Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Selam kizlar hepinizi cok ozlefim ara ara hirip okumaya çalıştım ancak 2 aydir hic yazamadim.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.Bir yandan okul, ev bir yandan aysecik tempoya ayak uydurmakta zorlaniyorum bazen.bilen bilir kizimin ilk basta kakada kan donra az kilo alma ve memeyi reddetme gibi belirtiler veren hastaligina sonunda teshis konuldu.atopik egzamaymis kizim yani coklu besin alerjisi var.ilk once kandan daha sonra deriden test yapildi ama hangi besinler oldugu cikmadi.gizli alerjiymis o yuzden alerji yapabikecek tum yiyeceklere asecik ve emzirigim icin bende diyetteyim.dana eti, tavuk eti, sut, yogurt, peynir, trreyagi, bugday unundan yapilan hersey, makarna, bulhur, tahin, findik, fistik, cebiz, her türlü kuruyemiş, cikolata biskuvi bunlar yasakli yiyeceklerimizin bir kismi.

Kilo veremefigimden yakiniyordum ya artik daha fazla zayiflamak istemiyorum iskelete döndüm, kizimda ithal mama pregomin yiyor, sabahlarida bebelac midirli cavdarli yani organik birsey bogazindan geçemiyor yavrumun:14:aydecige annem gelip bizim evde bakiyor sagolsun.

Birde biz kiraciyiz ev bulfuk balkonlar haric 135 m dukkan ustu bitinci kat tek daire, ustumuz cift daire ve dublrks.icini falan herseyini begendim ancak dizlere bir sorum olacak fublekslerden birinin oturma odadi benim mutfağı ma figer dublekdin oturma odasıda yatak odama denk geliyor.fikir bekliyorum nolur yardım edin evi cok begendim ams yatak odasinin ustunde oturma odasi bixi cok rahatsiz edermi fikirlerinize ve tectibelerinize ihtiyacim var bu srada evin fiyati 300000

sesimi duyurabilmenin kolay yolu buydu isimlerinizi ve yaşlarınızı sormuştum ama sadece libyana ve pediastrum duydu beni sende okumadın diye kırıldım ama ben eserekliyimdir unuttum gitti öpünce barıştık zaten :38:

canım doğa parkında mangal yasak aslında yakın olsun dersen dudulluda osman gazi korusu diye koruluk var yakın size arabayla 5 dk lık mesafe içinde çocuk parkı şark sofrası ördekli havuz falan var ama uzun zamandır gitmedim çünkü genelde çok kalabalık oluyor ve her telden insan geldiği için çok rahat edemiyorum ben ama biraz daha nezih bir yer olsun dersen kavacıkta mihrabat korusu var tek geçerim internettende bakabilirsin mihrabat korusu diye yeride kavacık merkezde otobandan 15-20 dk lık mesafede size sadece girişte otopark ücreti veriliyor içerde piknik alanları ücretsiz istersen restaurantı da ver en belirgin özelliğide boğaza sıfır :) balkonlar var masada oturuyorsun sanki boğazda villan varmışda balkonundaymışsın gibi boğaz manzarası ayağının dibinde mükemmel bir yerdir ama yok daha çok çayır çimen olsun dersen birde yakacık kartal tarafı var orda da aydos piknik alanları var yine çocuk parkı piknik masaları vs var hepsini düşünebilirsiniz internettende bakabilirsin yerlerine

GIT GIT GIDAAAKKK

banada internetten gol atmaya çalıştılar geçen sene yeni tarifeye geçtim 2 gb a kadar 15 tl falan neyse tarifeye geçtim daha bismillah pc yi açtım mesaj neymiş aylık 5 gb hakkım dolduğundan 45 tl gelecekmiş bir sinirlendim aradım vodafonu demesinlermi ama 5 gb kullanmışsınız ne kullanması ya dedim daha yeni açtım 5 mb kullanamadım bu ne saçmalıktır çözemedik sorunu ille ödenecek dediler iyi bakalım öderim görürsünüz dedim sonra fatura gelmedi ay sonu bir daha aradım başka bir kız yine aynı şeyi söyledi kullanılmış görünüyor dedi bende dedim benim cihazımın kotasında kullanılmadığı belli burdan ispatlarım sizide şikayet edicem tüketici haklarına dedim noldu biliyormusun o fatura gelmedi o ay hiç fatura gelmedi bir sonraki ay 30 tl ödedim yani 45 tl 15 e düşmüş çemkirmek işe yarıyormuş

