaz ruhsuzdu gece de beni sinir etti uzun uzun yazıp sinirlenmek istemiyorum tekrar gece baya estim gürledim ama hepsi aynı ağaçtan çıkma odun !!!!
KARAKIZ öncelikle helal olsun ecoşla hepsinden geçmişsin bi tanesi de nazarlığın olsun bence değiştir gitsin gayet iyi secenekler var bence
Canım zaten ben de burdaki kalpli keklere falan bakıp gaza gelmiştim ama söndüm :) birkaç güne herşey düzelince yine başlarım tarif aramaya. Evliliğimizin tuzunu biberini yaşıyoruz dimi?!?! :)