- 24 Temmuz 2009
- 196
- 66
- 298
- 37
Selam kizlar hepinizi cok ozlefim ara ara hirip okumaya çalıştım ancak 2 aydir hic yazamadim.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.Bir yandan okul, ev bir yandan aysecik tempoya ayak uydurmakta zorlaniyorum bazen.bilen bilir kizimin ilk basta kakada kan donra az kilo alma ve memeyi reddetme gibi belirtiler veren hastaligina sonunda teshis konuldu.atopik egzamaymis kizim yani coklu besin alerjisi var.ilk once kandan daha sonra deriden test yapildi ama hangi besinler oldugu cikmadi.gizli alerjiymis o yuzden alerji yapabikecek tum yiyeceklere asecik ve emzirigim icin bende diyetteyim.dana eti, tavuk eti, sut, yogurt, peynir, trreyagi, bugday unundan yapilan hersey, makarna, bulhur, tahin, findik, fistik, cebiz, her türlü kuruyemiş, cikolata biskuvi bunlar yasakli yiyeceklerimizin bir kismi.
Kilo veremefigimden yakiniyordum ya artik daha fazla zayiflamak istemiyorum iskelete döndüm, kizimda ithal mama pregomin yiyor, sabahlarida bebelac midirli cavdarli yani organik birsey bogazindan geçemiyor yavrumun
aydecige annem gelip bizim evde bakiyor sagolsun.
Birde biz kiraciyiz ev bulfuk balkonlar haric 135 m dukkan ustu bitinci kat tek daire, ustumuz cift daire ve dublrks.icini falan herseyini begendim ancak dizlere bir sorum olacak fublekslerden birinin oturma odadi benim mutfağı ma figer dublekdin oturma odasıda yatak odama denk geliyor.fikir bekliyorum nolur yardım edin evi cok begendim ams yatak odasinin ustunde oturma odasi bixi cok rahatsiz edermi fikirlerinize ve tectibelerinize ihtiyacim var bu srada evin fiyati 300000
Kilo veremefigimden yakiniyordum ya artik daha fazla zayiflamak istemiyorum iskelete döndüm, kizimda ithal mama pregomin yiyor, sabahlarida bebelac midirli cavdarli yani organik birsey bogazindan geçemiyor yavrumun

Birde biz kiraciyiz ev bulfuk balkonlar haric 135 m dukkan ustu bitinci kat tek daire, ustumuz cift daire ve dublrks.icini falan herseyini begendim ancak dizlere bir sorum olacak fublekslerden birinin oturma odadi benim mutfağı ma figer dublekdin oturma odasıda yatak odama denk geliyor.fikir bekliyorum nolur yardım edin evi cok begendim ams yatak odasinin ustunde oturma odasi bixi cok rahatsiz edermi fikirlerinize ve tectibelerinize ihtiyacim var bu srada evin fiyati 300000