canım madem için rahatladı hiç kalbini bozma hemde 40 lı yaşlarda kadın annelerimiz gibi tecrübelidir yeri gelir senin benim bilmediklerimizi bilir ilk gün yalan söylemesi dediğin gibi paniklemiştir ne tepki vereceğini bilmediğinden sen rahat olursan oda rahat olur buda çocuğuna yansır zaten işin çok ağır değil haftada 3 gün ayrısın oğlundan bizim yerimizde olsan naparsın şükret mesleğine kadından da Allah razı olsun iyi bakmasa çocuktan anlaşılır zaten benim oğlum annemi gördüğünde nasıl şefkatle gülümsüyor sevgiyi anlıyorlar zaten oda çocuk büyütmüştür illaki evlat sevgisi tatmış insandan zarar gelmez

sen link verince baktımda inanamadım aman iyiki temmuzda doğmuş oğlum

bu arada pembehipopotam kuralları okudumda ya sohbet etmekte yasak diyor e biz burda herşeyi konuşup sohbet ediyoruz banlanmayalım sonra :44::44::44:

Ama bix başlığa uygun konuşuyoruz; yani annelikle ilgili ;)

herkese günaydınnnnnnnnn :3:

herkesler nasıl bakalım

bizi soran olursa iyiyiz allaha şükür:16:

dün kızım ilk kez baba dedi :16:

daha önceden mama aba diyordu baba diyince tabi bizimki havalarda
dün bütün gün hanimiş benim kızım baba baba baba de bakayim diye bir hal oldu hoş melisada sürekli karşılık verdi:16:
ne zaman anni diyecek acaba:31:

En kısa zamanda der inşallah dicem ama sürüyormuş sanırım :) bizimkinde sürekli tuhaf hecelet var. Anlamlı bişi yok henüz :)

Kızlar sonunda ne zmndır niyet edip birtürlü oluşturamadığım tarif defterimi hazırlamaya koyuldum her seferinde netten bakmaktan yorulduğum tarifler var bin kere de yapsam hep netten teyit ediyorum ee elektrikler kesilince ortada kalacam bi gün :1::1:
Bakalım yavaş yavaş oluşturucam aralarını da renkli post-ıt lerle bölüm bölüm yapıcammm :9:

Benim de öyle birşey yapmam lazım. Ama vakit nerde?? :(

Tunaydin kizlar

Cenacim tebrik ediyorum seni azmin sonu zaferdir:))

Cinconum eşinin acısı taze oldugu icin normaldir eslerimiz arasında benzer bir yan daha söyleyim kpderim 6 bucuk ay once vefat etti ve cok buhram dolu günler geçirdi aslinda benim anlatacağım o kadar cok yaşadığım kotu gün var ki kelimeleri kalemime dökmekte zorlanıyorum.ve yaşadığım acının en kötüsüde esim yüzüme söylemesede kpderimin ölümünden beni suçladı kvdem zaten direk beni ve annemi suçladı tartıştık kvdemin yüzünü dahi görmek istemiyorum daha saçmasapan bir cok şey söyledi ve eminim esimi dolduranda kvdem ve babaannesi oldu.Suçlama sebeplerini de söyleyim arkadaslar kpderim kalbi icin 4-5 yıldır hastaneye gidip geliyormuş.doktorlarin kimisi ameliyat ol kimisi de olma demiş.nedense kpderim benim dogum yapacagım zaman ameliyat olmaya ve Ankara'da oturdukları halde ameliyatı istanbulda olup benim evimde kalmaya karar verdiler.benim evim zaten 70 m2 dogum yaptığımda annem yanımda olacakti ben bebekle yeni doğum yapmis biri olarak nasıl olacaktı.bende ameliyati Ankara'da olsun dedim kpderim ameliyatta vefat etti. Kpderim vefat ettiginde ilk ananemler koştular hastaneye ki kpderim ananem doğumumda evimize geldiginde ne ısı var orada demişti.belki rahmetli bir ınsan hakkında konuştuğum icin beni kınayacaksınız ama kpderim evlilik hayatımızda cok derin yaralar acmıştı.neyse ananem esimin akrabalarının esimin üzerine cok yüklendiklerini söylediler neden acibadem veya daha iyi bir hastanede ameliyat olmamış.oklar tabi bana dondü cenazeye gittiğimde insanların bana nefret dolu gözlerle baktıklarını hissedebiliyordum su an bu satırları yazarken ağlıyorum sinirden ben büyük günah mı işledim ben mı suçluyum.cok dolmuşum aslinda o kadar cok şey var ki nkolik kp derinin rahatsızlığını anlatırken yaşadığı üzüntüyü düşünüyorum kpderi saglıgında düşünüp ev almış benim kpderim bir çeyrek altın bile takmadı ne evlenirken ne de evlendikten sonra bir şey yapmadı üstüne üstlük oldukten sonra öğrendik miras kalmış kvdeme söylemediler bize ve evlerini yaptırıp zor durumdayız diye para istediler.esimin ailesine verdigi paraların haddi hesabı yok sonunda ev alıp borcumuz var demeye başladık.of neyse daha cok şey varda yaz yaz bitmez cincon galiba ilk defa senin kadar uzun yazdım

