Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kimsecikler yok mu bugünn?

Ay öğlen eve gittim kızım uyuyodu. Fırsat bu fırsat akşama yemeğimi yaptım ona çorba yaptım. Kuru fasülye+ bulgur pilavı+ tursu .
Eve gidince yemeği yiyip kızımı alıp dışarı çıkıcam:) hava çoook güzel burda. Tşörtle terliyorum.

Siz nerdesiniz bakıyım öyle tşörtler falan??? Kıskandımmmm :) kuru fasulyeyi de ben çok severim ama eşim sevmiyo o yüzden yapmıyorum :(

Öğle arası eşimin verdiği habere göre yarın akşama misafirler vaaaaaaar ev görmeye :/ her cuma dinleneceğim derken birşey çıkıyor. Tatil gelsin, havalar ısınsın, misafirler gelmesin :D

iştesin canım dımı banada ayrı kalmak cok zor gelıyo ama alıstık

evet canım işteyim

Selam kızlarrr sessiziz bugün

Selim'e yeşil mercimek yaptım kıymalı yiyecekmi merak ediyorum uyansın deniycem:56: Kendimizede pişirdim akşam için onunkini ayrı yaptım salçasız falan.

bizde de aynı menü var bizde veriyoruz kızıma severek yiyiyor yeşil mercimek çok faydalı

Ay öğlen eve gittim kızım uyuyodu. Fırsat bu fırsat akşama yemeğimi yaptım ona çorba yaptım. Kuru fasülye+ bulgur pilavı+ tursu .
Eve gidince yemeği yiyip kızımı alıp dışarı çıkıcam:) hava çoook güzel burda. Tşörtle terliyorum.

bizim burada lodos var çok felaket rüzgar esiyor

Selamunaleyküm...:16::16:
yepyeni bir isimle aranızdayım...
:12::12:
İsim değişikliği için Teşekkür ederim kadınlar kulübü editörleri....
:kkk::kkk:

yeni ismin hayırlı olsun canım güzel olmuş

nedir bu isim furyası yahuu ben de değiştirecem bu gidişlee çok gizemli bir topik olduk çıktık :32::32:
CENACIM annenden haberler nasıl iyidir inş merakla bekliyorum...
Yer konusu buluşma konuşuldu mu diye baktım ama cevahir konusunda ortak fikire varılıyor gibi sanırım..
Ben yarın annemlere gideceğim için bugün baya bi yoğun ütü - ev işleri var ondan ara ara bakıcam öpüyorummm çoook :54::54::54:

Selam kızlarrr sessiziz bugün

Selim'e yeşil mercimek yaptım kıymalı yiyecekmi merak ediyorum uyansın deniycem:56: Kendimizede pişirdim akşam için onunkini ayrı yaptım salçasız falan.

Bende az once yedirdim cok sevdi ekmekle birlikte yedirdim normalde istahsizdir ama baya yedi sasirdim bende

Aryam masallah sana enerjine hayranim herseye yetisiyorsun ama insan calisinca daha bi duzenli programli oluyor tabi oglumdan once bende calisiyordum simdi dogumdan sonra ayrildim isten hem cocuk hem is yurutemezdim gibi geliyor ama tabi mecbur kalinca ustesinden geliniyor mecburen allah guc kuvvet versin sanada butun calisan annelere

Ben veriyorum artık salça falan. Bundan sonra da herseyi vericem valla. 2 hafta sonra bunu yazdığıma inanamıyorum ama 9 aylık olacak. Artık büyüdüler. Bide ben titizlendikçe bizimki de cins biçocuk oluyo

evet canım işteyim

bizde de aynı menü var bizde veriyoruz kızıma severek yiyiyor yeşil mercimek çok faydalı

Ayyy benim oğlan hiç sevmedi yaaaa :5::5: nasıl veriyorsunuz siz?? Kıymayla pişirip blendırdan geçirdim ama hiç hoşlanmadı

Kızlar nasılsiniz bebisler nasıl? Bizi hic sormayın benim melegim bogaz enfeksiyon kapmış çok fena ağlıyor dr.umuz bi suru şurup verdi ama bizim oglan surup icmiyo alternatif igne verdi bende igneyi yaptirdim sabwh ve akşam olacak.aranizda igne kullanan varmi etkilimi bide bebegi bogaz enfeksiyonu olan varmi bana onerileriniz nedir hepinizi öpüyorum

dilanaz, pembehipopotam, caglaslı, asude, minita, arya,
born, grnt, rabiş, deli, busmai, elifnaz
,,
hepinize teşekkürler, saolun, Allah razı olsun canlar.. :75:

annem 12.30da ameliyata girdi, 3-4 saat sürmesi bekleniyordu, şimdilerde çıkmasını bekliyoruz.
inş sağlığına kavuşacak, kısa sürede ayaklanacak.. Rabbim bütün anneleri çocuklarına bağışlasın..

