cnm benim bugun 11. gün ve neredeyse hiç kanamam yok...
cnm sıkılıyor bu duruma dra gitsem diyorum şimdi oramı bıramı ellicekler diye korkuma gitmiyorum...
bende salatalığı bilmiyordum...
ha bu daha derli toplu olmuş çiğ sebze fln diyince sadece bi çorba ,pilava talim gibi duruyo:)
bende denemek istiyorum bu elme yağını ama ben daha karbonat dahi alamadım, aktara kim gitcek?:)
bide bebeğin cildi o kadar rahatlığa alışırsa sonra en ufak bi geç kaldığında hemencecik pişik olur mazallah...
cnm ben öyle ahım şahım bilşey almamıştım, bime gelmişti dijital bi ateş ölçer almıştım ...
RABBİM HİÇ İHTİYAÇ DUYDURTMASIN ATEŞ ÖLÇERE FLN...
Canim iyi dusunmussun bu topigi, sagol. birzamanlar hamilelikteki sorunlarimizi paylasiyorduk simdi ise bebeklerimizin sorunlarini paylasacagiz burda, insaallah sorun olmazda guzel seyleri paylasiriz. Bu arada benim oglumunda gaz problemi var olmayanin cok azdir sanirim. Zannedersem benim sutumde cok gaz var, Benim sutum cok sukur iyi ama ben gunde iki defa mama veriyorum denemek icin ben emzirdigimde gazi daha cok oluyor.
benim bu topikten nıye haberim yokk .. ömür oğlumm bayağı meşgul ediyorsun beni fameciğimin topıgını gormemişim bile hemen gecmişe gömüleyım bakamm
Bazen oluyo boyle bende de olmuştu ama birazda beyinde bitiyor bu is yani herzaman şutum var yetiyi gibi düşüneceksin doktorlar sut konusunun birazda psikolojik olduğunu söylüyorlar bürde sürünü saçmadan yasa emzirmeden ince sıcak bir duş al çok fark ediyo İnan banaBen bu annelik isini Pek beceremedim galiba. Bi tek ben durmadan soru soruyorum kizlar sutumu sagiyim dedim artsin diye. Sol gogsumden neredeyse hic sut gelmedi. Onceki sagmalarimda boyle degildi azdi ama vardi simdi bi kac damla kadar bisey cikti. Neden boyle olmus olabilir bilen varmi? Ve ne yapmaliyim yardimci olabilirmisiniz??
Ahanda buldum figüranlar topigini, famecim ii yapmissin bu topigi açarak diğer topikte doğuran dogurmayan çok karışıyordu, bi de millet doğdun artık diye beklesirken bebeklerle ilgili şeyler yazmak tuhafıma gidiyordu :44:
Alya'cim kusura bakma cepten cevap yazında hep imla hatam oluyor bir önce ki mesajda sunu demek istedim sütunu sagmadan ya da emzirmeden önce sıcak duş dk çok faydasını göreceksin tatlım sut hemen ağza geliyo sıcakta sut kanallarını açtığından rahat oluyorsun
Bazen oluyo boyle bende de olmuştu ama birazda beyinde bitiyor bu is yani herzaman şutum var yetiyi gibi düşüneceksin doktorlar sut konusunun birazda psikolojik olduğunu söylüyorlar bürde sürünü saçmadan yasa emzirmeden ince sıcak bir duş al çok fark ediyo İnan bana
Rica ederim canım ne demek guzel paylasimlar olsun...Yalniz doğumdan sonra eski arkadaşların cogu girmez oldu herkes bı telaş icinde anlaşılan
Bende aynen senin gibiyim canim ilk dogumumda 38 gun adet oldum bunda 2 hafta sulu kan renginde bir sivi geldi hepsi o, simdide arada geliyor ama kanama seklinde degil
Anladim canim sagol. Olmazssa sicak su ile her seferinde masaj yapayim. Dur bide onu deneyim bari ya. Sagolun. Bide tek gogusten gelmeyince korktum. Bazilarinda hakketten tek gogusle idare ediyorlarmis.
Allah rızası için bana bısey soyledın omuzlarım kireclendı cocugu omuzuma yatırıp gazını cıkara cıkara yok anacım sütüm yetıyor masallah doyuyor afedersınız işiyor s..çıyor ama sureklı ayaklarını karnına cekıyor ovalıyorum masaj da yapıyorum aglıyorr ben ne yapacagımmm bana bısey soyledın nolrrrr kafayı yıyecegımmmm
Kızlar bugün 25. Gunümüz benim hala kanamam var az gelio ama gelio normalmi acaba varmi uzun süren benim gibi?
iloss ben 8 gun kanama oldum gerısı yok normalde 40 gun kanama olması lazımmış.. iloss ömür uyuduKızlar bugün 25. Gunümüz benim hala kanamam var az gelio ama gelio normalmi acaba varmi uzun süren benim gibi?
fame o ağlarken nasıl huzurlu olabılırım ki.. ,Tatlım aynı dert bende de var ve eminim birçok annede aynısıbizimki de gazını çıkarıyor ama 1 dk bile rahatlama olmuyo
aman dur sakin olmaya çalış stres yapma biliyorum zor ama en azından bu durum geçici bunu biliyoruz hem annede ki stres çocuğada yansıyo daha huysuz oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?