Canım okuduklarım üzdü beni. Allah rahmet eylesin ama ne biçim insanlar anlamadım. Senin hiçbir suçun yok tabiki. Millet nerelerden ankaraya geliyo tedaviye. Tamamen ecel...

Herkeze merhabaa. çok başım ağrıyor. bi tane majezik aldım banamısın demedi. bitanedaha mı alsam. hiç ilaç kullanmayan ben hergün alır oldum anlamadım gitti. kp rahatsızlandığından beri günde 3 tane ağrıkesici alıyordum. parol minoset fayda etmiyor.

Canım ya kahve falan içsen ilaçtan daha iyi olur sanırım :/ baş ağrısı da çok fena ya :(

canım önce orucuna sonra kilona
aslında ennn öncede ayşeciğe maşallahh:nazar::nazar:

sağol caanım bnim :54::54:

geçmiş olsun tatlımm yaa

eveeet haftanın son iş günü de sona erdiiii:32::32::52::52::8::8:
biz de kalakamıyoruz daha ama
böyle yan yatarız da elimizi başımızın altına koyarız yaa
işte oğlum öyle duruyo ama elini başının altına değilde yere dayıyo
sanırım az kaldı oturmasına
ilginç bi emekleme stili var bişeyler yapıyo
yürümeye bayılıyo
yürüten olursa yürürken bırakırsam oturtursam deli gibi ağlıyooo
tam gaz anne demeye devamm
kitaplığa bayılıyo dergileri yemek en büyük eğlencesi
kızıyorum elinden alıp hayır:20: diyorum resmen cevap veriyo bana yaa
sinirli sinirli bişeyler diyo
ama anlayan yok tabii:1:
dün akşam arkadaşımın oğlu vardı 3 yaşında diyo ki ekrem talha oyuncağını istiyo
:9::9:o anlamış dilini:46::46:
karakııızzzzz seviyorum seni canım:16:
libyana seni de
cincon seni de cena senide
barbarinoyu da aryamı da tuğçeyi de pinkprincess de pediastrum da busmai de
fatmazrada pembe hipopotamda nkolik de ......................... :16::16::16:

Duygular karşılıklı :)

Bizde seni seviyoz feyzacıkk:))

Off yaa yatakaldım. Okuldan geldim bize yemek, kıza çorba, yemeği ye, çorbayı içir, oyun oyna, banyo yaptır, uyut....

Eee mutfağı kim toplayacak? Banyoyu kim yıkayacak? Yarın kv ye gideceğiz, çantaları kim hazırlayacak?

Seni seçtim pikaçu diyesim geldi :p malesef bizlerin işi çok zorrrr.

Selam kizlar hepinizi cok ozlefim ara ara hirip okumaya çalıştım ancak 2 aydir hic yazamadim.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.Bir yandan okul, ev bir yandan aysecik tempoya ayak uydurmakta zorlaniyorum bazen.bilen bilir kizimin ilk basta kakada kan donra az kilo alma ve memeyi reddetme gibi belirtiler veren hastaligina sonunda teshis konuldu.atopik egzamaymis kizim yani coklu besin alerjisi var.ilk once kandan daha sonra deriden test yapildi ama hangi besinler oldugu cikmadi.gizli alerjiymis o yuzden alerji yapabikecek tum yiyeceklere asecik ve emzirigim icin bende diyetteyim.dana eti, tavuk eti, sut, yogurt, peynir, trreyagi, bugday unundan yapilan hersey, makarna, bulhur, tahin, findik, fistik, cebiz, her türlü kuruyemiş, cikolata biskuvi bunlar yasakli yiyeceklerimizin bir kismi.