gece ameliyat stresinden uyuyamadım, garip rüyalar gördüm, daha doğrusu kabuslar..
bi de oruç vurdu iyice, baş ağrım had safhada. :25:
ayşecik de iki gündür çok huysuz, öyle böyle değil.
hiçbir şekilde durmuyor. kucağımda bile durmuyor. dün bütün gündüz hiiç uyumadı.
bugün de aynı şekilde. aldım koruya çıktım, yarım saat uyudu da biraz sakinledi.

huysuzluğunun sebebi anlaşıldı, üstten 3. ve 4. dişleri patlamış. :30:
yavrum o yüzden iki gündür ne sıkıntı çekiyor.. bilemedim, anlayamadım..
buna bile sevinemedim.. rabbim başka sıkıntı vermesin..
ama akşam muzla ödüllenirilecek ayşecik:1:

bu arada eski ismime alışmıştınız. biliyorum, ama malum sebeplerden değiştirdim ismimi.
beni tanıyan yine tanır, yazı stilimden, cümle kuruşumdan, bebek stickerından...
hani neden nfk yaptı diye bir iki arkadaş sormuş, olumsuz bi şeyi çağrıştırmış..
ama bana en güzel kısaltmalardan biri o. n-f-k necip fazıl kısakürek:16:
zamanla buna da alışırsınız canlar.. :114:
bu arada grnt ve kelebeklersonsuzaucar yeni isimleriniz hayırlı olsun..

Son düzenleme:
tuğçe ve fatmazra geçmiş olsun.
Rabbim acil şifalar versin..

,,

annem 12.30da ameliyata girdi, 3-4 saat sürmesi bekleniyordu, şimdilerde çıkmasını bekliyoruz.
inş sağlığına kavuşacak, kısa sürede ayaklanacak.. Rabbim bütün anneleri çocuklarına bağışlasın..

gece ameliyat stresinden uyuyamadım, garip rüyalar gördüm, daha doğrusu kabuslar..
hiçbir şekilde durmuyor. kucağımda bile durmuyor. dün bütün gündüz hiiç uyumadı.
bugün de aynı şekilde. aldım koruya çıktım, yarım saat uyudu da biraz sakinledi.

bu arada eski ismime alışmıştınız. biliyorum, ama malum sebeplerden değiştirdim ismimi.
beni tanıyan yine tanır, yazı stilimden, cümle kuruşumdan, bebek stickerından...
hani neden nfk yaptı diye bir iki arkadaş sormuş, olumsuz bi şeyi çağrıştırmış..

Annenden hayırlı güzel haberler alırsınız İnşaallah kuzum..
:16::16: Elif ebrar da aynı anlattığın gibi... çok huysuz.. Gündüz 3 saat uyutan çocuk şimdi 1 saat zor uyuyor.. Acaba diştenmi ki bizimki de? :26:

Bu arada ismimi beğendin mi NFK cım...

Kızlar nasılsiniz bebisler nasıl? Bizi hic sormayın benim melegim bogaz enfeksiyon kapmış çok fena ağlıyor dr.umuz bi suru şurup verdi ama bizim oglan surup icmiyo alternatif igne verdi bende igneyi yaptirdim sabwh ve akşam olacak.aranizda igne kullanan varmi etkilimi bide bebegi bogaz enfeksiyonu olan varmi bana onerileriniz nedir hepinizi öpüyorum

Fatmacım çok geçmiş olsun canım..:31:. Rabbim kuzucuğa Şafi ismiyle şifa ihsan etsin... Sana da kolaylık versin inşaallah.. :16:

Bende az once yedirdim cok sevdi ekmekle birlikte yedirdim normalde istahsizdir ama baya yedi sasirdim bende

maşallah yarasın şifa olsun

Aryam masallah sana enerjine hayranim herseye yetisiyorsun ama insan calisinca daha bi duzenli programli oluyor tabi oglumdan once bende calisiyordum simdi dogumdan sonra ayrildim isten hem cocuk hem is yurutemezdim gibi geliyor ama tabi mecbur kalinca ustesinden geliniyor mecburen allah guc kuvvet versin sanada butun calisan annelere

amin canım

Ayyy benim oğlan hiç sevmedi yaaaa :5::5: nasıl veriyorsunuz siz?? Kıymayla pişirip blendırdan geçirdim ama hiç hoşlanmadı

neden ki kıymasından falan mı hoşlanmadı acaba ben çünkü kıymasız yapıyorum yani annem yapıyor birde blendrdan geçiriyoruz yiyiyor

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzum ya aşı olunca bile kötü oluyorum sabah akşam iğne ne zor olur umarım en kısa zamanda iyileşir kuzun

Elif ebrar da aynı anlattığın gibi... çok huysuz.. Gündüz 3 saat uyutan çocuk şimdi 1 saat zor uyuyor.. Acaba diştenmi ki bizimki de? :26:

Bu arada ismimi beğendin mi NFK cım...

teşekkür ederim canım.. :42:
gündüz net 3-4 saat uyur normalde. iki gündür zerre uyumuyor..
ama diş ihtimali hiç aklıma gelmedi. alttakiler 6-8, üsttekiler 8-10 ay arası çıkıyor biliyorum.
sonrakiler ne zaman çıkar bilmiyorum. o yüzden bu huysuzluğu da dişe yormamıştım.
az evvel oynarken, bi bakayım dedim. üst dudağını kaldırınca gördüm ki ikisi birden patlamış.
yani elifinki de dişten olabilir, kuvvetle muhtemel öyle yani..
hani bi milyon ihtimal var, her şeyi diş sanıyoruz diyeceksiniz, ama öyle yani.

ben yeşil mercimeğin suyuna ekmek batırıp vermiştim pek hoşlanmamıştı..
tuz koydunuz mu yaparken?
tuzsuz yeşil mercimek yenmiyor, bebekleri suçlamayalım..
az az tuz atabiliriz yemeklerine...

süt dişleri ve kalıcı dişler ne zaman çıkar

$sut-dislerinin-ve-kalici-dislerin-cikma-zamani.webp

Son düzenleme:
,,

ama akşam muzla ödüllenirilecek ayşecik:1:

hadi hayırlısı hayırlı haberletini bekliyoruz canım allah ım şifa göstersin tez zamanda ayağa kalsın inşallah

Yüreği dünyalara sığmayan bir anneyim ben..Hep derdim ki kendime:Evrende bana anne diyebilecek bütün çocuklara annelik yapabilecek kadar büyük bir kalbim var benim ..Kanatları Anka kuşundan da büyük bir efsane; sarıp sarmalayacak sevgisiz küçücük bedenlerini….Oysaki ne büyük lafmış annelik..
Şimdi şu söylediğime nasıl inanırım artık ben de bir anneyim..Hep annecilik oynamaya benzemezmiş meğer ..Birgün anne olmadan bilinmez gerçek kıymeti derler ya aynen öyleymiş...Dünyadaki bütün kötülükler bana gelsin de yavruma değmesin demekmiş anladım.Geceleri uykumu bölen hismiş acaba yorganını açıp üşümüş müdür yavrum..Hayatı olabildiğine sırtlanmakmış tüm ağırlığıyla omuzlarımda..Kah ana kah baba olabilmekmiş ağladığında..Yanaklarındaki gözyaşına dokunmakmış ellerimle ,o küçücük kalbine dokunurcasına gülüşümle..Saatler bir su misali akarken yanında,yokluğunu saniyelerle asırlaştırmakmış meğer..Ben bir anneyim ..Ömrünü yavrusuna adamış kocaman dağlar kadar güçlü ;‘’arkanda hep ben varım yavrum, korkma karanlıklardan ‘der gibi yürümekmiş yorulmadan..Bir avuç papatya yaprağı taze kır kokularında bulmakmış sevgiyi ..Bir sonbahar esintisinin sarı savruluşlarında söylemekmiş o sevdiği ninniyi…Kimi zaman fısıldamakmış ‘affet beni anneciğim bilmeden üzdüysem seni’.Bir akasya dikmekmiş mezarına birkaç damla yaşla ıslattığın toprağına..Geç olmadan ,keşkeler olmadan ,kırgınlıklar ve gözyaşları olmadan ,doyasıya anneciğim iyiki varsın demekmiş ...Canından bir parça bölüp verdin var etmek için beni..Saçlarını süpürge edip koruyup kolladığın için beni..Uykusuz gecelerinde ,benim yüzümden aç kaldığın günlerinde ,avaz avaz ağladığım o bebeklik günlerimde söyleyemedim ama hep bildim değerini diyebilmekmiş....Kelimelere hükmedip bakışları büyütmekmiş gözlerinde..’Annem’ deyip sarılmakmış’ yavrum’ sıcaklığında .Nasılsa hergün sevmiyor muyum annemi lafıyla geçiştirmemekmiş ..
Anneciğim seni çok seviyorum derken neden ağladığını anlayabilmekmiş meğer..Cevaplarını aradığım bütün soruları silmekmiş gözyaşlarımla..Özlemekmiş çocukluğumu..Özlemekmiş annemin yemeklerini..Meğer ne büyük bir şeymiş annelik..