Kilo veremefigimden yakiniyordum ya artik daha fazla zayiflamak istemiyorum iskelete döndüm, kizimda ithal mama pregomin yiyor, sabahlarida bebelac midirli cavdarli yani organik birsey bogazindan geçemiyor yavrumun:14:aydecige annem gelip bizim evde bakiyor sagolsun.

Birde biz kiraciyiz ev bulfuk balkonlar haric 135 m dukkan ustu bitinci kat tek daire, ustumuz cift daire ve dublrks.icini falan herseyini begendim ancak dizlere bir sorum olacak fublekslerden birinin oturma odadi benim mutfağı ma figer dublekdin oturma odasıda yatak odama denk geliyor.fikir bekliyorum nolur yardım edin evi cok begendim ams yatak odasinin ustunde oturma odasi bixi cok rahatsiz edermi fikirlerinize ve tectibelerinize ihtiyacim var bu srada evin fiyati 300000

Canım ne kadar zor ufaklığın durumu :( Allah'ım kolaylık versin. Ev konusunda üstündekilerin nasıl insanlar olduğu önemli. Mesela biz olsak sorun olmaz çünkü hep salonda otururuz ;) aksi takdirde bizim alt komşu gibi oturma odasında oturan birileri olursa çok zor olur diyim.

Bu arada her tür hamur işini yapıp paylaşanları kınıyorum :) afiyet bal olsun.

Benîm de yarın misafirler geliyor kısmetse. 30 bayan var okulda. İnşallah bolbol fire veririz :)

Allah yardımcınız olsun canım... tedavisi yokmuymuş canım...:26: Allah şifa versin ayşeciğe İnşaallah.. Çok üzüldüm gerçekten..:43:

cevap veriyoruuuummmm
aryaaaaaaaaa sennsin o şanslı kişiiii:9::9:

İsyeeeeaaaaaannnnnnnn!!!

Hipopotam, sanada geldi bu isyean;)

Banyoyu yıkadım, mutfağı ve evi toparladım. Kaldı çantalar. Şimdi gidip çantaları da hazırlArsammm.... Totoyu devirip yatcam valla:)

Çok üzüldüm canım Rabbim acil şifalar versin tedavisi var mı bilemedim ama inşallah en kısa zamanda normale döner herşey...

sağol caanım bnim :54::54:

geçmiş olsun tatlımm yaa

eveeet haftanın son iş günü de sona erdiiii:32::32::52::52::8::8:
yürümeye bayılıyo
dün akşam arkadaşımın oğlu vardı 3 yaşında diyo ki ekrem talha oyuncağını istiyo
libyana seni de
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

YOK ben kadın doğuma Allah mecbur etmesin de kolay kolay gitmem doğumda bir ömürlük kadın doğumcularla ebelerle olan iletişimin yeter de artar bana ya saçma olabilir ama doğum anında ebe benim rahmimi açmaya çalışırken demişti ki senin kızlık zarın bile tam açılmamış dur ben açayım yani böyle demedi de ben kibarlaştırıyorum yok artık dedim ama offf o nasıl bir acıdır Allah'ım...Neyse ben kadın doğuma gitmeden olurum inşallah hasta çok gerginlik yapıyor bende
nasıl yani yaaa. aaaa deliye bak. sen bidaha ona gitme canım ya. bugün onu diyen yarın ne yapar allah bilir.

hem nkolik neden rezil olacakmışsın olmuşsun falan patır patır herkese yetişiyorsun valla alıntı olayını aslında biliyorsun her seferinde 2 2 alıntılıyorsun aralarına yazmayı atlıyorsun sadece

bak şimdi okuduğun ve alıntı yapacağın mesajın altında alıntı ile cevapla yazısının yanında " işareti var onu tıklayacaksın cevaplayacağın mesajların hepsinde " işaretini tıkla sonra konuya cevap ver yazısını tıkladığın zaman işaretlediğin mesajlar alt alta gelecek her birinin altına ayrı ayrı mesajlarını yazabilirsin dene bakalım rezil olucam deme kızdırma beni kim kime rezil oluyormuş kızım kız kıza sohbet ediyoruz şurda sanki yabancımı var :38:
walla 2 2 nasıl alıntı yapmışım onunda farkında değildim taaa ki sen tarif edene kadar.. yardımın için çok teşekkür ederim. sen bitanesin.

Ne iğrenç insanlar var ya :/ sinir oldum o ebeye!! Gerizekalı kadın!! Takılma adetine olursun bi gün.

NKOLİK canım bendim voyage sorgunu söyleyen. Şezlong kapma olayın süpermiş :) ben tadını çıkaramamıştım kolum yanmıştı bir süre öncesinde. Bu yıl da ufaklıkla pek yüzebileceğimi sanmıyorum. Çok eğlenirsem süpriz olur diyim :)

Benim oğluş az uyurdu zaten iyice coştu. Demekki herkesin böyle. Üst dişimiz de bugün baktım yarmış sonunda. Bakalım nasıl maceralar bizi bekler ;)

Misafir menümü olşturdum. Kıymalı börek, peynirli börek, makarna salatası, patates salatası, kısır, etimek tatlısı(kremşantili), ıslak kek. Yarın tatlılarımı ve börekleri hazırlıcam inşallah. Börekleri pişirmicem tabi :) cuma da sabahtan salataları yapıp öğleden sonra temizlik yapıcam inşallah. Böyle işte :)

Cena hiç yazmamış mı bugün yoksa ben mi atladım?? Telden girince bu kadar oluyo:)
böyle güzel bir tatil köyünde kolunun yanması baya kötü olmuş. nasıl becerdin yaaa nasıl yaktın? Bende birkeresinde hani şu bahsettiğim ankaradaki otelin havuzuna gitmiştik. bende şıkır şıkırım. saolsun eşim havuz için biraz cici almıştı bana.neyse gittik, geleli 10 dak olmadı havuza atladım, sonra birkaç dak sonra da havuzun merdiveninden çıkarken ayağımı bir çarptım başparmağımın tırnağı nerdeyse komple kalktı. offf nasıl bir acıdır anlatamam, kıvranıyorum resmen. iyiki otelin dr vardı geldi hemen kanını temizledi ama durmuyor kan. tentirtüyot falan döktü mikrobu kırılsın diye sardı sarmaladı. tabi herkezler havuz keyfi yaparken bende yattığım yerde milleti sadece seyretmek zorunda kaldım.

cenaaaaaaaaaaaaa nerdesin gerçektennn
kalan yağları yakmaya gitmiştir spora.

pandispanya hazır krem şanti hazır ee napcam :9:

kafadan tarif sıktım :9:

canım iyi gidiyo yaa
artık bırakıyorum takibi
dün kamera bıraktım annelik sanatı kitabını aldı onu okuyodu
kadın 40 lı yaşlarda sanırım
bebeğime kesinlikle zarar vermiyo vermez de eminim
oğlum onu görünce gülüyo
tabii bana gelmek istiyo ama aynı tepkiyi babasıyla da yapıyo
yani babasından da bana gelmek istiyo
paronayaklıktan vazgeçiyorum
kadın biraz cahil ama kesinlikle kötü değil
ben ne dersem onu yapıyo
problemm yok böyle gider inşallah
yalan söylemesini de cahilliğne verdim
bi anlık tedirginlikle söyledi bence
şimdilik iyiyim
Allah'a emanet bebeğim.....
bence, yinede dikkatli olmalısın.

canım iyi gidiyo yaa
artık bırakıyorum takibi
dün kamera bıraktım annelik sanatı kitabını aldı onu okuyodu
kadın 40 lı yaşlarda sanırım
bebeğime kesinlikle zarar vermiyo vermez de eminim
oğlum onu görünce gülüyo
tabii bana gelmek istiyo ama aynı tepkiyi babasıyla da yapıyo
yani babasından da bana gelmek istiyo
paronayaklıktan vazgeçiyorum
kadın biraz cahil ama kesinlikle kötü değil
ben ne dersem onu yapıyo
problemm yok böyle gider inşallah
yalan söylemesini de cahilliğne verdim
bi anlık tedirginlikle söyledi bence
şimdilik iyiyim
Allah'a emanet bebeğim.....