bu arada karakızla konuştum
cezası 7 günmüş. neden ceza aldın sorusuna,ben istedim diye cvp verdi..:86:
bazen karakızı anlamıyorum, bu da o anlardan biri..

Yüreği dünyalara sığmayan bir anneyim ben..Hep derdim ki kendime:Evrende bana anne diyebilecek bütün çocuklara annelik yapabilecek kadar büyük bir kalbim var benim ..Kanatları Anka kuşundan da büyük bir efsane; sarıp sarmalayacak sevgisiz küçücük bedenlerini….Oysaki ne büyük lafmış annelik..
Şimdi şu söylediğime nasıl inanırım artık ben de bir anneyim..Hep annecilik oynamaya benzemezmiş meğer ..Birgün anne olmadan bilinmez gerçek kıymeti derler ya aynen öyleymiş...Dünyadaki bütün kötülükler bana gelsin de yavruma değmesin demekmiş anladım.Geceleri uykumu bölen hismiş acaba yorganını açıp üşümüş müdür yavrum..Hayatı olabildiğine sırtlanmakmış tüm ağırlığıyla omuzlarımda..Kah ana kah baba olabilmekmiş ağladığında..Yanaklarındaki gözyaşına dokunmakmış ellerimle ,o küçücük kalbine dokunurcasına gülüşümle..Saatler bir su misali akarken yanında,yokluğunu saniyelerle asırlaştırmakmış meğer..Ben bir anneyim ..Ömrünü yavrusuna adamış kocaman dağlar kadar güçlü ;‘’arkanda hep ben varım yavrum, korkma karanlıklardan ‘der gibi yürümekmiş yorulmadan..Bir avuç papatya yaprağı taze kır kokularında bulmakmış sevgiyi ..Bir sonbahar esintisinin sarı savruluşlarında söylemekmiş o sevdiği ninniyi…Kimi zaman fısıldamakmış ‘affet beni anneciğim bilmeden üzdüysem seni’.Bir akasya dikmekmiş mezarına birkaç damla yaşla ıslattığın toprağına..Geç olmadan ,keşkeler olmadan ,kırgınlıklar ve gözyaşları olmadan ,doyasıya anneciğim iyiki varsın demekmiş ...Canından bir parça bölüp verdin var etmek için beni..Saçlarını süpürge edip koruyup kolladığın için beni..Uykusuz gecelerinde ,benim yüzümden aç kaldığın günlerinde ,avaz avaz ağladığım o bebeklik günlerimde söyleyemedim ama hep bildim değerini diyebilmekmiş....Kelimelere hükmedip bakışları büyütmekmiş gözlerinde..’Annem’ deyip sarılmakmış’ yavrum’ sıcaklığında .Nasılsa hergün sevmiyor muyum annemi lafıyla geçiştirmemekmiş ..
Anneciğim seni çok seviyorum derken neden ağladığını anlayabilmekmiş meğer..Cevaplarını aradığım bütün soruları silmekmiş gözyaşlarımla..Özlemekmiş çocukluğumu..Özlemekmiş annemin yemeklerini..Meğer ne büyük bir şeymiş annelik..
:59::43::14::42:

bu arada karakızla konuştum
cezası 7 günmüş. neden ceza aldın sorusuna,ben istedim diye cvp verdi..:86:
bazen karakızı anlamıyorum, bu da o anlardan biri..

allah allah ya o zaman hesabını dondursaymış neden boşuna ceza istedi ki çok ilginç

Back
X