Ama sabahın 5 inde uyanınca sinir krizleri geçiriyorum!
bende hergün 5 te kalkıyorum. ondan sonra uyku yok zaten. offf oğlum nolurr uyuyalım diyorum, paşa uykuyu aldığı için uyumuyor. tv açıyorum çizgi izliyoruz,oyun fln derken 2 saat sonra gözleri gidiyor. bende ortalığı toplayıp kahvaltı yapmaya çalışıyorum. uyanınca asla rahat vermez uykusu kısa zaten.

günaydın canlar.. inş hepiniz iyisinizdir..
dün neneye gittik, giremedim. bugün de baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım.
dün kuvvetli lodos vardı, biraz rüzgar yedim sanırım.:100:
bugün perşembe, oruçluyum. 7 günüm kaldı:8:

:124:--cena aylık b-fit sonuçlarını gururla sunar--:124:

1 kg verdim (toplamda 4 kg)
ve yaklaşık 19 cm inceldim. (toplamda 50 cm)
geçen aya nispeten kas oranım daha çok yükseldi, bu demektirki, kilo yağlardan gitti.
bel ve basen çevresinde geçen aya nazaran daha çok incelme oldu.. :72:

şimdi ben geçmişe bi bakayım.. :ssz:
sendemi başağrısı. canımm geçmiş olsun. benimki biraz stres birazda uykusuzluk. başka bir neden bulamıyorum hergün mü ağrır. inanamıyorum hiç assla ilaç kullanma taraftarı olmayan ben hapkolik oldum.

Olsun canım sonuçta zehir değil ya mama :)

Geçirme canım. Burda senin gibi bir zombi daha var onu düşün :) bi de ben kalktım, okula gitmeden yarınki misafirlerimin tatlılarını hazırladım. Coştum dalgalanıyorum :)

Owwww seni tebrik ediyor ve kıskanıyorum :)
çok hamaratsın tatlım benim.

günaydın herkeslere

dün eşim 1 haftadan sonra nihayet geldi ama yüzü asıktı hiç doğru dürüst konuşmadı babasından kalan arsa araziler satışa çıkarıldı ona canı çok sıkılıyor babasını hatırladıkça üzülüyor bende üzerine gitmiyorum inşallah bir an evvel geçer bu mutsuzluk

sizler nasılsınız bakalım cevaplara bir geçeyim ben
üzerine gitmemen çok yerinde olmuş. kolay değil canım ya acısı geçmez kolay kolay erkekler genelde içine atarlar bizim gibi değiller. allah korusun eşimin babasına bişey olursa, eşimin halini düşünemiyorum. bayaaa bir yıkım olur. hergün eve 12 den önce gelmiyor babasına çok düşkün.

sanırım bu sefer oldu..
ayşecik, artık kendi yatağında kendi kendine uyuyor..:16:
inş böyle devam eder..
maaşallah ayşeciğe. inşallah canım allah bozmasın. off bide bizimki uyusa. ayağımda sallarken uyumasınada razıyım ama nerdee bir türlü uykuya geçemiyor. neden böyle anlamadım. dün markete gitmiştik. paşaya meyve sebze alışverişi yapmaya paşayı da götürdük. evdede oyun çok oynayınca kendiliğinden uyudu. ama herzaman nasıl yorayım.

Cenacım söylemeyi unuttum kilo konusunda süppersin walla. incelmeye devam. merak ediyorum sen bukadar incelirken yemek yeme durumun nasıl dikkat ediyormusun. hamurişi tatlı vs.

nasıl yani yaaa. aaaa deliye bak. sen bidaha ona gitme canım ya. bugün onu diyen yarın ne yapar allah bilir.

walla 2 2 nasıl alıntı yapmışım onunda farkında değildim taaa ki sen tarif edene kadar.. yardımın için çok teşekkür ederim. sen bitanesin.

böyle güzel bir tatil köyünde kolunun yanması baya kötü olmuş. nasıl becerdin yaaa nasıl yaktın? Bende birkeresinde hani şu bahsettiğim ankaradaki otelin havuzuna gitmiştik. bende şıkır şıkırım. saolsun eşim havuz için biraz cici almıştı bana.neyse gittik, geleli 10 dak olmadı havuza atladım, sonra birkaç dak sonra da havuzun merdiveninden çıkarken ayağımı bir çarptım başparmağımın tırnağı nerdeyse komple kalktı. offf nasıl bir acıdır anlatamam, kıvranıyorum resmen. iyiki otelin dr vardı geldi hemen kanını temizledi ama durmuyor kan. tentirtüyot falan döktü mikrobu kırılsın diye sardı sarmaladı. tabi herkezler havuz keyfi yaparken bende yattığım yerde milleti sadece seyretmek zorunda kaldım.

Canım kolumu tatile gitmeden 3-4 hafta önce yaktım. Tavadaki yağ patladı. Hala izi duruyo çünkü iz kalmasın diye kullandığım jeli hamile kaldığım için bıraktım. Tırnak kalkması kabusumdur benim. İyiki çektirmek zorunda kalmamışsın. Benim öyle bir anım var da hatırlamak dahi istemiyorum :(

eyvahhh nkolik alıntı yapmayı öğrendi bacım taa baştan başlamazsın inşallah :9: :60:

herkese günaydınnnnnnnnn :3:

herkesler nasıl bakalım

bizi soran olursa iyiyiz allaha şükür:16:

dün kızım ilk kez baba dedi :16:

daha önceden mama aba diyordu baba diyince tabi bizimki havalarda
dün bütün gün hanimiş benim kızım baba baba baba de bakayim diye bir hal oldu hoş melisada sürekli karşılık verdi:16:
ne zaman anni diyecek acaba:31:
keşke önce anne deseydi dimi ençok vakit geçiren biz olarak. (şaka tabii) baba demeside çok güzel bir duygu. bizimkide ağlarken bab bab bab baa diyor.

ohh ne güzel bende yavaştan yatağına geçiş yapıcam inşallah azcık daha havalar ısınsın çok deli yatıyor gece üstünü örtmekten uyuyamıyorum kendi yatağında da böyle yatarsa kesin hasta olur ev sıcak gece ama bir örtüyü üstüne çekiyor terliyor sonra açıyor sırtı buz oluyor bütün gece uyuyormuyum uyumuyormuyum belli değil birde zırt o yana zırt bu yana dönüyo kime çekti bu çocuk niye bu kadar hareketli uyuyor gündüzleri öyle değil ama yattığı gibi kalkıyor acaba dişlerimi huzursuz ediyor geceleri rahat olmadığından mı sürekli dönüyor bilemiyorum ki

ya haziran topiğine takıldım kaldım hepsi dalga geçiyor e hiçmi normal konuşma yok aralarında neden bu noktaya gelmişler aman bizi kapatmasınlar ya biz bozulmayalım nazar değmesin valla ben size çok alıştım ayrı kalırsak çok üzülürüm :50::50::50:
bende yatağına almak istiyorum ama dediğin gibi havalar birazdaha ısınmalı. bizimki de malum çok üst açanlardan. sıcağı pek sevmiyor. odasına almak için can atıyorum.

herkese günaydın
sabah test yaptım bişey çıkmadı ama hala hastalanadım :50::50::50:
çok iyi yaa sevindim. zaten bişey yok demiştin.. ben de bazen çok korkuyorum hamile kalırım diye rabbim çok isteyenlere versin. en az seneye düşünmek istiyorum. ama şu an çok erken benim için.

Güüünaydınlaaarrrr:3::3:

Ya benim oğlum 2 gündür çok iştahsız kaşığı görünce kitliyor ağzını, suyu uzatınca hemen açıyor ağzını. Ne anlıyosa o su içmekten midesi şişiyor. İnş geçerrrrrr
zor çocuk. herzaman mı öyle. meyve seviyormu. tatlı seviyorsa tatlılarla kandırarak vermeyi denesen.

Kızlar sonunda ne zmndır niyet edip birtürlü oluşturamadığım tarif defterimi hazırlamaya koyuldum her seferinde netten bakmaktan yorulduğum tarifler var bin kere de yapsam hep netten teyit ediyorum ee elektrikler kesilince ortada kalacam bi gün :1::1:
Bakalım yavaş yavaş oluşturucam aralarını da renkli post-ıt lerle bölüm bölüm yapıcammm :9:
benim de var tarif deffterim. bayaa rahat oluyor.

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım bız daha ıyı sayılırz
çağanın öksürügü vardı burun akıntısında. gece ateşlendı
doktor aferın ve asist balgam sökücü yazdı 5 gün kullandık
dha ıyı sımdı.şu kışı bı atlatsak yazın hersey cok guzel olucak eve kapanmıcak kuzularımız.
bayaadır ortalıklarda yoksun yada ben görmedim.

Aynen benİmkide oyle bi kac gundur cok istahsiz cok sinirim bozuluyor agzini kitliyor acabilene ask olsun
Arada bir tutuyor işte, nSıl kilitliyor öle küçücük bebeler aklım şaşıyor valla
zor çocuk. herzaman mı öyle. meyve seviyormu. tatlı seviyorsa tatlılarla kandırarak vermeyi denesen.
.

Normalde hiç zor bir çocuk değil aksine çok düzenli sadece 1-2 gündür bir derdi var gibi belkide diş sıkıntısıdır. Meyveyide sebzeyide çorbalarıda çok güzel yiyor aslında

işte ben bunlar yüzünden kilo veremiyorummmm
valla biz burda böyle yemek resim ve tarifleri de paylaştığımız sürece bu iş yaşş:111:

Hmmm şey yani ben.. öhöm öhömmm :18::18:

:1:
o zaman avrupa yakasıı istanbul forumda buluşalımmııııı
bence kimler buluşmaya gelme niyeti olduğunu söylesin..
hangi yakada daha çok kişi varsa o yakada buluşuruz.. :31:

kızlar buluşmada bende olmak ısterdım ama :((((
niye olamayacak mısın kii?:26:

:70:

yürümeye bayılıyo
libyana seni de
bakın şu yaramaza.. annesine laf da yetiştirirmiş :9:

ben de hepiciğinizi seviyorum.. :69:
busmaiiiii seni deee:43:
aha da yine sevgi pıtırcığı olduk :69:

canım, geçmiş olsun diyeyim. durumunuza üzüldüm..
Rabbim dermansız dert vermesin.:50:
bu rahatsızlık hakkında pek bilgim yok.
o yüzden sorucam, bu ömür boyu devam edecek bi şey galiba:26:

ev meselesine gelince; ev nerede ne özellikte bilmiyorum. ama 300 bin verebileceksen..
ben dükkan üstü bi ev tercih etmezdim sanırım.
25 sene 9. katta yaşamış olmamdan kaynaklanıyor belki.. yüksek önü açık ev seviyorum.

neyse, bina yeni sanırım. nacizane tavsiyem, kat arası ses izolasyonu var mı diye sahibine sor.
ve bunun kadar önemli diğer bi konu da komşuların. yani onlar ev sahibi mi kiracı mı?
yaşlılar mı, gençler mi? çocukları var mı? eğer yaşlı bi çiftse denk gelen odalar izolasyon da yapılmışsa, sorun olmaz..
ama genç çocuklu bi aileyse,, uzun akşam oturmaları olabilir:44:

:8:

Cenacım söylemeyi unuttum kilo konusunda süppersin walla. incelmeye devam. merak ediyorum sen bukadar incelirken yemek yeme durumun nasıl dikkat ediyormusun. hamurişi tatlı vs.
canım, normalde akşamları çayın yanına kek, kurabiye, sütlü tatlı yapardım.
iki ayda toplasan iki kez kurabiye yapmışımdır. başka şeyler de yapmıyorum.

normalde portakal, kivi, muz, armut, elma.. evde ne varsa bunlardan koca bi çanak meyve salatası yapar yerdik,
bunu kestim. bi tane elma, ya da portakal yiyorum o da gündüz..

çerez, cips delisiyimdir. tamamen kestim. kuruyemiş bile kontrollü yiyorum.
tatlı da kızartma da haftada bir kez yiyorum.
bunlarla spor birleşince bende yeterli oldu yanii:34:

eyvahhh nkolik alıntı yapmayı öğrendi bacım taa baştan başlamazsın inşallah :9: :60:
:9::9::9:

Son düzenleme:
Çantaları da hazırladım sonra kızın mamasını içirirken eşim uyandı( işten gelince boğazım şişiyor galiba diye yemeği yiyip, ıhlamurunu içip uyumuştu) daha kötü oldum deyince totoyu deviremeden ona çorba yapmaya koyuldum. Çorbasını içti, meyvesini soydum veee sanırım gün bitti. Hadi kızlar ben yatıyorum iyi geceler.....

Back
X